Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 254 hír

A megyei kórház traumatológiai osztályára nem vesznek fel beteget

Zaol
-
  Ma 15:37 Megyei

A sürgősségi osztályon van traumatológiai ellátás, de a Covid-helyzet miatt Szombathelyre, illetve Nagykanizsára szállítják azokat, akiknek további beavatkozásra van szükségük.

Megszaporodtak a szándékosan megtévesztő telefonhívások a zalai katasztrófavédőknél

Zaol
-
  Ma 15:00 Megyei

10 nap alatt háromszor érkezett szándékosan megtévesztő telefonhívás a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére.

Könyv jelent meg két magyar futólegendáról

Zaol
-
  Ma 14:18 Könyv

Győzelmek és emlékek szögescipőben címmel jelent meg Török Ferenc könyve Béres Ernőről és Szabó Miklósról.

Dr. Nagy István agrárminiszter látogatást tett a kisrécsei gazdaságnál

Isten hozta az érdeklődőket a 21. század mezőgazdaságában – mondta csütörtökön megnyitó beszédében dr. Nagy István agrárminiszter, a Hivekovics családi gazdaság Európában is egyedülálló Cravo típusú növényházának avató ünnepségén.

Dr. Nagy István agrárminiszter látogatása a kisrécsei gazdaságnál

Isten hozta az érdeklődőket a 21. század mezőgazdaságában – mondta csütörtökön megnyitó beszédében dr. Nagy István agrárminiszter, a Hivekovics családi gazdaság Európában is egyedülálló Cravo típusú növényházának avató ünnepségén.

Motorosoknak épül pálya Újudvaron

Zaol
-
  Ma 14:00 Megyei

A település ­határában található közel 49 hektáros önkormányzati tulajdonban lévő területen hetek óta földmunkák zajlanak. Az egykori sípálya területén és annak szomszédságában motokrossz- és enduropályákat alakítanak ki.

Wenckheim Stefániáról nevezik el a gyulai Almásy-kastély mellékszárnyát

A december 7-én befejeződő felújítás után rendezvényteret, bálteremet, gasztrotörténeti teret és csemegetárat alakítanak ki az épületben.

Átadták az új munkagépet Nemesnépen

Az eredetileg tervezett fűnyíró traktor helyett egy többfunkciós munkagépet vásárolt a Magyar Falu Program pályázati támogatásával a határ menti község önkormányzata. A precedens jellegű módosítást a praktikussággal magyarázta a csütörtökön megtartott átadóünnepségen Nagy István polgármester.

Műsorváltozás a Griff Bábszínházban

Zaol
-
  Ma 13:20 Kultúra

Pim, a kis földimalac kalandjaival ismerkedhetnek meg a nézők szombaton a Griff Bábszínház előadásán.

Történelmi dokumentumfilmek készülnek a Nemzeti Filmintézet támogatásával

Az NFI eddigi pályázataira nyár végéig összesen mintegy 1400 filmtervvel jelentkeztek az alkotók.

Koronavírus-fertőzés miatt hiányzott Boér Gábor!

A ZTE FC labdarúgó csapata szerdán a Lipót Pékség SE vendégeként 3-1-es győzelmet szerzett a labdarúgó Magyar Kupában, amivel a legjobb 32 közé jutott.

A lenti idősotthonban is vannak koronavírus-fertőzöttek

Zaol
-
  Ma 10:53 Megyei

Az egyházi fenntartású helyi idősotthonban is felütötte fejét a koronavírus, de az ellátás továbbra is biztosított. Erről is beszélt Horváth László polgármester az járványhelyzettel kapcsolatos tájékoztatóján.

Az univerzum képei Nagykanizsán

A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban nyílt meg kedden „Az universumban tisztelet e hazának” című festménykiállítás, amelyet irodalmi est követett.

Jelentősen emelkedett az igazolt COVID-19 fertőzöttek száma Zalában

Csütörtökre 69 fővel nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma a megyében.

Már a következő szezonra készülnek a horgászegyesületek

Zaol
-
  Ma 09:00 Megyei

Már a következő szezonra készülnek a zalai horgászegyesületek, s ennek jegyében egymást követik a telepítések a megyei vizeken. A szakemberek azt is mondják, a halak szempontjából sokkal előnyösebb az őszi halasítás, hiszen a lehűlő, hideg vízben könnyebb lehalászni azokat, s a szállítás is biztonságosabb.