Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 215 hír

A Miss Hungary kishercegnője lett a körmendi Döbrösi Friderika

Vaol
-
 Ma 13:00Megyei

A körmendi Döbrösi Melinda Friderika nyerte a Miss Hungary 2020 versenyét tini kategóriában. A 17 éves lány a szépségiparban képzeli el a jövőjét, jelenleg kozmetikusnak tanul Szombathelyen. A Miss Hungary szépségversenyen elnyert kishercegnői címére nagyon büszke, és szívesen megmérettetné magát nemzetközi mezőnyben is.

A takarmány miatt drágul a hús, a kérdés csak az, mikor és mennyire

Minden érintett elkerülhetetlennek látja a hús árának emelkedését a közeljövőben. Az okok összetettek, de elsősorban a magas takarmányárak gerjesztik a drágulást.

Vezetői engedéllyel sem rendelkezett az ittas uraiújfalui sofőr

A járművezetőt a sárvári rendőrök előállították és eljárást indítottak vele szemben.

Rekordszámú véradó Köcskön

Vaol
-
 Ma 09:35Megyei

A járványhelyzet ellenére a tegnapi véradáson 32 fő adott vért.

22 ezer felett az esetszám Vas megyében

Ahogy arról beszámoltunk, 2527 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 757 360 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma hazánkban.

Húsklopfolóval, szíjjal verte élettársát egy férfi Szombathelyen

A Szombathelyi Járási Ügyészség zsarolás, maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki kezdetben hetente, majd naponta verte az élettársát, akinek minden perce felett ellenőrzést gyakorolt, és a pénzét is elvette 2015 és 2018 között Szombathelyen – közölte a…

A szlovén érettségiző diákok mindössze tizenhét százaléka jelentkezett oltásra

Szlovéniában az érettségiző diákoknak mindössze a 17 százaléka kérte a koronavírus elleni oltást – közölte a helyi sajtó.

Bölcsi-tuninggal segíti a védekezést Vasban a CSEÖH

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Tisztító- és fertőtlenítőszereket, vitaminokat juttattak el vasi bölcsődékbe a Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház (CSEÖH) munkatársai és önkéntesei.

Még a pallósort is rendbe hozták társadalmi munkában a Rókalyuk-forrásnál

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Vadása-tó az Őrség egyik meghatározó pontja. Szálláshelyek, vendéglátó egységek sora épült a vízfelület vonzerejére. Sok ember számára jelent ez megélhetést. A vendéglátók remélik, hogy ha részlegesen is, de hamarosan kinyithatnak.

Applikáció segíti a gazdákat – könnyebben nyomon követhetik ügyeiket

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Új mobiltelefonos alkalmazást fejlesztett ki a Magyar Államkincstár az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat kérelmezők számára. A MobilGazda néven futó applikáció célja, hogy a gazdák valós időben követhessék nyomon ügyeiket.

Megyei II. osztály: Pontosztozkodás a Spari és a Pecöl mérkőzésén, Nádasdon nyert a Táplán

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjában a 23. forduló mérkőzéseit rendezték meg, míg a déli csoportban a 20. játéknapot.

Ötvenmillió forint jut Szentgotthárdon a helyi sportra

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A sportra szánt költségvetéséből a város önkormányzata ebben az évben 8 millió forintos keretet biztosít a versenysport közvetlen támogatására. A veszélyhelyzet miatt a feladat- és hatásköröket a polgármester gyakorolja, aki a döntés meghozatala előtt ezúttal is egyeztetett az illetékes bizottság tagjaival.

Burgenland nyit – Oberwarti magyar kutyakozmetikus beszélt tapasztalatairól

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Hétfőn léptek életbe az enyhítések az ausztriai Burgenland tartományban. A kijárási tilalmat kilépési korlátozás váltotta fel, és a szolgáltatók is kinyithattak. A szövetségi kancellár bejelentése nyomán pedig remény van a májusi teljes nyitásra is Ausztriában.