Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Durván drágulhat a hús

A takarmányárak annyira megnőttek, hogy muszáj a piaci árakat is növelni. A drágulás akár a 20-25 százalékot is elérheti, így 1 kg csirkemell filé közel 2000 forintba kerülhet majd. A Baromfi Termék Tanács szerint ráadásul további drágulásra is számítani lehet.

Kőszegen kikeltek az idei első gólyafiókák

A Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont tette közzé az örömhírt, számolt be a Sokszínű Vidék. Az Őrségi Nemzeti Park

Száznyolcvan kilométernyi tehervasútpálya épülhet

Az új V0 pályáján 160 kilométeres sebességgel roboghatnak majd a tehervonatok, a most jellemző 25 kilométer/óra helyett.

Palkovics: Nem kell ahhoz egyetem, hogy egy ország titkosszolgálati tevékenységet folytasson

HVG
-
 Ma 06:44Gazdaság

A miniszter szerint nehéz az orvostudományba, a műszaki tudományokba ideológiát vinni.

Íme a pontos adatok: ennyi gyermek lépte át az iskola küszöbét az újranyitás első napján

Tegnap újra megkezdődött a jelenléti oktatás az általános iskolák alsó tagozatán. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, hány diák jelent meg.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Miért érdemes fizetős Okj képzést választanod?

Ugyan azt hihetné az ember, hogy számára az ingyenes képzések valóak, ez koránt sincs mindig így. Soroljuk, hogy mikor megfelelőbb neked egy fizetős OKJ-s képzés, vagy egy fizetős, 2021-es, új típusú szakképesítés és hogy mikor jársz vele úgy igazán jól.   Ha sürget az idő Egy bizonyos életkor után már nem lóbálhatod a lábadat...Tovább…

Az esküdtek kezében George Floyd gyilkosa

Hétfőn hangzott el a vád és a védelem záró perbeszéde.

Lengyelországot mindenkinek látni kell legalább egyszer az életben

Karol Nienartowicz fotós fantasztikus fotókat készített hazájáról, Lengyelországról. Ha eddig nem terveztél Lengyelországba utazni, akkor ez most egészen biztosan megnyomod

Szuperolcsó parányi új villanykabrió

HVG
-
 Ma 06:41Autó-motor

A világ egyik legolcsóbb elektromos autója hamarosan nyitható tetejű változatban is kapható lesz.

Gyász, Meghalt Walter F. Mondale volt amerikai alelnök

Kilencvenhárom éves korában hétfőn meghalt Walter F. Mondale, az Egyesült Államok 42. alelnöke - közölte családja, amely nem ismertette halálának okát.

A Jobbik feljelenti Hollik Istvánt, a Fidesz szócsövét rémhírterjesztésért

Nemrég derült ki, hogy Orbán Viktor és kormánya országos méretű telefonos lejáratókampányt kezd az ellenzéki pártok ellen, ahol azok “oltásellenességére” hívják majd fel a figyelmet. Az ellenzék azonban többször is kiemelte már, hogy a kormány hazudik és ezt a hazugságot kívánja mindenki fejébe beültetni. A Jobbik szerint ez már régen…

Tóth Vera két nappal az első oltása után kapta el a koronavírust, most megszólalt

Liner
-
 Ma 06:40Bulvár

Sokan kérdezték tőle, hogy miképpen is kaphatta el a vírust, ha már beoltották, ami rámutat arra, hogy továbbra is vannak, akik nincsenek teljesen tisztában az oltásokkal.

Oltási igazolás már 120 éve is létezett, óriási felháborodás kísérte, hamisították is

Az oltásellenesek savval marták ki a karjukat, hogy hegnek látsszon. Az amerikai himlőjárvány öt éven át tombolt.

Családi tragédia: Marsi Anikón múlhat szerette élete, donorként mentheti meg

Marsi Anikó azért beszélt családi tragédiájáról, hogy elejét vegye a pletykáknak. Nem utazott ugyanis idén Dominikára férjével és fiaival, ugyanis egy szerettének itthon kell segítenie donorként: megmentheti az életét.