Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Ilyen lesz Európa legnagyobb mesterséges strandja

A gigastrandot Spanyolországban, Madridhoz közel tervezik megépíteni. Mintegy 15 ezer négyzetméter fehér homokot és türkizkék vizet 2020-ban már élvezhetik is az első fürdőzők.

Masszás, ahogy az orvos elrendeli

Termálfürdő
-
  Tegnap 08:00 Egészség 

Jól esne egy kellemes masszázs a megfáradt, vagy az íróasztalnál elgémberedett izmainak? A masszírozás egészségesnek és betegnek egyaránt jót tesz, de tény, hogy a szolgáltatás elég borsos áron érhető el. Tudták, hogy az orvosi gyógymasszázs sok fürdőben orvosi beutalóval, tb támogatással is igénybe vehető?

Mesebeli ünnepek a Balaton partján

Termálfürdő
-
  Tegnap 07:50 Utazás 

Akik jól ismerik a Balatont azt mondják, aki csak nyáron látta a magyar tengert, az nem is látta igazán. A téli Balaton is csodákat rejt, ráadásul a forró évszakkal ellentétben a máskor nyüzsgő vízparti városok ilyenkor csendes, békés téli estékkel és szikrázóan üde téli napokkal várják a pihenni vágyókat.

Termálfürdők a legszebb téli hegycsúcsok között

Termálfürdő
-
  17.11.23 19:30 Utazás 

A hósapkát viselő hegyek akár már most, a síszezon előtt is fantasztikus látványt nyújtanak, a domborulatok pedig gyönyörű kirándulásokat ígérnek a legbátrabb túrázók számára, utána pedig mennyei élvezet elnyújtózni a helyi termálfürdő forró vízben.

Négy tipp, hogy elkerülje a karácsonyi idegeskedést

Termálfürdő
-
  17.11.23 07:50 Utazás  Rendőrség

A karácsony és az év végi időszak a megnyugvásról, a pihenésről, a családról szól. Mindenki tökéletes ünnepet szeretne, de ehhez le kell számolnunk minden olyan tényezővel, ami idegeskedésre, stresszre adhat okot. És valljuk be, ez nem egyszerű.

Zalakaros: új kihívás érzékszerveinknek

Termálfürdő
-
  17.11.22 19:30 Utazás 

Egyedülálló gyógyvízét sokan ismerik, ám Zalakaros gyógyító ereje nem csupán ebben rejlik. Az idelátogatók minden érzékszervére különleges hatást gyakorol a város számtalan izgalmat ígérő miliője, a titokzatos hatodik érzékkel pedig bárki tud azonosulni. Nem mindennapi városnézésre invitáljuk.

Pazar termálfürdők a hófödte hegycsúcsok között

Termálfürdő
-
  17.11.22 07:50 Utazás 

Egy kellemes termálfürdő a téli hegycsúcsok között? Nincs is ennél csodásabb kikapcsolódás ezekben a hónapokban. Összegyűjtöttünk a környező országokból néhány fürdőt, ahol a hegyek között megbúvó fürdő remek kikapcsolódást kínál!

Zalakaros: téli álom kizárva!

Termálfürdő
-
  17.11.21 07:50 Utazás 

Zalakarost tavasztól őszig egyszerűen imádjuk. Egy kellemes fürdőzés után számtalan lenyűgöző úti cél csábít környékbeli kirándulásra, de téved, aki azt hiszi, a város téli álomra vonulna. A hangulatos fürdőváros téli arca egyszerre meghitt és gyönyörű, ezer programmal kecsegtető, tökéletes ünnepváró helyszín.

Fürdőzés mellé ajánljuk: melengető wellness élmények a hideg napokra

Termálfürdő
-
  17.11.20 19:50 Életmód  Havazás

A téli wellness nemcsak a testet, de a lelket is melengető élmény. A természetes meleg vizek relaxáló hatása télen még hasznosabb. Lazíthatunk beltéri termálmedencékben, de kimerészkedhetünk kültéri medencékbe is, hogy nyakig a forró vízben ejtőzve élvezzük akár a hóesést is. A fürdőzés mellé bármikor jöhet pár wellness kezelés, a…

Fürdős programajánló: virgácsolás, borkorcsolya, éjszakai fürdőzés

Termálfürdő
-
  17.11.20 07:50 Utazás  Bor

Termálfürdős és fürdővárosi izgalmakban a héten sem lesz hiány. A Gyógyvizek Völgyében és Mórahalmon például gasztronómiai élményeknek hódolhatnak a borok, pálinkák és toros ételek kedvelői. Éjszakai fürdőzés és különleges szaunaprogramok is lesznek.

Karácsony legjava fárasztó előkészületek nélkül? Egyszerűbb, mint gondolnánk

Termálfürdő
-
  17.11.18 08:18 Utazás 

Mit szólna, ha az idei karácsony nem csak kicsit, de merőben más lenne, mint az eddigiek? A sokfogásos vacsorát más főzné, fáradságnak, stressznek nyoma sem volna, fenyőfa után is más loholna? A család az ország egyik legszebb vidékén, elégedetten és boldogan egy kellemes meleg termálmedencében ücsörögne és gyönyörködne a…