Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Sárváron utazástervező segít, hogy még tartalmasabbá tegyük a pihenésünket

Utazástervező segédlettel teszi még könnyebbé a vakáció megszervezését, a nyaralásra történő felkészülést a sárvári TDM. A fürdőváros turisztikai oldalán, a Sárvár.hu-n ezentúl egyénileg menthetők el a hasznosnak ítélt tartalmak és az egyéb fontos információk.

Sarokkanapé alvó funkcióval – segítünk a tudatos választásban

Termálfürdő
-
 21.05.11 16:33Utazás

A sarokkanapé legtöbbször a nappali vagy a vendégszoba dísze, ám nem csak esztétikai remekmű, hanem funkcionális bútordarab is egyben. Ennek egyik előnye, hogy sokan elférnek rajta ücsörgés közben, de ha jól választunk, még egy hasznos tulajdonságát kihasználhatjuk – ez nem más, mint az alvó funkció.

Melyik fürdő van nyitva Budapesten és környékén?

Termálfürdő
-
 21.05.08 09:30Utazás

Május 1-től nyitva tarthatnak a fürdők. Budapesten és környékén több fürdőben is csobbanhatunk, igaz még nem mind nyitott ki. Összegyűjtöttük, hol fürdőzhetünk akár már ma, és a többi fürdő mikor nyit.

Már több mint 100 fürdő nyitva van - Mutatjuk, mikor nyitnak a többiek

Termálfürdő
-
 21.05.08 09:25Utazás

A hétvégén országszerte már több mint 80 fürdő vizében mártózhatunk meg. Naprakész listában és térképen mutatjuk, melyik fürdőbe indulhatunk akár már ma, és a többiek mikor nyitnak.

Teljes kapacitással és extra szolgáltatásokkal üzemel a mórahalmi fürdő

Termálfürdő
-
 21.05.06 09:06Utazás

Mórahalmon - az országban az elsők között - 2021. május 1-én megnyitották az összes medencét és szaunát. Nemcsak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett részlegek is igénybe vehetőek. A fürdő továbbra is mindent megtesz a higiéniai előírások maximális betartása érdekében.