Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Érkezik a Ryze és a Yasuo buff, íme a 9.17-es patch preview!

Esport 1
-
  Ma 09:47 Gaming

A fejlesztők úgy döntöttek, adnak egy kis erőt néhány karakternek, no meg néhánytól el is vesznek valamennyit a 9.17 során.

Érdekes összehasonlítás Homonnay Gergelytől

OLKT
-
  Ma 09:46 Belföld

Homonnay Gergely megmondó ember fura összehasonlítása a Pride és a körmenet között. “Közeledik augusztus 20., amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a…

Figyelem: a kártyabirtokosoknak is meg kell lépnie ezt a banki ügyfélazonosítás ügyében - csak szeptember 14-ig van id…

Blikk
-
  Ma 09:46 Belföld

A bankok felkészülnek a szigorúbb azonosítási szabályokra, de az ügyfeleknek is van teendőjük, ha szeptember 14-ike után is szeretnének online vásárolni, ekkor lép ugyanis életbe a szigorúbb ügyfélazonosítási uniós előírás. A kártyabirtokosoknak aktiválniuk kell az erős ügyfél-hitelesítést lehetővé tévő biztonsági szolgáltatásokat, amely…

Trump megnyugtatta a grönlandiakat, nem épít hatvanemeletes szállodát

HVG
-
  Ma 09:46 Külföld

Képszerkesztéssel foglalkozott hétfő este Donald Trump amerikai elnök, majd az eredményt megosztotta Twitter-oldalán: egy grönlandi faházak közé másolt sokemeletes, aranyszínű felhőkarcolót, amelyen a Trump név díszelgett.

Óvja házi kedvencét a tűzijáték alatt: rémítő lehet számukra!

Dehir
-
  Ma 09:45 Megyei

Budapest - A legtöbb házi kedvencként tartott kutya ijedtséggel és félelemmel éli meg a tűzijátékot - mondta az országos állatvédelmi főfelügyelő az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Jennifer Lopez 50 éves, a feneke pedig csak 20

Glamour
-
  Ma 09:45 Bulvár

Elképesztő milyen alakja van legújabb fotóján

Sokadszor sérült meg a Barca sztárja

Sport365
-
  Ma 09:45 Foci

Ousmane Dembele a katalánokhoz igazolása óta nem először sérült meg.

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, kedd reggel Budapesten, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. A lobogót a Himnusz hangjaira a Magyar Honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen közreműködött a központi katonazenekar és…

Borzalom: Halálra késelték a főtéren szórakozó férfit

Parameter
-
  Ma 09:44 Határtalan

Azt írták, hogy a férfi a főtéren szórakozott, amikor haragosa odalépett hozzá és egy késsel többször megszúrta. A sértett a kórházba szállítása közben meghalt. A rendőrök a helyszínen elfogták a támadót, egy 38 éves polgári férfit. Őrizetbe vették és kihallgatták, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele…

Dúl a szerelem Dobó Kata és Zsidró Tamás között

Évfordulózik a színésznő és párja.

Benkő: a béke megőrzéséhez erős honvédségre van szükség

A több mint ezer éves államiság értékeit mindig óvni és védeni kell. Ehhez jól felszerelt, korszerű, a 21. század kihívásait kezelni képes technikai eszközök és jól kiképzett katonák kellenek.

Áder János: még vannak beteljesületlen álmaink

"Harminc év után ma joggal lehetünk büszkék mindarra, amit 1989-ben elvégeztünk" - jelentette ki a köztársasági elnök az augusztus 20-i tisztavatáson mondott beszédében Budapesten.

Kánikulában várhatjuk a tűzijátékot

Index
-
  Ma 09:44 Belföld

Sőt, egész héten iszonyúan meleg lesz, az OMSZ figyelmeztető előrejelzést adott ki.