Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

BGE-s sikerek az első magyar egyetemi gasztronómiai kupán

Turizmus
-
  Ma 13:13 Utazás

Ramocsai Barbara, a BGE hallgatója végzett az élen a BGE Kereskedelmi és Vendéglátóipari Karán megrendezett szakács- és pincérverseny szakács kategóriájában. A pincérek közül Császár Attila, szintén a BGE hallgatója bizonyult a legjobbnak.

Megtartják vasárnap a Lufthansa-sztrájkot

Figyelmeztető sztrájkot tart vasárnap reggel 5 órától 11 óráig a német légiutas-kísérők független szakszervezete a Lufthansa csoport több légitársaságánál.

Templomokat, kápolnákat újított fel a pécsi egyházmegye

Négy településen templomokat, kápolnákat újított fel a pécsi katolikus egyházmegye egy kulturális és vallási turizmust elősegítő projekt keretében.

Átadták az Oroszlány és Tatabánya közötti kerékpárutat

Pénteken Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos biciklizte végig az útvonalat, szombaton pedig lakossági bebiciklizést tartanak.

Bizonyítványt kaptak a hajózási technikusok

Turizmus
-
  Tegnap 15:04 Utazás

A BAHART és a Siófoki Szakképzési Centrum kurzusát sikeres vizsgával záró hajósok október 18-án a Krúdy Gyula Szakgimnázium és Szakközépiskolában vehették át bizonyítványukat.

A CEAS képviseli az Eva Airt Magyarországon

Turizmus
-
  Tegnap 15:00 Utazás

A tajvani központú légitársaság a CEAS – Central European Aviation Solutions - magyarországi irodáját választotta hazánkban az értékesítési és marketing feladatok ellátására.

Budapest Airport: az utasélmény javítása nem egyszeri projekt

A nyári csúcsidőszakban nemcsak az utasok száma döntött rekordot, de az utasok elégedettsége is nagymértékben javult a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A nyugati tartományok lekörözik a keletieket Németországban

A Német Statisztikai Hivatal elemzése szerint Hamburg, Berlin és Bréma tudta felmutatni a legnagyobb vendégéjszakaszám-növekedést az elmúlt tíz évben.

’56 falun – történelmi játék a szentendrei Skanzenben

Turizmus
-
  Tegnap 13:44 Utazás

Az 56-os forradalom falusi eseményei mellett az azt megelőző időszakot is megeleveníti a Skanzen október 23-án. Hogyan teltek a mindennapok az ötvenes években falun a drámai események árnyékában?

Rémült mormota az év természetfotóján

Turizmus
-
  Tegnap 11:41 Utazás

Kedden hirdettek eredményt az év természetfotósa versenyen, melyet a londoni Természettudományi Múzeum szervezett. Magyar pályázó idén ugyan nem került a dobogóra, de három hazai fényképész munkáját is kiemelte a zsűri.

Átvariálja Budapestről az USA-ba tartó járatait a LOT

2020 májusától heti négy helyett hét LOT-járat lesz New Yorkba, a chicagói járat viszont megszűnik.

Magyar szakember az Icelandair légitársaságnál

Turizmus
-
  Tegnap 10:26 Karrier

A Qatar Airwaysnél eltöltött kilenc év után augusztus óta az Icelandair légitársaság reykjavíki központjában dolgozik Sárik Tamás.

Kettős jubileumot ünnepel a Plitvicei-tavak Nemzeti Park

Horvátország legrégebbi nemzeti parkja idén ünnepli 70. születésnapját. Annak pedig éppen 40 éve, hogy a világhírű tórendszer felkerült az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű a MÁV applikációja

Hetente 9500-an töltötték le az alkalmazást, és az eladott jegyek száma is jelentősen nőtt, a 10 százalékos napi átlag 27 százalékra ugrott. A közeljövőben bérletvásárlási funkcióval bővül az alkalmazás.

Járattörlések, csökkentett tömegközlekedés Barcelonában (frissítve)

Egynapos általános sztrájk kezdődött Katalóniában tiltakozásként a katalán függetlenségi vezetőkre kiszabott börtönbüntetése ellen pénteken.