Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Európai mérnöki diploma létrehozásában vesz részt a BME

UniLife
-
 Tegnap 19:00Karrier

Az EELISA egyetemi szövetség kilenc nívós európai egyeteme közösen dolgozik az európai mérnökképzés fejlesztésén.

Egyetemi képzéstől az exporthitelezésig - interjú Jákli Gergellyel

UniLife
-
 Tegnap 18:00Karrier

"Ha az elmúlt 3 évet nézzük, azon az úton haladtunk, hogy exportfinanszírozási tevékenységünket folyamatosan szélesítsük, minél jobban ki tudjuk szolgálni az exportálásra nyitott hazai kis- és közepes vállalkozásokat is és megpróbáltunk minél inkább jelen lenni a finanszírozói piacon. Ezt folytatjuk a továbbiakban is" - mondja Jákli Gergely, az EXI

Lomok vagy kincsek? – avagy ezért érdemes másodkézből vásárolni

UniLife
-
 Tegnap 16:00Életmód

Turizni határozottan nem ciki, sőt, egy kifejezetten követendő ruha beszerzési mód, hiszen olcsó, környezetbarát és még egyedi darabokra is le tud csapni az ember. Nem csak ruhákat lehet azonban használtan beszerezni – sokan bútorokat, kiegészítőket, szóval gyakorlatilag mindent másodkézből szereznek be – íme néhány elképesztő fogás!

Felsőoktatási Ösztöndíj: itt a jelentkezési határidő! / UniLife Videó

UniLife
-
 Tegnap 12:00Karrier

Kiemelkedő volt a kreditátlagod? Akkor egy éven keresztül havi 40 ezer forintos ösztöndíjra pályázhatsz.

Üdv újra, szabadság! Ezeket a korlátozásokat törlik el hamarosan

UniLife
-
 Tegnap 11:19Életmód

A mai kormányinfón az is kiderült, mi lesz a maszkok sorsa 5 és fél millió beoltottnál.

Rendkívüli: megszületett a döntés a nyelvvizsga mentességről!

UniLife
-
 Tegnap 08:59Karrier

Megszületett a régen várt döntés: idén is lesz nyelvvizsga-amnesztia.

Kvíz: Mely filmeket rejtik az emojik? Te kitalálod?

UniLife
-
 Tegnap 08:00Színes

Az emojik manapság már elengedhetetlen részét képezik az online kommunikációnknak, hiszen rendkívül jól használhatóak az érzéseink ábrázolására. Ezen kívül pedig komplett történeteket is le lehet írni velük, de kérdés, hogy ki tudod-e találni melyik filmre gondoltunk?

A lélegzeted is eláll tőlük: ezek 2021 legkreatívabb fotói

UniLife
-
 21.06.23 19:00Életmód

Az emberek fényképek iránt érzett érdeklődése mit sem változott, mióta feltalálták a képalkotás ezen formáját. Nem is csoda, hiszen mindig lehet újat mutatni, ezt bizonyítják ezek a díjnyertes, megdöbbentő fotók is.

8 dolog, amit csak azok érthetnek, akik a pandémia alatt voltak egyetemisták

UniLife
-
 21.06.23 18:00Karrier

Egyetemistának lenni nem könnyű, mondhatni egy kihívásokkal és változásokkal teli időszak – de mi van akkor, ha egy világjárvány fenekestül felforgatja az amúgy normálisan startoló éveket a felsőoktatásban? Olvass tovább, és nézd meg, mi mindent hozott magával a járványhelyzet!

E3: Ez várna a PC gamerekre?

UniLife
-
 21.06.23 16:00Életmód

Pár éve az E3-on belül külön panelen kedveskednek a PC gamereknek. A PC Gaming Show magyar időben június 1-jén éjjel 23:30-kor kezdődött. A műsort elnézve erősen dilemmázunk, vajon biztos szükség van erre?

Farkaslányok, majom- és madárfiú: elveszett gyerekek, akiket állatok neveltek fel

A világ hatalmas és könnyű benne eltévedni. Ezek a gyerekek azonban csodával határos módon teljesen egyedül, a vadonban, állatok között nőttek fel.

Az vagy, amit dolgozol? Miért azonosítjuk a személyiségünket a munkánkkal?

UniLife
-
 21.06.22 18:00Karrier

A gyerekkortól az iskolás éveken át a pályakezdésig folyamatosan foglalkoztat minket a karrierválasztás kérdése. De mi lesz azokkal a felnőttekkel, akik egy nap arra eszmélnek, hogy a nagy hajhászásban elvesztették önmagukat?

4 tipp a jó szervezőképességhez

UniLife
-
 21.06.22 12:00Karrier

Te is hajlamos vagy elúszni a feladatokban, vagy mindent az utolsó percre hagyni?Akkor olvass tovább és megtudod hogyan sajátíthatod el a szervezőképesség alapjait.

Milyen ponthatárokra számíthatsz a bölcsészettudomány képzési területen?

UniLife
-
 21.06.22 08:52Karrier

A bölcsészettudomány képzési terület legnépszerűbb szakjai közé tartozik a pszichológia, az anglisztika, valamint a közösségszervezés. Ha ezek egyikére jelentkeztél, de nem tudod, hogy milyen ponthatárra számíts, ne aggódj! Összeszedtük az elmúlt 5 év ponthatárait, hogy tudd mihez hasonlítani a saját eredményeidet.

Csendes az éj? Ezek az alvásproblémák leggyakoribb okai, amik talán téged is érintenek

A különböző alvászavarok nagyon hamar ledöntik a lábukról még az élet legfittebb játékosait is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tisztában légy azzal, mi az oka annak, ha magadon is kezded észrevenni a kialvatlanság jeleit.