Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Sír az utca

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 16:00 Vélemény 

Áron egy-, Zsombor másfél éves. A győri Petz Aladár Kórház gyerekintenzív osztályán cseperednek.

Már látszik az alagút eleje

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 12:00 Belföld 

Hasít ugyan a magyar gazdaság, de a növekedés hónapjai szakértők szerint meg vannak számlálva. Az unió pénzügyi keretei egyre szorosabbak az unortodox kormány számára. Kívül tágasabb? Az ország lakossága szerint nem. A kormány válasza zavaros.

Ne beszélj, ne érezz, ne bízz!

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 08:00 Belföld 

Állt a sötét előszobában és a kémlelőnyíláson át figyelte, jön-e már az apja. Szorongva fülelt, hívják-e a liftet, és minden alkalommal, amikor meghallotta az ismerős aknazúgást, heves szívdobogással kezdte mantrázni, hogy „csak apa legyen az!”.

Isten a menedzsere

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.20 16:00 Kultúra 

Hetven éve zongorázik – több mint öt évtizede hivatásszerűen. Nyáron töltötte be a 75-öt, de jelenleg is turnézik és új műveken dolgozik. Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas jazz-zongorista, zeneszerzővel beszélgettünk.

Emberségből elégtelen

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.20 14:00 Vélemény 

Negyedik nekifutásra csak sikerült a Fidesz-parlamentnek megalkotnia a legszemetebb, legembertelenebb, leggyalázatosabb törvényt.

A fenyegetések napjai

A kormány legújabb szabályozása szerint hétfő óta szabálysértés, ha valaki életvitelszerűen közterületen tartózkodik, vagyis hajléktalan és szem előtt van. A szabályszegőket elzárással is büntethetik, sőt az ingóságaikat is megsemmisíthetik, amiért még csak kárpótlást sem kérhetnek. Bár az ORFK válasza szerint szerda éjfélig országosan…

Egy a tábor a korrupció ellen

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.20 08:00 Belföld 

A görögök ugyan nem igazán vitézkedtek a bevándorlóhadak megállításában, de a mitológiában elég jók, így talán nem sértő az Akhilleusz-hasonlat: az Orbán-rendszer nehezen védhető sarokpontja a korrupció. Az idei október 23-ra ez a tematika képes egy soha nem látott ellenzéki és civil megmozdulást tető alá hozni. Mindeközben az emberek 79…

Tizennégy kicsi néger

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.19 10:00 Kultúra 

Mészöly Ágnes: Rókabérc, haláltúra

Újra szól az orgonafantom

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.19 08:00 Vélemény 

Pécsett, a Mária utca 35-ben működött egykor, 1867 és 1949 között az európai hírű Angster József és Fia Orgona- és Harmóniumgyár, melyben a nyolc évtized alatt 1307 orgonát és több mint 3000 harmóniumot készítettek Kárpát-medenceszerte székesegyházakba és kis falusi templomokba.

Csillag születik

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.18 16:00 Kultúra 

Amilyen instant dallamtapadásos a klasszikus hollywoodi Hamupipőke-történet harmadik feldolgozása, olyan kínosan gyengék a dalok közti közjátékok, mint egy pornófilmben, ahol minden az aktusnak van alárendelve.

Lejárt lemez?

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.18 14:00 Sport 

Rossz volt nézni az olasz válogatottat az ukránok elleni barátságos mérkőzésen. Nem a szerény genovai 1-1 miatt, hanem mindenekelőtt azért, mert az azúrkékek teljesítménye ismét tanúságot tett egy futballnagyhatalom súlyos kríziséről. Hosszan tartó válság ez már, a 2006-ban világbajnok arany generációval kifutott a nemzetközi élvonalból az…

Van remény

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.18 10:00 Sport 

Önzetlenül segítő teniszcsillag, bajba jutott rajongójának üzenő sztárfocista, és a nem elfeledett thaiföldi gyerekcsapat.

Különös szolgálatok

Vasárnapi Hírek
-
  18.10.18 08:00 Baleset-bűnügy 

Nem tudni, mi zajlik mostanság a hírszerzők és elhárítók világában, de valami nagyon különös: az orosz szolgálatok hibát hibára halmoznak, ha ugyan nincs ebben szándékosság, a kínaiak már az Interpol elnökét is letartóztatták, és az oknyomozó újságírókat minden fél kitartóan gyilkolja.