Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Egy app, amivel körbesétálhatjuk az Inka Trail-t

VJM
-
  Tegnap 16:42 Kultúra

A digitális térben is megtapasztalhatjuk milyen a híres Inca Trail-en túrázni, ha letöltjük és beregisztrálunk a The Conqueror nevű online fitness alkalmazásba, ahol vár ránk az Inka Ösvény Virtuális Maraton.

Kizöldülnek az utrechti háztetők

VJM
-
  20.03.30 09:22 Utazás

A hollandiai Utrechtben egyetlen háztetőt sem akarnak kihasználatlanul hagyni: a tetőket zöld növényekkel és napkollektorokkal népesítik be, hogy a város kellemesebb, lakhatóbb és fenntarthatóbb legyen.

Most nem kell északra utaznunk az égbolt fényes szalagjaiért

VJM
-
  20.03.27 11:43 Színes

Az Aurora Borealis, vagyis az Északi Fény októbertől márciusig tűnik fel az égbolton, és színes, fényes szalagjaival évszázadok óta elvarázsolja az embereket és a művészeket is.

Folyamatosan frissülő térképen követhetjük a magyarországi vírushelyzetet

VJM
-
  20.03.26 14:31 Életmód

Online magazinunknak nem az a célja, hogy napról napra jelentse a koronavírus terjedésének állapotát, de a homokba sem dughatjuk a fejünket. Ezért mikor rátaláltunk a Pandemia.hu oldalán erre a folyamatosan frissített, hazai koronavírus térképre, úgy döntöttünk megosztjuk mindazokkal, akik követnék a járvány alakulását.

Csend van a hegyen, ideje lenne kitakarítani, sürget a Hegymászószövetség

VJM
-
  20.03.25 07:54 Utazás

Miután az idei hegymászószezont le kellett fújni, és minden tavaszi expedíciót elhalasztottak, a Nepáli Hegymászószövetség arra szólította fel a nepáli kormányt, hogy ragadja meg az alkalmat a Csomolungmán felhalmozódott szemét eltakarítására.