Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

20 nevetséges baki, ami csak a Japán animációs mesékben lehetséges

Top Pont
-
  Tegnap 07:24 Film

Mindannyian szeretjük a japán animációs meséket, főleg a hangulatát, a szemet gyönyörködtető karaktereit és végül, de nem utolsó sorban az érzelmekkel teli történeteit. De mindezek ellenére néha az animátorok olyan hibákat vétenek, amiket jobb, ha észre sem veszünk.

20 híres színész, akik döbbenetesen megváltoztak az évek során

Top Pont
-
  Tegnap 07:22 Bulvár

Mindannyian változunk. Mindannyian idősödünk. Jó, Keanu Reeves nem, de ő nem átlagos. A hírességek nagy százaléka azonban nem feltétlen hagyja a természetre a korosodás jeleit. Sajnos sokan vannak, akik ilyenkor plasztikai sebészhez fordulnak és a végeredmény sokkal rosszabb lesz, mint, ahogy várták.

10 filmcsillag, akik bárkit könnyedén leénekelnek a színpadról

Top Pont
-
  20.05.28 12:00 Film

A számtalan sztár között akadnak bőven énekesek, színészek, komikusok vagy éppen politikai közszereplők. Munkájuk és teljesítményük miatt ismerjük őket, azzal azonban már cseppet sem vagyunk tisztában, hogyan is küzdötték fel magukat a csúcsra.

10 hollywoodi híresség, akik történelmi felmenőkkel rendelkeznek

Top Pont
-
  20.05.28 11:48 Film

A hírnév fénye mindig ragyog ezeken az embereken. Bár a média és a rajongók odavannak az alábbi filmsztárokért, azt csak kevesen tudják róluk, hogy nemcsak ők, de már felmenőik is híresek voltak, sőt!

15 filmsztár, akik olyan szerepekben lettek sikeresek, amit valójában nem is nekik szántak

Top Pont
-
  20.05.28 09:08 Film

A rendezők mindig azt akarják, hogy a film amivel annyit dolgoztak, sikeres legyen. Ám ehhez a szereplőkre nagy hangsúlyt kell fektetniük. Fontos, hogy a színész tudjon egyé válni, az általa játszott karakterrel. Ugyanis a jó szereposztásnál szinte összefonódik a film címe, a színészek nevével. Ez olyan tudat alatti dolog.

20 női akciósztár, akiket ma már nem biztos, hogy felismernél

Top Pont
-
  20.05.28 09:06 Film

Több évtizeden keresztül tartotta magát az a téves elképzelés, hogy a nők nem néznek akciófilmeket, a férfiak pedig nem kíváncsiak egy olyan akciómozira, amiben egy nő pasikat intéz el. Azonban ez a gondolatmenet nem azt jelenti, hogy ne lettek volna híres akciósztárok a szebbik nemből.

Így néznek ki Az ötödik elem sztárjai 23 évvel a bemutató után

Top Pont
-
  20.05.28 09:00 Film

Az ötödik elem egy könnyed hangulatú, mára már klasszikussá váló 1997-es francia-brit sci-fi-akciófilm Luc Besson rendezésében, Bruce Willis, Milla Jovovich, Gary Oldman, Ian Holm, Chris Tucker és Luke Perry főszereplésével. A film látványvilágának erős európai stílusú képregény-beütése van, ezt Jean Giraud (Moebius) és…

14 sztár, aki nem költ túl sok pénzt magára

Top Pont
-
  20.05.27 11:14 Bulvár

A filmsztárokról és celebekről mindig a méregdrága Michelin-csillagos éttermek, a luxusautók és a gyémántokkal teletűzdelt ruhaköltemények jutnak az eszünkbe.

15 hihetetlen kép, ami feltárja, mi rejtőzik a filmek kulisszái mögött!

Top Pont
-
  20.05.27 11:06 Film

A rajongók mindig élvezik, kedvenc filmjeik készítésének módját: hogyan veszik fel a csata jeleneteket, hogyan csinálják meg a lényeket.

12 rejtély, amiről a rajzfilmkészítők hallgatnak

Top Pont
-
  20.05.27 06:54 Film

Kedvenc rajzfilmjeink és animációink vitát váltottak ki a rajongók között: néhányan úgy vélik, hogy szándékosan elhelyezett rejtvényekkel vannak tele, amiket egy kis képzelőerővel és sok odafigyeléssel meg lehet oldani.

A Bosszúállók: Végjáték sztárjai régen és most

Top Pont
-
  20.05.26 07:15 Film

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt 10 év filmfelhozatalát a Marvel nagyban meghatározta. Milliók tódulnak moziba egy-egy filmjük miatt. Ez alól a Végjáték sem volt kivétel, sőt, nemhogy nem volt kivétel, hanem egyenesen minden idők legtöbb bevételét generáló mozija volt.

20 átlagember, akik hírességek kiköpött hasonmásai

Top Pont
-
  20.05.26 06:58 Bulvár

Sok ember próbálja magát egy- egy hírességre formálni, kisebb- nagyobb sikerekkel. Azonban vannak olyan átlagemberek, akiknek megadatott, hogy bármiféle átalakítás nélkül kiköpött hasonmásai legyenek híres embereknek, karaktereknek.

17 nő, aki valószínűleg sosem fog többet ruhát rendelni az internetről

Top Pont
-
  20.05.25 07:59 Életmód

Az internetes ruhavásárlás a legegyértelműbb 50%-os dolog. Vagy bejön, vagy nem. Azt is szokták rá mondani, hogy olyan, mint Black Jack-ben 19-re lapot húzni. Nagyon nagy a rizikófaktor. A legtöbb esetben a mérettel van a probléma, azonban ez még a jobbik eset. A legnagyobb malőr, ha teljesen mást kapsz, mint amire számítottál.

9 híres filmbeli karakter, akik mindig láthatatlanok maradnak

Top Pont
-
  20.05.25 07:40 Film

Vajon hogy nézhet ki Columbo felesége? Milyen lehet a Tom és Jerry nagy hangú, fekete hölgyének arca? Íme 9 igazi háttérember, akikhez nem köthető arc.

A Star Trek sztárjai így néznek ki a valóságban

Top Pont
-
  20.05.25 07:38 Film

A Star Trek egy science fiction-film, a Gene Roddenberry alkotta Star Trek világában játszódó 11. mozifilm. A film producerei a Lost című tévésorozat alkotói, J. J. Abrams (aki egyben a rendező is) és Damon Lindelof. A 2010-es Oscar-gálán négy jelölésből megkapta a legjobb maszknak járó díjat. Ezzel újabb mérföldkő jött el a Star Trek…