Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 480 hír

Kahn szerint a Bayern átlép a Real Madridon

VG
-
  Tegnap 20:32 Életmód  Bajnokok Ligája Chelsea

A volt német válogatott kapus, Oliver Kahn szerint ex-csapata, a Bayern München elbúcsúztatja a címvédő Real Madridot és bejut a döntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A pezsgő és a kaviár dominál az idei Gourmet fesztiválon

VG
-
  Tegnap 19:34 Életmód  Hétvége Fesztiválok

A gombóc, a kaviár és a pezsgő lesz a központi eleme az idei Gourmet fesztiválnak, amelyen a nemzetközi sztárséfek mellett a magyar gasztronómia legjobb éttermei, cukrászatai és pincészetei is bemutatkoznak május 17. és 20. között a Millenáris parkban.

Innováció: többféle pályázat közül választhatnak a cégek

VG
-
  Tegnap 19:13 Gazdaság  Innováció

Innovációs projektekre továbbra is több forrásból nyerhetnek el a támogatást a magyar vállalkozások – hívta fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal).

Fejleszti haderejét Németország

VG
-
  Tegnap 18:51 Gazdaság  Repülőgép PUMA

Egyszerre 18 haditechnikai fejlesztés terveit küldte meg a német védelmi minisztérium a parlamentnek. Egyebek mellett felfegyverezhető drónokat és rakétavetőket akarnak beszerezni, de a Puma harcjárműveik felújítását és az Eurofighter harci repülőgépeik radartechnológiai korszerűsítését is tervezik.

A katolikus egyház leszámol a szénnel

VG
-
  Tegnap 18:31 Életmód  Katolikus Energia

Kivonja a pénzét a katolikus egyház a fosszilis fűtőanyag iparágból, és a következő öt évben megszünteti befektetéseit a kőolaj-, földgáz- és szénszektorban – jelentette be a Föld napján négy kontinens húsz országának 35 katolikus intézménye nevében a Nemzetközi Karitász.

Új fejezet nyílik az olasz kormányalakításban

VG
-
  Tegnap 18:23 Gazdaság  Olaszország

Roberto Ficót, a képviselőház elnökét, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) politikusát bízta meg az olasz államfő, hogy felmérje az M5S és a balközép Demokrata Párt (PD) közti kormányalakítás lehetőségét – jelentette be az olasz elnöki palota.

Erősen zártak a nyugati piacok

VG
-
  Tegnap 18:20 Pénzügy  Tőzsde Befektető

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn, a befektetők a vállalati gyorsjelentések mellett a geopolitikai feszültségek alakulására és az olajárakra figyeltek.

Látogatóközpontból nézhetjük végig a komáromi hídépítést

VG
-
  Tegnap 18:11 Gazdaság  Duna Komárom

Az újonnan épülő Duna-híd komáromi hídfőjénél látogatóközpontot adtak át, ahonnan nyomon lehet majd követni az építkezést. A látogatóközpont átadása alkalmából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ismertette az új hidat építő konzorcium összetételét is.

Az egyesülés után a biztosítási piac tizedét akarja az Union

VG
-
  Tegnap 17:59 Gazdaság  Erste

Az átmenet után 2020-ra várja az Union, az Erste és a Vienna Life Biztosító egyesüléséből származó szinergiahatás miatti eredményességugrást Lehel Gábor. Az április elseje óta Union néven futó egyesült biztosító elnök-vezérigazgatója szerint meg akarják őrizni a tagbiztosítók erényeit, egyben kihasználni a mérethatékonyságot.

Lendületet vett az amerikai gazdaság

VG
-
  Tegnap 17:48 Gazdaság  London

Gyorsult az amerikai magánszektor növekedése áprilisban az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató csoport hétfőn közzétett előzetes adatai szerint.

Megjelent a legjobban kereső focisták rangsora

VG
-
  Tegnap 17:37 Életmód  Cristiano Ronaldo

A világ legjobban kereső labdarúgóinak rangsorát megjelentető France Football francia sportlap a jövedelmek kiszámításánál a klubtól kapott fizetés mellett figyelembe vette a prémiumokat, valamint a szponzorációs és reklámbevételeket is.

Mészáros Lőrinc visszavonul a közélettől

VG
-
  Tegnap 17:34 Gazdaság  Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc lemond polgármesteri tisztségéről annak érdekében, hogy kizárólag gazdasági érdekeltségeire koncentráljon. Az üzletember döntéséről április 20-án írásban is tájékoztatta Felcsút község alpolgármesterét és jegyzőjét. Az időközi polgármester-választás időpontjáról a helyi választási bizottság határoz majd, miután keddi ülésén a…

Sokat javult az uniós országok pénzügyi helyzete

Csökkent az államháztartási hiány és az államadósságnak a hazai össztermékhez (GDP) viszonyított mértéke tavaly az Európai Unióban és az euróövezetben.