Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Végtelen hófedte lehetőségek- Donovalyval már lehet tervezni

VJM
-
 Tegnap 18:37Utazás

Budapestről indulva három óra sem kell ahhoz, hogy a hegyek ölelésében élvezhessük a tél szépségét. Mindegy, hogy kezdők vagyunk-e vagy profi síelők, esetleg csak egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyunk a PARK SNOW Donovaly mindenki számára tartogatnak megfelelő pályákat és pihenési lehetőségeket.

Újabb autentikus étterem által indulhatunk gasztro-utazásra

VJM
-
 Tegnap 14:17Utazás

Az idei év a kiszállítás és a minél ötletesebb, elviteles ételek éve. Az éttermek legtöbbjének ezek szerint át kellett értelmeznie a menüsorokat. A 20 éves fennállását ünneplő Trattoria Toscana is erre felé vette az irányt és izgalmas újdonságokkal rukkolt elő.

Utazzunk a Világjáró Magazinok oldalain át Olaszországba!

VJM
-
 20.12.03 20:14Utazás

Sajnos most már úgy tűnik, hogy ez az év utazások és felfedezések nélkül telik el. A Világjáró Magazinok által azonban a karácsonyfa alá lehet varázsolni egy kis utazási élményt, amikből feltöltődhetünk és rákészülhetünk egy jövőbeli újabb úti célra.

Érdekességek a nagyvilágból: Az édenkertre hasonlító Changi Repülőtér

VJM
-
 20.12.03 18:13Színes

Szingapúr édenkertre hasonlító repülőterét 2019-ben nyitották meg az utazóközönség, és a kikapcsolódni vágyó helyiek előtt. A botanikus kerttel és vízeséssel csábító helyszín a világ egyik legkülönlegesebb repterének számít.

Mégsem nyitják ki az osztrák karácsonyi vásárok kapuját idén

Az osztrák kormány úgy döntött, hogy a korábbi hírek ellenére mégis zárva maradnak a szállodák és az éttermek, illetve a karácsonyi vásárokat sem nyitják meg Ausztriában a koronavírus-járvány miatt.

Ünnepi köntösbe öltöztetik Vác főterét

VJM
-
 20.12.02 16:19Utazás

Vác ebben a nehéz időszakban sem hagyja ünnepi öltözet nélkül a városlakókat. Az adventi időszakra a főtér hangulatos kivilágítást kap és néhány online térben megrendezett karácsonyi programot is szervez a város vezetősége.

A tokiói cipzár-hajó, ami ketté nyitja a folyókat

VJM
-
 20.12.02 10:48Színes

Tokióban nap mint nap furcsa installációkba ütközhet az ember, csak nyitott szemmel kell járnia. Nemrég a Sumida-folyón jelent meg egy ilyen művészi "alkotás", de egészen más formában, mint ahogy azt elképzelnénk.

Több száz éve használják, de most van rá igazán nagy szükség: a mosódió

VJM
-
 20.12.01 13:15Kultúra

Ebben a feje tetejére állt időszakban ajánlott minden olyan lehetőséget megragadni, akármilyen kicsinek is tűnik, ami örömöt és megelégedést okoz számunkra. Lehet ez egy otthoni wellness nap, egy jó nevetés, vagy akár egészségesebb életmód elindítása.

Ezekkel a trükkökkel lehet inspirálóbb a home office – Ajánló First Class magazinunkból

VJM
-
 20.12.01 12:27Kultúra

Az otthoni álomiroda lehetőségeiről, illetve, hogy mire figyeljünk oda, ha home office-ba kényszerülünk, írtunk egy átfogó anyagot a 2020-as őszi First Class Magazinban. Ebből a cikkből szemezgettünk most pár tippet.

Vegyük előre a listánkon: Edinburgh megéri a várakozást

VJM
-
 20.11.30 16:23Színes

Edinburgh az a város, ahol a lábunk folyamatosan előre visz. Nincs megállás; ha felfedeztük az óvárost, irány a zöldellő vidék, aztán fel Artúr király mellé a sziklákra és végül ismét le a lüktető éjszakai élet kellős közepébe. Már most tervezhetjük a jövőbeli utunkat.