Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

A százféle tészta és a vendégszeretet szigete – Szardínia várja az utazókat

VJM
-
  Ma 08:01 Színes

A be- és kiutazási szünet után, Szardínia festői szigete ott volt az első olyan külföldi úti célok között, amik újra nyitottak a turizmus irányába. Egy forró júliusi napon pedig be is mutatták gasztronómiai kultúrájukat a budapesti Akademia Italia étteremben. 

A tudatosság az új illemszabály – a nyári utazások során is!

VJM
-
  20.08.01 06:43 Életmód

Mint ahogy egy rosszul megválasztott szálláshely, úgy a szálló dohányfüstben való medenceparti napozás és vágyott feltöltődés is igazi rémálommá változtathatja a pihenésre és kikapcsolódásra szánt, régóta várt szabadidőt. Nem beszélve arról, hogy – a kellemetlen és zavaró szag mellett – a cigarettafüst nemcsak a dohányzó, a közvetlen…

Az ijedtektől az optimista országjárókig – Ilyenek most a magyar utazók

VJM
-
  20.07.31 19:23 Utazás

A járvány-helyzet miatt később kezdődött a vakációszezon, ami folytán sokan csak most kezdik tervezni utazásukat. De nem csak ez változott, különböző utazótípusok is megjelentek meg, mint az ijedt-, a pánikoló-, a nyugodt és az optimista – derült ki a Lounge Group eheti elemzéséből.

Viszlát fesztiválok – Augusztus 15. után sem lehet nagyrendezvényeket tartani!

VJM
-
  20.07.30 11:07 Utazás

Csütörtökön, július 30-án délelőtt jelentették be, hogy nem lesz változtatás a jelenlegi járványügyi szabályozásokban, aminek értelmében augusztus 15. után sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények megtartását.

A legjobb helyeken, a legjobb időben, úton Harkányfürdő felé…

VJM
-
  20.07.29 19:15 Egészség

A Tenkes hegyen hófehéren világító csárdaépület, a Tenkes csárda kisebb-nagyobb megszakításokkal majd kétszáz éve várja a megéhező utazókat. Térjünk be ide néhány ízletes falatra, de ha már Harkányban járunk, még véletlenül se hagyjuk ki 2019-es év Év fürdője címmel díjazott Harkányi Gyógy - és Strandfürdőt!

Lótusznapokra várnak mindenkit a szegedi egyetemi fűvészkertben

VJM
-
  20.07.29 16:40 Utazás

A Szegedi Tudományegyetem füvészkertjében nem csak Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állományát nézhetjük meg a hétvégén, hanem Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató programok, tánc-, jóga- és harcművészeti bemutatókon is részt vehetünk majd.

Land Rover Defender 110 X – Egy legenda, amit a dzsungelben próbáltunk ki

VJM
-
  20.07.28 17:52 Utazás

Ha Afrikáról szóló filmet nézünk, sokszor feltűnik benne az ikonikus öreg Land Rover Defender, a maga egyszerű, de elpusztíthatatlan módján. Semmi luxus, semmi nagyzolás, egyszerűen csak teszi a dolgát, megy árkon-bokron, sivatagon, vízmosáson vagy dzsungelen keresztül.

Ezek az országok vonnak maguk után karantént a magyarok számára – Íme a lista

VJM
-
  20.07.28 12:01 Utazás

Az elmúlt napokban több hír is érkezett, miszerint újra életbe lépnek a be- és kiutazási korlátozások, és sok utazási iroda augusztusig leállítja bizonyos útjait. Most azokat az európai országokat mutatjuk, melyekből visszatérve a magyaroknak is karanténba kell vonulniuk.

Európa díjnyertes búvár paradicsoma, Gozo

VJM
-
  20.07.27 17:21 Színes

A máltai szegetek – Málta, Gozo és Comino – a Földközi-tenger szívében, Szicíliától mindössze 93km-re délre találhatók. Az EU egyik legkisebb országa Budapestről mintegy kétórányi repülőúttal – köszönhetően a fapadosok közvetlen járatainak – könnyen elérhető.