Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Brit navigációs tervek

Űrvilág
-
  Ma 07:15 Tudomány

Az Egyesült Királyság a Galileo helyettesítésére saját műholdas navigációs rendszer kifejlesztését tervezi. Vizsgálják a lehetőségeket.

Kamu volt a sok jótékonysági focimeccs-terv

Jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a két férfit, aki jótékonysági focimeccsek szervezésére mintegy 900 millió forintot csalt ki 21 sértettől 2004 és 2009 között.

Weisz Fanni megnyílt új párjáról: "Sokkal többet ad, mint amit eddig tapasztaltam"

Femcafe
-
  Ma 07:15 Bulvár

A szépségkirálynő a nyáron jelentette be, hogy elválnak férjével, Hajmásy Péterrel, a szakításuk után nem sokkal pedig ismét rátalált a szerelem.

Holnap startol az ország legnagyobb informatikai versenye

HR Portál
-
  Ma 07:14 Karrier

Negyedszer rendezik meg az ország legnagyobb informatikai versenyét, amelyen 21+1 kategóriában mérettethetik meg magukat a résztvevők. A hét héten át tartó próbatétel a legszéleskörűbb IT technológiákban megszerzett tudást méri fel.

Erősödött a forint reggel

VG
-
  Ma 07:13 Pénzügy

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon szerda reggel.

3D nyomtatással készült biokerámiával gyógyítják a koponyasérülést

Digitálisan
-
  Ma 07:13 Egészség

Bárhol és bármikor elkerülhetetlenül megsérülhet csontozatunk és a legnagyobb veszélyt a koponyacsont sérülése okozhatja. Ilyenkor a sérült terület kezelését azonnal biztosítani kell, amit más csontokból, acél- vagy műanyagdarabbal töltenek fel. Hamarosan új és minőségibb megoldás érkezhet, amely stimulálja a csontok…

Milyen idő várható ma?

MetKép
-
  Ma 07:13 Időjárás

Milyen idő várható ma? A hűvös hajnal utáni folytatásról. Hűvösen indult a reggel, több helyen is fagypont közelébe süllyedt a hőmérők higanyszála, bár a Dunántúlon az évszakhoz képest kellemes hőmérséklet uralkodik, ott 7, és 10 fok közötti értékeket mérnek. Ma is maradnak a fátyolfelhők, így többnyire szűrt napsütésben lesz részünk,…

Szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette kiskorú féltestvérét

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyetértve a Pécsi Ítélőtábla - az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva - másodfokon is bűnösnek mondta ki azt a vádlottat, aki féltestvére sérelmére szexuális bűncselekményt követett el.

A home office-ban partnerré vált főnök és beosztott

Kedvező irányba mozdította a munkaadók és a munkavállalók kapcsolatát a magyar cégeknél a koronavírus a Profession.hu szerint. A járvány megjelenését követő rendkívüli időszak legfontosabb tapasztalata, hogy a magyar cégek és a munkavállalók kölcsönös lojalitásukról tettek tanúbizonyságot.

Rebrov elmondta, miért teljesített gyengébben a Fradi a Barcelona elleni meccs hajrájában

Player
-
  Ma 07:12 Sport

Jól kezdett a Fradi a Camp Nouban, gólt is rúgott a Barcelona elleni Bl-csoportmeccsen, de végül 5-1-re kikapott a magyar bajnok.

Új irányba tart a forint

Napi
-
  Ma 07:12 Pénzügy

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon szerda reggel.

Továbbra is rács mögött marad az idős asszonyt bántalmazó megyei pár

Beol
-
  Ma 07:11 Baleset-bűnügy

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványozta a Szegedi Ítélőtábla felé a Gyulai Törvényszék azon végzésének helybenhagyását, melyben továbbra is fenntartotta az élettársi viszonyban élő párnak a letartóztatását,

Halálra gázolta a gyorsvonat a szárligeti takarítónőt

ATV
-
  Ma 07:11 Baleset-bűnügy

A MÁV közleménye szerint a 66 éves nő egy külsős takarítócég alkalmazottja volt. A szomszédja szerint azért vállalta az állást néhány hónappal ezelőtt, mert túl kevés volt a nyugdíja.

Valaminek a darabjai

Feol
-
  Ma 07:10 Megyei

Mindenféle képek szaladgáltak a fejében. Mire gondolsz? Mire gondolsz?

35 milliós támogatást kaptak gyermektáborra, valahogy gazdag vendégeknek lett belőle rendezvényház

Borsod24
-
  Ma 07:10 Belföld

Ugye találkoztunk már hasonló jelenséggel Magyarországon, hogy valamilyen célból felvesz a városvezetés egy sokmilliós támogatást, de valahogy a végeredmény nem is hasonlít arra, mint amire a pénzt eredetileg kapták. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az alig több mint ezer lelket számláló Biriben néhány éve kinőtt a földből egy kúriának…