Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

A napsütéssel a napfényre kerül ez a betegség is

Vital
-
  Tegnap 12:26 Egészség

A meleg idő beköszöntével nem csak a fehér bőr, hanem a lábakon előforduló visszértágulatok is napvilágra kerülnek. A kezdetben inkább csak esztétikai jellegű tünetek megfelelő ellátás híján komoly vénás betegségekhez és szövődményekhez is vezethetnek.

Applikáción keresztül nyújt segítséget bőrbetegeknek egy alkalmazás

Vital
-
  20.04.03 11:23 EgészségOktatásSOTE

A Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája egy alkalmazáson keresztül nyújt segítséget a pácienseknek, akik így személyes konzultáció nélkül kérhetnek tanácsot a szakorvosoktól.

Profi lábtorna otthonra az egészséges és szép lábakért

Vital
-
  20.04.03 10:35 Egészség

A visszeres lábak nem csak esztétikai gondot jelentenek, hiszen az érintetteknek sokszor erős fájdalommal is meg kell birkózniuk, amit hibás keringésű visszerek okoznak. Szerencsére azonban a problémán sokat lehet javítani a helyes mozgással, a megfelelő tornával.

Az egész ország területén növekszik a fertőzöttek száma

Az egész ország területén egyértelműen növekszik a fertőzöttek száma - emelte ki az országos tisztifőorvos.

Nyugat-Európai koronavírus körkép

Németországban megközelítette az ezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, és a regisztrált fertőzöttek száma is emelkedik, de viszonylag lassú ütemben.

Csaknem 10 ezer önkéntes tűzoltó is segíti a védekezést

Vital
-
  20.04.02 13:33 EgészségÉletmentés

Csaknem 10 ezer önkéntes tűzoltó is segíti a koronavírus-járvány elleni védekezést - közölte a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke.

Még nem alakult ki immunitás a vírus ellen

Még nem alakult ki immunitás a koronavírus ellen, ezért van ilyen sok fertőzött a világon - közölte a Semmelweis Egyetem rektora.

585-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

A térképes adatok alapján továbbra is Budapesten van a legtöbb fertőzött

Hány hatvanöt év feletti él Magyarországon?

Körülbelül minden 5. ember 65 év feletti Magyarországon - mondta Kovács Marcell, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) főosztályvezetője.

Mindannyian ki vagyunk téve a fertőzésnek

Mindenki ki van téve annak, hogy megfertőzi a koronavírus, a fiatalok sem kivételek - jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

A legtöbbet úgy tehetik az emberek, ha otthon maradnak

A vírus már az egész országban jelen van, potenciálisan bárki megfertőződhet, ezért a legtöbbet úgy tehetik az emberek, ha otthon maradnak.

Meghalt négy beteg, 525-re nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt újabb négy krónikus betegséggel küzdő, idős beteg a koronavírus-járványban Magyarországon; a fertőzöttek száma pedig 525-re nőtt.

Már minden nyugat-balkáni országban kijárási tilalom van

A többi nyugat-balkáni ország után Montenegró is kijárási tilalmat vezetett be keddtől.

Koronavírus: részletes adatok a magyarországi halottakról

Vital
-
  20.03.31 14:55 EgészségKoronavírus

A koronavirus.gov.hu közzétették a koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatainak listáját. Az adatok alapján szinte kivétel nélkül minden elhunytnak volt olyan krónikus betegsége, amely veszélyt jelentett az életére. Az elhunytak többsége 70 éven felüli és férfi.

A cukorbetegek maradjanak otthon és folytassák a kezelést

Fontos, hogy minél több cukorbeteg otthon maradjon és folytassa a tablettás, illetve az inzulinos kezelést, valamint ellenőrizzék vércukor szintjüket - hívta fel a figyelmet a Magyar Diabetes Társaság elnöke.