Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: A becehegyi Szentháromság-kápolna

WeLoveBalaton
-
  19.12.06 09:24 Kultúra

Hibátlan adottságú helyre építették a 20. század legelején a Szentháromság-kápolnát. A Becehegyről jól rálátni Fonyódra, Badacsonyra és persze a Balatonra is.

Jönnek az adventi vásárok, a jégpályák és a híres év eleji csobbanás – decemberi programajánló

Egyetlen hónap maradt hátra 2019-ből, de ez sem telhet el anélkül, hogy összegyűjtsük nektek az aktuálisan legizgalmasabb balatoni programokat. Decemberben természetesen az advent és a Szilveszter játssza a főszerepet, de mindezek mellett is akadnak szuper túrák, kiállítások és koncertek is, sőt a régióban kevésbé jellemző…

Pontosan olyannak képzeljük a gyönyörű balatoni őszt, mint amilyen az idei volt – képgaléria

WeLoveBalaton
-
  19.12.04 12:21 Utazás

Itt volt az ősz, itt volt újra, és csodaszép volt. Maga Petőfi is csettintett volna, olyan színekkel, fényekkel és időjárással vonult át ez az évszak a Balaton környékén. A november ugyan esős volt, de a szeptember és október is roppant kellemes időjárást hozott, hamarosan azonban beköszönt a havas-fagyos tél. A sok napsütésben kifejezetten…

Pilinszkyvel, Örkénnyel, Illyéssel forgatott balatoni klipet a 30Y

WeLoveBalaton
-
  19.12.03 13:19 Kultúra

Nyaraló művészekkel vitorláznak, beszélgetnek és napoznak a pécsi csapat zenészei.

Pilinszkyvel, Örkénnyel, Ilyéssel forgatott balatoni klipet a 30Y

WeLoveBalaton
-
  19.12.03 12:24 Kultúra

Pingpongozó és láblóbáló művészek közé hekkelték be magukat a pécsi csapat zenészei, a végeredmény pedig hátborzongatóan eredeti és dadaista lett.

Solveig, Milky Chance, Parov Stelar – Kiderültek a jövő nyári fesztiválszezon első külföldi fellépői

Parov Stelar mellett a francia dj Martin Solveig, illetve a német Milky Chance is fellép 2020. augusztus 18-22. között Zamárdiban.

Heti híradó: Nyitnak a jégpályák, érkezik az igazi tél

WeLoveBalaton
-
  19.12.01 18:42 Utazás

Natura 2000-es erdőt irtottak Fűzfőn, csak figyelmeztetést kaptak. Kinyitottak az első műjégpályák. Átadták a 710-es út és az M7-es csomópontját. Íme heti híreink.