Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 89 hír

Fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményez a Miniszterelnökség a Wizz Air ellen

A Wizz Air május 25-i Frankfurt–Budapest járatával kapcsolatban történtekre közleményben reagált a Miniszterelnökség. Mintegy ötven embert hagytak a frankfurti repülőtéren, miután a fapados légitársaság kisebb gépet küldött a Budapestre tartó utasokért.

Budapesté lehet a Rác fürdő – több mint 7 milliárdért

Turizmus
-
  Tegnap 17:55 UtazásSzálloda

Több mint 7 milliárd forintot biztosíthatnak arra, hogy a fővárosi önkormányzat megszerezze a Rác fürdő és a hotel épületének tulajdonjogát a felszámolási eljárás során – olvasható a Fővárosi Közgyűlés május 29-i ülésére benyújtott előterjesztésben.

Megugrott a SZÉP-kártya a Hunguest Hotelsnél

Turizmus
-
  Tegnap 10:47 Utazás

Indulása óta a legerősebb első negyedévét produkálta a Széchenyi Pihenőkártya a Hunguest Hotelsnél. A szállodavállalat a belföldi turizmusélénkítés fontos elemeként tekint a kártyára.

Családbarát hotelek kihívásai 1/5 - Kamaszok

Turizmus
-
  Tegnap 10:00 Utazás

Barátnőm, a tizenéves Ábel anyukája mesélte a következőket.

Selyemút a levegőben

Turizmus
-
  19.05.25 14:16 Utazás

Magyarország és Kína folytatja a gazdasági együttműködés fejlesztését az „Egy Övezet – Egy Út” kezdeményezés szellemében a légi szállítás területén.

Jövőre új utascentrumot kaphat a Keleti

A karbantartási munkálatok befejeztével május 27-én, hétfőn hajnalban újraindulhat a menetrend szerinti vonatközlekedés a Keletiben. A naponta több mint 30 ezer utast fogadó pályaudvar megszépülése itt azonban nem ér véget, 2020-ban a régi pénztárak helyén korszerű utascentrum épülhet.

Tolvajtempó a Sixt partnerpartiján

Turizmus
-
  19.05.25 14:01 Utazás

Esti autósmoziba invitálta corporate és beszállító partnereit a Sixt Magyarország május 24-én, a zsámbéki Driving Camp parkolójába.

Galambos Rita az art’otel Budapestnél

Turizmus
-
  19.05.25 13:57 Karrier

Május 2-ától Galambos Rita látja el az értékesítési vezetői feladatokat az art’otel Budapestben.

Az európai élmezőnyben van a fővárosi állatkert

A hazai állatkertek közül az első, Európa 110 vezető állatkertje között pedig a 17. helyen áll a Fővárosi Állat- és Növénykert egy mértékadó értékelési rendszer, a Sheridan-lista szerint.

Ezek a világ leglátogatottabb múzeumai

Turizmus
-
  19.05.24 14:28 Utazás

A lista első helyén a párizsi Louvre áll, amelyet tavaly 10,2 millió látogató keresett fel. Érdekes ugyanakkor, hogy a legnépszerűbb témaparkba több mint kétszerannyian váltottak jegyet.

Budapesten is elindult az ibis Music program

Turizmus
-
  19.05.24 13:56 Utazás

A Ráday utcai ibis Budapest Centrumban a yesyes zenekar és Myra Monoka koncertjével debütált Magyarországon a szállodamárka új programja.

Kívül-belül megújul a kapolcsi Kuthy-kúria

Turizmus
-
  19.05.24 13:45 Utazás

Komplex turisztikai fejlesztéssel kap új köntöst a kapolcsi Kuthy-kúria, amely kibővített attrakciókkal és szolgáltatásokkal, közvetlen környezetében pedig játszótérrel és új főtérrel várja a jövőben a látogatókat.

Panziók létesítését segíti a Kisfaludy-program a Dunakanyarban

Turizmus
-
  19.05.24 13:36 UtazásBalatonSzállás

Folytatódik a szálláshelyfejlesztés a Kisfaludy-program keretében: június 6-ig még lehet pályázni a Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztési térségben szálláshely-létesítésre – a szállodákat követően ezúttal panziók kerülnek sorra.

Puczkó László a Femtec szakértője

Turizmus
-
  19.05.24 13:21 Utazás

A Hydro- és Klímaterápiai Világszövetség, az 1937-ben alapított FEMTEC meghívta Puczkó Lászlót a Turizmus és Egészség Szakbizottságába, aki így a tiszteletbeli elnök Fluck István mellett a második magyar szekértő a szervezet munkájában.

Sűrűbben jár a reptéri busz

Hétfőn és pénteken is sűrűbben közlekedik a repülőtéri 100 E járat május 27-től - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ.