Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A világ leghosszabb nyelvű embere képes megnyalni a saját szemeit

Noizz
-
  Ma 13:06 Bulvár

A 23 éves Gerkary Bracho Blequett az élő példa arra, hogy bizony létezik olyan ember, aki képes megnyalni a saját könyökét.

Idén nyáron a ragyogás lesz a divat

Noizz
-
  Ma 13:06 Életmód

Az idei nyár legnagyobb trendje a ragyogás – akár üde, egészségesen fénylő bőrről, akár extrém csillogásról legyen szó.

Jobb a termés és alig kell inputanyag, ha életet visznek a kizsarolt talajba

Magro
-
  Ma 13:06 Gazdaság

A vízgazdálkodási kihívások és a tájgazdálkodási megoldások köré felépített előadássorozat kezdődött Kiskunfélegyházán a Szentkúti Kulturális és Turisztikai Egyesület szervezésében. Az első alkalommal a fenntartható gazdálkodás került a figyelem középpontjába. Normális esetben a tél végén hazánk szántóföldjein kisebb-nagyobb a…

Rémciki dolog történt egy nővel, miután a új bikinijében ment strandra

Femcafe
-
  Ma 13:06 Divat

Ezentúl mindenki jobban odafigyel majd rá, honnan vásárol.

Egy fergeteges este Somorján

Ray Cooney-nak, a vígjátékok mesterének jó pár darabján derült már a somorjai közönség. Csütörtökön este egy újabb gyöngyszemmel gyarapodott a füzér a Somorjai Városi Művelődési Központ színháztermében. A Veres 1 Színház tálalta a szép számban megjelent közönség elé Ray Cooney Ne most, drágám! című vígjátékát. Szerelmi…

Nem használhatják a diákok a tornatermet

NLC
-
  Ma 13:05 Belföld

Még az igazgatónővel sem léphetnek be.

Baranyában versengtek az erdészek

Május 22-én zajlott az erdőgazdálkodásban aktívan dolgozó erdésztechnikusok számára meghirdetett Év Erdésze 2019 verseny Baranya megyei fordulója az Országos Erdészeti Egyesület Baranya megyei helyi csoportja és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében.

Több ezer fiatal tüntett Budapesten a klímaváltozás megállításáért

HVG
-
  Ma 13:05 Belföld

Mintegy 2-3 ezer ember vonult pénteken Budapest belvárosában azért, hogy felhívja a figyelmet: hatalmas baj felé haladunk, és nekünk kell cselekedni. A demonstrálók között döntő többségében gimnazistákat lehetett látni.

Novák: Családbarát matricákkal látják el a támogatott autókat

Lokál
-
  Ma 13:05 Belföld

Családbarát Magyarországért feliratú matricákkal látják el a nagycsaládosok autóvásárlási programja keretében megvásárolt személyautókat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Csúnyán beesett a Waberer’s

VG
-
  Ma 13:04 Gazdaság

Év eleje óta megfeleződött az árfolyam, miközben nagymértékű átalakítás indult a cégnél az új vezérigazgató februári érkezésével.

Fidesz és Nhrt: Jövőre nyit a Nemzeti Atomtemető!

Jövőre megnyílhat a Nemzeti Radioaktív-hulladéktároló második kamrája Bátaapátiban, ahol a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója szerint új technológiával, kisebb költséggel helyezik el a paksi atomerőmű kis és közepes aktivitású hulladékait. Kereki Ferenc a környékbeli önkormányzatokat tömörítő…

EP-választás: vasárnap 23 órakor lesz eredmény

A választási részvételre vonatkozó adatok már este 11 óra előtt frissülnek.

Ami jó a szívnek az jó az agynak is

Napidoktor
-
  Ma 13:04 Életmód

A szív és az agy egészséges működése a hosszú és teljes élet egyik záloga. Dr. Vernes Réka, az Életmód Orvosi Központ orvosa arra hívta fel a figyelmet, hogy az életmódunkkal is befolyásolhatjuk az kiegyensúlyozott, megbízható agyi működést, megelőzhetjük a demenciát és a szív-érrendszeri betegségeket. Mit tud az egészséges…

A természet aktív védelmére buzdítanak az állami erdőgazdaságok

A környezeti nevelés fontosságára hívta fel a figyelmet Zambó Péter, az Agrárminisztérium földügyekért felelős államtitkára a Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi Vadasparkjában, ahol ünnepélyes keretek között adták át az új, a Kárpát-medencében őshonos háziállatok bemutatására alkalmas területet.