Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

Senki nincs aki szóljon, hogy főnök, nem divat már ilyen szép tűzött zakóhoz az önképzavar?

Az ég szerelmére, nehogy szóljanak a feleségemnek, hogy megint írtam a Kedves Vezetőről, mert megöl! Szerinte ez már sok. Szerintem is....Mindegy....Kezdjük! A végtelen szerénység, elvtársak. Az! Azt szeretem a Kedves Vezetőben! Hogy mennyire reálisan, sebészi pontossággal, józanul – bruhaha! Vicc volt! – látja a főnök önmagát.

Ha sírva szeretne vigadni – “Fenntartható turizmusfejlesztés Ercsiben” 250 millióért(!)

Nem könnyű manapság olyan visszaélés-gyanús ügyet felplankolni, amin a sokatpróbált olvasó felszisszenne, de Hadházy Ákos rendületlenül próbálkozik. A vasárnap elénk tárt Ercsi városában bemutatott "fejlesztés" dobogóesélyes lehet.

Fürjes ahelyett, hogy programot hírdetene, beéri azzal, hogy pároslábbal ugrál Karácsony altestén

A kormány, pardon, a Fidesz, illetve bocs, Orbán Viktor elsőszámú propaganda lapja -ahogy arról tegnap már beszámoltunk- hosszú interjút közöl Fürjes Balázs mindenhez is értő fővárosi kormány-főbiztossal. Az írás apropója, hogy a Budán Pokorni Zoltán névre hallgató Orbán Viktor felkérte, induljon el a 3. számú választókerületben országgyűlési…

3 csillagjegy életét megváltoztatja a “nyárközép”

Az alábbi három csillagjegy szülötteinek a a "nyárközép" rendkívül fontos lesz, olyan események történhetnek velük, amik a teljes évet is alapvetően meghatározhatják! Lássuk, kikről van szó!

“Ájulat”, fociünnep a Puskás Arénában

Amire talán legmerészebb álmainkban sem gondoltunk a magyar labdarúgó-válogatott nem csak a kötelező becsületgólt szerezte meg, hanem pontot is szerzett Franciaország ellen, a Puskás Arénában.

Fidesz-para? Ezért nem támad a regnáló “nehéztüzérséggel” Budapesten!

Nem irigylem azokat a Fidesz-katonákat, akiket arra jelölt ki a pártjuk, hogy Budapest valamelyik körzetében megmérettessék magukat az ellenzék jelöltjével. Vacak érzés lehet a "futottak még..." kategória illusztris tagjának lenni a saját klubban.

“A pánikkeltés és a tények ismertetése két külön dolog. A Velencei tó évek óta jelzi, hogy nem bírja így tovább”!

Városi Kurír
-
 Tegnap 17:25Belföld

Azzal, hogy nagy tavaink partján gombamód nőnek ki a csili-vili szállodák, apartmanházak, a vízben pedig egyre több vitorláskikötő terjeszkedik, a laikus tóhasználónak is az jut eszébe, hogy ennek nem lesz jó vége. A természetet használatra kaptuk és nem NER-tulajdonba!

Hogy is van ez, Orbán úr kérem: mindenki kap egy csomó pénzt?

Az internet mint oly sok más dologra a legutóbbi Orbán blablára is megadja a maga válaszát, olykor, mint ebben az esetben is, sokkal szofisztikáltabban, pontosabban, mint ahogy a kérdésfeltevő végig gondolta a maga mondatait.

Semmi extra, csak újabb pert nyert Czeglédy Csaba: “a Mediaworks azt hazudta, hogy a Jobbikot is pénzeltem…”

Már szinte nincsen is hírértéke, hogy ismét jogerősen pert nyertem a fideszes propagandasajtó zászlóshajója, a Mediaworks ellen. Azt hazudták, hogy a Jobbikot is pénzeltem. Ami viszont a mostani per jelentősége, hogy alperes indítványozta a büntetőügy iratainak beszerzését, hogy bizonyítani tudja, hogy pártokat finanszíroztam - tudatta Czeglédy…

A gyerek mint magántulajdon – A Fidesz örökké éhes marad!

Hűtőmágnest kaptam a feleségemtől ajándékba még évekkel ezelőtt, jó ideje ott ékeskedik a hűtőszekrényen, mint amolyan gyengéd célzás. A képen duci ábáratú fickó üldögél a terített asztal mellett zilált hajjal, kést-villát szorongat a mancsában, és ádáz pofát vág. Így szól a felirat: „Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!“ De hol itt a F

Pálinkás József: A „haza nem lehet ellenzékben” szlogen butaság volt

Pálinkás József, az Orbán Viktor egykori minisztere, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke új pártjával, az Újvilág néppárttal szinte a megalakulás pillanatától permanens választási kampányban él. Az elnök azt is tudja, hogy az ellenzéki előválasztáson nem nekik áll a zászló, de akkor hogyan tovább 2020-ben? Pálinkás Józseffel a Telex…

Ez ám a vendégszeretet! “Gárdony lesz a Velencei-tó no-go zónája?”

Városi Kurír
-
 Tegnap 08:55Belföld

A Velencei tó parti Gárdony gyakran szerepel híreink között, leginkább Tóth István polgármester ténykedése veri ki a helyiek és az odalátogatók körében a biztosítékot. Volt már tópart elkerítés, szabadstrand beszántás, parkolóbérbeadás egy képviselő cégének. Akit érdekel ide kattintva olvashat róluk. Az eset, amiről a Gárdonyi Közlöny jóvoltából ér

Magyar György: Orbán Viktor minél jobban ragaszkodik a hatalomhoz, annál rosszabbak az esélyei – A hekkermentes e…

A kormány december közepéig nagyjából azt tesz, amit akar: miután addig hosszabbították meg a járványügyi készültséget, rendeleti úton dönthetnek többek között a rendezvények tiltására vonatkozó szabályokról. Az előválasztást azonban – bármennyire szeretnék – nem akadályozhatják meg - írja blogjában Magyar György ügyvéd.

A nyár 4 siker-csillagjegye, csak ez a néhány tulajdonság kell és kész is az egész

A most következő csillagjegyek szülöttei szorgalmasak, kitartóak és mindig elérik a kitűzött céljaikat. Ők nem félnek a sikertelenségtől és mindig képesek kilábalni bármilyen nehéz helyzetből. A tulajdonságaiknak köszönhetően most egy sikeres időszak következhet számukra.

Magyar–francia Eb-meccs: szombaton is a metró és a villamos a legjobb megoldás!

Szombat délután 15 órától játssza a magyar válogatott a második, Franciaország elleni csoportmérkőzését a budapesti társrendezésű labdarúgó-Európa-bajnokságon. A BKK járatsűrítésekkel készül, egyúttal arra kéri a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel, illetve gyalog közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti Szurkolói Zónát. A…