Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Az egyik egészségügyi ellenőrt, a másik börtönőrt ütött

Vaol
-
  Ma 08:27 Megyei

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a sárvári bíróság azt a nőt, aki a járási hivatal ellenőrére támadt, és letöltendőt kaphat az a fogvatartott, aki megsebesített egy börtönőrt Szombathelyen. Mindkét esetben hivatalos személy elleni erőszak miatt készült vádemelés.

Megérkezhet a hóesés Vas megyébe

Vaol
-
  Ma 07:00 Időjárás OMSZ

Változékony időjárásra kell készülnünk a héten, a hőmérséklet is fokozatosan visszaesik, a hét végén pedig megérkezik a hó is – tudtuk meg Pétervári Tibortól, az Országos Meteorológiai Szolgálat szombathelyi észlelőjétől, akit a heti várható időjárásról kérdeztünk.

Szabály helyett táblák – a 8-as főút mentesít, várják a zebrát és a bicikliutat

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A 8-as főúttal nagyrészt elkerüli a várost a forgalom, persze így is fokozott óvatossággal kell közlekedni a Sümegi utcán, különösen az arra becsatlakozó szakaszokról. A város más részein fő- és mellékutakat határoztak meg, a kerékpárúttal és a zebrákkal pedig még biztonságosabb lesz a város közlekedése.

Emléknapot és konferenciát tartották Festetics Imre gróf tiszteletére Simaságon

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

A „genetikus gróf”, Festetics Imre emlékére rendeztek konferenciát a művelődési házban, az ország minden részéből érkeztek előadók. Az eseményen megkoszorúzták a temetőfalnál lévő emléktábláját is.

Klubokkal együttműködve támogatnák a tehetséges fiatalokat

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Sportdélelőttre invitálták tegnap az állami támogatású gyermekvédelmi intézményekhez tartozó, nevelőszülői hálózatban élő kicsiket a Haladás Sportkomplexumba: bemutatták nekik az épületet, a stadiont, majd játékos vetélkedővel zárták látogatást.

Karácsony a szívekben – adventi kóruskoncert Szentpéterfán

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Még el sem ültek a Mikulás-fogat csengőinek hangjai a Pinka völgyében, amikor Szentpéterfa kultúrotthona színháztermében a helyi Ljubičica kórus előadásában a Hópille száll című dal csilingelt, mint a száncsengő, és megnyitották a hagyományos évzáró adventi koncertet.

Átadták a Hacukán gyűjtött adományokat

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Átadták a gyermeküket egyedül nevelő nőknek és a tízgyermekes családnak azokat az adományokat, amelyek a szombati Hacuka közösségi vásáron gyűltek össze.

Sikeres esztendőt zártak

Vaol
-
  Tegnap 22:06 Sport

A Vasi Triatlon SE versenyzője, Kálovics Anikó duatlonban az év sportolója lett. Több vasi sportoló is elismerésben részesült ez évi teljesítménye alapján.

Győzött a Cell, kikapott a SZAK

Vaol
-
  Tegnap 20:57 Sport

Az I. osztályú férfi asztalitenisz-bajnokság 9. fordulójában a Celldömölk nyert, a SZAK kikapott.

Nyert az SZKKA és a Haladás VSE is

Vaol
-
  Tegnap 20:50 Sport Fotográfus Kecskemét

Az NB I/B-s női kézilabda-bajnoksági idei utolsó, 11. fordulójában megszerezte 11. győzelmét a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, először nyert a Haladás VSE Sport Kft.

Lévára utazik a Körmend – a továbbjutás a tét az Alpok Adria Kupában

Vaol
-
  Tegnap 20:44 Sport

Utolsó meccsére készül az Egis Körmend az Alpok Adria Kupa A csoportjában. A piros-feketék Lévára látogatnak, a mérkőzés kedden 18 órakor kezdődik.

Gáláztak a magyar vízilabdázók Szombathelyen

Vaol
-
  Tegnap 20:34 Sport

Világliga/Európa Kupa selejtezőjének 3. fordulójában a magyar válogatott a papírformát érvényesítve kiütötte Máltát.

Válogatott vízilabdázók jártak a Gothard Jenő iskolában

Vaol
-
  Tegnap 20:19 Megyei Vas Szombathely

Illusztris vendégek látogattak a Gothard Jenő Általános Iskolába. A magyar férfi vízilabda-válogatott, szövetségi kapitánya, valamint a szövetség elnöke tette tiszteletét az intézményben.

Jól szerepeltek az akadémisták

Vaol
-
  Tegnap 19:57 Sport 2 hír a témában

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok őszi utolsó fordulójában az Illés Akadémia-Haladás négy csapata is győzni tudott.