Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Fokról-fokra – szakításnapló szerelmemnek

Vous
-
  Ma 10:00 Otthon

Tudom, hogy el kell engedjelek téged. Már nem szeretsz. Én viszont szeretlek és tudom, ha megpróbállak egyszerre, két kézzel és végérvényesen kitépni a szívemből, abba belehalok. Nem megy ez nekem, csak fokról fokra.

Ez a három csillagjegy fokozatosan nyílik meg, nem adja ki könnyen magát

Nyitottságunk, az, hogy mennyire tárjuk fel valódi lényünket, egyénileg is adott, de befolyásolja születési időpontunk, horoszkópunk is. Ez a három csillagjegy a fokozatosság híve szinte mindenben, de önmaga átadásában leginkább.

Emeletes málnás krémes egyszerűen, francia recepttel

Vous
-
  Ma 08:00 Életmód

Olyan mutatós és elegáns, mint egy cukrászdai sütemény, de otthon is nagyon könnyen elkészíthető, és mindenkit lenyűgözhetünk vele, főleg ha friss gyümölccsel tálaljuk. A ropogós tésztalapok, a selymes vaníliakrém és a zamatos málna triója egyszerűen mennyei.

Ha ezt az öt dolgot betartjuk, tisztelni fognak a munkahelyünkön

Vous
-
  Tegnap 14:00 Életmód

Munkahelye válogatja, mi a dresscode, vagyis nem, nem feltétlenül a térd alá érő szoknyára gondolunk, bár tény, hogy megítélésünket öltözködési szokásaink is befolyásolják. Hiába, a mellettünk dolgozó kollégák is emberek, nem lehet teljesen függetleníteni magunkat tőlük: így vagy úgy, véleményt formálnak rólunk, és ebbe beletartozik viseletünk…

Futás hosszabb kihagyás után

Vous
-
  Tegnap 13:00 Életmód

A legtöbb futónak, nemcsak a kezdőknek, az első lépés a legnehezebb, amivel kilépünk az ajtón. Ezt még nehezebbé teszi, ha ki kell hagynunk hosszabb időt az edzésekből. Hosszabb kihagyás után kezded el a futást? Így győzd le az újrakezdők kihívásait!

Tiszteletet parancsoló siker: a gyúrós nagyi, aki 56 évesen kezdte testépítő karrierjét

Vous
-
  Tegnap 11:00 Egészség

Soha ne hidd el, hogy késő bármibe is belekezdeni.... mert nem igaz, sőt! Ha valamit szeretnél, állj neki most, ebben a pillanatban, mindegy hány éves vagy. Végy példát Ernestine Shepherd-ről, aki 56 évesen döntött úgy, hogy elég volt a tespedésből. Ma a világ legidősebb testépítő nője. Acélos izmai tiszteletet parancsolnak.

Olvasói levél egy exnek - " Ezért hazudtál a szemembe és a hátam mögött is"

Egy olyan olvasónk levelét adjuk közre, aki egy mérgező párkapcsolatból szabadult. Olvassátok sorait tisztelettel.

Melegszendvicskrém házilag, a nagymama receptje szerint

Vous
-
  Tegnap 08:00 Életmód

Ez az étel sok kedves gyerekkori emléket idéz bennem. Mikor kicsik voltunk a tesómmal, nagyon szerettünk hétvégén ott aludni a mamáéknál. Eleinte volt, hogy ketten, aztán, amikor már folyton veszekedtünk, akkor csak egyenkét...

Szerelem. Üzenet. Ma.

Vous
-
  19.08.23 14:00 Életmód

Rövid történet következik. De szerelmes.

Egészséges reggeli és nasi ötletek, receptekkel

Vous
-
  19.08.23 13:00 Egészség

A nagyobb étkezések között sokszor megéhezünk. Nehéz ilyenkor eldönteni, mit szabad nassolnunk és mit nem. Vajon mi az, amivel már túlzásba esünk, és teljesen felesleges kalóriákat viszünk be, majd nem fogunk tudni a főétkezések alatt enni? Íme, három ízletes receptötlet reggelire vagy nasi helyett! 

Meghan Hercegné ilyen gyönyörű üzenetet kapott Harry hercegtől

A születésnapján az instán köszöntötte fel feleségét, Meghan Markle-t, Harry. A szöveg rövid, de lényegretörő és olyan plusz üzenet van benne, ami Meghant erősíti. Mert társként tekint rá a férje. EGYENRANGÚ társként. És tényleg szeretik egymást. 

Üzenőfüzet – Azt azért tudni lehetett, hogy akinek az üzenője tele volt számonkéréssel, annak aligha volt benne igazga…

Vous
-
  19.08.23 10:00 Otthon

Az E-naplók előttről mesélek, ezt biztos veszitek. Arról az időről, amikor a szülők felé az infó nem a fészen és nem is az elektronikus naplókon keresztül  ment.

Szerelmeslevél – finom süti egyszerűen

Vous
-
  19.08.23 08:00 Életmód

Az sms, az e-mail és a Skype korában nehéz elképzelni, hogy hajdanán egy süteménnyel is lehetett üzenni, mégpedig szerelmet. Vagyis dehogy: ma is lehet! A békebeli, borítékra emlékeztető sütemény, ami édes üzenetet rejt, nem is lehet más, mint szerelmeslevél!

Csodálatos pillanat - így születik a pillangó

Vous
-
  19.08.22 14:00 Életmód

A végeredmény szemet - lelket gyönyörködtető... van olyan ember, aki ne lágyulna el egy pillangó láttán? Aligha. Pedig a lepkelétet megelőző állapot az emberi szemnek nem biztos, hogy SZÉP látvány. Mégis az. Csoda. Nézzétek!

Belehalhatsz ha nem tudod a legfontosabb alapokat

Vous
-
  19.08.22 13:00 Egészség

Az úszást sokan űzik, de csak kevesen csinálják jól. Következzen pár jó tanács az egyik legfontosabb mozgásformáról, melynek ismerete életet menthet.