Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Ahol angyalok készítik a káposztalevest is! Kassa és Nagyszombat

VJM
-
  Tegnap 10:09 Utazás

Nagyszombatba középkori vásárral, mézsörrel és lámpásokkal érkezik meg az ünnepvárás, Kassán pedig csöndben és családias hangulatban élhetjük át az év legszebb időszakát. Arra az esetre ha egybekapcsolnánk egy kis szomszédolással az ünnepi készülődést, íme néhány csillogó helyszín Szlovákiában.

Kihirdették a Magyarország 365 fotópályázat legjobbjait

VJM
-
  19.12.13 16:06 Színes

A szakmai zsűri elismeréseit, a partnerszervezetek különdíjait és a közönségdíjakat összesen tizenöten vehették át a Bálna Budapestben, szerdán. Mutatjuk a legszebb fotókat.

Ünnepvárás Szlovákia egyik legszebb városában

VJM
-
  19.12.13 08:11 Utazás

Az év legromantikusabb időszakában Pozsony történelmi terei megtelnek vásári hangulattal, zenével, fényfestéssel, finom illatokkal és még finomabb ízekkel. Bécsi alternatívaként utazzunk idén a koronázó városba karácsonyozni.

Méltó megemlékezés és interaktív kiállítás a Mohácsi Emlékhelyen

VJM
-
  19.12.12 15:43 Utazás

2019 decemberében antropológusok és régészek közreműködésével megkezdődik a Mohácsi Nemzeti Emlékhely tömegsírjainak tudományos vizsgálata.

Ez lesz Norvégia legújabb építészeti attrakciója?

VJM
-
  19.12.12 10:42 Színes

A „The Whale” vagyis a bálna nevezetű építészeti csoda az Andoya szigeten épül és lehetőséget ad a látogatóknak arra, hogy a lehető legközelebbről figyeljék meg a partoknál vándorló bálnákat.

Izland döntött: Nincs többé luxushajózás a partjainál

VJM
-
  19.12.11 13:53 Utazás

Már korábban is tudtuk, hogy rendkívül rossz hatással vannak az élővilágra a hatalmas tengerjáró hajók, de eddig még senki nem lépett ellenük akkorát, mint Izland.

A szív útjain – Várnak Gömör gyönyörű tájai!

VJM
-
  19.12.09 12:26 Utazás

Szeretnénk megtalálni belső békénket és a harmóniát Földanyánkkal? A csodálatos Borsod-Abaúj-Zemplén megye tájain kalandozva segítséget kapunk mindehhez. A túraútvonal a történelmi Gömör vármegye 7 települését köti össze Putnokon át Ragályig. Bizony, érdemes végigjárni!