Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

Arcmaszkokat és orvosi felszereléseket hoznak az Emirates gépei

Az Emirates SkyCargo teherszállító gépei március közepe óta április végéig szállítanak arcmaszkokat, orvosi eszközöket és elektronikai felszereléseket Kínából Budapestre, ezzel is segítve a járvány megfékezéséért tett erőfeszítéseket.

Nem áll le a kormány strandfejlesztő programja

A járványügyi körülményekhez igazodva, meghatározott ütemterv szerint haladnak a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) strand- és csúszdafejlesztési pályázatai.

Elbontották az egykori Budai Sport Hotel épületét

Másfél évvel az Olimpia Szálló elbontása után a napokban végképp eltűnt a föld színéről a másik hajdani normafai szálloda, a Budai Sport Hotel is.

Közösségi oldalakon kampányol a DZT

Turizmus.com
-
  Ma 15:47 Utazás

Közösségimédia-csatornáin folyamatos a Német Turisztikai Hivatal (DZT) aktivitása a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált korlátozások alatt is.

Továbbfejlesztik Budapest grafikai arculatát

Nyílt pályázatot hirdetett Budapest meglévő grafikai arculatának továbbfejlesztésére, illetve kiegészítésére a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.

Csődeljárást kezdeményezett a német Vapiano étteremlánc

Csődeljárást kezdeményezett a Vapiano étteremlánc alapítója, a Vapiano Európai Részvénytársaság (SE). A német cég szerdán késő este kiadott közleménye szerint az eljárás nem érinti közvetlenül a Németországban és külföldön franchise formában működő éttermeket.

Lemond fizetése egy részéről a Budapest Airport menedzsmentje

A repülőtér-üzemeltető kezdeményezésére létrejön a BUD Csoport Munkavállalóiért Alapítvány a járvány miatt nehéz helyzetbe került munkavállalók megsegítésére.

Pálffy Tamás Hévízen folytatja

Turizmus.com
-
  Ma 12:39 Utazás

Április közepétől Pálffy Tamás vezeti a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.-t. A szakember a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesülettől érkezik a Balatoni melletti fürdővárosba.

Orvosi arcpajzsokat nyomtat az Airbus

Az Airbus legtöbb spanyolországi telephelyén orvosi arcpajzsokat állítanak elő 3D nyomtatókkal, a repülés- és űrtechnikai vállalat ezzel segíti a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

Az Euro Generál és a FÉSZ bővíti Győr élményfürdőjét

A bővítés és felújítás mellett az árvízvédelmi és a parkolási rendszert is rendezik a fürdő körül – értesült a kisalfold.hu.

Málta a követendő példa

Turizmus.com
-
  Ma 11:37 Utazás

A WHO illetékese követendő példának nevezte Máltát a koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés terén.

Születésnapot ünnepel a Prestige Hotel Budapest

Turizmus.com
-
  Ma 11:34 Utazás

2015. április 1. kivételes nap volt a Zeina Hotels életében, hisz megnyitotta kapuit a szállodalánc harmadik gyöngyszeme, a ma 5 esztendős Prestige Hotel Budapest****superior.

Budapest Airport: elveszhet az útvonalhálózat egy része

Az útvonalhálózat egy része elveszhet, a ferihegyi repülőtéren tervezett beruházások egy részét pedig el kell halasztani – írta szerdán közzétett nyílt levelében Rolf Schnitzler, a Budapest Airport vezérigazgatója.

Dollármilliókkal segíti a lakáskiadókat az Airbnb

Turizmus.com
-
  Tegnap 19:00 Utazás

Az Airbnb több száz millió dollárt fordít arra, hogy segítsen a szállásadóknak átvészelni a koronavírus-járvány okozta krízist.

Megjelent az új Budapest Guide és Card katalógus

Tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem a rengeteg ingyenes programot és még több kedvezményt kínáló Budapest Card is.