Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Közönségmarasztaló élmény a Bükfürdő Parkban - Újvári Timi és a Hot Stuff, valamint Four Corners koncertek

Vaskarika
-
  Ma 14:25 Kultúra

A 14. Gyógy-Bor Napok számunkra kedvenc helyszínén, Bükfürdő Parkban két nagyszerű formáció, az Újvári Timi és a Hot Stuff, valamint a soproni Four Corners adott közönségmarasztaló élményt.

Karneválszínház: A főnök meg én meg a főnök

Vaskarika
-
  Ma 09:00 Színpad

A Ponyvaregénybe oltott commedia dell’arte, a Keresztapával keresztezett mágikus realizmus – Goldoni klasszikus vígjátéka, a Két úr szolgája mai olasz környezetben, őrült és kacagtató színpadi mesében… Ahol a mesélőre is lőnek.

Fogalommá vált Kapolcs - Vasárnapi fotóséta a folklórforgatagban

Vaskarika
-
  Ma 01:00 Kultúra

Tettünk egy fotósétát vasárnap délután a kapolcsi folklórforgatagban.

29. Művészetek Völgye: Vasiak Kapolcson (júl. 26.)

Vaskarika
-
  Ma 00:15 Kultúra

Július 26-án a Művészetek Völgyében Vas megye néptánc és népzenei hagyományait mutatják be a 17 órakor a Muharay Udvarban.

A mosoly a lélek zenéje - A Margaret Island pozitív görbés koncertje zárta a 14. Gyógy-Bor Napokat

Vaskarika
-
  Tegnap 21:30 Színpad

Július 21-én az ötnapos fesztivál a Margaret Island BOR színpadi koncertjével ért véget. Egy kellemes másfél órával, ami dallamosságával és tisztaságával, pozitív üzenetével valahol a fesztivál esszenciáját adta.

Ezüst Nyár - LGT Tribute a Bükfürdő Parkban

Vaskarika
-
  Tegnap 18:00 Kultúra

Az idei Büki Gyógy-Bor Napok színvonalas műsorfolyamának egyik meglepetéselőadása minden bizonnyal az a nagy sikerű, mintegy kétórás koncert volt, amelyet az LGT Tribute adott elő, Ezüst nyár címmel. Az est után ültem le beszélgetni a zenekar tagjaival.

A Mennyország Kapujában éreztük magunkat az Intim Torna Illegál koncertjén a 14. Gyógy-Bor Napokon

Vaskarika
-
  Tegnap 16:15 Kultúra

Az Intim Torna Illegál megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva. A Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de a Mennyország kapuján át a Köszönöm szépen-ig vagy az idei Feltettem a polcra a…

29. Művészetek Völgye: Kapolcs-szombat élményekkel tarkítva

Vaskarika
-
  Tegnap 14:00 Kultúra

Szombati képes élménybeszámoló Kaláka Udvartól a Kocsor házig.

Az ITI ütősszekciója a Gasztro Színpadon melegített az esti koncertre Csitári Gerivel

Vaskarika
-
  Tegnap 07:15 Színpad

A 14. Gyógy-Bor Napok utolsó napján mangalica szűz készült petrezselymes polenta ágyon, erdei gombamártással. Nádasdi Janó és Gálos Ádi a két évvel ezelőtti malőr elkerülése érdekében gyorsabban elkészíthető ételt hozott, és egy plusz segítséget, Csitári Geri személyében.

Ilyen volt a PASO koncert a BÜK Színpadon

Vaskarika
-
  Tegnap 00:40 Színpad

Szombaton a gyógyvíz mellé kiegészítő kezelésként a PASO rugóztatta meg a bükfürdői közönséget a 14. Gyógy-Bor Napokon.

Zene Zengett! - Irie Maffia koncert a BOR Színpadon

Vaskarika
-
  19.07.21 18:15 Színpad

A tavalyi végtagkondi után ismét a fürdőre hozta speciális gyógyászati kezelését az Irie Maffia. A homeopatikus jókedvdemonstráció fedőnév alatt futó koncertje az okosórák szerint kijelezhetetlen mennyiségű kalóriát égetett el! Zene Zengett E-mentesen!

Kiscsillag a Gyógy-Bor Napok egén - A BÜK Színpadon koncertezett Lovasi András csapata

Vaskarika
-
  19.07.21 16:00 Színpad

A bornap-szombat egyik legjobban várt koncertjén a Kiscsillag táncoltatta meg a jónépet a BÜK színpad előtt. Nemcsak a szövegeket tekintve talált pálcikát Bandink a céllövöldében (finom utalásféleképpen ;) ), hanem a zene is rendesen megugrasztott ultravagány rajongót és konszolidált fürdővendéget egyaránt. Az első sor már fél órával a…

Bogozni- és megélnivaló zene - A Kutya Vacsorája koncertje a BOR Színpadon

Vaskarika
-
  19.07.21 15:00 Színpad

A Gasztro színpadi főzőshow után a nagyszínpadon is "főztek": "(f)elkészült egy tiszteletbeli büki banda, A Kutya Vacsorája, aki zenei betevőjével jóllakatta a BOR színpad "éhezőit", azaz Líviusék igazi "kutyás" megőrülésben részesítették a tisztes polgári közönséget.

Gasztrohangulatok: borosnak áll a világ

Vaskarika
-
  19.07.21 12:00 Kultúra

A boros és sörös standok hangulatait villantjuk fel a 14. Gyógy-Bor Napokról, Bükfürdőn. Érdemes kóstolni, akár a díjnyertes borokat, akár a borkülönlegességeket vagy épp a söröket!

Kézilabdázóból séf - Tasnádi Ákos volt a Gasztro Színpad vendége

Cupákos „Burger” vagyis a fasírtos zsemle és „zöldborsófőzelék” fasírttal elnevezésű ételét hozta el nekünk Tasnádi Ákos, a Cupákos és Macesz Bistro séfje a 14. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál negyedik napján.