Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Adathalászokra figyelmeztet a CIB Bank

A bank közleménye szerint az elmúlt időszakban több jelzést is kaptak arról, hogy csalók telefonon vagy e-mailben próbálnak banki adatokat kicsikarni.

Majd ha elvégeztem a saját kutatásaimat!

Hogyan válhat egy alapvetően pozitív tanács akár károssá a modern médiakörnyezetben? - ezt a kérdést járja körül Brian Stelter a CNN hírmédiával foglalkozó műsorában.

Tényleg ezt mondta Orwell az igazság és a társadalom kapcsolatáról?

UrbanLegends
-
 Tegnap 09:57Tudomány

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál inkább fogja gyűlölni azokat, akik kimondják" - mondta állítólag George Orwell. De nincs rá bizonyíték.

Tényellenőrzés: A Moderna oltása is megvolt már a járvány előtt?

UrbanLegends
-
 21.09.20 13:51Tudomány

Félrevezető magyarázattal terjed egy "titkos" dokumentum a neten. A Reuters szerint a szóban forgó szerződés nem bizonyítja, hogy a Moderna SARS-CoV-2 koronavírus elleni oltása már a járvány előtt megvolt.

Ez a fotó bizonyítja, hogy a Holdra szállás megrendezett volt?

UrbanLegends
-
 21.09.20 12:20Tudomány

Közösségi oldalakon terjed egy fotó, amelyen űrhajósok védősisak nélkül pózolnak. A fotó valóban nem a Holdon készült, de ettől még nem bizonyíték.

Tényellenőrzés: Az AstraZeneca oltása már a járvány előtt megvolt?

UrbanLegends
-
 21.09.17 12:36Egészség

Manipulált képpel terjed a Facebookon az a félrevezető állítás, miszerint az AstraZeneca koronavírus elleni oltásának csomagolása már 2018-ban megvolt - mutat rá az AFP tényellenőrzője.

A Fehér Ház orvosai képbe helyeznék Nicki Minajt az oltásokról

A Fehér Ház orvosai szívesen megválaszolják Nicki Minaj koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatos kérdéseit. Az ajánlat az énekesnő elmúlt napokbeli, vad állításai után érkezett.