Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Chris Froome nem lesz ott a jövő évi Girón, a Tour de France-ra kerülhet újra csúcsformába

Velo
-
  Ma 06:04 Sport

A Criterium du Dauphine pályabejárásán hatalmasat bukó Chris Froome nagy valószínűséggel nem lesz ott a jövő évi Olasz Körverseny budapesti rajtján. A tervek szerint a Tour de France-ra kerülhet újra csúcsformába.

Pascal Ackermann is indul a jövő évi Giro d’Italián

Velo
-
  Tegnap 05:45 Sport

Jelen állás szerint egy viszonylag ütős csapattal áll oda a jövő évi Giro d’Italia rajtjához a Bora-hansgrohe sora. Peter Sagan mellett ugyanis Pascal Ackermann is indul.

A Total Direct Energie csapata várhatóan lemond a Giro részvételről

Velo
-
  19.12.04 05:58 Sport

A 2020-a reformok értelmében a francia pro-kontinentális Total Direct Energie csapata, mint az Europe Tour sorozat győztese szabadkártyát kap a Giro d’Italiára. A legfrissebb információk szerint azonban az olasz szervezők kérésére Jean-René Bernaudeau sora hamarosan lemond erről a lehetőségről.

Wilier kerékpárokkal folytatja az Astana csapata

Velo
-
  19.12.03 15:48 Sport

Egy ideje már pletykáltak arról, hogy a kazah Astana sora nem hosszabbítja meg három éve tartó partneri szerződését a kanadai Argon 18 kerékpármárkával; így nem volt meglepetés, hogy bejelentették a Wilier Triestina érkezését.

Julian Alaphilippe nyerte a patinás Velo d’or díjat

Velo
-
  19.12.03 14:50 Sport

2019-es fantasztikus idényének megkoronázásaként a francia Julian Alaphilippe nyerte a legrangosabb kerékpáros díjat a Velo d’or-t.

Már biztos hogy lesz WorldTour csapat a 2020-as Tour de Hongrie-n

Velo
-
  19.12.03 11:24 Sport

 Érkeznek a nevezések   Örömmel jelentettèk be a esemèny weboldalàn, hogy megvan az első elfogadott és visszaigazolt nevezés a 2020-as Tour de Hongrie versenyére: a viadal több mint kilencven esztendős történetében először indul majd World Tour-besorolású csapat!   Néhány napja – amióta hivatalossá vált a jövő évi…

Filutás Viktor és Szalontay Sándor képviselték a magyar színeket a hongkongi pályakerékpáros világkupán

Velo
-
  19.12.02 19:03 Sport

November 29. és december 1. között Hongkong adott otthont a 2019/2020-as pályakerékpáros világkupa harmadik fordulójának. A magyar színeket Filutás Viktor (Omnium, Scratch) és Szalontay Sándor (Keirin, Sprint) képviselték.

Egan Bernal jövőre megpróbálkozhat a Giro-Tour duplával

Velo
-
  19.12.02 05:17 Sport

A 2019-es Francia Körverseny győztese Egan Bernal megerősítette, hogy 2020-ban szeretné megpróbálni a Giro-Tour duplát. Fiatal kora ellenére nem érez magán nyomást és a rivalizálást sem a Team Ineos csapatán belül. 

Wout van Aert a december 27-i Azencrosson térhet vissza a Touron történt bukását követően

Velo
-
  19.12.01 10:15 Sport

Wout van Aert egy sajtótájékoztató keretében erősítette meg, hogy a DVV Trofee december 27-i loenhouti cyclo-cross versenyén, az Azencrosson tér vissza a 2019-es Tour de France-on történt súlyos bukását követően.

Miguel Indurain egy hatnapos hegyikerékpáros maratonon indul Marokkóban

Velo
-
  19.12.01 08:12 Sport

Az ötszörös Tour de France-bajnok Miguel Indurain is rajthoz áll a jövő évi Titan Desert hegyikerékpáros maratonon Marokkóban.

Asztúria és az Angliru dönthet a 2020-as Vuelta a Espana győzteséről

Velo
-
  19.11.30 14:40 Sport

December 17-én mutatják be hivatalosan a 2020-as Spanyol Körverseny útvonalát. A dátum közeledtével egyre több pletyka kap szárnyra.

Piotr Wadecki: meglehetősen nagy esélyt látok arra, hogy Attila is ott legyen a Girón

A Nemzeti Sportügynökség sajtótájékoztatóján Valter Attila mellett a CCC Team lengyel sportigazgatója Piotr Wadecki is részt vett.

A CCC Team szeretné a jövő évi Girón indítani Valter Attilát

A Nemzeti Sportügynökség sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentették Valter Attila a CCC WorldTour csapatához szerződését. Az eseményen részt vett Piotr Wadecki a lengyel sor egyik sportigazgatója is.

A McLaren veszi át a Merida helyét a bahreini WorldTour csapat névszponzorációjában

Velo
-
  19.11.29 14:50 Sport

Ahogyan az várható volt a McLaren veszi át a Merida helyét a bahreini WorldTour csapat nevében. A sor továbbra is a tajvani márka kerékpárjaival versenyez.

Dr. Nagy Zsigmond: Országos jelentőségű a Giro d’Italia

Velo
-
  19.11.29 12:36 Sport

Dr. Nagy Zsigmond: Országos jelentőségű a Giro d’Italia A GiroHungary2020 csapata szerdán a rajt- és célvárosok (Budapest, Győr, Székesfehérvár, Nagykanizsa), illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a Millennium Házában, a Városligetben. A Nemzeti Sportügynökség által szervezett rendezvényen a városvezetők…