Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Egész napos vigasztalódás

Az év egyik legnagyobb autósportos szenzációjára kerül sor a hétvégén: az amúgy is rangos Le Mans-i 24 órás versenyen esélyesként áll rajthoz a kétszeres Forma– 1-es világbajnok Fernando Alonso. A franciaországi verseny szombaton 15 órakor kezdődik.

Szeretjük Sheldont

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 08:00 Kultúra 

Az ifjú Sheldon, HBO GO, HBO3

EZT LÁTNI KELL!

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.21 12:00 Kultúra 

A Budapest Pride rendezvényhónapjában idén egy színházi fesztivál is helye(ke)t, no meg időt kapott.

Remek mester teremtetett

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.21 10:00 Vélemény 

Szerencsére csak ácsorog, ráadásul földbe, vagyis inkább betonba gyökerezett a lába annak az aprócska kecskefigurának, aki a Széll Kálmán téren, a fenti buszmegállók felé vezető lépcső korlátjának tövében kacérkodik a járókelőkkel.

Már van rajta izom

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.21 08:00 Sport 

Új csillag van feltűnőben az atlétika számunkra legeredményesebb szakágában, Halász Bence, a szombathelyi Dobó SE 20 éves, junior világ- és Európa-bajnok kalapácsvetője ugyanis nemrég a Budapest Openen 79,57 méteres egyéni csúccsal nyert, és ezzel a világranglista negyedik helyén áll. A kalapácsvetés legfiatalabb felnőtt országos…

7D-s élményszínház

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.20 16:00 Kultúra 

Henrik Ibsen: Peer Gynt, Stúdió K

Viva Mexico!

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.20 14:00 Vélemény 

Amióta a FIFA Oroszországban, a mostani vb-t rendező országban eldöntötte, hogy 2026-ban az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó trojka lesz a 2026-os világbajnokság házigazdája, egyfolytában álmodozom. Egy emléktúráról.

Női győzelem Argentínában

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.20 12:00 Belföld 

Argentínában mostantól engedélyezik az abortuszt a terhesség 14. hetéig.

A Trump-show kellékei

Nyugodtan alhat mindenki, Észak-Korea többé nem jelent nukleáris fenyegetést, nyugtatta a világot Szingapúrból hazatérve Donald Trump amerikai elnök. Nyilván Twitteren, mert Amerika fura új ura a történelmet is kedvenc közösségi oldalán írja. A világ mégis visszafogottan ünnepel és gratulál. Nem véletlenül. Ebben a történetben túl sok az…

A puding próbája

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.19 16:00 Vélemény 

Szokatlanul hosszú előkészítés után és szokatlanul hosszú időt hagyva a felkészülésre, július 1-jén hatályba lép az új Büntetőeljárási törvény, a Be. Persze csak nálunk szokatlan mindez, mert ez máskor is így lenne normális.

Semjén bölényre és farkasra is ment

Nemcsak Svédországban, hanem az utcán élnek Kanadában is vadászott Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes tavaly két kanadai vadászaton járt, de azt magánügynek tartja, hogy mindezt miből fizette.

Hosszú a sor

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.19 12:00 Vélemény 

Oktatási menekültek kora

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.19 10:00 Belföld 

Rohamivás. Jelenség, melynek során a fiatalok sportot űznek abból, ki tud a lehető legrövidebb idő alatt a legjobban beállni. A kamaszok egy része a beilleszkedést akarja könnyebbé tenni, mások azt látják a környezetükben, hogy az ivás természetes. A rohamivás egyre jellemzőbb a kamaszokra, és a drogok is a közösségi szórakozás részévé…

Donald kacsája

Vasárnapi Hírek
-
  18.06.19 08:00 Vélemény 

Az éhség a legjobb szakács, s a látványos csúcstalálkozó legjobb rendezője a politikusok lebírhatatlan sikeréhsége. Jelen esetben Donald Trumpé, az egykori tévécelebé, akinek égetően szüksége volt a világpolitika legnagyobb szereplési lehetőségére az őszi kongresszusi választások előtt, amelyek sorsát is meghatározhatják, hiszen a…