Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 183 hír

Háromszáz méter hosszan megújult a Kiss János utca Kőszegen

Vaol
-
  Ma 17:30 Megyei

Története és történelme van a Kiss János utcának. A lezárult beruházásnak köszönhetően korához és korunkhoz is méltó új köntösben hordozza tovább az emlékeket és értékeket, hangzott el az átadón.

Anyakönyvi hírek Szombathelyről

Vaol
-
  Ma 16:00 Megyei

Az elmúlt időszakban elhunyt szombathelyiek:

Szlovéniában lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be

Lakhelyelhagyási tilalmat vezet be keddtől a szlovén kormány a koronavírus terjedésének megfékezésére – jelentette be Jelko Kacin kormányszóvivő.

Patkányok és szeméthegy Celldömölk külvárosában – Se fürdő, se mellékhelyiség a Cséri-telepen

Vaol
-
  Ma 14:00 Megyei

Cséri-telep problématömege nem most keletkezett, de a jelek szerint nem is a közeljövőben fog megoldódni. Az életszínvonal 100 évvel ezelőtti. A patkányoknál csak szemétből van több. Fehér László polgármester (CSÖCE) szerint egyelőre nincs jó megoldás.

Ismét karanténban a Falco – Pozitív lett az egyik játékos koronavírus-tesztje

A szombathelyi klub szerdai, Kecskemét elleni találkozója biztosan elmarad, a szombati Pécs elleni bajnoki mérkőzés a csütörtöki teszteredmények megérkezésének időpontjától függ.

A temetői látogatásokkor betartandó szabályokra is kitért Müller Cecília

Vaol
-
  Ma 12:30 Megyei

Közeledik halottak napja, a hétvégén sokan keresik fel elhunyt szeretteik sírját. A temetőkben ilyenkor távoli rokonok, rég nem látott ismerősök találkoznak, az időseket sokszor gyermekeik, unokáik kísérik vagy viszik ki a temetőbe.

Keressük Vas megye legcukibb gyermekeit

A verseny online kezdődik, majd a 30 legnépszerűbb gyermek fotójával a megyei napilapban folytatódik az értékes nyereményekért.

Él a Rákóczi-kultusz Győrváron

Vaol
-
  Ma 11:30 Megyei

A győrváriak minden évben összegyűlnek emlékezni a csata helyszínén. Szombaton II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem tölgyfa szobrát avatták fel a Kuruc Hagyományőrző Napon.

Olvasóink szerint elveszi a karácsony hangulatát a túl korai felhajtás

Vaol
-
  Ma 11:08 Színes

Szokásunkhoz híven minden héten felteszünk egy kérdést olvasóinknak.

Két teherautó ütközött, le kellett zárni az utat Hegyháthodásznál

Későn vette ezt észre és a fékező teherautó hátuljának ütközött.

A borús, ködös reggelt a szeles idő váltja fel hétfőn Vas megyében

Vaol
-
  Ma 07:22 Időjárás

Olykor viharossá fokozódik a délire, délnyugatira forduló szél. A megyénkben 60 km/h-s sebességgel is fújhat.

Megújították a kereszteket Apátistvánfalván

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A rábavidéki szlovén falvakban nagy gondot fordítanak az egyházi emlékek, építmények gondozására. Múlt vasárnap Apátistvánfalván áldottak meg két, szépen felújított keresztet. Az egyiket, a faluközpontban délelőtt, közvetlenül a szentmise után, a másikat pedig, amelyik egy távolabbi falurészben található, délután, egy külön ünnepség keretében.

Végrehajtás és Czeglédy felfüggesztése

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Végrehajtást indíttatott Ungár Péter budai milliárdos cége és a hozzá köthető online portál ellen dr. Szendrő-Németh Tamás. Az ügyvédként dolgozó blogger legújabb videóbejegyzésében Czeglédy Csaba ügyvédi kamarai felfüggesztését követő véleményét sem hagyta szó nélkül.

WSSZ: Caragiale-olvasópróba Mohácsiékkal

Vaol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Nem először rendez Caragiale-komédiát a szombathelyi színházban Mohácsi János. Most a Farsang következik, Farsangi játék címmel. Megvolt az olvasópróba.