Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 48 hír

Úgy tűnik, a Fidesz egyre jobban retteg az Európai Ügyészség gondolatától

Zsúrpubi
-
  Ma 11:50 Vélemény 

Hirtelen nagyon szeretnék bizonyítani, hogy itt bizony van elszámoltatás, sőt, valójában ők bármi áron küzdenek a korrupció ellen. És így miért is lenne értelme valami csúnya külső beavatkozásnak?

Kenyeret és cirkuszt: Németh Szilárd ingyen jegyet és kaját oszt, hogy legyenek nézők a birkózó vb-n

Arról nincs információ, hogy ő főzi-e a pörit hozzá. Az viszont biztos, hogy a Magyar Birkózó Szövetség közel háromezer ingyenjegyet oszt szét a kiemelt fontosságú napokra a klubok között a budapesti birkózó világbajnokságra, valamint az utazást és az étkezést is fizetik.

És az megvan, hogy Toroczkaiék egy magyargyűlölő komcsi besúgóval ünnepelnek?

Zsúrpubi
-
  Ma 08:00 Belföld 

Annál nagyobb öngólt a politikában nehéz elképzelni, amit a Toroczkai-féle Mi Hazánk Mozgalom produkál az 1956-os forradalom és szabadságharc nemzeti ünnepén. Az Orbán-rajongó amerikás magyar Andrew Pongrátz mellett ugyanis nem kisebb személyiséggel emlékeznek meg a kommunista diktatúra ellen fegyverrel szembeszálló…

A Budapestre látogató Chuck Norrisnak szembe kell néznie valamivel

Zsúrpubi
-
  Ma 06:24 Bulvár 

Ha a jó öreg Chuck azt gondolja, hogy erős és büszke hazánkban is mindenben első és legyőzhetetlen lenne, akkor nagyot téved.

Mindent bukhat Orbán, ha becsapja maga mögött ezt az ajtót

Zsúrpubi
-
  Ma 04:30 Vélemény 

A magyarok 79 százaléka EU-párti. Persze az „Állítsuk meg Brüsszelt!” csatakiáltással vívott kamuharc közepette azt azért a miniszterelnök sem szeretné, ha a széttalicskázható uniós források elapadnának, de a diktátorokhoz való folyamatos dörgölőzés, a jogállamiság páros lábbal tiprása, kinyírása egy szép napon azt is eredményezheti, hogy az…

Napi vérlázító: maffiabűncselekménnyel vádolták meg a fideszes képviselőt, mindeközben a polgárőrség kitüntette

Jó kis polgárőrségünk van! Míg az ügyészség bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett, valamint más bűncselekmények miatt kezdeményezte a fideszes Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését, mindaddig a Polgárőrség érdemérmét adományozott a megvádolt…

Kéri László: Ha Orbán itt élne, ezen a földön, akkor nem válhatna hírré az, hogy „most már ő is komolyan aggódik” az e…

Zsúrpubi
-
  Tegnap 14:00 Vélemény 

A #hetikéri rovatban a hazai közélet egyik legérdekesebb egyéniségével, politikai gondolkodójával, Kéri Lászlóval beszélgetünk hétről hétre a legfontosabb történésekről. Azt megígérhetjük, a politológus soha nem rejti véka alá a véleményét. Itt a Heti Kéri!

Egyre többen írják alá a petíciót: Csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez!

A "Ne hagyjuk büntetlenül!" nevű akciót Hadházy Ákos kezdeményezte.

Magyar valóság: a gyerekek harmadát fenyegeti szegénység vagy társadalmi kirekesztettség

Zsúrpubi
-
  Tegnap 09:54 Vélemény  Világnap Eurostat

Bizony, ezt sem fogja megírni a Prosti Srácok, nem böfögi este a kamerába Marsi Anikó. Sőt, teljesen biztos, hogy egyetlen kormánypárti propagandagyár sem reklámozza majd.

A működésképtelenség szélén vannak a járványügyi laborok (is)

Ismét őrült fokozatra kapcsolt a NER. Ezredszerre is bebizonyosodott, hogy ahol az államnak jelen kellene lennie, onnan vagy kivonul, vagy lerohasztja és pusztulni hagyja a területet. Ahol semmi keresnivalója nincs, oda agresszíven benyomul, hogy a saját kénye-kedve szerint tönkretegye, netán a haveroknak árusítsa ki valamilyen formában.…

Új évaddal jelentkezik a hatalomtól független polgári műsor

Zsúrpubi
-
  18.10.16 15:41 Vélemény 

Második évadjával jelentkezik a mottója szerint „a polgári Magyarország árvái által a polgári Magyarország árváinak” készülő műsor, a Három a magyar.

Erős és büszke: Megszűnik a Heineken martfűi gyára

Zsúrpubi
-
  18.10.16 14:00 Belföld  Állás Heineken

Úgy tűnik, hogy beérett Orbánék Heineken elleni szabadságharca, ugyanis a vállalat sajtóközleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy végleg bezár a martfűi gyár. Persze a munkavállalók átmehetnek soproni gyárba dolgozni, végül is nincs is olyan messze, csak 350 kilométer. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Újabb gusztustalan eljárás a magyar parlamentben: a luxus kormánya a lakástakarék elvételével végleg lemondott a fiata…

Zsúrpubi
-
  18.10.16 10:56 Vélemény  Fidesz Lakástakarék

Sőt, egyenesen az arcukba vágta: aki még itthon van, az is takarodjon! Miközben ugyanis a magyar emberek sorban állnak a bankok előtt, hogy az utolsó pillanatot kihasználva előtakarékossági szerződést kössenek, a kormánypárti többség, 125 igen, 49 nem szavazat mellett megszüntette a lakástakarékpénztárakba fektetett megtakarítások állami…

Miközben a párizsi önkormányzatok megnyitják kapuikat a hajléktalanok előtt, itthon eltakarítják őket az utcáról

Zsúrpubi
-
  18.10.16 09:51 Vélemény 

Párizs polgármestere, Anne Hidalgo a napokban jelentette be, hogy télre több kerületi városháza, Párizs jelképes Szajna-parti épülete is nyitva áll a hajléktalan emberek előtt.