Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Eredjünk az Erő nyomába! – Ezt olvashatjuk júliusban

Ziro
-
  20.07.04 19:00 Könyv

A július sokaknak a nyaralásról szól, amihez nem árt, ha van friss olvasnivaló, különösen, hogyha Star Wars könyveket vagy képregényeket vihetünk magunkkal! Ez a cikk Eredjünk az Erő nyomába! – Ezt olvashatjuk júliusban a Ziro.hu-n jelent meg először.

George Lucas (is) utálta a Star Wars zöld nyulát

Ziro
-
  20.07.03 19:00 Kultúra

A franchise szempontjából is fontos döntéshez vezetett Jaxxon megjelenése a messzi-messzi galaxisban. Ez a cikk George Lucas (is) utálta a Star Wars zöld nyulát a Ziro.hu-n jelent meg először.

Huttcast Live #04 – Squadrons, A Köztársaság Fénykora és Mando könyvek

Ziro
-
  20.07.03 14:32 Kultúra

A Ziro.hu negyedik élő videós bejelentkezésben főként a Squadrons videójátékról, valamint különböző könyvekről esett szó. Ez a cikk Huttcast Live #04 – Squadrons, A Köztársaság Fénykora és Mando könyvek a Ziro.hu-n jelent meg először.

A ma szülinapos Dave Prowse kapcsolata Schwarzeneggerrel

Ziro
-
  20.07.01 19:00 Kultúra

85 éves lett Dave Prowse, aki anno bíráskodott is Arnold Schwarzenegger egyik versenyén. Ez a cikk A ma szülinapos Dave Prowse kapcsolata Schwarzeneggerrel a Ziro.hu-n jelent meg először.

Jönnek A mandalore-i könyvek és képregények!

Ziro
-
  20.06.30 20:38 Könyv

A StarWars.com lerántotta a leplet A mandalore-i Publikációs Projektről. Ez a cikk Jönnek A mandalore-i könyvek és képregények! a Ziro.hu-n jelent meg először.

A szülinapos Marton Csokas magyar gyökerei

Ziro
-
  20.06.30 19:00 Kultúra

Ma ünnepli 54. születésnapját Marton Csokas, aki egyebek között A klónok támadásában és A Sith-ek bosszújában is szerepelt, ő volt Kisebb Poggle hangja. Ez a cikk A szülinapos Marton Csokas magyar gyökerei a Ziro.hu-n jelent meg először.

A kánon birodalmi rohamosztagosai és pilótái

Ziro
-
  20.06.29 19:00 Kultúra

Ezúttal azon szeretnék végigmenni, hogy a Galaktikus Birodalom hadserege milyen funkciók ellátására milyen személyzetet alkalmazott. Ez a cikk A kánon birodalmi rohamosztagosai és pilótái a Ziro.hu-n jelent meg először.