Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Egyszerre az üzleti világ nagyágyúja és köntösbe öltözött szerzetes, ez Hong Kong!

VJM
-
  Tegnap 17:46 Utazás

Hong Kong összetéveszthetetlen látképe a csillogó felhőkarcolókkal, valamint legendás konyhája és a város központjában meghúzódó tradíciók, jelenleg több turistát és befektetőt vonzanak, mint valaha. Nézzük meg mi is a titka.

Fontos közlemény!

VJM
-
  19.04.20 11:49 Kultúra

Szavazás helyett szakmai zsűri dönt… Kedves Világjárók! Kiadónk vezetősége, a Legyél Te is Világjáró pályázat szervezője a játékszabályzatával összhangban úgy döntött, hogy nem indít...

Húsvéti kavalkád vár a Diósgyőri várban

VJM
-
  19.04.17 18:02 Utazás

Húsvéti locsolkodás, tojásfestés és tojáspatkolás, muzsika, valamint népi játékok várnak minket a húsvéti ünnepeket alatt, ha ellátogatunk a diósgyőri várba.

Top érdekességek és látnivalók Belgium egyik legszerethetőbb városában – Irány Brugge!

VJM
-
  19.04.16 08:34 Utazás

Ha arra kapunk lehetőséget, hogy megtervezzünk egy álombéli középkori várost, még akkor sem járunk sehol ahhoz képest, amit Bruges (hollandul Brugge) látványban nyújtani tud.

Ha színes kollázsként vonz a francia Riviéra, akkor ne mondjunk neki ellent!

VJM
-
  19.04.15 21:12 Utazás

Többször jártam már a francia Riviérán. Azt hittem, már ismerem. Ez a gyönyörű vidék mégis tudott meglepetést okozni. Túrámat a Riviéra fővárosával, Nizzával kezdtem, aztán tovább mentem Antibes városába, ahol Picasso is jól érezte magát.