Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 138 hír

42000 pont fölött tartotta magát a BUX

Napi 42000 pont alá nézett be napon belül a BUX árfolyama a hétfői gyenge teljesítmény után, a blue chipek napon belül látott fordulata azonban visszasegítette az indexet a 42597 pontos záró értékig, így pluszban sikerült befejezni a napot. A hosszú alsó kanócos zöld gyertya adhat okot pozitív rövidtávú várakozásra, de a napos grafikon képét…

8200 forint közeléből pattant a Richter

Napi 8255 forintig gyengült a Richter árfolyama a keddi kereskedésben, hasonlóan azonban az OTP-hez, itt is jelentős fordulat érkezett napon belül, aminek köszönhetően nem csak leküzdötte a mínuszokat az árfolyam, de sikerült értelmezhető pluszban is zárni 8505 forinton. A mozgáshoz forgalom is társult, ami alapján elmondható, hogy a 8200…

Megtorpant a MOL gyengülése

Napi A hétfői jelentős mínuszok után tudott szépíteni a MOL árfolyama, szerény emelkedéssel és mérsékelt forgalommal zárta a keddi kereskedést 2044 forinton. Új lokális aljat így nem kaptunk, egyelőre a lélektani 2000 forintos szintre sem került érdemi nyomás. A technikai kép azonban a tegnapi gyertyával jelentősen nem változott, továbbra is a…

Ellenállásához tapad az OTP

Napi Érdemi mínuszokkal indult az OTP kereskedése kedden, egészen 12870 forintig húzódott vissza napon belül az árfolyam, zárásra azonban egy pozitív fordulattal sikerült visszakapaszkodni a már ellenállást jelentő 13200 forint alá, 13165 forinton zárult a kereskedés. Ezzel érdemi megerősítést nem kapott az akadálytól történő lefordulással…

Az OTP javulást vár, de még nincs eredményprognózisa

Az OTP menedzsmentje konkrét számszaki csoportszintű eredményvárakozás megadását 2021-re továbbra is korainak tartja, de több mutatóban is javulásra számít - közölték kedden a távirati irodaI kérdésére.

Megugrott a Philip Morris International profitja

Megugrott a dohányipari Philip Morris International profitja az első negyedévben, miután bővültek az eladásai - adta hírül a távirati iroda.

Elkerülhetetlen a hús drágulása

A takarmánygyártással foglalkozó Vitafort Zrt. vezérigazgatója példa nélküli kihívásnak nevezte, hogy a takarmány-alapanyagok ára megugrott az utóbbi hónapokban - adta hírül a távirati iroda.

A vártnál nagyobb veszteségek a United Airlines-nál

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 17:00Gazdaság

A United Airlines Holdings az első negyedévben a vártnál nagyobb veszteségről számolt be hétfő este.

Nagyobb forgalom mellett csökkent az IBM nyeresége

Az amerikai informatikai óriáscég a New York-i tőzsde hétfői zárása után közölte, hogy a március végével záródott három hónapban bevétele éves összevetésben közel 1 százalékkal, 17,73 milliárd dollárra nőtt - adta hírül a távirati iroda.

Csökkenni látszik a különbség

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 15:56Gazdaság

Az elmúlt hetekben azt láthattuk, hogy az értékalapú részvények igen felülteljesítik a növekedési részvényeket, amire az utóbbi években nem volt példa. de hogy is alakult az elmúlt pár év?

Doge Day

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 15:00Gazdaság

Dogecoin: Az eredetileg tréfának szánt nyílt forráskódú digitális fizetőeszköz már nem vicc.

Támasznál a Facebook

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 14:30Gazdaság

Kitört a Facebook árfolyama.

Nincs fordulat a Starbucks-nál

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 14:30Gazdaság

Tovább menetelhet az árfolyam.

Bikapiac a Google esetében

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 14:30Gazdaság

Folytatódhat a Google rallyja.

Visszapattant a Netflix

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 14:30Gazdaság

Ellenállásánál a Netflix árfolyama.