Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Újra megnyitott a Szabadtéri Erdei Múzeum Szilvásváradon

VJM
-
  Tegnap 09:04 Utazás  Múzeum

A 2017 tavaszán szinte teljesen megsemmisült szilvásváradi kiállítóhelyet fehér hótakaró alatt, 2018. március 22-én, a Víz Világnapján adták át újra a közönségnek.

Ha a búvárkodás a mindenünk, nyáron irány Bali egyik legszebb tengerpartja

VJM
-
  18.03.23 16:54 Színes 

Eddig is tudtuk, hogy Bali és környéke sok érdekességet rejteget, de Tulamben valahogy mindig elbújt közöttük. Eddig csak a búvárkodás megszállottjai ismerték. Itt az ideje, hogy ez megváltozzon.

Mennyi az annyi? Az egészséges napozás titkai

VJM
-
  18.03.22 15:19 Egészség 

Spanyol tudósok kiszámolták, hogy mennyi ideig kell a napon tartózkodnunk ahhoz, hogy szervezetünk hozzájusson a szükséges D-vitaminmennyiséghez: míg tavasszal és nyáron elegendő 10-20 perc, addig télen legalább két óra szükséges.

Hollókő és a Húsvét – Egy élő világörökségi helyszín mindennapjai és ünnepei

VJM
-
  18.03.20 18:49 Utazás 

Népviseletbe öltözött, pirospozsgás arcú hölgyek sorfala jön velem szembe az új utcákon, elsápasztva a híres templom szépségét is. Ez Hollókő a húsvéton innen és túl.

Pár óra Antwerpenben felér egy időutazással

VJM
-
  18.03.19 15:42 Utazás 

Belgium második legnagyobb városa és első számú kikötője, valamint kétségkívül az ország stílus-központja már régóta mágnesként vonzza a divat őrülteket, a művészet kedvelőket, és az éjszakai élet királynőit.

Gardenexpo: lazítsunk a zöldben!

VJM
-
  18.03.19 12:32 Kultúra 

Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár minket a Gardenexpo 2018-ban is. A rendezvényt idén a Budapest Sportarénában rendezik meg, március 23-25. között.

TOP 5 látni- és tennivaló a Dunamente régióban!

VJM
-
  18.03.18 21:04 Utazás 

A Dunamente régió olyan gyönyörű helyeket foglal magába, mint Komárom, Izsa, Pat, Dunamocs, Karva, Muzsla és Párkány. A programlehetőségek pedig határtalanok, a lovaglástól a biciklitúrákon keresztül a kajakozásig és az élményfürdőzésig.