Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Ezek a világ legtöbbet fotózott erdői

VJM
-
  Tegnap 12:54 Utazás

Ha éppen azt a tökéletes természetbeli helyet keresitek, amivel új löketet adhattok a téli időszakban befagyott Instagram vagy más közösségi média oldalatoknak, akkor nézzétek végig a világ legtöbbet fotózott erdőinek listáját.

Négy napon keresztül, itt minden az utazásról szól!

Február 27. és március 1. között rendezik meg a Hungexpo területén a 43. Utazás kiállítást és vele egy időben a 29. Budapest Boat Show-t. Idén 40 ország több mint 250 kiállítója mutatja be desztinációit, szolgáltatásait és termékeit. A kiállítás külföldi díszvendége Olaszország, belföldi díszvendége pedig Eger és térsége lesz.

A Világjáró és a First Class is kint lesz az Utazás kiállításon!

VJM
-
  20.02.18 11:24 Kultúra

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2020. február 27. és március 1. között 43. alkalommal várja a az utazás szerelmeseit és a szakembereket. Az Utazás kiállításon mint mindig, kint lesz a Világjáró és a First Class magazin is, és nyereményjátékokkal is készülünk. 

Portugáliában most megtudhatjuk milyen bornak lenni!

VJM
-
  20.02.18 09:14 Kultúra

Voltunk már úgy, hogy annyira ízlett egy bor, hogy legszívesebben belebújtunk volna a palackba? A jó hír az, hogy Portugáliában van egy hely, ahol kipróbálhatjuk egy-két éjszakára, hogy hogyan érezheti magát a bor a hordójában. 

Nincs több idegenvezetés a vörös lámpás negyedben

VJM
-
  20.02.17 17:07 Színes

A szigorítás április elsejétől lép életbe. A turistacsoportok ettől kezdve sokkal szabályozottabban látogathatják Amszterdam leghírhedtebb negyedét. 

Franciaország nagy természetvédelmi akcióba kezdett a Mont Blanc hegycsúcsnál

Új természetvédelmi övezetet hoz létre a Mont Blanc hegycsúcsnál Franciaország. A bejelentést azután tették, hogy a francia köztársasági elnök látogatást tett Nyugat-Európa legmagasabb hegycsúcsának lábánál.

Butikhotel hangulat a saját fürdőszobánkban

VJM
-
  20.02.14 18:04 Kultúra

A színek, a kiegészítők és a burkolatok meghatározó elemei lehetnek a fürdőszobának is. Számos anyag, apró tárgy és stílus közül válogathatunk, melyek egyedivé, ránk jellemzővé tehetik ezt a fontos helyiséget.

Végre új díszben tündököl majd az esztergomi bazilika

VJM
-
  20.02.14 12:01 Utazás

Megkezdődött az esztergomi bazilika felújításának következő üteme. A felújítás ideje alatt megújul a bejárati oszlopcsarnok, a nyolc méteres magasságú ajtók és az épület tengelyében álló szobor is. 

Megjósoltuk a jövőt? Kiderült a European Best Destinations 20as listája

VJM
-
  20.02.13 10:44 Utazás

Idén 11 alkalommal jelent meg a European Best Destination top 20-as listája, amiben az első helyet Colmar városa szerezte meg és bekerült Hévíz, illetve Európa Kulturális Fővárosa, Rijeka is.