Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Kalandok földön, vízen és könyvoldalakon keresztül

VJM
-
 Tegnap 19:36Kultúra

A papíralapú könyvek eltűnését már sokszor és sok helyen megjövendölték, de az olyan kiadók, mint az AION Kiadó és a kitartó olvasók tartják magukat ahhoz a meggyőződéshez, hogy a könyveket semmi sem tudja helyettesíteni.

A kasztíliai olívaolaj, ami szenvedélyből születik – Olívaműhely

VJM
-
 21.04.17 16:18Kultúra

Amíg az újranyitásig nem elérhetők személyesen pilisborosjenői boltocskájukban, az Olívaműhely tulajdonosai webshopjukon keresztül kínálják a spanyol őstermelők legfinomabb olívaolajait és olívabogyóit.

Ez a szigetország fizet a turistáknak, a közvetlen szállodafoglalásokért

VJM
-
 21.04.15 22:42Színes

Pénzügyi hozzájárulást kaphatnak azok a turisták, akik a nyári szünetre Máltára utaznak és szállásukat olyan 3, 4 vagy 5-csillagos hotelben, közvetlenül a helyi szállodáknál foglalják, melyek részt vesznek a programban

A remény tavasza – Már az újságárusoknál a legújabb Világjáró Magazin!

VJM
-
 21.04.15 13:33Színes

Talán még sosem voltunk ennyire kiéhezve az utazásra. Alig várjuk, hogy végre zöld utat kapjunk, és újra kinyíljon előttünk a világ. Ki hova indulna? Tengerpartra, vagy hegyvidékre? Városokat nézni, vagy vad vidékeket bejárni? Talán mindegy is, a lényeg, hogy mehessünk végre világot látni.

VÉGre VÁR, komplex turisztikai fejlesztés Szendrő és térségében

VJM
-
 21.04.15 11:06Utazás

2021 tavaszára teljesült a történelmi múlt iránt érdeklődők régen dédelgetett álma, a TOP-1.2.1-15-BO1-2016-00024 „Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés” tárgyú turisztikai pályázatnak köszönhetően.

Sok új élménnyel gazdagodhatunk majd a megújuló Aquaticum élményfürdőben

VJM
-
 21.04.14 19:25Utazás

A csaknem 20 éves debreceni nagyerdei Aquaticum mediterrán élményfürdő kívül-belül megújul és sok új élményelemmel gazdagítja majd a látogatókat a 2024-es nyitása után.