Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 139 hír

Zivatarok és hőség miatt adtak ki riasztást Vas megyére

Vaol
-
 Ma 07:28Időjárás

A déli szél napközben megélénkül.

A veleméri templom felfedezője

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Kicsit meseszerűnek hangzik, de Vas megye ma már Európa-hírű műemlékének felfedezése Gózon Imrének, Szentgyörgyvölgy kulturális értékekre nyitott református tanítójának köszönhető.

Forma-1: Az Audi és a Porsche is beszáll?

Vaol
-
 Ma 07:00Autó-motor

Előbb az Osztrák Nagydíj hétvégéjén, majd legutóbb a Brit Nagydíj ideje alatt ültek össze az F1 irányítói, csapatai és más – érdeklődést mutató – autógyárak vezetői, hogy megvitassák a sportág soron következő motorformulájának részleteit. Egyelőre úgy tűnik, hogy vonzó megoldást sikerült találniuk.

Felborult egy autó Nárainál, a járműből előmászó ittas férfi szerint nem ő vezetett

Szombaton délután egy Ford személyautó haladt Nárai felől Szombathely irányába, amikor a jármű áttért a szembejövő sávba, ahonnét a sofőr hirtelen visszarántotta a kormányt, majd a menetirány szerinti jobb oldalon árokba hajtott, ahol az autó felborult.

Nyolc éven át folyamatosan megerőszakoltak egy kislányt

Tizenhat éves korában mert beszélni egy lány arról, hogy 8 éves korától 8 éven át rendszeresen megerőszakolta a saját nagybátyja. Az Egri Törvényszék bírója 15 évre ítélte a 46 éves férfit.

Horrorbaleset az autópályán, ketten meghaltak

Ketten meghaltak egy balesetben szombat délután az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, a sztráda Szeged felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

Micsoda?! Elloptak egy hidat Sándorfalván

Eltűnt egy teljes híd, szakszerűen szétszedték.

Durva kerékpáros baleset: egy halott, három sérült

Halálra gázoltak egy kerékpárost Győrben szombat hajnalban.

Kiszabadult a börtönből Muki, a kegyetlen gyilkos, aki megerőszakolta és felgyújtotta P. Henriettát

15 év után szabadult a börtönből P. Henriett gyilkosa. Muki 2006-ban kegyetlenül végzett 18 éves lánnyal. A makóiak most félnek.

Győrfi Pál: súlyos következménye lesz, hogy kamu balesethez riasztottak mentőket

Kamu baleset miatt riasztotta a mentők miskolci egységét egy arcátlan telefonbetyár. Mivel a zsaruk, a mentőhelikopterek és a mentőegységek is a helyszínre vonultak, az illető több százezres kárt okozott.