Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 89 hír

Úton a jövő felé: optimizmus és bátorság

Turizmus.com
-
  Ma 16:14 Utazás

Október 26-27-én rendezik meg a Future Hospitality Hybrid Summitot, Szaúd-Arábia Turisztikai Minisztériuma és a G20 szaúdi titkárságának szervezésében, amelyen szakértők keresik a válaszokat a turizmus jelenlegi kihívásaira. Ilyés Noémi, elemző szakértő összefoglalója.

Lengyelország „arany” látnivalói

Turizmus.com
-
  Ma 15:42 Utazás

Tizenhat helyszín nyerte el Lengyelországban a tekintélyes Google Térkép Arany Helyjelölő díjat (Google Map Golden Pins). Azoknak a helyeknek ítélték oda a díjat, amelyeket a Google Map felhasználói a legjobbaknak ítéltek.

Milyen lesz a turizmus a koronavírus-járvány után?

Turizmus.com
-
  Ma 15:34 Utazás

Az Oliver Wyman tanácsadó céggel készített tanulmányt a turizmus jövőjéről a turisztikai magánvállalkozásokat tömörítő Turisztikai Világtanács (WTTC) megbízásából.

BUD: 3,5 millió forintos adomány a Suhanj! Alapítványnak

Turizmus.com
-
  Ma 15:16 Utazás

Közel 3,5 millió forintot adott át a Budapest Airport a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolását támogató Suhanj! Alapítványnak. Az adomány az idén 8. alkalommal megrendezett repülőtéri jótékonysági futóverseny, a Runway Run nevezési díjaiból gyűlt össze.

Szlovéniában lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be

Lakhelyelhagyási tilalmat vezet be keddtől a szlovén kormány a koronavírus terjedésének megfékezésére - jelentette be Jelko Kacin kormányszóvivő.

Miről mesélnek a Hotelstars csillagai?

Turizmus.com
-
  Ma 13:54 Utazás

A Hotelstars minősítéssel rendelkező szállodák népszerűsítése érdekében social media kampányt indított a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Road movie guide - rockzenészekkel hazai tájakon

Turizmus.com
-
  Ma 13:24 Utazás

Október 22-én indult és hetente jelentkezik új epizódokkal a Road Movie Guide a TV2-n, amelyben a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók mutatják be azokat a városokat, amelyek valamiért közel állnak hozzájuk.

Idén is Szőlőhegyi Piknik Zalakaroson

November 6-7. között immár második alkalommal rendezik meg Zalakaroson a Szőlőhegyi Pikniket, ahol a térségben működő borászatok és szolgáltatók bevonásával több helyszínen is Márton-napi programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Jelentkezési lehetőség a WTM London virtuális vásárra

Turizmus.com
-
  Ma 10:29 Utazás

A Magyar Turisztikai Ügynökség Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága november 9-11. között részt vesz a World Travel Market London virtuális vásáron, melyen kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosít 14 társkiállító (utazási irodák, szállodák, szolgáltatók) számára.

Bariban nyit bázist, új olasz belföldi járatokat indít a Wizz Air

A Wizz Air megnyitja 38. bázisát a dél-olaszországi Bariban, ahol egy Airbus A321 típusú repülőgép áll szolgálatba. 2020 decemberétől 3 új olasz belföldi útvonalat indít Bariból a légitársaság.

Nem maradnak el a karácsonyi vásárok Ausztriában

Turizmus.com
-
  Ma 09:12 Utazás

A szövetségi egészségügyi minisztérium egységes kereteket és szabályokat dolgozott ki a karácsonyi vásárok megszervezéséhez és engedélyeztetéséhez.

VI. Egészségturizmus Szakmai Nap a Semmelweis Egyetemen

A Semmelweis Egyetem Társadalomtudományi Tanszéke november 3-án hatodik alkalommal szervezi meg az Egészségturizmus Szakmai Napot. Az idei rendezvény témája a senior korosztály szerepe és speciális elvárásai a turizmusban. Az esemény online módon minden érdeklődő számára elérhető.

Horvátország újabb szigorításokat léptet életbe

Horvátország hétfő éjféltől két hétig újabb szigorításokat léptet életbe, korlátozza a rendezvényeken részt vevők maximális létszámát, tilos lesz alkoholt árulni éjfél és reggel hat óra között, továbbá kötelező lesz a maszk viselése nyílt térben is - közölte a válságstáb.

Szükségállapot és éjszakai kijárási tilalom Spanyolországban

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében a spanyol kormány vasárnap ismét szükségállapot elrendeléséről döntött, amely törvényi keretet biztosít az éjszakai kijárási tilalom bevezetéséhez. A korlátozás nem vonatkozik a Kanári-szigetekre.

Este hatkor be kell zárni a vendéglátóhelyeket Olaszországban

Az újabb szigorító intézkedések vasárnap éjféltől lépnek életbe, és november 24-ig érvényesek Olaszországban.