Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Leállítják az összes csoportos utazást Kínában

A kínai hatóságok hétfőtől leállítják az összes csoportos utazást bel- és külföldre egyaránt, hogy meggátolják az új koronavírus okozta járvány terjedését - jelentette szombaton a kínai állami televízió.

Étterem-üzemeltetés pályázati felhívás

Turizmus.com
-
  Ma 15:34 Utazás

A CPI Hotels Hungary Kft. mint kiíró nyílt pályázati felhívást tesz közzé a Budapest, V. kerület, Mérleg utcában nyíló szállodáiban lévő étterem, reggeliztetők és bárok bérleti formában történő, hosszú távú üzemeltetésére.

Eladó ingatlan, táborhely Baranya megyében

Turizmus.com
-
  Ma 08:00 Utazás

Magyarhertelend településen, a Termálfürdő közvetlen közelében található táborhely eladó.

Tizedével nőtt a magyar-horvát határforgalom

A korábbi évet tíz százalékkal meghaladóan több mint 5,5 millióra emelkedett tavaly Letenyén a magyar-horvát határon a személyforgalom, a teherjárművek száma pedig több mint hatvan százalékkal emelkedett - derül ki egy friss összesítésből.

Kínai Tavaszünnep Kulturális és Gasztro Fesztivál

Turizmus.com
-
  Tegnap 14:41 Utazás

Az éves Kínai Tavaszünnep Fesztivál a legismertebb és leglátogatottabb kínai kulturális és gasztronómiai esemény Magyarországon. A tavalyi harmadik alkalom több mint 30 ezer magyar és kínai látogatót vonzott.

CWT: country managerek nélkül a régióban

Turizmus.com
-
  Tegnap 14:24 Utazás

Az egyik legnagyobb üzleti utaztatással foglalkozó globális utazási iroda, a CWT január 20-án bejelentette, hogy egyszerűsíti működési modelljét az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát lefedő EMEA régióban.

Műanyagmentes Accor

Az Accor csatlakozik az ENSZ Global Tourism Plastics Initiative programjához, és 2022 végéig összes szállodájában kivonja a vendégélményből az egyszer használatos műanyagból készült eszközöket.

A LOT anyavállalata veszi meg a német Condort

A LOT lengyel légitársaság anyavállalata, a Polska Grupa Lotnicza (PGL) vásárolja meg a Condor légitársaságot, a tönkrement Thomas Cook brit utazásszervező csoport egyik német érdekeltségét – közölte az állami tulajdonban lévő PGL és a Condor pénteken.

Amadeus tréningek februárban

Turizmus.com
-
  Tegnap 12:05 Utazás

Az Amadeus Magyarország februárban indítja a tantermi képzéseket.

Térképes weboldal a bozóttüzekről

Turizmus.com
-
  Tegnap 11:46 Utazás

A bozóttüzek jelenleg is érintik Ausztrália egyes részeit. Az Ausztráliába látogató utazók tájékoztatására létrehoztak egy weboldalt, melyen naprakész információk találhatók az aktuális állásról.

Köszöntötték a Hainan Airlines Budapest-Csungking járatát

Hivatalosan is köszöntötték a Hainan Airlines Budapest és Csungking közötti járatát pénteken a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ezzel a Hainan Airlines 9 év után visszatér a ferihegyi repülőtérre.

Föld Alatti Futás a Valentin-nap jegyében

Turizmus.com
-
  Tegnap 11:19 Utazás

Az évek óta nagy sikert arató BBU Föld Alatti Futás idén február 15-én, a Valentin-napot követő szombaton rajtol el.

Kiket vonzanak a budapesti gyógyfürdők?

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett fürdőket és strandokat 2019-ben több mint 5 millió vendég kereste fel. Az eredmény elsősorban a folyamatos fürdőfejlesztéseknek és a Budapestre irányuló, folyamatosan növekvő turisztikai forgalomnak köszönhető.

Különleges lakosztály vált látogathatóvá Eszterházán

Turizmus.com
-
  Tegnap 10:49 Utazás

A nagyközönség számára ismét látható a fertődi Esterházy-kastély egyik, a kínaizáló falfestményei miatt egyedülállónak számító hercegnéi lakosztálya. A kék-fehér szekkókat különösen értékessé teszi, hogy a kastély fénykorát megelőző időszak művészeti emlékei.

Karbonsemleges Budapest Airport

A Budapest Airport harmadszor is megkapta az ACI karbonsemleges minősítését, ezzel továbbra is tagja azon repülőterek klubjának, amelyek fenntartható módon teljes mértékben ellensúlyozzák a működésük során keletkező szén-dioxid kibocsátást. Ezt a r