Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Keresik 2019 legjobb szakállát

Immár másodjára kerül megrendezésre a Tattoo Majális keretei között a Nagy Szakállverseny. A pénzdíjas megmérettetésen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg, a szervezők több száz jelentkezőre számítanak.

Öt mítosz a fogyásról, amiről mindenkinek tudnia kell!

Vous
-
  Tegnap 13:00 Egészség

Rengeteg csacsiságot hallani nap mint nap a fogyásról és a diétákról. Ne higgy el minden azoknak, akik nem értenek hozzá! A következő mítoszválogatást neked is végig kell futnod, hogy tisztában legyél azzal, mi igaz és mi nem!

Vous kreatív - Hogyan készíts szívet? Nem csak Valentin napra!

Vous
-
  Tegnap 10:00 Életmód

A legkedvesebb ajándékok mindig azok, amelyeket mi magunk készítünk. Legyen az egy rajz, egy ragasztott képkeret vagy egy saját kezűleg varrt szív. Mi most egy letisztult, a tudnivalókat érthetően, a kezdő varrókra is figyelő bloggertől, Sármezei Krisztától kértünk segítséget.

Vous - Angyali üzenet péntekre

Vous
-
  Tegnap 08:00 Ezotéria-horoszkóp

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

12 dolog, amitől egészségesebbek és karcsúbbak lehetünk

Vous
-
  Tegnap 08:00 Életmód

Mindenki szeretne egészségesebben és jobb formában élni, és apró változtatásokkal hatalmas lépéseket tehetünk, szép lassan minden nappal alakíthatunk az életmódunkon. Ehhez év elején a legtöbben nagy lendületet vesznek, aztán ez többnyire hamar elillan, de a WHO 12 tanácsát követve napi rutinná tehetjük az egészségesebb…

Hogyan gyorsíthatod fel a felépülésed? Íme három tipp!

Vous
-
  19.03.21 13:00 Egészség

Sajnos a legtöbb ember nem ad magának lehetőséget arra, hogy kipihenjen egy sérülést, pedig ilyenkor az első számú szabály, hogy vissza kell venned az addigi kemény tempóból. Máskülönben csak még inkább lesérülsz. A cikkben összegyűjtött három tipp segít a felépülésben.

Nem azt érzem, amit kellene?

Vous
-
  19.03.21 10:00 Egészség

Feszít egy érzés ott belül. Legbelül. Tombolok. De nem jókor, nem annak és nem azért, amiért kellene. Amiért mások szerint kellene. Ahogy mások szerint illik.

Kérdés-felelet az érintésről

Vous
-
  19.03.21 10:00 Egészség

Az érintés szükséglet. Levegő a léleknek, betevő, éltető forrás. Akit nem simogatnak, napról napra lesz kevesebb. Napról napra veszik el a lendület, az energia, az életöröm. Simogassatok sokat!

6 perces süti, ha azonnal édességre vágysz

Vous
-
  19.03.21 08:00 Egészség

Előfordul (velünk gyakran), hogy majd meghalunk egy kis édesség után, de nincs otthon semmi. De tényleg semmi, még egy kis maradék mogyorókrém se. Mert azt már az előző rohamnál befaltuk.

Ugyan az a a méret, mégse jó rád?

Vous
-
  19.03.20 13:00 Egészség

Amikor járod a ruhaboltokat és próbálod a nadrágokat egyiket a másik után, és csak kudarc ér.... akkor gondolj arra, hogy a különböző ruhákat gyártó cégek méretezése nincs összehangolva.

Öt motiváló trükk, ami segít a fogyásban

Vous
-
  19.03.20 13:00 EgészségFogyókúra

Közeledik a tavasz, ilyenkor sokan kezdenek komolyabb diétába. De a hirtelen lelkesedés könnyen megtörik, hiába szeretnénk ledobni a télen felszedett felesleges kilókat, vagy akarunk megszabadulni az úszóguminktól. Teljesen természetes, hogy ahogy a hangulatunk is ingadozik, a fogyókúrát, illetve az egészséges étrendünket sem…

floriográfia - a virágok csodás, titkos nyelve

Vous
-
  19.03.20 10:00 Életmód

Adtunk már, kaptunk is virágot, de vajon tudjuk, mit is adtunk át a másiknak, vagy felénk milyen üzenet érkezett a színes szirmokkal?

Krémes zabkása főzés nélkül, friss málnadzsemmel

Vous
-
  19.03.20 08:00 Életmód

A zabkása az egyik legpraktikusabb reggeli, egyszerű, olcsó, finom és egészséges is, de nem árt időnként kicsit csavarni rajta, hogy ne váljon unalmassá. Ez a változat nem főzéssel, hanem pihentetéssel készül, nagyon krémes, és egy kis friss málnadzsemmel tálalva egyszerűen mennyei.

Vous - Angyali üzenet

Vous
-
  19.03.20 08:00 Ezotéria-horoszkóp

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

Cukorcsodák - a konyha kincsei

Vous
-
  19.03.19 13:00 Életmód

Ámulva nézzük a menő cukrászdák menő kínálatát. A kócos karamellt, a szilánkosan csillanó cukormintákat és azt hisszük, mindezt otthon lehetetlen előállítani. pedig érdemes próbálkozni.