Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

A bitcoin story III. - hogyan jussunk hozzá?

UniLife
-
 Ma 12:00Karrier

A kriptovaluták megismerése után, a bitcoin minden előnyének és hátrányának kitárgyalását követően most nézzük meg, hogyan juthatunk hozzá, akár mi magunk is.

Tudod mi az a Gazdijogsi?

UniLife
-
 Ma 10:00Életmód

Nem, nem az, amikor taxit hívhatsz a kutyádnak, hogy elvigye őt a városligetbe (bár ez sem lenne rossz), vagy egy olyan jogsi, amit csak akkor tehetsz le, ha van kutyád, hanem a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) komplex edukációs programja a felelős és tudatos állattartás jegyében.

Mindennapi tudomány: miért van az, hogy egyesek ki nem állhatják a koriander ízét?

UniLife
-
 Ma 08:00Életmód

A koriander talán az egyik legmegosztóbb fűszernövény. Vannak, akik mindenre rá akarják szórni és vannak, akik a puszta gondolatától is rosszul lesznek, és szappanízűnek gondolják. A kérdésre a válasz a DNS-ünkben van.

Ugye nem követed el ezeket a hibákat? Így terjesztheted a vírusokat

UniLife
-
 Tegnap 19:00Életmód

Bár az elmúlt egy év alatt legtöbben megtanultunk sokkal jobban odafigyelni arra, mihez és hogyan nyúlkálunk, mégsem árt, ha átismételjük a legnagyobb bakikat, ha bacikról van szó.

Három megállíthatatlan nyugdíjas, akik nem ismernek lehetetlent

UniLife
-
 Tegnap 18:00Életmód

Sokan félnek attól, hogy megöregednek, de a következő idős nénik és bácsi bizonyítják, hogy a kor tényleg csak egy szám. Szolgáljanak példájául annak, hogy egy kis szenvedély is bőven elég ahhoz, hogy valakin ne fogjanak az idő vasfogai.

Így indult el a Neptun rendszer a BME-ről

UniLife
-
 Tegnap 12:00Karrier

Ha a Neptun rendszer egy személy lenne, életkora alapján valószínűleg ő is egyetemista vagy frissdiplomás lenne. Az egységes oktatási rendszer idén ünnepli a 24. születésnapját.

Gyógyszerészhallgatóknak indít egyedülálló képzést a PTE

Új képzési programot indít a Pécsi Tudományegyetem "üzleti ismeretek gyógyszerészhallgatóknak" címmel. A Gyógyszerésztudományi Kar és a Közgazdaságtudományi Kar együttműködése révén létfontosságú gazdasági, pénzügyi és marketing ismereteket szerezhetnek a hallgatók. Mutatjuk a részleteket!

Mi az a soft skill és miért fontos a munkavállalásnál? /II. rész

Egyre inkább úgy tartják, hogy többet számítanak a soft skillek a szakmai tudásnál. De mit jelent egyáltalán ez a kifejezés és miért kell odafigyelni rá? A Meló-Diákkal segítünk nektek eligazodni!

Végzetes apróságok: ezekkel a szokásokkal úgy pusztítod magad, hogy nem is tudsz róla

UniLife
-
 21.04.12 19:00Életmód

Szeretjük azt hinni magunkról, hogy mindent megteszünk az egészségünk érdekében: igyekszünk leszokni a káros szenvedélyeinkről, egészséges testsúlyt tartani és sportolni. Azonban vannak dolgok, amelyek jelentéktelennek tűnnek, pedig hatásukat tekintve közel sem azok...

Ha van olyan ismerősöd, aki nem gyűjti szelektíven a hulladékot, mutasd meg neki ezt a filmet

Nem újdonság, hogy több tonnányi szemét van az óceánban. Ez ellen egyre több lépést teszünk, például fém szívószálak, vászontáskák és más fenntartható termékek használatával. Ennek ellenére még hosszú utat kell megtennünk, míg megtisztítjuk bolygónkat az általunk termelt szeméttől.

Kvíz: Eminem vagy Avril Lavigne idősebb? - énekesek és életkoruk

UniLife
-
 21.04.12 16:00Színes

Összeválogattunk nektek 9 énekes párost, akikről nem olyan egyszerű eldönteni, hogy ki az idősebb. Neked megy? Teszteld!

Így néznének ki a népszerű mesehősök csontvázai

UniLife
-
 21.04.12 14:00Életmód

Akármennyire is furcsán hangzik a cím, nem ámítás: a világszerte ismert mesehősök testalkatuk alapján elképzelt csontvázait egy brazil férfi, név szerint Luís Rogério Faria Rosa vetette „papírra". Természetesen nem szó szerint, hiszen a képek digitális formában, Photoshoppal készültek. Nézd meg, hátha megláthatod kedvenced „közelebbről"!

Rájuk ne hallgass, amikor új vállalkozáson gondolkozol

UniLife
-
 21.04.12 12:00Karrier

Amikor van egy korszakalkotóan zseniális vállalkozói ötleted, amivel éppen készülsz elindulni, vagy már meg is tetted az első lépéseket, akkor a benned lévő izgalomtól vezérelve szívesen osztanád meg minél több emberrel a boldogságod. Azonban ha vállalkozni készülsz, akkor tudnod kell, hogy mik azok a hangok, amikre nem szabad…

Neked való a levelező képzés, ha...

A továbbtanulás egy évekre szóló elköteleződés. A kötelező előadások és szemináriumi órák felőrlik a hétköznapokat. Mi a helyzet akkor, ha erre nincs időd? Kell a diploma, de mellette egy főállás is. A megoldás a levelező képzés!

Több száz milliárd Diákhitelre - te is igénybe vetted?

UniLife
-
 21.04.12 08:00Karrier

Rekordot döntött a Diákhitel, ugyanis a 2019-es évben kötött szerződések számát tavaly megháromszorozta, valamint tavaly fordult elő először, hogy a harminc milliárd forintot is jóval meghaladta a folyósított diákhitelek összege.