Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Snoke és Baby Yoda vére

Ziro
-
 Tegnap 20:00Kultúra

A mandalore-i 12. fejezetében feltűnő tartály kapcsán sokan gondoltunk Snoke-ra. Mi is volt ez a projekt, mihez is kellhet Baby Yoda vére? Ez a cikk Snoke és Baby Yoda vére a Ziro.hu-n jelent meg először.

Gideon, Snoke és a dark trooperek? – Mando Mondó #04

Ziro
-
 20.11.24 20:00Kultúra

A Ziro.hu Mando-kibeszélője, a Mando Mondó negyedik részében főként a strandcastokról beszélgettünk, de Ahsoka Tano is szóba került. Ez a cikk Gideon, Snoke és a dark trooperek? – Mando Mondó #04 a Ziro.hu-n jelent meg először.

Star Wars: Starfighter Missions címen új mobiljáték jelent meg Ázsiában

Ziro
-
 20.11.23 08:00Gaming

A jelenleg elérhető információk és végigjátszások alapján összeszedtük, amit az új mobiljátékról tudni lehet. Ez a cikk Star Wars: Starfighter Missions címen új mobiljáték jelent meg Ázsiában a Ziro.hu-n jelent meg először.

Tatuin másik sith nagyura – Darth Krayt legendája

Ziro
-
 20.11.22 20:00Gaming

Karakterportré a Tatuin második hírhedt sith nagyuráról, a taszkenek között született és nevét a sárkánytól kölcsönző Darth Kraytról. Ez a cikk Tatuin másik sith nagyura – Darth Krayt legendája a Ziro.hu-n jelent meg először.

Katee Sackhoff nem biztos abban, hogy látni fogjuk, mi történt Bo-Katannal a Lázadók és A mandalore-i között

Ziro
-
 20.11.21 20:00Film

A mandalore-i tizenegyedik fejezetében végre élőszereplős formában is bemutatkozó Bo-Katan felbukkanása rengeteg kérdést hagyott maga után. Ez a cikk Katee Sackhoff nem biztos abban, hogy látni fogjuk, mi történt Bo-Katannal a Lázadók és A mandalore-i között a Ziro.hu-n jelent meg először.

Frank Oz: Az írók és a rendezők nem azért vannak, hogy kielégítsék a közönség elvárásait

Ziro
-
 20.11.21 08:00Film

Néhány napja egy Twitter-felhasználó nem is sejtette, hogy a keresetlen üzenetére, nem Rian Johnson fog válaszolni, hanem maga Frank Oz. Ez a cikk Frank Oz: Az írók és a rendezők nem azért vannak, hogy kielégítsék a közönség elvárásait a Ziro.hu-n jelent meg először.

Rémmesék a messzi-messzi galaxisból – elolvastuk a Dark Legends kötetet

Ziro
-
 20.11.20 20:00Könyv

Idén júliusban megjelent a Dark Legends, azaz Sötét legendák, amely rémtörténeteket tartalmaz a sötét oldal szörnyetegeiről, sith nagyurakról, kísértetekről. Ez a cikk Rémmesék a messzi-messzi galaxisból – elolvastuk a Dark Legends kötetet a Ziro.hu-n jelent meg először.

Bo-Katan visszatért, de mikor jön Ahsoka? – Mando Mondó #03

Ziro
-
 20.11.20 11:19Kultúra

A Ziro.hu Mando-kibeszélője, a Mando Mondó harmadik részében főként Bo-Katanról és Ahsoka Tanóról esett szó. Ez a cikk Bo-Katan visszatért, de mikor jön Ahsoka? – Mando Mondó #03 a Ziro.hu-n jelent meg először.

B-szárnyú és TIE Defender is érkezik a Star Wars: Squadronsba

Ziro
-
 20.11.19 10:01Gaming

Az EA leleplezte az űrszimulátorral kapcsolatos jövőbeli terveit. a Squadrons több új tartalommal bővül az év végéig. Ez a cikk B-szárnyú és TIE Defender is érkezik a Star Wars: Squadronsba a Ziro.hu-n jelent meg először.

Egy új korszak kezdete – öt éve jelent meg az EA első Battlefront videójátéka

Ziro
-
 20.11.19 08:00Gaming

Öt éve ezen a napon jelent meg Európában a Star Wars: Battlefront videójáték. Az EA DICE első szárnypróbálgatása volt ez a messzi-messzi galaxisban, amely felelevenítette a klasszikus Battlefront részeket, ugyanakkor vizuálisan és játékmenetben újabb élmény volt. Az évforduló alkalmából újra elővettük és megnéztük, milyen volt a játékkal…