Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: a badacsonyi Egry József-kilátó

WeLoveBalaton
-
  Tegnap 11:21 Kultúra

Szőlősorok és a fonyódi hegyek tárulnak fel előttünk, ha megmásszuk a Badacsony tetjét. A híres festőről elnevezett kilátópont már a kalandos feljutásért és a panorámáért is megéri.

Arany, barna, vörös, zöld – 8 hely, ahol az ősz minden színét kiélvezhetjük

WeLoveBalaton
-
  19.10.17 18:48 Utazás

Ámulatba ejtő a balatoni színpompa ősszel, ezért összeszedtünk nyolc olyan helyszínt, ahol a minden szépségét megfigyelhetjük.

Benne van egy nagy évjárat ígérete – 5 borász a 2019-es balatoni szüretről

WeLoveBalaton
-
  19.10.16 13:09 Recept

A szüret nem csak a borászok életében izgalmas időszak, ilyenkor a borkedvelők pulzusa is megemelkedik, ha mustfokról, savról vagy töppedésről esik szó. Nem bírtunk a kíváncsiságunkkal, ezért megkértünk öt Balaton körüli borászt, hogy meséljen az idei évjáratról, szüretről és a várható borokról.

Színes utcabútorok tették fel a desingtérképre Veszprém gigalakótelepét

WeLoveBalaton
-
  19.10.15 17:39 Kultúra

Mit lehet kezdeni egy 20 ezres lakóteleppel? Hogy lehet élhetőbbé tenni azt utcabútorokkal? Közösséget kovácsolhat a design? Ezekre is választ ad a Haszkovó-lakótelep szokatlan kültéri kiállítása, ami egy kéthetes tesztidőszak egyben.

Hova megy ez a sok hátizsákos ember? – Ilyen egy szakasz a Balaton Caminón

WeLoveBalaton
-
  19.10.14 15:51 Utazás

Ködös reggel, napsütéses délután, egész napos gyaloglás sok találkozással és egy nagyméretű kutya cipelésével az ősz egyik legszebb napján. A 8. napon, a Badacsonyörstől Zánkáig tartó szakaszon csatlakoztunk az október 5-én elstartolt, harmadik Balaton Caminóhoz.

Heti híradó: Renoválják a Sió-zsilipet, megújul a tihanyi apátság

WeLoveBalaton
-
  19.10.13 15:21 Utazás

Újabb őszi hét ment le, újabb felújítások zárultak le vagy kezdődnek el, Csopak és Veszprém pedig elismeréseket kaptak. Heti hírösszefoglalónk következik.