Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 496 hír

Nem várható 2020-ig alapkamat-emelés

VG
-
  Ma 21:01 Gazdaság  Buda Cash MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsa 2020-ig valószínűleg nem változtat a jegybanki alapkamaton – mondta a Világgazdaságnak Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője.

Észak-Korea a terrort támogatók listáján

VG
-
  Ma 18:46 Belföld  Terrortámadás MTVA

Donald Trump amerikai elnök hétfőn bejelentette, hogy kormánya Észak-Koreát a terrorizmust támogató államok listájára helyezi.

Nyereséggel zárta első 9 hónapját a K&H

Az első háromnegyedévben 32,2 milliárd forintos nyereséget ért el a K&H Bank, a harmadik negyedévben 9,7 milliárd forint volt az adózott eredménye a nem auditált, konszolidált, IFRS (nemzetközi számviteli szabályok) szerinti adatok alapján.

Emelkedéssel zártak a nyugat-európai tőzsdék

VG
-
  Ma 18:29 Pénzügy  Válság Tőzsde

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.

Mall.hu: előzetesben a csalók

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság két gyanúsított előzetes letartóztatását csütörtökön. A gyanú szerint az egyik ismert webáruház mögött álló cég nem vallotta be, illetve nem fizette be az általános forgalmi adót (áfát) az…

Koalíciós válság: megszólalt Angela Merkel

Németország az eddigi koalíciós egyeztetések kudarcának ellenére továbbra is stabil ország – jelentette ki Angela Merkel német kancellár hétfőn Berlinben.

KSH: 1870 óta nem volt ilyen kevés a gyerek Magyarországon

VG
-
  Ma 18:02 Gazdaság  KSH Népszámlálás

Az első népszámlálás óta még soha nem volt ilyen alacsony a gyermekkorúak és ilyen magas az időskorúak száma Magyarországon – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) tavaly ősszel végzett „kis népszámlálásának” adataiból.

Nem ment jól egy kozmetikai cégnek

A L'Occitane International francia kozmetikai cég féléves adózott eredménye 57 százalékkal csökkent éves összevetésben, elsősorban a devizaárfolyamok kedvezőtlen alakulása miatt, valamint a fokozódó konkurencia hatására csökkenő eladások következtében.

Elektromos autókat gyártana a Skoda

A Volkswagen német konszernhez tartozó Skoda Auto 2020-tól megkezdi az elektromos autók gyártását – jelentette be a cseh autógyártó.

Egekben a Bitcoin árfolyama

Új történelmi csúcsra emelkedett hétfőn a bitcoin digitális virtuális deviza árfolyama, miután a hétvégén áttörte a 8000 dolláros küszöböt.

Erősen zárt a BUX

VG
-
  Ma 17:27 Pénzügy 

Emelkedéssel fejezte be a hétfői kereskedési napot a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe.

Drónokkal erősítik hadseregüket a lengyelek

VG
-
  Ma 17:23 Belföld  Lengyelország Drón

A lengyel hadsereg felderítésre és a kijelölt célok megsemmisítésére is alkalmas ezer Warmate drónt szerez be a WB Electronics lengyel magáncégtől – az erről szóló megállapodást Antoni Macierewicz nemzetvédelmi miniszter jelenlétében írták alá Varsóban.

Komoly változás jön a véleményvezérek életében

VG
-
  Ma 17:15 Gazdaság  GVH

Az internetes „véleményvezérek” és más, jelentős követői bázissal rendelkező magánszemélyek oldalain megjelenő hirdetéseknél egyértelműen jelölni kell a reklámozást a Gazdasági Versenyhivatal szerint.

Összeállt a cseh parlament alsóháza

VG
-
  Ma 17:04 Belföld  Csehország

Megalakult hétfőn a kétkamarás cseh parlament új összetételű alsóháza, a képviselőház.

A gazdák öntözésfejlesztési igényeit méri fel az agrárkamara

VG
-
  Ma 16:55 Gazdaság  Mezőgazdaság

A Belügyminisztérium öntözési lehetőséget tud teremteni számos településen – mondta a Világgazdaságnak Győrffy Balázs. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke szerint az integráció a fennmaradás kulcsa.