Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 3 hír

Kóstold meg a világot! Top 5 gasztrofesztivál, amely egy életre szól

Hong Kong street food-ja, Ausztrália népszerű fúziós vacsorája, Dubaj sztárséfektől hemzsegő éttermei, Szingapúr konyhájának színes forgataga és Phuket élénk felvonulásokkal tarkított vegetáriánus parádéja az ételkedvelők kedvenc úti céljai között.

Újra megnyílt és varázslatos lett a Párisi Udvar Hotel Budapest

VJM
-
  19.06.14 13:03 Utazás

A Ferenciek terén álló Párisi Udvar a főváros egyik legismertebb, Európában is egyedülálló épülete, ami nagyon sokáig elhagyatott állapotban "tengette mindennapjait." Teljes felújítására öt évvel ezelőtt a Párizs Property Kft. vállalkozott. 2019 júniusában azonban eljött az idő, a nagyközönség számára is megnyitja kapuit az épület.

Krémes capuccino a türkizkék tenger partján – Hotel Corallaro

VJM
-
  19.06.13 14:53 Kultúra

A Földközi-tenger második legnagyobb szigetét, a mediterrán Szardíniát hegyek, dombok és erdők tarkítják. Üde színfolt az ide látogatóknak. De hol is szálljunk meg errefelé? Északon, Santa Teresa Gallura történelmi belvárosában találunk a lágy pasztellszínű, csodaszép pihenőhelyet, a Hotel Corallaro-t.