Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 216 hír

Így volt szép… címmel ad nagykoncertet Koncz Zsuzsa

Az énekesnő 2019. március 9-én immár tizenkettedik alkalommal lép fel az Arénában.

A ZTE FC tíz emberrel szerzett pontot

Zaol
-
  Ma 16:46 Sport 

Putnok Kéthetes bajnoki szünetet követően folytatódott a labdarúgó NB II sorozata. A 13. forduló keretében az éllovas pozíciójából várta a ZTE FC együttese a Kazincbarcika elleni találkozóját, amin tíz emberrel végül pontot szerzett a ZTE FC, de kis szerencsével akár ő (is) győzhetett volna. 

Árokba borult egy autó Hahóton

Egy ember megsérült a balesetben.

Szabad a madárnak ágról-ágra szállni – pályázati díjkiosztó Gébárton

Zaol
-
  Ma 14:24 Megyei  Pályázatok

A magyar népművészet madárábrázolásaira alapozva hirdetett rajz- és népi kézműves pályázatot általános és középiskolás diákok részére a Gébárti Kézművesek Háza.

Ittasan vezetett a zalaegerszegi férfi, elfogták

Zaol
-
  Ma 12:52 Megyei 

A zalaegerszegi rendőrök vádemelést javasolnak egy 77 éves helyi férfivel szemben.

Saját utat épített a begyűjtött kavicsokból – Beszélgetés Szényi Zoltánnal

Zaol
-
  Ma 11:30 Kultúra 

Amikor egy tanítvány húsz év múltán festett kavicsot hoz ajándékba a művésztanár jubileumi kiállítására, az érintett elkönyvelheti, talán nem végezte rosszul a dolgát.

Ünnepi gálaeset Zalaegerszegen

Zaol
-
  Ma 10:25 Kultúra 

A harmadik alkalommal megrendezett Házy Erzsébet Nemzetközi Tehetségkutató Énekverseny idei döntősei adtak gálaestet az 56-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából pénteken Zalaegerszegen, a városi hangversenyteremben.

Elkezdődik a fűtés, jön a csendes gyilkos

Zaol
-
  Ma 10:00 Megyei 

A nyáriasra hajazó időjárás sem feledtetheti, hogy benne járunk az őszben, no meg a fűtési szezon is elkezdődött, persze csak a jogszabály szerint.

Frontális karambol Zalaszabaron

Hárman megsérültek a balesetben.

Forradalmi kalandtúra Nagykanizsán

Zaol
-
  Ma 09:00 Megyei 

Az 1956 októberében történt helyi eseményeket felelevenítő sétát szervezett pénteken diákjai számára a Cserháti Szakképző Iskola.

Újra a parketten – XI. Zala Open

Zaol
-
  Ma 08:55 Megyei 

A Gála Társastáncklub Egyesület a hét végén tartja a XI. Zala Open Nemzetközi Formációs Táncfesztivált (szombat), valamint a jubileumi, XX. Gála Kupa klubközi táncversenyt (vasárnap) a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban. 

Mutatjuk, hogy mikor menjen boltba a hosszú hétvégén

Zaol
-
  Ma 08:00 Megyei 

Négy napos hosszú hétvégének örülhetünk, így ez okból kifolyólag összeszedtük, hogyan változik az üzletek nyitva tartása ebben az időszakban.

Íme a legnépszerűbb OKJ-s képzés

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei 

Idén is a gépkezelői és a targoncavezetői tanfolyamok a legkeresettebbek – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból. S a fentiek mellé az ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés-kezelők képzése is felkerült a dobogóra.

A hangok szabad áramlása – Beszélgetés Fassang László Liszt Ferenc-díjas érdemes művésszel

Fassang László orgonaművész volt a Zalaegerszegi Nemzetközi Orgonahét mesterkurzusának vezetője és a zárókoncert előadója. Ennek apropóján beszélgettünk vele.

Az Örök tél lett Európa legjobb tévéfilmje

Zaol
-
  Tegnap 20:48 Kultúra  Best of 2016

Szász Attila a Prix Europa filmes és tévés seregszemlén díjazott alkotása az 1944-ben a Szovjetunióba deportált sváb magyarok történetét dolgozza fel.