Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Kilenc szuper tipp a lapos hasért!

Vous
-
 Tegnap 11:39Életmód

Megmutatunk kilenc szuper gyakorlatot, amit beépítve az edzéstervetekbe, komoly haladást és gyors eredményt hoz! A lapos hasért meg kell dolgozni, de ha megfelelő feladatokat végzel, előbb tűnnek el a hasi hurkák, és persze jönnek majd a pozitív visszajelzések a barátnőktől, no meg a pasiktól! Lányok, itt az idő, hogy megszabaduljunk az…

A futás tíz aranyszabálya!

Vous
-
 21.05.11 14:16Életmód

Az ilyen szabályok többnyire mindennapi töprengésekből erednek. Valakiben megfogalmazódnak a gondolatok, amiket egy idő után tovább ad ismerőseinek – akár egy hosszabb futás alkalmával - és mielőtt észbe kapnának, az edzők már alkalmazzák, a tudósok pedig tanulmányozzák az újdonsült "szabályokat". Így lesz egy egyszerű…

20 felbecsülhetetlen dolog, ami együtt jár az igaz szerelemmel

Vous
-
 21.05.11 07:30Színes

Ha azt mondják, szerelem, akkor nekem elsőre a „rózsaszín köd” ugrik be. Az érzés, ami mindennél jobb. Az érzés, amitől az egész világot szebbnek látod. Tudjátok, mikor a virágok illatosabbak, a madarak szebben csicseregnek, és még a Nap is szebben ragyog. De az igaz szerelem valójában ennél sokkal többet jelent...

A fogyókúra „okosságok” egyik legnagyobb tévhite

Vous
-
 21.05.10 13:46Egészség

Tavasz, napsütés, itt az ideje leadni a téli felesleget. Mindenkinek van saját "okossága", mindenki szakértő a témában, de nem árt körüljárni a témát, ne bízzunk vakon a városi legendákban.

Milyen edzésformát válassz, ha mozgásközpontokba fogsz járni a korlátozások feloldását követően ?!?! bodyArt ?!?!

Vous
-
 21.05.09 10:00Életmód

A korlátozások feloldása kapcsán sorozatot indítottunk, melynek akár az is lehetne a neve, hogy nagy sportágválasztó. Próbáljuk összeszedni azokat a lehetőségeket, amik a fitneszklubok, mozgásközpontok kínálatában megtalálhatóak. Legutóbb a alakformáló tornát mutattuk be, de lesz KICK BOKSZ AEROBIK , WALKenergie, és Spinning

A mérgező szülő és a „jókislány-szindróma”: 7 jel, hogy súlyos gondok vannak

Vous
-
 21.05.09 09:30Életmód

Többségünk talán emlékszik Susan Forward híres Mérgező szülők című könyvére. Azóta a bántalmazó, lelki terrort alkalmazó anyáknak és apáknak komoly szakirodalma van, most épp Katherine Fabrizio pszichiáter A felnövekvő nemzedék lányai című, magyarul nem publikált könyvéből fordítunk néhány releváns gondolatot a témában.

Sült zabkása csokisan, a kényeztető szuperreggeli

Vous
-
 21.05.08 08:00Recept

A zabkása az elmúlt években az egyik legnépszerűbb reggelivé lépett elő az egészségesebben étkezők körében, de valljuk be, azért elég unalmassá tud válni, ha nem variáljuk egy kicsit. Ez a csokis sült változat különlegesebb, de egyáltalán nem bonyolult, és olyan finom, hogy akár sütinek is beillik.

Szeretnél úgy futni, mint a profik? Megmutatjuk mire figyelj!

Vous
-
 21.05.06 15:21Életmód

Sokszor foglalkoztunk már a futással, mint alap sportággal. Most arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a helyes futótechnika megelőzi a sérülést, élvezetesebbé teszi a futást és jelentős mértékben befolyásolja a teljesítményt.

Így égethetitek a kalóriákat séta közben

Vous
-
 21.05.06 06:05Egészség

A futás, az intenzív edzések, a spinning órák jól ismert kalóriaégető módszerek. Kiderült azonban, hogy a séta is segít a súlycsökkentés elérésében. Az azonban nem mindegy, mennyit és hogyan sétáltok.