Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 208 hír

Baleset Vásárhelyen, a Jókain

A Jókai és a Szántó Kovács János utca sarkán egy traktor nekiment egy személyautónak.

Hat-hétszáz hajót várnak az 51. Kékszalag Nagydíj szervezői

Az előnevezések alapján hat-hétszáz hajót várnak a csütörtökön rajtoló 51. Kékszalag Nagydíjra – közölték a verseny szervezői szerdán Balatonfüreden.

Fidesz: Az ellenzék megint a magyar családok ellen szavazott

Az ellenzék Gyurcsányékkal az élen megint a magyar családok ellen szavazott a jövő évi költségvetés múlt heti elfogadásakor – értékelt Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő szerdán újságíróknak.

A Honvédkórház szakemberei is közreműködnek a bangladesi sziámi ikrek operációjánál

A Honvédkórház szakemberei is közreműködnek a koponyájuknál összenőtt bangladesi sziámi ikrek végleges szétválasztó műtétjénél - közölte az intézmény szerdán az MTI-vel.

Fülöp Attila: a kormány folyamatosan növeli az ápolási díj mértékét

Új ponttal egészült ki a gyermekek otthongondozási díjával (gyod) kapcsolatos állapotvizsgálat szempontrendszere az autisták esetében, miután az elmúlt fél évben többször egyeztetett erről az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), így még komplexebb képet lehet alkotni az autizmus diagnózissal…

Energiahivatal: már 470 elektromos töltőállomást helyeztek üzembe Magyarországon

Folyamatosan bővül az elektromos töltőállomások száma Magyarországon, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2016. január 1-je óta 844 darab állomás létesítésére adott ki engedélyt, ezek közül az idén áprilisig 470-et helyeztek üzembe - közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.

Bankkártyával is kifizethető a helyszíni pótdíj

Már azonnali bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthető a jegyellenőrök által kiszabott helyszíni pótdíj a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Késő esti programokat kínál a Szegedi Vadaspark

Ausztrália és Madagaszkár élővilágát és kultúráját bemutató késő esti és éjszakai programokkal várják szombaton a látogatókat a Szegedi Vadasparkban – tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.

Papírlapok közé bújt migránsokra leltek Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - írja a police.hu

Kívülről már megújult a szegedi Belvárosi mozi

Befejezték a felújítás alatt álló Belvárosi Mozi homlokzatának rekonstrukciós munkálatait, az épület belső részében azonban még javában folyik a munka, hogy szeptemberben már vendégeket fogadhasson a patinás épület - írja a szegedma.hu.

Részleges holdfogyatkozás volt

Ma virradó éjjel mintegy három órán keresztül részleges holdfogyatkozást figyelhettünk meg. A városi fényektől távol örökítettük meg a csillagászati eseményt, kattintás után nagyobb méretű képeken mutatjuk a holdfogyatkozás fázisait.

Baleset a 47-esen Algyőnél

A Szegedről Vásárhelyre tartókat érinti a helyszínelés.

Emberméretű medúzát találtak

Óriási medúzát fedeztek fel búvárok az angol partoknál. Lizzie Daly biológus és Dan Abbott állatokra specializálódott fotós látta meg a cornwalli partoknál a hatalmas, felnőtt ember méretű, krémszínű gyökérszájú medúzát (Rhizostoma pulmo). A faj egyedei általában feleekkorára nőnek.

A vásárhelyi kórházban minden újszülött megkapta a K vitamint!

Olyan hírek kaptak szárnyra, hogy nem volt, elfogyott, nem kapták meg a babák.

Grezsa István az m1-en: nem lehet úgy várost vezetni, hogy a megosztottság végleges

Egy települést nem lehet béke nélkül fejleszteni, és polgármesterként megmutatnám, hogyan lehet úgy várost vezetni, hogy pártállástól függetlenül mindenki nyertesként érezze magát – jelentette ki ma reggel Grezsa István. A vásárhelyi önálló polgármesterjelölt az M1 televízió és a Kossuth rádió vendége volt.