Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

A finnek legbizarrabb szaunázási szokásai

Termálfürdő
-
  18.02.24 19:00 Utazás 

Finnországban közel 3 millió szauna található, és teljesen természetesnek számít náluk, ha nyírfaágakkal ütik egymást a nagy melegben, vagy ott adnak életet gyermeküknek.

Európában egyedülálló állatkerti szálloda épül Nyíregyházán

Termálfürdő
-
  18.02.23 19:30 Utazás 

Július elején fogadhatja első vendégeit a Pangea Ökocentrum és Szálloda a Nyíregyházi Állatparkban. A hotel minden szobáját különböző állatokról nevezik majd el, az adott névhez a helyiségek berendezése, kialakítása is alkalmazkodik majd.

32 helyen lehet fél áron fürdőzni február végén

Termálfürdő
-
  18.02.23 15:38 Utazás 

Az időjárás előrejelzés szerint az idei télen a leghidegebb a hónap utolsó napjaiban lesz. Még szerencse, hogy pont ezen a napon fél áron melegedhetünk a hazai fürdőkben. Cikkünkből értesülhet hol, milyen kedvezményekkel várják, fürdőkeresőnkben pedig jól áttekinthető térképen is meg tudja nézni a félpénzes nap résztvevőit.

Európa legjobb családbarát fürdője lett a makói

Termálfürdő
-
  18.02.22 19:50 Utazás 

A Hagymatikumot az angol Luxury Travel Guide magazin választotta Európa legjobb családbarát fürdőjének 2018-ban.

A hideg víz a legjobb fájdalomcsillapító

Termálfürdő
-
  18.02.22 19:22 Egészség 

A hideg vizes fürdőzés akár a krónikus fájdalom enyhítésében is segítségünkre lehet. A különös gyógymódnak azonban veszélyei is vannak.

A világ 6 legdrágább wellness kezelése

Termálfürdő
-
  18.02.20 19:20 Egészség 

Vannak olyanok, akik akár 1 milliót is képesek áldozni egy arckezelésre, vagy kipróbálják a híres-hírhedt vért alkalmazó Drakula kezelést, esetleg igénybe veszik a kaviár, a gyémánt, és akár egy drága ásványvíz szépítő erejét.

Tavasszal is pezseg az élet Zalakaroson

Termálfürdő
-
  18.02.20 07:50 Utazás 

Bár az időjárás még egy kicsit játszik a türelmünkkel, lassan itt a március és vele együtt feltartóztathatatlanul megérkezik a tavasz. A jó idő és a napfény eljövetelével mindannyian vágyunk egy kis kikapcsolódásra, utazásra, fürdőzésre és szórakozásra. Mindezt megtaláljuk Zalakaroson.

Háromszorosára bővítik az újranyitó pesterzsébeti fürdőt

Termálfürdő
-
  18.02.19 19:50 Utazás  Strand

Hárommilliárd forintból újítják fel a pesterzsébeti jódos-sós fürdőt. A teljes körű felújítás és bővítés január végén kezdődött. A fürdő termál részlege idén, a strand jövőre nyithat ki.

Itt érdemes csobbanni egy kiadós síelés után

Termálfürdő
-
  18.02.19 10:31 Utazás 

A legjobb, amit tehetünk a téli hónapokban, ha napközben a sportolást, nap végén a lazító fürdőzést, átmelengető szaunázást választjuk. Ezúttal arra csodálkoztunk rá, Svájc, Olaszország, Franciaország legfényűzőbb wellness-szállodáiban miképpen keríthetünk sort minderre.