Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Ilyen lesz Tallinn futurisztikus pályaudvara

Turizmus.com
-
  Tegnap 13:34 Utazás

A világ egyik leggyorsabban fejlődő állama Észtország, amelynek új beruházásait a legfejlettebb technikai megoldások és építészeti stílus jellemzi. Az észt főváros vasútállomását például a híres londoni Zaha Hadid Architects tervező-építő stúdió újítja fel.

Indul a síszezon Szlovéniában

Turizmus.com
-
  Tegnap 13:21 Utazás

A hazánkban is érezhető lehűlés az Alpok síterepeit, a környező országok gleccsereit is érinti, aminek köszönhetően a hétvégén kezdetét vette a síszezon Szlovéniában.

Szinte megszólalnak az ÖBB leendő nightjetei

Turizmus.com
-
  Tegnap 13:13 Utazás

Igazán impozáns képeket tett fel az ÖBB (Osztrák Szövetségi Vasutak) a honlapjára a 2022-től üzembe kerülő, újgenerációs nightjetekről.

Ismét díjat söpört be a Sziget az Egyesült Királyságban

Átadták az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották.

Budapesti kincsek Tokióban

A két ország diplomáciai kapcsolatfelvételének 150. évfordulója alkalmából nagyszabású kiállításon mutatkozik be a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria a japán fővárosban.

Téli kisvasutazásra hív a Gyermekvasút

Turizmus.com
-
  19.12.06 12:31 Utazás

Megjelent a Kispöfögők mesekönyv-sorozat legújabb kötete, melynek főszereplői a Gyermekvasút járművei, ahol az őszi pályakarbantartás után már nincsenek korlátozások, a teljes vonalon közlekednek a vonatok, így a könyvet olvasók is friss élményeket szerezhetnek.

Befejezi a cseh Neckermann

Turizmus.com
-
  19.12.06 12:15 Utazás

Nem talált befektetőt a Thomas Cook cseh leányvállalata, a CK Neckermann, ezért az év végével befejezi tevékenységét.

Turandot és West Side Story Burgenlandban

December 5-én az Osztrák Nagykövetségen Burgenland adventi fogadására hívta vendégül partnereit és a sajtót Michael Strasser, az Österreich Werbung közép- és kelet-európai régiójának, valamint budapesti irodájának vezetője.

Ő az idei kétmilliomodik Bahart-utas

Turizmus.com
-
  19.12.06 11:02 Utazás

Bár a 173. személyhajózási szezon október 23-án lezárult a Balatonon, a kompok továbbra is folyamatosan közlekednek. December 6-án a BAHART ismét elérte az éves kétmilliós utasszámot!

Lezárult a CheckINN első fordulója

Turizmus.com
-
  19.12.06 10:41 Utazás

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által 2019 őszén meghirdetett CheckINN Turisztikai Innovációs Versenyre a Budapesti Corvinus Egyetemről jelentkezett a legtöbb, összesen 7 csapat.

Bosznia-Hercegovina, a hegyek és minaretek országa

Turizmus.com
-
  19.12.06 10:00 Utazás

Ha a Balkán-félszigetről beszélünk, talán a legtöbbünknek a bolgár tengerpart vagy Montenegro ugrik be elsőre, de az STR CEE által képviselt Balkán-specialista MacSun Travelnek ennél szélesebb a portfóliója.

Már áll a karácsonyfa a vatikáni Szent Péter téren

Felkapcsolták a vatikáni Szent Péter téri karácsonyfa fényeit és felavatták mellette a fából faragott betlehemet is.

December 6-án indul az Ibusz nyári előfoglalási akciója

Turizmus.com
-
  19.12.05 18:22 Utazás

Az IBUSZ várja viszonteladó partnerei foglalásait ismert B2B felületén, valamint megerősített helyfoglalási központjában.

Együttműködési megállapodást kötött a MIE és a BKIK

Turizmus.com
-
  19.12.05 17:49 Utazás

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének elnöke szerint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával aláírt együttműködési megállapodás hároméves fennállásuk egyik legfontosabb eredménye.

Bruttó árak az IBUSZ-nál

Turizmus.com
-
  19.12.05 17:30 Utazás

December 6-tól, a nyári árualap megnyitásával egy időben az IBUSZ áttér a teljes összegű árazásra – jelentette be immár hivatalosan is az utazási iroda.