Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 207 hír

Február elsején tartják a Gazdanapot Vásárhelyen

Vásárhely24
-
  Ma 12:05 Gazdaság

Jövő szombaton tartja a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület az V. Gazdanap és Dalostalálkozót a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola tornatermében.

Egy nap alatt rekordot döntött az Életmentő app (videóval)

Már az első napon 120 ezer felhasználó töltötte le az app-ot, ami könnyebbé teszi a mentőhívást, ezzel az Országos Mentőszolgálat első lett Magyarországon az ingyenesen letölthető programok közt.

Már a partra vontatták a Szőke Tiszát

Folytatódik a Szőke Tisza gőzhajó roncsainak kiemelése, péntek délutánra a legnagyobb Magyarországon épült lapátkerekes gőzös partra vontatásának felénél tartanak – közölte a helyszínen a munkálatokat végző Ma-Hard Vízépítő Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Huszonkét határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Vásárhely24
-
  Ma 11:10 Belföld

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkét migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Fiatal játékossal erősített a vásárhelyi futball club

A Hódmezővásárhelyi FC hétközi edzőmérkőzésen új játékos is bemutatkozhatott a klub megyeegyes csapatánál.

Erre számítsunk hétvégén Csongrád megye határátkelőin

Vásárhely24
-
  Ma 10:24 Belföld

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul Csongrád megyében január 24. és január 26. között.

Ádók János a megyei közgyűlés alelnöke

A vásárhelyi Ádók János személyében új alelnököt választott idei első ülésén Csongrád Megye Közgyűlése.

Már 41 áldozatot követelt – eljuthat -e Magyarországra a koronavírus?

Sorra jelennek meg a hírek a Kínában terjedő és halálos áldozatokat követelő korona vírusról, amely tüdőgyulladást okoz. Megerősített, friss információk szerint a vírus már Franciaországban is megjelent!

Erdei fülesbaglyok Makón

Vásárhely24
-
  Ma 08:59 Belföld

A 2020. évi szinkronszámlálás időpontjának első napján filmeztük le az év madarát, az erdei fülesbaglyokat a makói könyvtár mögötti fákon. Védett madár!

Autógumik kiszúrásával szórakoznak Csongrádon

Vásárhely24
-
  Ma 08:39 Megyei

Sokan osztogatnak egy posztot a Facebookon, ahol csatornafedőkhöz tesznek olyan fémlemezt, melybe belehajtottak egy reisser csavart - olvasható a Szentesi Mozaik közösségi oldalán.

Megalakult a Hódmezővásárhelyi Tormay Cécile Polgári Kör

Tíz hódmezővásárhelyi hölgy összefogásával egy új polgári kör alakult Vásárhelyen. A Tormay Cécile Polgári Kör célja a névadó írónő irodalmi és közéleti munkásságának megismerése, a magyar kulturális, ezen belül a vásárhelyi értékek mentése és ápolása, illetve a Trianon emlékév kapcsán a történelmi emlékezet ébrentartása. Az új…

Lázár: A célt kitűztük, jöhet a munka!

Pénteken elfogadták a Mezőhegyesi Ménesbirtokon az idei üzleti tervet az igazgatósági és felügyelő bizottsági ülésen.

Eb-döntős és olimpiai kvótás a férfi vízilabda-válogatott

Döntőbe jutott a budapesti Európa-bajnokságon a férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás együttese az elődöntőben 10:8-ra győzte le a montenegróiakat a Duna Arénában.

Jelentősen nőtt a házasságok száma

Csökkent a születések száma és a halálozásé is, így mérséklődött a természetes fogyás, miközben a házasságok száma jelentősen nőtt a tavalyi első tizenegy hónapban az azt megelőző esztendő azonos időszakához képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel.

Immunológiai felfedezés lehet az alapja egy új rákterápiának

Az emberi immunrendszer egy frissen felfedezett eleme felhasználható arra, hogy a rák több fajtáját gyógyítsa – számolt be róla a BBC hírportálja.