Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 268 hír

Kiütéses teskándi siker született a rangadón

Zaol
-
 Tegnap 21:13Sport

A hét végén a 7. fordulót rendezték a megyei labdarúgó I. osztály 2021–2022-es szezonjában.

Szennyvizes fejlesztés

Zaol
-
 Tegnap 21:00Megyei

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos a közelmúltban Felsőrajk várudvarán jelentette be: hét településen, 7,3 milliárd forintból, két év alatt szenny­vízhálózatot építenek ki.

Élcsapatot vert a ZTE FC II., a Nagykanizsa hazai pályán kapott ki

Két győzelemmel megvívott tétmérkőzését követően ismét kikapott az FC Nagykanizsa NB III.-as labdarúgó-együttese, ezúttal a Tatabányai SC távozott három ponttal az Olajbányász-stadionból. A ZTE FC II. együttese hazai pályán legyőzte az élbolyba tartozó Mosonmagyar­óvárt.

Újabb kamerák figyelik Keszthelyt

Zaol
-
 Tegnap 19:00Megyei

Megkezdődött a település térfigyelő kamerarendszerének bővítése, két ütemben 31 kamerát helyeznek ki a városban.

Hernyák Zsóka győzött a vajdasági magyar drámaíróversenyen

Zaol
-
 Tegnap 18:00Kultúra

A díjnyertes darabot Molnár-Gábor Dóra állította színpadra.

Az Aranyló Göcsej jövő heti kínálata

Zaol
-
 Tegnap 17:00Megyei

Hat településen konkrét programokkal, valamint bakancsos túrákkal folytatódik a jövő héten az Aranyló Göcsej rendezvénysorozata. Vadászati és szüreti kiállítás, népzenés-néptáncos rendezvény, látványaszalás és egyházi kórustalálkozó is vár az érdeklődőkre.

Véget ért a nyári szezon, de kezdődik a kulturális évad Keszthelyen

Zaol
-
 Tegnap 16:00Kultúra

Nyári idényzáró és őszi évadnyitó is volt egyben az a rendezvény, melyet hétvégén a Balaton-parton rendeztek meg. Szórakoztató, zenés és gyermekprogramok várták a közönséget.

Teljes levéltárát a Magyar Nemzeti Levéltárnak adományozta a Konkoly-Thege család

Zaol
-
 Tegnap 15:49Kultúra

A páratlan gyűjtemény körülbelül 850 eredeti, egymással szorosan összefüggő, a família történetét mintegy nyolc évszázadon át dokumentáló iratból áll.

Szénásy József emlékérmet vehetett át Kobráné dr. Rada Éva

Zaol
-
 Tegnap 15:30Megyei

Kobráné dr. Rada Éva, a Kanizsai Dorottya Kórház csecsemő- és gyermekgyógyásza, gyermekneurológus főorvosa nemrégiben munkája elismeréseként Szénásy József emlékérmet vehetett át a Magyar Gyermekneurológiai Társaságtól.

Zala megye szovjetizálása 1945–1950 – kötetbemutató Zalaegerszegen

Zaol
-
 Tegnap 15:00Könyv

Dr. Káli Csaba történész, a Zala Megyei Levéltár igazgatóhelyettese Zala megye szovjetizálása 1945–1950 című kötetét szeptember 28-án, kedden 17 órai kezdettel mutatják be a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.

A hétvégén immár 14. alkalommal rendezték meg a MAPEI Tour de Zalakarost (videó)

Zaol
-
 Tegnap 14:25Sport

Az idei Tour de Zalakaros díszvendége volt a magyar kerékpársport büszkesége, Valter Attila is, aki a Giro d'Italia háromhetes kerékpáros körversenyén több napon át viselhette az összetettben élen álló kerékpárosnak kijáró rózsaszín mezt.

Bhutáni boldogságügynökökről készül dokumentumfilm

Zaol
-
 Tegnap 14:05Kultúra

Bhután alternatív társadalmi modelljét óriási érdeklődés övezi napjaink felgyorsult, elidegenedett, urbanista társadalmainak körében.

Családi nap és ludvércűzés: mint mindig, ezúttal is Valkonya szépítésére fordítják a bevételt

Zaol
-
 Tegnap 13:00Megyei

Szombaton egy év kényszerű kihagyás után (ami nyilván, a pandémia miatt következett be) újra megrendezték a dél-zalai kistelepülés népszerű és hangulatos programját, a Ludvércjárást.

Dupla jubileumot ünnepel a kanizsai könyvtár

Zaol
-
 Tegnap 13:00Megyei

Idén hetven­éves a Halis István Városi Könyvtár, amely 20 éve „lakik” a közelmúltban elhunyt Zalaváry Lajos által tervezett, gyönyörű épületben.