Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 110 hír

Körvonalazódik a keresztény könnyűzene oktatási projektje

vasárnap.hu
-
 Tegnap 19:06Zene

Az Emmi támogatásból megvalósuló keresztény könnyűzenei képzés támogatásának keretein belül, a két oktatási intézmény a saját oktatási tevékenységébe illeszkedő képzések elindításán dolgozik. A Kovács K. Zoltán Alapítvány az Apor Vilmos Katolikus Főiskolával és a fővárosi Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti…

Milyen ne legyél semmiképpen 40 és a halál közt

vasárnap.hu
-
 Tegnap 18:59Vélemény

Furcsa interjúsorozattal zárta a 2020-as esztendőt a 24.hu. 40-hez közelítő kollégájukban ugyanis felébredt az igény, hogy olyan példaképeket keressen és mutasson fel, akiknek életútja átlendítheti az embert az életközepi válságon. Bár kétségtelen, hogy mindenkitől lehet tanulni, a sorozatban felvonultatott karakterek némelyike inkább szorul…

Dokumentumfilm készült a Himnusz regényes történetéről

A Himnusz regényes története címmel készült dokumentumfilm a Budapesti Filharmóniai Társaság és az Erkel Ferenc Társaság együttműködésében. A 30 perces alkotás animációk, videóbejátszások segítségével tárja a közönség elé a Himnusz történetét.

Donald Trump utolsó döntéseként meghirdette az emberi élet szentségének napját

vasárnap.hu
-
 Tegnap 17:29Külföld

Ötven éve először, a világjárvány és egyéb biztonsági okok miatt online rendezik meg a „March for Life” életpárti menetet Washington D.C.-ben január 29-én. Mindeközben, míg Joe Biden megválasztott elnök ígéretet tett életpárti rendeleteinek visszafordítására, Trump hozott még egy utolsót, és január 22-ét az emberi élet szentségének nemzeti…

Az ügyben eljáró bírónő szerint nemhogy nem jogsértő, hanem kifejezetten jópofa a Népszava kereszténygyalázó karika…

A felperes, dr. Vejkey Imre KDNP-s képviselő indítványát úgy utasította el a Fővárosi Törvényszék, hogy ő maga fel sem szólalhatott a tárgyaláson.

A Google legkeresettebb kifejezései között szerepel az „ima” szó

vasárnap.hu
-
 Tegnap 16:11Életmód

Rekord: 2020 márciusában 50 százalékkal többen kerestek rá az ima kifejezésre, mint egy hónappal korábban. Az ugrásszerű növekedés egyértelműen a koronavírus-járvány hatására következett be.

Túl sok téves információ kering a koronavírusról

Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi, online sajtótájékoztatóján azt mondta: sokan nyugtalanságot keltenek a lakosság körében. Ez semmikor sem megengedhető, főképp nem pandémia idején – jelentette ki, hangsúlyozva: a járvány okozta terhek mellett erre semmi szükség. A tisztifőorvos kitért arra,…

Novák Katalin: Megérkeztek az otthonfelújítási támogatás első igénylései

A 2021. január 1-jén induló – legfeljebb 3 millió forintos – otthonfelújítási támogatásra, eddig mintegy harminc család nyújtotta be igényét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Gyurcsány taszítja a fiatalok nagy részét – ezt mutatják a számok

Gyurcsány Ferenc „inkább taszítja, mint vonzza a fiatalokat" - közölte a Nézőpont Intézet a Facebook-oldalán a Medián legfrissebb közvélemény-kutatásának eredményei kapcsán.

Böröcz: Sikerült megvédeni a Márványmenyasszonyt

vasárnap.hu
-
 Tegnap 13:07Belföld

Az I. kerületi baloldali összefogás polgármestere, V. Naszályi Márta már megegyezett egy vállalkozóval, hogy részlegesen elbonthatja az épületet. A dolog pikantériája, hogy ezek után (érthetetlen módon) sikerként kommunikálta ezt a kétes megállapodást – nyilatkozta a Vasárnapnak a bontás ellen fellépő Böröcz László országgyűlési képviselő.

Fogyasztóvédelmi kifogást emeltek a gyerekeknek szóló Lmbtq-propaganda-mesekönyv ellen

A könyv értékesítésével a kiadó Labrisz Egyesület tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat – állapította meg Budapest Főváros Kormányhivatala.

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket, felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – olvasható Gál Kinga a Fidesz-Kdnp uniós…

Újabb 573 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést

Meghalt 111, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 573 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu kedden. A kormányzati portálon azt írták: 353 276-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 11 520-ra emelkedett, a gyógyultak száma 231 915.