Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

CATL biztosíthatja az akkukat a Toyota villanyautóihoz

Úgy néz ki, hogy a Toyota nem vár tovább az áttörésre az akkutechnológia terén. A teljes anyag CATL biztosíthatja az akkukat a Toyota villanyautóihoz címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Megszavazta a parlament az elektromobilitás piac új szabályait

Így változik hamarosan az elektromos autózás idehaza. A teljes anyag Megszavazta a parlament az elektromobilitás piac új szabályait címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Használható a kajászói Ionity töltősziget

Mától hivatalosan is elérhetőek az Ionity nagy teljesítményű töltői az M7-es mentén. A teljes anyag Használható a kajászói Ionity töltősziget címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Kaliforniában elektromosra cserélnek 200 iskolabuszt

A buszok napi használata jól tervezhető, így az elektromos meghajtás ideális erre a feladatra is. A teljes anyag Kaliforniában elektromosra cserélnek 200 iskolabuszt címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Légszennyező részecskék milliárdjait mutatták ki a városlakók szívében

Nem látjuk őket, így a mindennapjainkat nem zavarják, csak akkor lepődünk meg, amikor már nincs visszaút. A teljes anyag Légszennyező részecskék milliárdjait mutatták ki a városlakók szívében címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Morgan Stanley: novemberben indulhat a Tesla gyártás Kínában

Hihetetlen az a tempó, amit a kínaiak tartanak. A teljes anyag Morgan Stanley: novemberben indulhat a Tesla gyártás Kínában címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Új királyt koronáztak a hipersportautók

Még a horvát Rimac második sportkocsijánál is durvább az új Lotus. A teljes anyag Új királyt koronáztak a hipersportautók címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Ilyen bestiák száguldanak majd a legextrémebb versenysorozatban

Ha itt nem bukik el az elektromos hajtás és az akkutechnológia, akkor sehol. A teljes anyag Ilyen bestiák száguldanak majd a legextrémebb versenysorozatban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

A világ akkumulátor termelésének negyede Teslákba kerül

A Tesla piaci részesedését nem csak autók darabszámában, de beépített akkumulátor kapacitásban is mérhetjük. A teljes anyag A világ akkumulátor termelésének negyede Teslákba kerül címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Utód nélkül maradhat a BMW i3, mert túl drága gyártani

Vajon jobban járt volna a bajor gyártó, ha egy hétköznapibb, olcsóbban gyártható modellből készít elektromos változatot? A teljes anyag Utód nélkül maradhat a BMW i3, mert túl drága gyártani címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Retro villanyautó azoknak, akiknek három kerék is elég

Villanyautósok
-
  Tegnap 12:03 Autó-motor

Könnyű, kevés akkuval is messzire megy, de nem kimondottan olcsó. A teljes anyag Retro villanyautó azoknak, akiknek három kerék is elég címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Musk szerint 200 000 dollárt ér majd egy önvezető Tesla

Villanyautósok
-
  Tegnap 11:17 Autó-motor

A robotaxiként üzemeltetett Teslák komoly bevételt hoznak majd a tulajdonosnak, ami nyilván megjelenik majd az eladási árakban is. A teljes anyag Musk szerint 200 000 dollárt ér majd egy önvezető Tesla címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Százával telepítik a villámtöltőket az Egyesült Királyságban

Villanyautósok
-
  Tegnap 10:09 Autó-motor

Kétszáz kocsma elé csak 50 kW DC töltők kerülnek, de még idén érkezik legalább 100 db 150 kW teljesítményű töltő is. A teljes anyag Százával telepítik a villámtöltőket az Egyesült Királyságban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Kobaltmentes akkut jelentett be az SVOLT

Villanyautósok
-
  Tegnap 09:04 Autó-motor

A kínaiaknak állítólag sikerült, amivel a többi akkumulátorgyártó még csak kísérletezik. A teljes anyag Kobaltmentes akkut jelentett be az SVOLT címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Európáig gurulnak a kínai villanyautók, hogy bizonyítsák tudásukat

Villanyautósok
-
  Tegnap 08:06 Autó-motor

Az első prototípusok saját lábon jönnek Európába. A teljes anyag Európáig gurulnak a kínai villanyautók, hogy bizonyítsák tudásukat címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.