Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 124 hír

Mosoly és rádióstúdió – Az önkormányzattól vették bérbe a helyiségeket

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Új központ készül a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség egyes intézményeinek: az Óperint utcában bérelnek helyiségeket, a rádió költözik először – már készül a stúdió –, aztán a szeretetszolgálatért alapítvány is a Dr. Bohócokkal.

A textilt is szelektíven gyűjti a Gothard általános iskola

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Összesen 385 zsák ruhát gyűjtöttek össze a Gothard Jenő Általános Iskola diákjai a Sulizsák programhoz csatlakozva. Örökös ökoiskola a Gothard, ezért tartják fontosnak a textil-újrahasznosítást is.

Olvasópróba: Bálint Andrással megkezdődött Szombathelyen az álmodozások kora

Vaol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Bálint András önálló esttel már járt itt, de először rendez a szombathelyi Weöres Sándor Színházban. A Diploma előtt a nevezetes film (és regény) alapján készült, bár Bálint András azt mondja, ha már film, akkor ez a romantikus vígjátéknak aposztrofált darab számára inkább jelenti az Álmodozások korát. Ott voltunk az olvasópróbán.

Falugondnokok 30 éve – Műhelybeszélgetés kitekintéssel

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Műhelybeszélgetést hirdetett szerdára a faluházba a Falugondnokok Vas és Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete. A téma a falugondnoki szolgálatok eddigi fejlődése és a jövő lehetőségei voltak. A transznacionális projektben a programra határon túli szakembereket is meghívtak.

Javítják az utat Náraiban

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Nárai Megújul a település út- és járdahálózata, több sikeres pályázatot is elindítottak. Most egy járdaszakasz, illetve négy belterületi út újulhat meg Náraiban.

Gyertyás tánc a vépi öregfiúk sportbálján

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Igazi különlegességet jelentett a hétvégén a Vép VSE Öregfiúk Labdarúgó Csapat sportbálján a gyertyás tánc a Jáde Hastánc Klub előadásában.

Búcsúztató nélkül hamvasztják Karl Lagerfeldet

Vaol
-
  Tegnap 22:11 BulvárKarl Lagerfeld

Nem rendeznek sem egyházi, sem más nyilvános búcsúztatást.

Szépen focizott, sok gólt rúgott, ezüstérmet szerzett a Haladás VSE U10

Vaol
-
  Tegnap 20:54 Sport

A házigazda Haladás VSE U10-es csapata második helyen végzett a Ceresit Kupa korosztályos teremlabdarúgó-tornán.

Egis Körmend – Csalódottak, de már előre néznek

Vaol
-
  Tegnap 20:50 Sport

A Magyar Kupa után egy rövid pihenő következett az Egis Körmend kosárcsapata számára, de mostanra már újra munkába álltak a piros-feketék, akik nem tagadják, csalódottak a győri szereplést illetően.

A Szuperliga címvédője előnyből várhatja az elődöntő visszavágóját

Vaol
-
  Tegnap 20:41 Sport

Nagy hajrával, Szita Márton remeklésével idegenbeli győzelemmel kezdte a CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels asztalitenisz-csapata a Közép-európai Szuperliga elődöntőjét.

Szolnokon nyertek a női kosarasok

Vaol
-
  Tegnap 20:39 SportZalaKosárlabda

A 11. fordulóból elmaradt mérkőzés pótlásán a Szombathelyi Egyetemi SE amatőr NB I-es női kosárlabdacsapata a Szolnok vendégeként aratott fontos diadalt.

Kick-box: vasi érmek a Slovak Openről

Vaol
-
  Tegnap 20:36 Sport

Szép eredményekkel tértek haza a Slovak Open nemzetközi kick-box-tornáról a vasi sportolók.

Gulyás László gólyalábas bábos színész, vándormuzsikus mondott mesét

Vaol
-
  Tegnap 20:19 Kultúra

Gulyás Lászlót főleg utcaszínházi produkciókból ismeri az ország, amikor társaival gólyalábon a fesztiválokat járja, és rendre megvicceli a „kurtalábú” közönséget három méter magasból. Szerdán vándormuzsikusként a gyerekekhez jött mesélni.

Ötvenmilliárd forintos virágszőnyeg lepi el a körmendi Dobogóerdőt

Vaol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Már csak napok kérdése és szőnyeget kap a Dobogóerdő a most még csak pettyekben feltűnő tavaszi tőzikéből. Milliószámra nyílik a tavaszhírnök, de hiába van rengeteg, csak helyben csodálhatjuk, leszedni tilos. És ha az időjárás is úgy akarja, hamarosan kék és sárga erdődíszek is pompáznak.

Utazás kiállítás: ezúttal vasiak nélkül?

Vaol
-
  Tegnap 19:31 Megyei

Csütörtökön nyitja meg kapuit az Utazás kiállítás, idén immár negyvenkettedik alkalommal rendezik meg az országos turisztikai vásárt Budapesten. A vasi TDM szervezetek idén nem képviseltetik magukat standokkal az eseményen.