Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Orbán Viktornak 8 hónap kellett, hogy rájöjjön: érdemes tesztelni

Immár a tömeges, célzott tesztelés megindítását nevezi "a hét nagy védekezési akciójának", de márciusban még arról beszélt, hogy a vírust nem lehet "szűrni".

Virágesőt fakasztott Orbán Viktor Müller Cecília névnapjára

Ajándékot nem vitt, mert a nyunyókát otthon kell hagyni.

A fertőzöttek és a halálozások magas számát Orbán Viktornak köszönhetjük

Zsúrpubi
-
 Tegnap 16:54Belföld

Lukács László György szerint a kialakult helyzetért a miniszterelnök a felelős, mert hagyta, hogy a vírus diktálja a tempót, a kormánypárti képviselők pedig most minden erejükkel próbálják hárítani a felelősséget.

„Van egy nagy laborunk”, csak épp még mindig fényévekkel vagyunk lemaradva Ausztriától

Zsúrpubi
-
 Tegnap 10:00Vélemény

Egy Ausztriában élő magyart kérdeztünk arról, hogy telnek a mindennapok a sógoréknál, hogyan segít az állam a munkából kiesetteknek és milyen állapotban van az egészségügy. Nincs meglepetés: Orbán hiába "másolja" Ausztriát, még mindig fényév távolságból ballagunk utánuk.

Kéri László: A kormányzati döntések köszönőviszonyban sincsenek a járvány terjedési adatait mutató trendekkel

Zsúrpubi
-
 Tegnap 07:57Vélemény

Elkezdtek a kormányzati politikusok úgy beszélni a vakcinával történő eredményes védekezésről, hogy pillanatnyilag két dologról fogalmuk nincs.

A Fidesz mától megint telefonon fogja hívogatni a nyugdíjasokat

A százmilliárdnyi adóforintból nemzeti konzulátló Fidesz-KDNP megint idős embereket fog telefonon hívogatni. Erről Hollik István számolt be a Facebookon.

És az megvan, hogy Orbán Soros-közeli pénzintézettől vette fel a 900 milliárd forint hitelt?

Zsúrpubi
-
 20.11.22 17:00Belföld

Akkor most hol is van a „világ legkorruptabb embere” elleni szabadságharc?

Mit gondolt Ady Endre a valódi hazaszeretetről?

Zsúrpubi
-
 20.11.22 15:00Kultúra

Ady Endre születésének évfordulóján újra és megint aktuális egy kicsit elgondolkodni azon, hogy hogyan is lehet jól szeretni a hazát. A nagy újító, magyarságát soha meg nem tagadó poéta vállalta a konfrontációt azokkal az emberekkel, akik nem nézték jó szemmel, ha kimondta és leírta véleményét az országról.

Az megvan, hogy Orbán a héten saját magát buktatta le?

Zsúrpubi
-
 20.11.22 12:26Vélemény

A miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádióban mondott egy (na jó, több) olyan mondatot, aminek hallatán csak azért nem nevettük könnyesre a szemünket, mert ebben az országban élünk, majd egy másikat, amivel éppen erről az újabb hazugságáról rántotta le a leplet.

Erős és büszke: ez van, ha egy országnak olyan miniszterelnöke van, akinek fontosabb a foci, mint az egészségügy

Zsúrpubi
-
 20.11.22 10:22Vélemény

Világjárvány van, ilyenkor több türelemre és megértésre van szükség mindenki részéről. De vannak olyan helyzetek, amikor már elfogy a türelem és a kétségbeesés vagy a düh váltja fel. Pláne, ha tudod, hogy mindez másként is lehetne. Azon túl, hogy minden évben megmenthető tízezrek halnak meg az egészségügyi rendszer hiányosságai miatt, a…

Ki legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje? Szavazz a cikkben!

Zsúrpubi
-
 20.11.22 09:00Belföld

Közös miniszterelnök-jelölttel és 106 közös jelölttel futnak neki a 2022-es választásoknak - jelentették be az ellenzéki pártok hét eleji közleményükben. De ki indulhatna legnagyobb eséllyel Orbán Viktorral szemben?

Az Európai Parlament az óraátállítás 2021-től kezdődő eltörlése mellett döntött: Szavazz arról, hogy melyik időzónában …

Zsúrpubi
-
 20.11.21 17:22Vélemény

A Jobbik kezdeményezésére eltörlik az óraátállítást, a kormánynak pedig 2021 tavaszáig kell döntés hoznia, melyik időzóna mellett teszi le a voksát. Egyelőre azonban semmit nem lehet tudni Orbánék elképzeléséről. Pedig az emberek tájékoztatása kiemelten fontos lenne, a Jobbik éppen ezért szakmai anyagot és szavazást tett elérhetővé a…

„Gondolj magadra, és hagyd meg másoknak is a jogot, hogy ugyanígy tegyenek!” - 326 évvel ezelőtt született Voltaire

A francia felvilágosodás egyik legnagyobb alakja filozófiai témájú írásairól és a polgári szabadságjogok védelméért folytatott küzdelméről vált világhíressé, jóllehet számtalan irodalmi alkotás megírása is a nevéhez fűződik.