Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Villanyóra #31 - 8 millió ok, hogy kamutaxis legyek

Villanyautósok
-
  Tegnap 16:24 Autó-motor

A taxisokat a társadalom szélesebb körében divat utálni, de amikor elromlik az autónk, vagy egy borozós vacsora után haza kell A teljes anyag Villanyóra #31 – 8 millió ok, hogy kamutaxis legyek címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

A korlátozások feloldását követően is kevesebbet autóznának

Villanyautósok
-
  Tegnap 11:12 Életmód

A briteknek bejött a koronavírusnak köszönhető tisztább levegő. A teljes anyag A korlátozások feloldását követően is kevesebbet autóznának címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

A Tesla kaliforniai márka, nem tesztelik le a télre…

Villanyautósok
-
  Tegnap 10:11 Autó-motor

Erről árulkodnak a téli viszonyok közt megjelenő problémák. A teljes anyag A Tesla kaliforniai márka, nem tesztelik le a télre… címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

10%-os létszámcsökkentés a Renaultnál

Villanyautósok
-
  Tegnap 09:10 Életmód

Felmondások nem lesznek, de 14.600-zal csökken az alkalmazottak száma. A teljes anyag 10%-os létszámcsökkentés a Renaultnál címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Krakkóban is beváltak az elektromos buszok

Villanyautósok
-
  Tegnap 08:11 Autó-motor

A már meglévő 28 tisztán elektromos mellé további 50-et rendeltek. A teljes anyag Krakkóban is beváltak az elektromos buszok címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Toyota Proace Electric: 15 év garancia az aksira

Villanyautósok
-
  20.05.28 17:11 Autó-motor

Ennyire tartósak már a mai villanyautók akkumulátorai. A teljes anyag Toyota Proace Electric: 15 év garancia az aksira címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Balti-tengeri körút Hyundai Konával

Villanyautósok
-
  20.05.28 16:24 Autó-motor

Télen sem gond a 4500 km-es körút, de egyelőre még tervezni kell. A teljes anyag Balti-tengeri körút Hyundai Konával címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

A Nissan bezárja a barcelonai gyárat

A Nissan jelentős költségcsökkentésre és racionalizálásra készül. A teljes anyag A Nissan bezárja a barcelonai gyárat címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Ismét nem jár ingyenes SuC használat a Teslákhoz

Villanyautósok
-
  20.05.28 08:48 Autó-motor

Az új, korábbinál jóval alacsonyabb árakba ez már nem fér bele. A teljes anyag Ismét nem jár ingyenes SuC használat a Teslákhoz címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Megkezdődött a Mercedes EQV értékesítése

Villanyautósok
-
  20.05.28 07:40 Autó-motor

Nagy akku, gyors töltés és prémium belső jellemző a Merci villanybuszát. A teljes anyag Megkezdődött a Mercedes EQV értékesítése címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Hasznos újdonságok a Mobiliti alkalmazásban

Villanyautósok
-
  20.05.27 15:43 Autó-motor

Az alkalmazásban távolról is láthatjuk majd a töltési folyamat előrehaladását. A teljes anyag Hasznos újdonságok a Mobiliti alkalmazásban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

A BMW X2 is megkapja a plug-in hibrid hajtást

Egyre több kategóriában válik elérhetővé a PHEV hajtás a BMW-nél. A teljes anyag A BMW X2 is megkapja a plug-in hibrid hajtást címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

7000 eurós állami támogatás Franciaországban a villanyautókra

8 milliárd euróval ösztönöznék a cégeket az elektromos autó gyártásra. A teljes anyag 7000 eurós állami támogatás Franciaországban a villanyautókra címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Többezer dolláros árcsökkentés a Teslánál

Villanyautósok
-
  20.05.27 11:37 Autó-motor

2-5 ezer dollárral is olcsóbbak most az amerikai gyártó autói, mint korábban. A teljes anyag Többezer dolláros árcsökkentés a Teslánál címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Öt plug-in hibrid is lesz a BMW 5-ös sorozatában

Bejött a bajor cégnek a plugin hibrid technia, így az új 5-ös sorozatban is erős ez a vonal. A teljes anyag Öt plug-in hibrid is lesz a BMW 5-ös sorozatában címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.