Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Farkas Flórián levelét megírta: „Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység”

A meglehetősen csekély számú önálló gondolattal rendelkező Farkas Flórián most levelet írt arról, amit felmondott áprilisban a Magyar Hírlapnak. Figyelem, mélyenszántó!

Vastag bőr: Orbán szerint Brüsszel veszi el a gazdák pénzét, miközben az Unió tömi ki a fideszes oligarchákat

Orbánnak volt arca tegnap azt kijelenteni, hogy Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni. Pedig a gazdák pénzét nem más veszi el, mint a Fidesz, aki 10 éve tart törvényesített földrablást, és tömi ki uniós pénzzel (is) az oligarchái zsebét.

Halász János leleplezte, hogy mire használhatják Orbánék a CÖF nevű kamucivil szervezetet

Persze akaratán kívül. Ugyanis nem az Orbán-kormány és a CÖF voltak a szereplői mondandójának, hanem Soros, meg a az állítólagos klímaváltozás elleni tüntetéseket szervező Soros-szervezetek, de mi azért hamar felismertük, hogy valahol tudat alatt, akarva-akaratlanul mégiscsak magukról és a Civil Összefogás Fórum működéséről…

Így néz ki az évtizedes fideszes agypusztítás eredménye - Félelmetes videó!

Zsúrpubi
-
  Tegnap 12:23 Választás

Alighanem még Tupó bácsi is megirigyelné a 444 riportjában szereplő egyed gondolkodását.

Orbán megint nyugdíjasokkal pózolt, hogy felhívja a figyelmet a "migránsellenes" szavazásra

Zsúrpubi
-
  Tegnap 09:39 Választás

Krumpli, tojás, muskátli, csuhajja - egy felelősen gondolkodó, szavazati joggal rendelkező állampolgár számára a legfontosabb kellékek kiosztása után a hajrába fordult az EP-kampány. Orbán idős hölgyek gyűrűjében melegített a vasárnapi finisre.

Szegvár fideszes polgármestere úgy buzdít szavazásra, hogy elvitt egy busznyi nyugdíjast a határkerítéshez

Mondjuk, migránssal valószínűleg nem találkoztak, de vélhetően nekik a kerítés látványa is elég ahhoz, hogy a Fideszre szavazzanak.

80-100 millióból kampányolhatnak Toroczkaiék, csak azt nem tudni, honnan van a lóvé

Illetve, talán már csak a híveik nem tudják, vagy nem akarják tudni, hogy honnan van.

Gulyás freudi üzenete: Nem baj, ha korrupt hazaáruló vagy, csak légy nagyon óvatos!

Gulyás Gergely azt találta nyilatkozni az egykor szebb napokat látott, mára szélsőségesen kormánypártivá lett Mandinernek a Strache-botrány kapcsán, hogy: „Azt remélem, hogy közöttünk nincsenek vezető pozícióban olyanok, akik hasonló óvatlanságot követnek el.”

Gönczi G. szemrebbenés nélkül: Jakab Péterék erőszakkal akartak betörni a Tények stúdiójába

Mi is beszámoltunk arról, hogy a tegnapi napon Jakab Péterék szerettek volna bejutni a Tények stúdiójába, hogy beolvastassák aznapi sajtótájékoztatójuk tartalmát. A megérkezésükkor az egyik dolgozó terroristáknak hitte az országgyűlési képviselőket (!!!), ezért rosszul lett. Úgy tűnik, hogy a szélsőségesen kormánypárti…

"Szép volt", Viktor! Brüsszel megelégelte az uniós kassza lenyúlását - legalább 400 milliárdos büntetésre számíthatunk

Az megvan, hogy tegnap azért ment magyar küldöttség Brüsszelbe, hogy megállítsák…, vagyis, hogy kikönyörögjék, hogy hazánkra „csak” 400 milliárd forintnyi büntetést rójanak ki?

A fideszes Vigh László új szintre emelte a szervilizmust: ajándékkosárral búcsúzott Orbántól :-D :-D :-D

Zsúrpubi
-
  19.05.22 11:31 SzínesFideszZala

Zala megye 1. sz. választókerületének fideszes parlamenti képviselője még hétfőn csapkodott nyelvével rendkívül látványosan, mi pedig nem is nagyon tudunk hozzáfűzni semmit ehhez a meghitt, csodálatos, szeretetteljes jelenethez. Hogy a sápadt „vezér” hogy néz ki? Pontosan úgy, ahogyan szokott. Nekünk egy elhasznált, telecsinált zsák jut…

Hasít Orbán migránskaravánja: hazánkba a legkönnyebb betelepülni az összes EU-tagország közül

Zsúrpubi
-
  19.05.22 10:47 Vélemény

A szemünk láttára zajlik a népességcsere: a magyar fiatalok ki, az ukrán, török, és még ki tudja honnan érkező, olcsó külföldi munkaerő, beáramlik az országba. Elképesztő, de ezzel párhuzamosan Orbán még mindig simán beadja híveinek, hogy meg akarja állítani a bevándorlást. Vajon, ha a lehúzott redőnyös, egy egész országot fogva tartó,…

A magyarok többsége szerint hazánknak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez

Zsúrpubi
-
  19.05.22 09:24 VéleményFidesz

Nem túl jó hír Orbánék számára, hogy a jelek szerint az emberek nem bíznak a fideszes Polt Péter vezette ügyészségben, pedig ő - többek között - miniszterelnök vejének csalásos ügyét is "nagyon komolyan" kivizsgálta. Ja, nem.

Pécs fideszes polgármestere megtiltotta a plakátozást, de a sajátjaikkal azért telerakták a várost

Zsúrpubi
-
  19.05.22 08:00 Választás

Mert a magyar demokratikus jogállamban az a természetes, ha az ellenzék plakátjait letiltják, a kormányét pedig kihelyezik. Nem értjük, mi lehet ezzel a baj...