Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Kerti parti újragondolva: rendezz egy hamisítatlan retro bulit!

zene.hu
-
 Ma 07:06Zene

Bár már benne járunk az őszben, még érdemes kihasználni a kellemes időt és tartani egy utolsó kerti partit a barátokkal. De hogy legyen egy kis csavar is a dologban, a “sima” buli helyett legyen az eseménynek egy adott tematikája: szervezz retro bulit!

Gyászhírt közölt kedd délelőtt a Komáromi Jókai Színház

Gyászhírt közölt a Komáromi Jókai Színház szeptember 21-én délelőtt. Takáts Emőd 77 évet élt.

Láttad már? Herceg x Csordás Tibi feat. Dér Heni - Angelina videoklip

zene.hu
-
 Tegnap 04:47Zene

Láttad már? Herceg x Csordás Tibi feat. Dér Heni - Angelina videoklip

Láttad már? Radics Gigi feat. Burai - A nagy semmi videoklip

zene.hu
-
 Tegnap 04:37Zene

Láttad már? Radics Gigi feat. Burai - A nagy semmi videoklip

Ingyesen előadással készül a Gardrób Művészeti Csoport

zene.hu
-
 21.09.20 04:54Zene

A Gardrób Művészeti Csoport a Siketek Világnapja alkalmából kisgyerekeknek szóló, ingyenes, hallássérülteknek is élvezhető előadást mutat be.

Kilincsek, ajtócímek és a megfelelő biztonság

zene.hu
-
 21.09.20 04:27Zene

A ház körül és a házon belül mindig akad valamilyen teendő, ezt biztosan sokan tapasztalták már, és az is lehet, hogy nem mindig örömmel. A különböző feladatok eltérő eszközöket igényelnek, például másra van szükség egy kerítés megjavításánál, mint egy ajtó szerelésénél. Van azonban ezeknek egy közös pontja, mégpedig a…

Sztárban Sztár leszek 2021 6. rész teljes adás - nézd vissza a műsort

Az első középdöntőben Köllő Babett és Majka versenyzői mutathatják meg, mire képesek még! Bele kell adniuk apait-anyait, hiszen csak 3-3 tehetség juthat tovább.

Sztárban Sztár leszek 2021 5. válogató teljes adás - nézd vissza a műsort

zene.hu
-
 21.09.18 22:10Zene

Sztárban Sztár leszek 2021 5. válogató teljes adás - nézd vissza a műsort

Gyász! Elhunyt Póka Egon

Elhunyt Póka Egon Máté Péter-díjas zenész. A Hobo Blues Band, a P. Mobil, majd a Póka Egon Experience basszusgitárosa, zeneszerzője 68 évesen hunyt el.

A Nine című musical legeket idéz az Operettszínházban

zene.hu
-
 21.09.15 19:55Zene

Közönségtalálkozóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott a Budapesti Operettszínház, amelyen az új előadásuk kapcsán, a Nine-Kilenc című musicalről árultak el kulisszatitkokat, és mutatták meg az újdonságokat. A darabot szeptember 24-én, 25-én és 26-án, hármas szereposztásban mutatják be.

Kardos Sándor kapja a ZSIFF idei életműdíját

zene.hu
-
 21.09.15 19:25Zene

Látványos, óriásbábos felvonulással, koszorúzással és nyitófilmként Enyedi Ildikó, „A feleségem története” című mozival indul egy hét múlva az 5. Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál. A szegedi seregszemle idei életműdíját Kardos Sándor, Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr kapja.

Időutazás a Žagarral - látványos koncertshow a Margitszigeten

zene.hu
-
 21.09.15 14:11Zene

TIME TRAVELLERS – 20 Years of Žagar koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színházban szeptember 17-én, pénteken 19 órakor. A 20. jubileum alkalmával újra együtt az öttagú csapat. A zene és a látvány izgalmas koncertshowá áll össze: az élőképeket használó VJ organikus és generatív módon erősíti a hatást. A Žagar tagjai…

A Balaton Ünnepével zárul az idei Best of Balaton

zene.hu
-
 21.09.15 14:07Zene

Az idei évben indított, a 11 fős ismert és közéleti emberekből álló kurátor csapat által javasolt, a Balaton legjobbjait bemutató 50 részes rövidfilm és a Best of Balaton idei összeállítás lezárását rendkívűli, egy napos fesztivállal, a Balaton Ünnepével zárják a szervezők.