Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Vízi sportok: itt hódolhatunk nekik az országban

Termálfürdő
-
  Ma 08:23 Egészség 

Wakeboard, jet-ski, kiteszörf, flyboard, vízisí, szörf és a többiek. Mutatjuk, hol lehet őket kipróbálni itthon.

Új óriáscsúszdája van a lipóti fürdőnek

Termálfürdő
-
  Tegnap 10:00 Utazás 

A vadonatúj attrakció az izgalmas, Rock and Roll óriáscsúszda nevet kapta. Az újdonsággal immár hat óriáscsúszda várja a Lipóti Termál- és Élményfürdőbe érkezőket.

Körömvirág: gyógyír kívül-belül

Termálfürdő
-
  18.06.21 20:21 Egészség 

A körömvirág az egyik leghatásosabb gyógynövény, akár ételekbe is tehetjük, hiszen egyike a legkönnyebben beszerezhető, ehető virágoknak. Gyógyító hatásait felsorolni is sok: a bőr egyik legjobb ápolója, de az emésztésünket is segíti.

Hatékony harc a narancsbőr ellen akár otthon is

Termálfürdő
-
  18.06.21 19:21 Utazás 

Van, aki narancsbőrnek hívja, van, aki túrónak csúfolja, de olyan is akad, aki használt szivacshoz hasonlítja. Száz szónak is egy a vége, a cellulitisz jelenléte alaposan lerombolja a hölgyek önbizalmát a nyári időszakban.

Bámulatos medencék a semmiben lógva

Termálfürdő
-
  18.06.20 20:00 Utazás 

A legmodernebb medencék manapság üvegfalúak. Rendkívül látványos a kialakításuk, van olyan, amely egy szálloda 42. emeletére épült átlátszó alján keresztül az alattunk sétálókra tekintethetünk, de készülhet üvegfalú medence akár egy sziklafalba vájva óceáni kilátással is.

Fogyókúra last minute: a legjobb nyári ételek

Termálfürdő
-
  18.06.19 19:19 Egészség 

Már javában tart a nyár, szervezetünk lassan hozzászokik a meleghez. De mit tegyünk és mit együnk, hogy fittnek és karcsúnak tűnjön a megjelenésünk a jótékonyan takaró ruhadarabok nélkül is? Összegyűjtöttük a legjobb nyári ételeket!

A tökéletes nyaralás ismérvei

Termálfürdő
-
  18.06.19 07:50 Utazás 

Összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyek egyértelműen kihagyhatatlanok ahhoz, hogy értelmet nyerjen a kifejezés: tökéletes nyaralás.

Ízületi panasztól a migrénig: 7 eset, amikor segít az akupunktúra

Termálfürdő
-
  18.06.18 19:50 Egészség 

Az akupunktúra lényege, hogy apró tűkkel hatolnak be a bőr rétegeibe és meghatározott pontokat ingerelnek vele. Nem is gondolnánk, milyen hatásos kezelése lehet ez a betegségeknek.

Csúszda party, zamatos borok, tűzugrás: ezt ajánljuk a hétre

Termálfürdő
-
  18.06.18 07:50 Utazás 

Harkányban hölgy dj-k, Egerszalókon tüzes programok szórakoztatják a közönséget. Miskolcon éjszakai kalandozásra indulhatnak a bátrak, Gyulán a Várszínház, Cserkeszőlőn élő koncert várja azokat, akik a fürdővárosokban a csobbanáson túl is keresnek izgalmakat. Összegyűjtöttük a hét legígéretesebb programjait.

Szlovénia legszebb strandjai az Adriai-tengeren

Termálfürdő
-
  18.06.16 08:16 Utazás 

Bár Szlovéniát elsősorban nem nyári üdülési helyszínként ismerik, most bebizonyítjuk ennek ellenkezőjét, és megmutatjuk a legszebb tengerparti részeit, kavicsos strandjait, bájos városkáit.