Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

Dr. Havasi Katalin: Kozma doktor példáját igyekszem követni

Pályaválasztásában is befolyásolta Dr. Havasi Katalint a már gyermekként megtapasztalt pozitív kép, amelyet Dr. Kozma Jánostól látott, mikor pedig orvos lett, a doktorral együtt töltő idő is még tovább arra sarkallta, hogy hasonlóan jó szakember, példaértékű ember és vezető legyen. Most, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnökeként is szem…

Gyönyörű akció indult Vásárhelyen is – plüssök hevernek a városban szerteszét!

Egy beteg kisfiúért, az SMA-ban szenvedő Zsombi babáért indult jótékonysági összefogáshoz csatlakoztak többen is a városban. Mutatjuk a részleteket!

Figyeljünk a megfelelő szellőztetésre!

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután egy szegedi lakásban.

Hamis járványügyi adatokkal verte át a világot Kína

Hupej tartomány egészségügyi hatóságai által készített, belső felhasználásra szánt, titkos dokumentumokat tett közzé a CNN. A hupeji betegségmegelőzési központból 117 oldalnyi, eddig ismeretlen dokumentum szivárgott ki. A bennük lévő adatok a 2019 október és 2020 április közötti időszakot ölelik fel.

Forma1: Hamilton koronavírusos

A Mercedes Lewis Hamilton nélkül marad a hétvégi, Bahreinben megrendezésre kerülő Sakhir Nagydíjon, miután a hétszeres világbajnok Covid-19 tesztje pozitív eredményt adott.

LED-es közvilágítást építenek ki Székkutason

Kiemelten kezelik a 47-es főút és azt keresztező gyalogátkelők környékét, a forgalmasabb utcákat, de új terveket készítenek több más szakaszra is.

Makón adták át az ország legszebb betlehemét

Egy országos versenyen a makói betlehem lett a legszebb, melyet Advent első vasárnapján adtak át. Farkas Éva Erzsébet polgármester a Rádió 7-nek elmondta: Bertus Barcza Anikó művésztanár tervei alapján készítették el a vallási és népi stílus elemek mellett a makoveczi építészetet is jelképező alkotást.

Magyar közút: sok autós nem figyel az időszakos jelzésekre

Az utóbbi napokban két energiaelnyelő modulnak is nekihajtottak autóval, aminek hátterében az állhat, hogy a sofőrök nem figyelnek a munkaterületek előtt kihelyezett időszakos jelzésekre - közölte a Magyar Közút Nonprofit Kft. kedden az MTI-vel.

Hazai boksz szaklap is ír a vásárhelyi Kovács Pálról

A Profiboksz.hu is írt a vásárhelyi sportoló amerikai lehetőségéről.

55 fővel emelkedett a Csongrád-Csanád megyei fertőzöttek száma

Országosan 3951 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 221 073 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Magányos hattyú úszik a téglagyári tavon

Van valami szomorú és valami megnyugtató is az alábbi képsorokban.

3951 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 154 beteg

3951 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 221 073 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

A NÚSZ a havi, országos e-matricákat javasolja decemberre

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) 2020. november 30-ával leállítja az év hátralevő részére a megyei matricák értékesítését a viszonteladók körében, mivel az autópálya-matricát használóknak az év végéig érdemesebb az olcsóbb havi, országos e-matricát vásárolniuk.

Kommandósok törtek több kárpátaljai magyar intézményre

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat fegyveres kommandósai jelentek meg ma több kárpátaljai magyar intézményben, sőt, Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökének ungvári lakásánál is – hangzott el az M1 Híradójában.

A külső Rárósi út borzalmait most még a sár is fokozza

Csak az menjen arra, akinek feltétlenül szükséges.