Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

Még lehet jelentkezni a nyári diákmunka programra

Már több mint 23 ezren vesznek részt a Nyári diákmunka programban országszerte, a járási és kerületi hivatalok továbbra is várják a jelentkezőket – közölte Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

A Costa Coffee bezárta magyarországi üzleteit

„Az utca embere számára a Costa Coffee logo látványa egy kellemes kávéházi hangulatot idéz fel. (...) Ezt a kellemes Costás érzést ma megszakítja a csend: az L-Coffee Kft. által üzemeltetett összes Costa Coffee üzlet 2021. július 23-án bezárt" – jelentette be a cég közleményben.

Akár ötezer eurós bírságot is kaphat, aki mostanában Mallorcán bulizik

Turizmus.com
-
 Tegnap 16:01Utazás

A Baleár-szigeteken a lakosság több mint 53 százaléka teljesen be van oltva, ennek ellenére aggasztóan nő a koronavírus-fertőzések száma, köztük azoké, amelyekért a delta variáns felelős. Emiatt július 24-től újra szigorították a járványügyi korlátozásokat.

Jövő pénteken nyit az ingyenes szabadstrand a Római-parton

Csaknem fél évszázad után, jövő pénteken nyit a római-parti szabadstrand – jelentette be a III. kerület Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapján.

Mától Üzbegisztánba is utazhatunk védettségi igazolvánnyal

Magyarország újabb kétoldalú megállapodást kötött a védettségi igazolványok kölcsönös elfogadásáról – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter szombat reggel a Facebookon.

Kire vár Morzsa kutya a váci vasútállomás előtt?

Aki még emlékszik a Nagy Ho-ho-horgászra vagy Festéktüsszentő Hapci Benőre, és arra is kíváncsi, hogy képzeli el Petőfi Sándor Anyám tyúkja című verséből Morzsa kutyát és a tyúkanyót egy gerillaszobrász, az feltétlenül látogasson el Vácra!

Felfüggesztették négy velencei-tavi strand működését

Felfüggesztette a Velencei-tó déli partján négy strand működését a Fejér Megyei Kormányhivatal a vízminőség romlása miatt.

Több mint 600 fős nemzetközi szakmai konferencia érkezik 2022-ben

Turizmus.com
-
 21.07.23 17:18Utazás

A Magyar Kongresszusi Iroda előkészítő munkájának is köszönhetően sikeresen zárult hazánk pályázata: 2022 májusában Budapesten rendezik meg az Európai Közlekedési Dolgozók Szakszervezetei Szövetségének konferenciáját.

Horvátország a legbiztonságosabb úti cél a mediterrán térségben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) adatai szerint a mediterrán nyaralócélpontokat összehasonlítva jelenleg Horvátországban a legkedvezőbb a járványügyi helyzet – közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség Magyarországi Képviselete.

Több mint negyven éve nem építettek ekkora parkot Bécsben

Egyszerre városi vadon és a feltöltődést szolgáló pihenőhely Bécs új parkja, a Freie Mitte, amely az egykori Nordbahnhof területén létesül. Az osztrák fővárosban 1974 óta nem építettek ekkora zöldterületet. A munkálatokat ökológiai építésfelügyelő kíséri figyelemmel.

75 év után újra Magyarországon Courbet festménye

Magyar magángyűjtő vásárolta meg, így 75 év után újra Magyarországra került az egykori Hatvany-gyűjtemény jeles darabja, Gustave Courbet Fürdőzők az erdőben című festménye. Az értékes alkotást májusban vette meg új tulajdonosa a Sotheby’s árverezőház aukcióján, a festmény a napokban érkezett haza.

Magyarország újraindult – Öt nem mindennapi kirándulás

Turizmus.com
-
 21.07.23 13:09Utazás

A klasszikus bakancsos túrák mellett másfajta kalandok is várják a természetközeli élményekre szomjazókat.

4. lett a MÁV-Start a kerékpárosbarát vasutak között

A MÁV-Start a 4. helyezést érte el az Európai Kerékpáros Szövetség (European Cyclist Federation) 2020-as, egész Európát átfogó vizsgálatában, amely kerékpárosbarát szempontok alapján rangsorolt a kontinensen 69 vasúttársaságot, azt vizsgálva, mennyire egyszerű a kerékpáros közlekedés vonattal.

Kezdődik a Muzsikáló udvar programja Szegeden

Turizmus.com
-
 21.07.23 11:43Utazás

Igényes szórakozást kínáló, változatos műsorral várják a zenebarátokat a szegedi városháza egyedi hangulatú udvarán, ahol az idén is megrendezik a Muzsikáló Udvar címet viselő programsorozatot.

556 hajó indult az idei Kékszalagon

A tavaly is győztes, Vándor Róbert kormányozta RSM haladt át elsőként az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj balatonfüredi célvonalán csütörtök este.