Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Ahol minden kék: varázslatos úti célok a nagyvilágból

Termálfürdő
-
  19.08.17 08:17 Utazás

Ha kívánhatna egyet, hogy a világ legkékebb barlangját, városát, tavát, erdejét nézze meg, melyiket választaná? Káprázatos helyszínek Kanadától Új-Zélandig, ahol egyértelműen a kék az úr!

Hét fürdő, ahol éjszaka is van élet

Termálfürdő
-
  19.08.16 14:14 Utazás

Akár csak azért, mert napközben nem ér rá, akár azért, mert imádja az éjszaka romantikáját, a késő esti fürdőzést legalább egyszer ki kell próbálnia. Összegyűjtöttünk hét fürdőt, ahol erre lehetőség nyílik.

A Balaton legnagyobb kikötői és közeli, szép strandok

Termálfürdő
-
  19.08.15 19:15 Utazás

Hol találjuk a legszebb fekvésűt, a legnagyobb befogadóképességgel rendelkezőt, vagy a legmodernebb kikötőt a Balatonon? A vitorlások nyújtotta, gyönyörű látvány mellett fürdőzne a magyar tengerben? Erre induljon!

Alföldi fürdők, ahol nem kell mélyen a zsebbe nyúlni

Termálfürdő
-
  19.08.15 07:50 Utazás

Az Alföld legolcsóbb strandjai között találunk gyerekbarát, csónakázótó mellett elterülő, csúszdás és eldugott fürdőket is, melyekben közös, hogy a felnőtt napi belépőjegy ára 1100 forint alatt van.

A-vitamin fontossága és hiányának tünetei

Termálfürdő
-
  19.08.15 07:45 Egészség

Egészséges látás és bőr, fényes haj, erős csontozat azok, amiknek A-vitamin hiányában búcsút inthetünk. Így pótolhatjuk.

A Holt tenger vizében fürödhet tőlünk alig egy órányira

Termálfürdő
-
  19.08.14 19:50 Utazás

Az Érsekújvártól alig több mint 20 kilométerre fekvő Bellegszencse, avagy szlovák nevén Podhajska település vize a Holt tengerével megegyező összetételű és egyedülálló Közép-Európában.

Ne csak pacsáljuk - igyuk is! Ivócsarnokok a fővárosi gyógyfürdőkben

Termálfürdő
-
  19.08.14 10:40 Egészség

Még a rendszeresen termálvízhez járók sem nagyon tudják, hogy a gyógyvíz bizony nem csak fürdőzésre, de ivókúraként alkalmazva is kiváló hatást fejt ki. Nézzük, milyen betegségek kezelésére vagy megelőzésére alkalmasak a nagy múltú budapesti fürdők gyógyvizei!