Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Az UCI június 1-ig meghosszabbította a versenymentes időszakot, gazdasági mentőcsomagot kérnek a csapatok

Velo
-
  Ma 08:31 Sport

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy június 1-ig, egyetlen az égisze alá tartozó verseny sem kerül megrendezésre. Eközben drasztikus fizetéscsökkentést jelentett be a Bahrain-McLaren sora, míg a csapatok szakszervezete gazdasági mentőcsomagot kér.

Egan Bernal leáll az edzésekkel, bizonytalannak látja az idei Tour de France időpontját

Velo
-
  Tegnap 11:27 Sport

A Francia Körverseny címvédője Egan Bernal úgy vélekedik, hogy jobb lenne elhalasztani az idei Tour rajtját annak érdekében, hogy mindenki egyenrangúan felkészülhessen.

Az országúti világbajnokságot nem érinti a versenynaptár várható átalakítása

Velo
-
  Tegnap 10:43 Sport

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség egyik közösségi média oldalán erősítette meg az idei szeptemberi országúti világbajnokság programját.

Kerékpárosok kimenekítése Olaszországból

Velo
-
  Tegnap 09:56 Sport

Igazi XXI. századi hőstörténet következik, amely biztosan egy a sok közül, de nekünk bringásoknak mindenképpen fantasztikus és szívmelengető. Áldozatkészségről, a sport iránti szeretetről, a kerékpáros család összetartozásáról szól. Solymosi János önfeláldozásával két magyar biciklist és egy kézilabdázót hozott haza a legveszélyesebb…

Geraint Thomas szerint a Tour de France esetleges elmaradása az egész profi mezőny megélhetését veszélyeztetné

Velo
-
  20.03.31 16:03 Sport

A 2018-as Francia Körverseny győztese megérti a versenyszervezők döntéseit a koronavírus járvány idején, de azt is hozzátette, hogy a Tour de France esetleges elmaradása az egész sportágat bedöntheti.

Nem rendezik meg a 2020-as Szlovén Körversenyt

Velo
-
  20.03.31 09:21 Sport

Az eredeti tervek szerint június 10. és 14. között rendezték volna a 2. Pro besorolású Szlovén Körversenyt, amelyet a koronavírus terjedése miatt lefújtak.

Megvan az olimpia új időpontja, amely ütközik a 2021-es Tour de France-al

Velo
-
  20.03.31 08:34 Sport

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság bejelentette, hogy 2021. július 23. és augusztus 8. között kerül megrendezésre a tokiói olimpia, amely így ütközik a jövő évi Francia Körversennyel. Mivel az országúti kerékpáros számok a játékok első harmadában vannak betervezve, így a versenyzők jelen állás szerint válaszút elé kerülnek, olimpiai vagy…

Lucinda Brand: őrült és irreális az, ami most történik

Velo
-
  20.03.30 13:58 Sport

A férfiak versenynaptára újjáéleszthető, de vajon mi a helyzet a hölgyekkel, akik jóval kevesebb viadalból válogathatnak.

Philippe Gilbert: egy őrült szezon várhat ránk

Velo
-
  20.03.30 11:09 Sport

A Lotto-Soudal klasszikus menője Philippe Gilbert bízik benne, hogy a legtöbb nagy tavaszi klasszikus megrendezésre kerülhet az év későbbi időszakában. Szerinte egy igazán őrült szezon várhat a mezőnyre.

A Tour de France-on múlhat számos WorldTour csapat életben maradása

Velo
-
  20.03.29 10:38 Sport

A Tour de France főszervezője az ASO csak egyetlen lehetőséggel számol, mégpedig azzal, hogy az eredeti terveknek megfelelően rajtol el a 2020-as verseny. A Francia Kör tervezett időpontja a június 27. és július 19. közötti időszak.

Filutás Viktor egy 402 kilométeres edzésnappal múlta felül az orosz Manakov brutális tréningjét

Velo
-
  20.03.28 20:40 Sport

Miközben Európa a koronavírussal küzd március 18-án az AG2R La Mondiale kerekese Oliver Naesen és a 2019-es GranFondo világbajnok Maxim Pirard egy brutális, 365 kilométeres edzésnapot abszolvált Kelet-Flandriában. Erre válaszként az Astana belga kerekese Laurens De Vreese 368 kilométert tekert le görgőn, elmondása szerint már…

A Velon csapatai egy digitális eSport sorozatot hívnak életre

Velo
-
  20.03.28 09:45 Sport

A „Digital Swiss 5” az ardenneki klasszikusok eredetileg tervezett időpontjában kerül megrendezésre.

A Vuelta a Espana szervezősége az eredeti tervek szerint készül az idei versenyre

Velo
-
  20.03.28 07:38 Sport

A Giro d’Italia elhalasztva, miközben a Tour de France eredetileg tervezett időpontja veszélyben, de a mi a helyzet az év harmadik háromhetesével a Spanyol Körversennyel?

Lehet kerékpározni a kijárási korlátozás ellenére is

Velo
-
  20.03.27 12:34 Sport

Március 28. és április 11. között kijárási korlátozást vezetett be a kormány a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében. Mivel ez az intézkedés nem tiltás, így továbbra is lehet kerékpározni.

Az Egyesült Államok Kerékpáros Szövetsége külön programot indított a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítá…

Velo
-
  20.03.27 09:38 Sport

Az USA Cycling, azaz az Amerikai Egyesült Államok Kerékpáros Szövetsége a tagsági díjak 50 % -át közvetlenül azon társaságok támogatására fordítja, amelyek arcmaszkokat készítenek, árulnak és adományoznak a rászorulóknak, a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében.