Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 296 hír

Örökbefogadásra buzdít a Szegedi Vadaspark

Annak ellenére, hogy a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt a Szegedi Vadaspark egyelőre beláthatatlan ideig nem fogadhat látogatókat, az élet nem áll meg az állatkertben. A dolgozók a háttérben ugyanúgy dolgoznak, az állatokat el kell látni, a nonprofit cég működőképességét fenn kell tartani. 208 faj több mint 1500 egyede él az állatkertben, eb

Orbán Viktor a hazai gyógyszergyártásról egyeztetett a kutatókkal

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott koronavírus-kutatócsoportok munkájáról tájékozódott csütörtökön videókonferencia keretében Orbán Viktor miniszterelnök és Palkovics László miniszter; a megbeszélésen a kormányfő a hazai gyógyszergyártás és -raktározás fejlesztésének szükségességéről beszélt – tájékoztatta…

Szijjártó: Azerbajdzsán tízezer maszkot adott Magyarországnak

Azerbajdzsán kormánya csütörtökön tízezer védőmaszkot juttatott el a bakui magyar nagykövetségre – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán.

Kosársuli: Új rendszerrel és otthoni edzésekkel indul újra az élet

A koronavírus-járvány nem győzheti le teljesen a sportot: hosszú szünetet követően, új rendszerben készülnek a Kosársuli-játékosok.

Több forgatókönyv is készül az idei érettségi lebonyolításhoz

Az országos veszélyhelyzetben az érettségi korrekt, minden szempontot figyelembe vevő megszervezése az egyik legnagyobb kihívás, amelyen az oktatási akciócsoport dolgozik - mondta Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár.

Az első sokk után éledezik az ingatlanpiac

A koronavírus-járvány európai és magyarországi megjelenése szinte sokkolta a lakáspiacot, a hónap végén azonban már némileg élénkült a kereslet a március közepi a mélyponthoz képest – derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

Nap képe: Tavasz a vásárhelyi bevásárló központnál

Vásárhely24
-
  Ma 15:28 Színes

Sokak a napi rohanásban észre sem veszik, hogy bizony a betondzsungel közepén is kitavaszodott, virágba borultak a vérszilvák.

Változatlanul nagy a visszaesés a napi véradásokban Csongrád megyében

Vásárhely24
-
  Ma 14:47 Megyei

Most mindenkire szükség van! Vásárhelyen április 6-án, 8-án és 9-én is menthetünk életet azzal, hogy a karunkat nyújtjuk.

Meghosszabbították az SZTE innovációs pályázatának benyújtási határidejét

Az érdeklődőknek még több mint egy hónapig van lehetőségük pályázni a megszokott kategóriákban. A pályamunkák benyújtási határideje március 31-ről április 30-ra módosult.

Az egész ország területén növekszik a fertőzöttek száma

Az egész ország területén egyértelműen növekszik a fertőzöttek száma - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Még nem alakult ki immunitás a vírus ellen

Még nem alakult ki immunitás a koronavírus ellen, ezért van ilyen sok fertőzött a világon – közölte a Semmelweis Egyetem rektora csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Csaknem 10 ezer önkéntes tűzoltó is segíti a koronavírus elleni védekezést

Csaknem 10 ezer önkéntes tűzoltó is segíti a koronavírus-járvány elleni védekezést – közölte a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke csütörtökön az MTI-vel.

Lázár János is kiveszi részét az otthon tanulásból – történelemből segít Bertinek

Vásárhely24
-
  Ma 13:17 Megyei

Ebben épp tudok segíteni, mert a történelem mindig érdekelt, de van olyan tantárgy, ahol bizony alaposan le kell porolnom a tudásomat, mielőtt segíteni akarnék a leckében - írja az országgyűlési képviselő.

Súlyos vonatbaleset Vásárhelyen, a keleti elkerülőnél! (helyszíni fotókkal)

A Csomorkányi út - Kutasi út közötti összekötő úton lévő átjáróban történt a vonatbaleset, tűzoltók, mentőhelikopter, rendőrök, mentő a helyszínen. Úgy tudjuk, elsodort valakit a vonat.

WHO: A fertőzés exponenciálisan terjed

Aggodalmát fejezte ki szerdán az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője a COVID-19 járvány gyors kiszélesedése és globális terjedése miatt. A járvány immár 205 országot és területet érint.