Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

A kész hummusz kész átverés!

Vous
-
  Ma 08:00 Recept

Az egészséges táplálkozási trendek terjedésével megjelentek a kész hummuszok a szuperek és hiperek hűtőpultjaiban, amiket elég felülárazva kínálnak. Oké, hogy egészséges és kiadós, de ugyanennyiért dupla adagot kihozhatunk otthon, 3 perc alatt. És még finomabb is!

A boldog párok 9 hétköznapi titka

Függetlenül attól, hogy mióta vagytok együtt a szerelmetekkel, bizonyára szeretnétek, hogy a kapcsolatotok ne csak működjön, de boldog is legyen. Hiszen nincs annál felemelőbb, amikor minden nap úgy érzitek, megtaláltátok a másik feleteket, azt, akivel szívesen leélnétek életetek hátralévő részét. Persze minden kapcsolat más, de vannak…

Ez a három csillagjegy a legőszintébb szívű

Vous
-
  Tegnap 08:10 Ezotéria-horoszkóp

Emberi kapcsolatainkban és különösen a párkapcsolatban biztonságra törekszünk, hiszen sebezhetőkké válunk, ha feltárjuk érzelmeinket, megmutatjuk gyengeségeinket. Nagyon fontos tehát, milyen ember él mellettünk, biztosak lehetünk e a szavában.

Így változtatja meg a férfiak életét a szerelem

Vous
-
  20.09.22 07:15 Életmód

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.” Ismeritek az idézetet? A szerelem csodás dolgokra képes, még arra is, hogy jobb emberré válj általa, vagyis jobban mondva a szerelmed által. És ezt bizony a pasik is tudják. Sőt, most el is mondták nekünk, mit köszönhetnek a szerelmeiknek.

Többé nem vernek át titeket a pasik, ha figyeltek az apróságokra

Vous
-
  20.09.22 04:30 Színes

Ő az igazi, érzem. Csak úgy előkerült a semmiből a mindent elsöprő kisugárzásával, és egyből levett a lábamról. Én kellek neki, nekem ő kell, egy életen át, csak mi ketten, boldogan. Ez már tényleg az igaz szerelem! Vagy mégsem? Ne hagyjátok magatokat többé átverni!

Zellerturmix, amivel beindul a fogyás!

Vous
-
  20.09.20 08:00 Életmód

Nem titok, hogy a csodával határos fogyásokat mindig a vízveszteség okozza. Amikor egy hét alatt 4-5 kiló mínuszt ígér egy diéta, akkor csupán arról van szó, hogy kiürült belőlünk a sok felgyülemlett víz. Tőlünk most megtudhatod a receptjét egy varázslatos vízhajtó csodalének, amitől garantáltan beindul a fogyás.

Ez a három csillagjegy imád reflektorfényben lenni

Vous
-
  20.09.19 08:00 Ezotéria-horoszkóp

Amíg a legtöbb ember kerüli a felhajtást és szeret észrevétlen maradni, ezek a csillagjegyek azt bírják, ha mindenki rájuk figyel.