Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Kortárs szerzők kedvenc Esterházy Péter-idézeteit olvashatjuk Óbuda közterein

Óbuda–Békásmegyer Önkormányzata és az Óbudai Anziksz magazin 40 egyedi köztéri plakátot helyezett ki Óbuda területén, melyeken kortárs írók és költők kedvenc Ep-idézetei olvashatók.

Tavaszi felkészülés a testnek is – Házhoz mennek a könnyű falatok, színes saláták és egészséges fogások

Ropogós salátalevelek, friss curryk, laktató és könnyed közel-keleti fogások, kevesebb cukor és minimális liszt – készüljünk a jó időre könnyed tavaszi fogásokkal!

Szédületes flamencotánc Budapest legszebb helyszínein

WeLoveBudapest
-
 Tegnap 11:03Kultúra

A flamenco hazai nagykövete, Pirók Zsófia a kiürült város utcáit táncolja át Kálló Péterrel közösen készített videójában.

Bihari Ádám, stílustanácsadó: „Nem az a cél, hogy magam alá gyűrjek másokat, hanem hogy edukáljak”

A stílustanácsadó nem rejti véka alá sarkos véleményét a magyar férfiakról. A „kelet-európai szégyen” okairól, példamutató országokról, az „igazi” férfiról is szót ejtettünk interjúnkban.

A Kelenföldi Erőműben forgatták Péterfy Boriék a héten megjelenő látványos koncertfilmjüket

WeLoveBudapest
-
 Tegnap 06:03Zene

A Koncertfilm az Erőműből című koncertfilm anyagát márciusban forgatta le a Hengermalom úton levő, használaton kívüli ipari műemlékben a Péterfy Bori & Love Band.

Egy eltűnt templom nyomában – A Regnum Marianum

WeLoveBudapest
-
 Tegnap 05:03Belföld

Egykor a Városliget szélén állt, szemben a Damjanich utcával, ám Rákosi Mátyás 1951-ben leromboltatta. Amit kevesen tudnak, a templomnak van jogutódja: a zuglói Zoborhegy téren épült fel, 1995-ben.

Gigantikus könyvespolccá változott a Bethesda Gyermekkórház kerítése

Megható összefogás: a Bethesda Gyermekkórház betonkerítésének oszlopai mostanra már gyerekkönyvek színes gerinceit mintázzák.

Az „értelmetlen” híd és a csodálatos csősztorony – Budapest furcsa, bizarr és meghökkentő építményei

WeLoveBudapest
-
 21.04.13 05:03Belföld

Sehova nem nyíló kapuk, sehova nem vezető híd, ilyen-olyan tornyok és egy irdatlan méretű betontégla – bemutatjuk Budapest néhány különös építményét.

Akik nélkül Budapest biztosan másként festene – Czigler Győző

WeLoveBudapest
-
 21.04.11 05:33Belföld

A Gozsdu-udvar és a Széchenyi Gyógyfürdő tervezője igazi munkamániás volt, és sokszor a maga szórakoztatására, pihenés gyanánt is terveken dolgozott.

Versbe borul Szentendre – Hétvégén lírai sétával ünnepelhetjük a költészet napját

Április 11-én ünnepeljük a költészet napját, Szentendrén pedig remek program vár minket: verstérkép segítségével indulhatunk városi sétára!

9 ingyenes program, ha megünnepelnéd a költészet napját

WeLoveBudapest
-
 21.04.10 05:03Kultúra

Közeledik a költészet napja, és most mindennél nagyobb szükségünk van a lelki-szellemi töltekezésre. Lássuk, milyen online programokon merítkezhetünk meg a kultúrában a következő napokban.

Új online galéria indul a fiatal művészek boldogulásáért: youngart

A youngart online galéria célja, hogy összekösse a fiatal tehetségeket a műkedvelő nagyközönséggel, segítsen műveik népszerűsítésében és értékesítésében, valamint anyagi jellegű támogatást nyújtson.

Temetők a talpunk alatt – Rég bezárt temetők, melyekre Budapest épült

WeLoveBudapest
-
 21.04.09 05:03Belföld

Temetőre épült házak, pályaudvarok, parkok és sportcentrumok – hol álltak Buda és Pest legfontosabb temetői a 17–19. században?

„Nyitott kapcsolatban élek Budapesttel” – Miss Kk street artisttal beszélgettünk

WeLoveBudapest
-
 21.04.09 05:03Kultúra

Budapesten időről időre hírességek bukkannak fel a házak falain, a flegma, szemtelen és provokatív babák Miss Kk street artist munkái, akivel divatról, celebekről és vicces sztoriktól beszélgettünk.

Ropogós csokis tekercsek, frissen sült pizzák és laktató lunchboxok – Házhoz rendeltük a Princess finomságait

WeLoveBudapest
-
 21.04.08 07:03Utazás

A Princess Bakery & Bistro legnagyobb kedvenceit már házhoz tudjuk rendelni, sőt, saját magunk is kisüthetjük otthon az omlós péksütiket és a ropogós pizzákat. Mi leteszteltük, és imádtuk!