Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Az Mszész üdvözli a versenyképességi tanács adókönnyítő javaslatait

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége örömmel üdvözli a Nemzeti Versenyképességi Tanács hétfői bejelentését, mely szerint szükséges lenne a turizmusfejlesztési hozzájárulás és a reprezentációs költségek után fizetendő adók közül a szociális hozzájárulási adó elengedése év végéig.

Fejlesztésekkel és optimizmussal készül az Accent a közelgő nyitásra

Turizmus.com
-
 Tegnap 16:59Utazás

Hetek óta a nyitást követő értékesítési és marketingstratégiák vannak fókuszban az Accent Hotelsnél. A háttérben folyamatos munkálatok zajlanak, hogy a szállodák újraindulása zökkenőmentes legyen, amint zöldre vált a lámpa.

Csapó László az Accent Hotels új központi értékesítési vezetője

Turizmus.com
-
 Tegnap 16:49Karrier

A turizmus komplex és lépcsőzetes újraépülésére készülve az Accent Hotels új kollégával erősíti budapesti irodájának értékesítési és marketingcsapatát. Csapó László március végétől mint head of sales csatlakozott a szállodaüzemeltető céghez.

Új elnököt választott a Balatoni Kör

Turizmus.com
-
 Tegnap 15:48Karrier

Szilágyi Lajos vezeti mostantól a húsz legismertebb balatoni vendéglátóst és borászt tömörítő szövetséget.

A tervezettnél enyhébb korlátozások jöhetnek Németországban

A szövetségi kormány javaslatainál kevésbé szigorú előírásokkal egészíthetik ki Németországban a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló szabályokat a szövetségi parlament (Bundestag) kormánypárti frakcióinak hétfőn kötött megállapodása révén.

Szállodanyitásokkal várja az újraindulást a Marriott International

Turizmus.com
-
 Tegnap 14:40Utazás

Nemzetközi online sajtótájékoztatón ismertette az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióban tervezett fejlesztéseit a Marriott International.

110 nap után újranyit két szlovák síközpont a hétvégén

Turizmus.com
-
 Tegnap 14:03Utazás

A Jasná és Štrbské Pleso (Csorba-tó) síközpontok ismét megnyitják a kapuikat az enyhülő korlátozások nyomán, mert kedvező fekvésüknek köszönhetőn még mindig van elég hó a síeléshez.

Toborozzon az újranyitáshoz a Turizmus.com-on! Álláshirdetési csomagok már 9950 Ft-tól

Turizmus.com
-
 Tegnap 13:26Utazás

A képzett munkaerő hiánya a Covid-19 utáni újranyitás legnagyobb kihívása lesz a turizmus-vendéglátás ágazatban. A Turizmus.com ezért kedvezményes álláshirdetési csomagokkal szeretné segíteni a szolgáltatókat csapatuk újraépítésében. Az újdonságokról kérdeztük Komáromi Balázst, kiadónk ügyvezetőjét.

A teraszok nyitásával az esti kijárási tilalom nem szűnik meg

A teraszok és kerthelyiségek nyitásával az esti kijárási tilalom nem szűnik meg – hívta fel a figyelmet a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a keddi online sajtótájékoztatón.

Olaszországban 33 százalékkal nőtt a nyári előfoglalások száma

Több mint 15 millióan kapták már meg a koronavírus elleni első vakcina dózist Olaszországban az egészségügyi minisztérium hétfői adatai szerint. A közeledő lazítások és az oltási program miatt az országban az utóbbi négy nap alatt 33 százalékkal emelkedett a nyári foglalások száma.

Nyáron heti 14 járatot indít Budapestre az Air France

Az igényszint folyamatos emelkedése mellett az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét. A társaság 80 szezonális útvonalat kínál majd főként francia, dél-európai és afrikai célállomásokra. Budapestre július 5-től már 14 járat lesz elérhető egészen augusztus végéig.

Csütörtökön ingyenesen utazhatnak az autótulajdonosok a BKK-járatokon

A Föld napja alkalmából, csütörtökön ingyenesen utazhatnak a gépjármű-tulajdonosok a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain, beleértve a HÉV-vonalak budapesti szakaszait is.

A lakosság harmada bízik az idei nyaralásban

Az elmúlt hetek korlátozások enyhítéséről és az oltási számok markáns növekedéséről szóló híreinek hatására a lakosság harmada újra bízik abban, hogy el tud menni nyaralni – derül ki a Szállás.hu és az Ipsos legfrissebb reprezentatív felméréséből.

A Máltai Turisztikai Hivatal 4 millió euróval támogatja a MICE-utakat

A Máltai Turisztikai Hivatal 4 millió eurós költségvetéssel új támogatási rendszert hozott létre a MICE-utak ösztönzésére.

A turistákra nem vonatkozik a kijárási tilalom Törökországban

Turizmus.com
-
 21.04.19 17:21Utazás

A német Reise vor9 szaklap interjút készített a Törökország-specialista Bentour Reisen vezérigazgatójával, Deniz Ugurral.