Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Omega energiaíja – hol láthattunk már hasonlót?

Ziro
-
 Tegnap 20:00Kultúra

Már javában zajlik a The Bad Batch első évada, amelynek előzeteséből már megismerhettük a kedvenc „defektes” klónjainkhoz csapódó Omegát. Most nem a karakteréről, hanem az előzetesekben általa használt fegyverről, az energiaíjról lesz szó. Ez a cikk Omega energiaíja – hol láthattunk már hasonlót? a Ziro.hu-n jelent meg először.

„Mindent okkal tettünk a The Bad Batch nyitórészében”

Ziro
-
 21.05.09 20:00Film

A The Bad Batch premierje környékén Dee Bradley Baker, Brad Rau és Jennifer Corbett is nyilatkozott több portálnak is, többek között Crosshairről is. Ez a cikk „Mindent okkal tettünk a The Bad Batch nyitórészében” a Ziro.hu-n jelent meg először.

Több mint 160 millió forintért keltek el Dave Prowse emléktárgyai

Ziro
-
 21.05.09 10:07Film

A tavaly ősszel 85 éves korában elhunyt színész személyes gyűjteményének darabjai kerültek kalapács alá, a bevétel egy részét jótékony célra fordítják. Ez a cikk Több mint 160 millió forintért keltek el Dave Prowse emléktárgyai a Ziro.hu-n jelent meg először.

Klónok, módosított klónok, nyersklónok – Ezt olvashatjuk, nézhetjük májusban

Ziro
-
 21.05.08 20:00Könyv

Itt a május, a hónap, amelynek 4. napján az egész rajongói közösség ünnepelt, s a hónap, amelyben elindult a Lucasfilm Animation legújabb sorozata, a The Bad Batch. Ez a cikk Klónok, módosított klónok, nyersklónok – Ezt olvashatjuk, nézhetjük májusban a Ziro.hu-n jelent meg először.

2023-ban érkezhet a Jedi: Fallen Order folytatása

Ziro
-
 21.05.07 20:00Gaming

Ahogy közeledik a júniusi E3 konferencia, úgy egyre több teóriát hallani a közelgő videójátékokról. Most a Jedi: Fallen Order folytatásáról röppent fel a pletyka, hogy akár 2023-ig is várhatnak a rajongók Cal Kestis következő kalandjára. Ez a cikk [Pletyka] 2023-ban érkezhet a Jedi: Fallen Order folytatása a Ziro.hu-n jelent meg először.

A kaminói csatáról szóló új, hivatalos poszteréről mesélt Menyhei Szabolcs

Ziro
-
 21.05.05 06:00Film

Menyhei Szabolcs korábban vfx-szakemberként dolgozott a Zsivány Egyesen és Az utolsó Jediken. A Star Wars Napon pedig már a második, a Lucasfilm által is jóváhagyott plakátját mutatták be. Ez a cikk A kaminói csatáról szóló új, hivatalos poszteréről mesélt Menyhei Szabolcs a Ziro.hu-n jelent meg először.

TOP 10 Mester és tanítvány | Karabast! #01

Ziro
-
 21.05.04 20:00Kultúra

Boldog Star Wars Napot, kedves rajongók! Ajándékunk számotokra egy új műsor, a Karabast! Ez a cikk TOP 10 Mester és tanítvány | Karabast! #01 a Ziro.hu-n jelent meg először.