Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Alkotás a hallgatás ellen

Izgalmas kérdés, mit és hogyan akar elmondani ma a romagyilkosságokról egy fiatal roma rendező, csakhogy Bogdán Árpád filmje épp azt bizonyítja, hogy nincs roma és nem roma perspektíva, csak emberi van.

Túlélési esélyek: elmagánosodunk

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 10:00 Belföld 

Várható a kettészakadás, miközben a magánellátás és -biztosítás szép lassan a kormány közeli emberek kezébe kerülhet – mondta el lapunknak Kincses Gyula. Az egészségügyi szakértőt arról kérdeztük, mire lehet számítani az egészségügyben most, hogy nem történt kormányváltás. Kitért arra is: eddig semmi nem valósult meg…

Tiborcz megszólalt OLAF-ügyben

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.19 16:00 Belföld 

Ismét vizsgázott a Károli egyetemen Tiborcz István, és a hvg.hu kamerája ismét ott volt. Orbán Viktor veje, akit az Elios-botrányban hónapok óta nem lehetett nyilatkozatra bírni, most válaszolt néhány kérdésre.

A Magyar Nemzetre dobott bombát Simicska

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.19 14:00 Belföld 

Beigazolódtak a félelmek: Simicska Lajos nem finanszírozza tovább a vagyonát jelentős veszteségekkel emésztő médiabirodalmát.

Pontgyűjtő akciók

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.19 12:00 Sport  Magyar foci

Nyolc fordulóval a vége előtt 54-54 ponttal áll a magyar labdarúgó NB I élén a Ferencváros és a Videoton – előbbi klub jobb gólkülönbsége miatt vezeti a tabellát.

Mobilházzal a hajléktalanság ellen

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.19 10:00 Belföld 

Olcsó bérleti díjú mobilházakkal enyhíti a lakhatási problémákat az Utcáról Lakásba Egyesület. Az első két épületet pénteken rakták le Soroksáron. Nyáron újabbak jöhetnek.

Olifair

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.19 08:00 Vélemény 

Azt javaslom, mély meghajlással tisztelegjünk az olasz klubok előtt, miután azok visszahozták a futballba a romantikát. Az AS Romát már a párosítás pillanatában kézlegyintéssel elintézte mindenki – nem vonom ki magam: velem együtt –, hiszen ki gondolta volna, hogy a Barcelona ellen bármilyen esélye is lehet az itáliai főváros…

Pogány várból monostorrom

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.18 16:00 Belföld 

A beszédes nevű Pogány-völgyi víz szomszédságában álló, egykor gótikusnak épült monostor romjaiban is lenyűgöző látvány.

Generációk csatája

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.18 14:00 Sport 

Ha egy szülő a saját gyereke edzője lesz, az érdekes ugyan, de szenzációnak azért nem neveznénk. Na, de hogy apa és fia együtt, netán egymás ellen lépjen pályára, ráadásul a létező legmagasabb szinten? Ezt már csak életkorilag – még ha az ember fiatalon lesz is apuka – is meglehetősen nehéz összehozni.

Sellőlány uszony nélkül

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.18 12:00 Sport 

A debreceni országos úszóbajnokságon sok kiváló eredmény született, de talán az egyik váratlan siker az volt, hogy 50 méteres gyorsúszásban egy másik sportágból érkezett hölgy szerezte meg a bajnoki címet. Azoknak, akik jártasak a sport világában, azért annyira nem volt meglepő, hogy világklasszis uszonyos úszónk, Senánszky Petra, a…

Elzárhatják a pénzcsapot

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.18 10:00 Külföld 

Angela Merkel mindenképpen visszafogná az unió „rebelliseit”. Olyan helyzet állt elő az EU-ban, amikor a gazdasági érdekeket felülírják a politikaiak. A magyar kormány kínos helyzetbe kerülhet a folyamatos migránsozás miatt.

A magyar világítótorony

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.18 08:00 Belföld 

Ha a múlt vasárnapi magyar választás külföldi sajtóvisszhangját nézzük, egy szó tér vissza rendszeresen a világ különböző sajtóorgánumaiból: a „világítótorony”. Mármint Magyarországot a történtek után sokan látják, sokfelé az európai populista jobboldal világítótornyának, ami nem kis dolog egy olyan ország számára, melynek még tengere…

Megértés nélkül mindennap a Fidesz nyer

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.17 10:00 Belföld 

Emberes pofont kapott az ellenzék a vasárnapi választáson, és nagyot a kormányváltásban reménykedő emberek is. Döbbenet, értetlenség, düh és lehangoltság hullámzott mindazokban, akik megelégelték a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, és leváltanák a korrupcióval, megfélemlítéssel, propagandával felépített párhuzamos valóságot.…

Csalók vagy pancserek?

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.16 12:00 Vélemény 

Soha ennyi „furcsaságot” nem tapasztaltunk még országgyűlési választáson, mint a mostanin.

Mennek és maradnak – mindjárt kormányalakítás

Vasárnapi Hírek
-
  18.04.16 10:00 Belföld 

Elment öt napra pihenni Orbán Viktor a hét második felében, ha visszajön, akkor nekikezd a kormányátalakításnak – állítják forrásainak, akik szerint addig nem lehet érdemben beszélni arról, ki kerül be az új kabinetbe.