Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Bagólesők szárnyalása

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 16:00 Vélemény 

Őseink útjai 320 millió éve váltak el az evolúciós sztrádán; a sarkokon kívül egyaránt belaktuk a földrészeket, most pedig mintha egyikünk a másikunkkal szeretné eltakarítani a saját szemetét. Kár az erőfeszítésért – üzenik erre a varjak a nagy intelligenciabajnokság közepette.

Egymásnak feszülő kis hatalmasok

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 09:00 Vélemény 

Szeptembertől nagy változások előtt állunk – mondta Tusnádfürdőn Orbán Viktor és beremegett a tábor.

Nem értik, betiltják

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 08:30 Belföld 

Pető Andrea a CEU professzora, egyetemi tanár, az MTA doktora. Idén megkapta az Európai Akadémiák Kulturális Értékteremtésért járó Madame de Staëldíját a társadalmi nemek és a kortárs európai történelem kutatásában végzett tudományos munkájáért. A közelmúltban jelent meg könyve Elmondani az elmondhatatlant – A nemi erőszak…

Szétcincálná az uniót az orbánizmus

Vasárnapi Hírek
-
  Tegnap 08:00 Belföld 

Ujhelyi István Jogász, politikus, 2014-től a Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselője, az MSZP–DK európai parlamenti delegációjának vezetője. 2004–2010 között és 2014–2017 között az MSZP alelnöke. 2018-tól az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) rendkívüli nagykövete.

Láthatatlan Ronaldo?

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.17 12:00 Sport 

A focirajongóknak a világbajnokság után csak négy hetet kellett kibírni csúcsfutball nélkül: most hétvégével kezdve szép lassan beindulnak Európa legerősebb bajnokságai. Előfordulhat azonban, hogy a talán leginkább várt eseményről, a Juventusba igazoló Cristiano Ronaldo bemutatkozásáról a magyar tévénézők lemaradnak.

Vázlatos vonaltöredékek

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.16 16:00 Kultúra 

Elégia – Huszárik Zoltán rajzai, Műcsarnok

Ebből még bármi lehet

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.16 14:00 Sport 

Most akkor félig tele van, vagy félig üres az a bizonyos pohár? – tehetjük fel a kérdést a most véget ért glasgow-i úszó Európa-bajnokság kapcsán.

Mindig tökéletes gyakorlat

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.16 12:00 Vélemény 

Robusztusságában is kecsesen pörgeti a karikát jobb kézfején, arisztokratikus kisujjtartással, a kánikulában is makulátlan mozdulatokkal.

QAnon és az elmebaj

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.16 08:00 Belföld 

Megvan az összeesküvés-elméletek mindent egyesítő kvintesszenciája, maga A Konteó, amibe minden belefér, minden eddigit összefog, valóságos desztillált, tömény butaság. Hisznek is benne széles néptömegek, egyelőre csak Amerikában, de bizonyos jelek arra mutatnak, hogy máshol is terjedőben van a mozgalom.

Nagycsoport

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.15 17:00 Vélemény 

Íme, Magyarország!

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.15 16:00 Kultúra 

Réti László: Budapest Boulevard

Maduro rémképei

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.15 14:00 Belföld 

Hogy pontosan mi történt Maduro venezuelai elnökkel augusztus negyedikén, annak kizárólag ő lehetne a megmondhatója. Nem túl valószínű azonban, hogy változtatni fog eddigi állításain, melyek szerint merényletet követtek el ellene, és ennek komoly következményei lesznek.

Ideológiailag

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.15 12:00 Vélemény 

„Én ideológiailag nem vagyok elég képzett, tessék engemet békén hagyni” – mondja Pelikán József gátőr Virág elvtársnak. Mostanában egyre gyakrabban jut eszembe az ideológiai képzettség, aminek hiánya újra probléma lehet.

Visszaadni az orvost a betegnek

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.15 10:00 Belföld 

Újraépítené az orvos-beteg kapcsolatot; 28 műtővel felturbózott sürgősségi intézményt működtetne éjjel-nappal – Bedros J. Róbert, a budai szuperkórház építéséért felelős miniszterelnöki megbízott interjújában mesélt az Egészséges Budapest Program keretében megépülő új budapesti kórházról. Budapest történetének legnagyobb…

Paraszolvencia

Vasárnapi Hírek
-
  18.08.14 16:00 Vélemény 

Sosem gondoltam volna, hogy ez a latin eredetű szó igazi „hungarikum”.