Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 108 hír

Júniusban beindult a turizmus Horvátországban

Turizmus.com
-
  Ma 15:52 Utazás

A határok megnyitásának köszönhetően egyre nagyobb számban érkeznek a turisták déli szomszédunkhoz. Júniusban 892 ezer turistát regisztráltak Horvátországban, akik 4,79 millió vendégéjszakát töltöttek el a szálláshelyeken.

Cirkuszok éjszakája Balatonlellén – már a próbákra is benézhetünk!

A Drónok a porondon című előadás kibővített változatával, extra fellépőkkel várja a közönséget a Richter Flórián Cirkusz Balatonlellén az idén kétnapos Cirkuszok éjszakáján, július 10-11-én, pénteken és szombaton.

Belgium fenntartja a beutazási korlátozásokat

A nem elengedhetetlen látogatásokat leszámítva Belgium továbbra is fenntartja a beutazást tiltó rendelkezéseit azon országok állampolgárai esetében, amelyek vonatkozásában az Európai Unió múlt kedden megszüntette a koronavírus-járvány miatt bevezetett beutazási korlátozásokat.

Horgászturisztikai központ épül Tiszaroffon

Hazai forrásból építenek horgászturisztikai központot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaroffon. A beruházás egy hosszú távú turizmusfejlesztési koncepció első lépése lehet.

Jóváhagyták a lett állam tőkeemelését az airBalticban

Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a lett állam 250 millió eurós tőkejuttatásban részesítse az airBaltic légitársaságot.

Okoshotel nyílt Békés megyében

Turizmus.com
-
  Ma 14:29 Utazás

A Békés megyei Körösladányban a közelmúltban kezdte meg működését a Smart Hotel, amely minden téren okosmegoldásokat alkalmaz.

Kerékpárút-hálózat épül ki a Felső-Tisza vidékén

Minden együtt van ahhoz, hogy a Felső-Tisza vidéke kerékpáros paradicsommá váljon - jelentette ki az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Zsurkon.

iKitchen by Rational - az ipari vendéglátás rendszermegoldása

Turizmus.com
-
  Ma 13:54 Utazás

Rendszermegoldást alakított ki a Rational iKitchen név alatt az iCombi Pro, az iVario Pro és a ConnectedCooking kombinációjával.

Megújul a kismarosi kisvasút

Több mint 1,5 milliárd forintból megújul a kismarosi kisvasút, ennek keretében 14 kilométeres szakaszon újítják fel a vasúti pályát, és új járműveket is beszereznek.

Közvetlen FlixBus-járatok a horvát tengerpartra

Júliustól átszállás nélkül lehet utazni Magyarországról a horvát tengerpart 11 üdülőhelyére a FlixBus menetrend szerinti távolsági buszaival.

Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját

Románia az eddigi 22-ről 44-re bővítette a koronavírus-járvány szempontjából "zöld zónának" tekintett országok listáját.

92,7 százalékkal zuhant a vendégéjszakák száma májusban

Az összes bruttó árbevétel pedig 93,4 százalékkal lett kevesebb.

Kajla visszatért a Diósgyőri várba

A királynék vára egyike annak a több mint 500 magyarországi nevezetességnek, amelyet idén felfedezhetnek a gyerekek Kajlával.

Egymillió forint támogatást is kaphatnak a vidéki idegenvezetők

Megjelent a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vidéki idegenvezetőknek szóló pályázati felhívása. A pályázók akár egymillió forint támogatást is kaphatnak, a keretösszeg 300 millió forint.

Új vezetőség a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület élén

Új vezetőség segíti a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagjait a koronavírus okozta veszélyhelyzet utáni újraindulásban.