Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Idén is várja az érdeklődőket a BORÉRT Borturisztikai konferencia, kiállítás és vásár

Idén második alkalommal rendezi meg Magyarország borturisztikai tematikus napját a BorÉRT Borturisztikai Egyesület, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és a KOCCINTAS.HU, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a Balatoni Turizmus Szövetség partnerségével…

Zenével reagált Schobert Norbi nagy port kavart videójára Gór-Nagy Era és Polgár Peti is

Az elmúlt napokban gyakorlatilag az egész ország megnyilvánult valamilyen formában Schobert Norbi kijelentésével kapcsolatban.  Gór-Nagy Era egyik saját dalának mondanivalójával, Polgár Peti pedig a tőle megszokott módon (paródiával) reagált a témára. 

Visszakapta értékes hegedűjét Lajkó Félix

Visszakapta több mint két hónappal ezelőtt ellopott értékes hegedűjét Lajkó Félix hegedűművész csütörtökön Újvidéken.

Tadashi Endo a Nemzeti Táncszínházban lép fel

zene.hu
-
  Ma 08:11 Zene

 Tadashi Endo butoh táncművész lép fel a Holdújév estéjén, szombaton Budapesten, a Nemzeti Táncszínházban a Bozsik Yvette Társulattal.

Megnéztük a Charlie koncertet a Barba Negrában

zene.hu
-
  Ma 08:00 Zene

A Charlie Band a Barba Negrában koncertezett 2020. január 17-én. A közönség a zene ünnepén járt ott. Tudatosan vagy tudattalanul, de részese lehetett annak a stílus elegynek, mely a legnemesebb rock, jazz, blues, funky, soul stílusjegyeket vegyíti magába. Az este megidézte az 1990-es évek zenei arany és platina korát.

A Maszkura és a Tücsökraj a Kós Károlyban lép fel

zene.hu
-
  Tegnap 23:20 Zene

Ha a Maszkura és a Tücsökraj egyszer beindul, ott olyan buli kerekedik... 

Fejezd be az ismert zenészek nevét, akik 1952-ben születtek - megy a telitalálat?

zene.hu
-
  Tegnap 09:31 Zene

Íme egy újabb nagyszerű zenei kvíz, ami a Zene.hu és a Kvizmester.com együttműködésében valósult meg.

Gyilkos Ballada az Átriumban - jegyek itt

zene.hu
-
  Tegnap 09:11 Zene

Kompromisszumok, árulások, férfi becsület és fékezhetetlen vágyakozás, - folyamatosan izgalmas, nagyon mai, és nagyon érzelmes történet, remek hangokkal, élő rockzenekarral. Igazi meglepetést ígér ez az átütő erejű musical az Átrium színpadán

Plusz előadást hirdet a Szegedi Szabadtéri az Apáca show-ból

zene.hu
-
  Tegnap 09:08 Zene

Hatalmas az érdeklődés a Szegedi Szabadtéri Játékok idei egyik legnépszerűbb musicalje, az Apáca show iránt. A sztárokkal teli produkcióra olyan ütemben fogynak a jegyek, hogy az igazgatóság úgy döntött: az eredetileg tervezett két előadás helyett most egy harmadikat is meghirdet.

Izgass fel! - az évszázad bűnténye - thriller musical a Hatszín Teátrumban

zene.hu
-
  Tegnap 09:05 Zene

1924. májusában, az akkor még egyetemista Leopold és Loeb meggyilkolt egy fiút. A gyilkosságot az évszázad pere követte, amely megihlette később Patrick Hamiltont, ebből született a Kötél című darabja, Meyer Levine regényt írt belőle, majd Alfred Hitchcock filmre vitte. A sztoriból készült musical magyar nyelvterületen először a Hatszín…

Deathcore őrület februárban: Thy Art Is Murder és Carnifex koncert egy este

zene.hu
-
  Tegnap 09:04 Zene

2020 február 12-ét már most felírhatjuk a koncertnaptárba, és ez az este rögtön benevez az év legütősebb metalcore bulija címre is. A Barba Negra Music Clubba headlinerként érkezik az ausztrál deathcore zenekar, a Thy Art Is Murder, amely ötödik lemezét júliusban adta ki, Human Target címmel. 

Képes beszámoló - Parádés szilveszter a Budapesti Operettszínházban

zene.hu
-
  Tegnap 09:03 Zene

Az óév utolsó napján nagyszabású operett és musical gálával ünnepeltek a Budapesti Operettszínházban. Minden eddiginél változatosabb programkínálattal már délután elindult a mulatság, és meg sem állt hajnalig!

Rossz hírt közöltek a Katona József Színház oldalán január 22-én

zene.hu
-
  20.01.22 14:55 Zene

Rossz hírt közölt a Katona József Színház a hivatalos oldalán 2020. január 22-én.

Zenekarok figyelem! Idén is megrendezik a Fülesbagoly Tehetségkutatót

zene.hu
-
  20.01.22 14:34 Zene

Három városban rendeznek idén Fülesbagoly Tehetségkutatót: ez eddigi helyszínekhez, Martonvásárhoz és Budapesthez 2020-ban Debrecen is csatlakozott. A könnyűzenei versenyek különálló események, mindháromra lehet jelentkezni országhatáron belül és kívül. A döntőbe jutott zenekarokra rengeteg nyeremény vár, többek közt 13…

Tudom Kivagyok - Január végén jön Frenk újdonsága

zene.hu
-
  20.01.21 10:13 Zene

  2020. január végén jelenik meg Frenk Tudom Kivagyok című albuma, amely 8 vadonatúj dalt tartalmaz. A dalokat Frenk írta, és maga is játszotta fel a stúdióban az összes hangszert, kivéve a basszusgitárt.