Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

A tagországok dönthetnek úgy, hogy nem ismernek el egyes vakcinákat a beoltást igazoló tanúsítvány esetében

Eric Mamer hangsúlyozta, a brüsszeli testület az oltási igazolványokkal összefüggésben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által uniós alkalmazásra javasolt...

Koronavírus - Franciaországban megnyílt az első autós oltóhely

A Saint-Jean-de-Védas településen kialakított központban naponta száz embert tudnak beoltani. "Az ötletgazda a helyi Saint-Jean klinika, amely a prefektúrának és a...

Koronavírus - Tanulmányok esszenciája a brit variánsról

Korábban azt feltételezték, hogy a B.1.1.7 nevet kapott variáns nemcsak könnyebben átadható, mint a Vuhanban felfedezett vírus, hanem nagyobb arányban vezet a...

Koronavírus - Már 6 féle oltás van Magyarországon

Néhány járványügyi adatnál enyhe csökkenés tapasztalható, így kijelenthető, hogy tetőzik a járvány harmadik hulláma.

Így főznek, akik nem híznak

Vital
-
 Ma 12:10Egészség

Süt, grillez, pörköl, párol, sőt kiolvasztja a fagyos ételeket a Légkeveréses Halogén Főzőkészülék, mindezt úgy teszi, hogy akár zsiradékot sem kell használnia!

Lábakat fel! - Előzzön meg egy csúnya és veszélyes betegséget

Vital
-
 Ma 11:35Egészség

A visszérbetegség tünetei nem egyszerre jelentkeznek, az első gyanús jelektől a már súlyos szövődményekkel fenyegető visszérgyulladásig évek is eltelhetnek. Időben elkezdve a kezelést azonban a folyamat megállítható. Milyen panaszokra kell felfigyelnünk?

A hízásért baktériumok is felelősek? - A tudomány válasza

Vital
-
 Ma 10:40Egészség

A vastagbélflóra meghatározza a vastagbél egészséges működését. Ez nem csak az immunrendszerre hat ki, hanem az anyagcserére és a testzsír százalékra is!

Minden ötödik embert érint ez a szépséghibának vélt betegség

Írásunkban hasznos tanácsokat adunk mind a visszeresség megelőzéséhez, mind a már kialakult betegség otthoni kezeléséhez.

Ötven nappal hosszabb a nyár - Milyen hatással van ez az életünkre?

A változás egybevág az északi félteke egészén tapasztalható évszak-eltolódásokkal. A folyamat következtében az ökológia rendszer szerkezete sérül, ami például a...

Öt mérgező szobanövény, ami jó eséllyel van az Ön lakásában is

Vital
-
 Tegnap 13:10Egészség

Ki gondolná, hogy dédelgetett szobanövényeink levele, szára vagy gyökere akár mérgező is lehet?

Koronavírus - Már kora ősszel rendelkezésre állhat Amerikában az oltás a gyerekek számára

"Ami a gyerekeket illeti, az oltásnak van egy jól bevált menete, ami a gyermekorvosi rendelőkön keresztül történik. Ez egy bizalmi pont a gyerekek és a szülők...

tt a negyedik az Európai Unióban engedélyezett vakcina

Ez a negyedik oltóanyag, amelynek tömeges alkalmazása megkezdődhet az Európai Unióban.

Gombavadászat – de csak okosan!

Vital
-
 Tegnap 12:10Egészség

Az esők nyomán újra megjelennek az erdőszéli, ligetes területeken a gombák, sajátos „vadászatra” csábítva a kirándulókat. Ahhoz azonban, hogy a saját kezűleg szedett kalaposok felhasználása, elfogyasztása ne végződjön tragédiával, néhány egyszerű szabályt mindenképpen be kell tartani.

Gyulladásos bélbetegségek

Vital
-
 Tegnap 11:20Egészség

A gyulladásos bélbetegség kifejezést az orvosi szaknyelv két betegség, a Crohn-betegség és a Colitis ulcerosa (fekélyes vastagbélgyulladás) jelölésére használja. Ezek olyan általános tünetekkel járnak, melyek alapján először nem elkülöníthetőek egyéb tápcsatornai betegségektől.

Hogyan ártunk nap mint nap a lábainknak?

Vital
-
 Tegnap 07:10Egészség

Írásunkban hasznos tanácsokat adunk mind a visszeresség megelőzéséhez, mind a már kialakult betegség otthoni kezeléséhez.