Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Májusi pihenés: találni még jó szállásokat a hosszú hétvégére

Termálfürdő
-
  Tegnap 19:10 Utazás 

Volna kedve elutazni a május elsejei hosszú hétvégén pihenni, de fél, hogy már nem talál megfelelő szállást, és ideje sincs utánajárni, mik a legjobb helyek? Mi felkutattuk a legváltozatosabb ajánlatokat, hogy már csak ezt cikket kelljen áttanulmányoznia. Népszerű fürdőhelyek közelében is keresgéltünk.

Császár lett a lebénult gyerekből: a Hévízi-tó legendái

Termálfürdő
-
  Tegnap 08:40 Utazás 

Tudták, hogy az UNESCO által védetté nyilvánított Hévízi-tó a világ legnagyobb vízfelületű melegvízű, biológiailag aktív gyógytava? És azt, hogy csodatévő erejéről mennyi legenda kering? Elmeséljük, mitől is olyan különleges ez a hely!

Meglepő módszerek a koleszterinszint csökkentésére

Termálfürdő
-
  18.04.20 20:09 Egészség 

A magas koleszterinszint több szempontból is egészségtelen, de sporttal és megfelelő életmóddal szerencsére az állapot javítható illetve kordában tartható.

Káprázatos látvány: fehér városok a vízpart mellett

Termálfürdő
-
  18.04.20 18:50 Utazás 

Gondolkozott már azon, vajon miért fehérek a házak Santorini szigetén? Melyik országban jelenti ez a szín a jólétet és a tisztaságot? Norvégiától Görögországig megannyi település van Európában, ahol elveszhetünk a nagy fehérségben. Összegyűjtöttük a legszebbeket!

Tuti tippek a zsírégetéshez

Termálfürdő
-
  18.04.19 19:50 Egészség 

Annak érdekében, hogy jó formába kerüljünk a nyár közeledtével, össze kell hangolnunk étkezésünket a rendszeres mozgással. Erre adunk pár hasznos tippet, amik közül jó párat nagyon egyszerűen kivitelezhetünk.

Nem hagyják a strandot: fürdőköpenyben tüntettek a pécsiek

Termálfürdő
-
  18.04.19 19:19 Utazás 

Rendhagyó, fürdőköpenyes rendezvényt tartottak szombat délután a pécsi Pollack Strandon. A résztvevők – a környék lakói, kutyások, strandot szeretők - azzal a céllal jelentek meg a helyszínen, hogy elmondják véleményüket a strand területét is érintő elkerülő út megépítésével kapcsolatban.

Így gyógyít a víz - a legnépszerűbb kezelések a víz erejével

Termálfürdő
-
  18.04.18 20:00 Egészség 

Szénsavas fürdő, örvényfürdő, Kneipp-taposó, súlyfürdő, aquafitnesz, vízi torna. Mutatjuk, mely hazai fürdőkben tudja igénybe venni e népszerű szolgáltatásokat. Eláruljuk azt is, melyik milyen egészségügyi panaszra a legjobb.

Aloe vera, a csendes gyógyító

Termálfürdő
-
  18.04.18 19:30 Egészség 

Az aloe vera késlelteti az öregedési folyamatot, gyógyítja a bőrgyulladásokat, és az ízületi problémákra is gyógyír. Mindenre kiterjedő, bonyolult, lassú és néha szinte észrevehetetlen hatása van, éppen ezért hívják „csendes gyógyítónak”.

Így pihennek egy éven át a világ körül a kiváltságosok

Termálfürdő
-
  18.04.17 20:10 Utazás 

Ha megkérdeznénk, mire költené, ha nyerne a lottón, tíz emberből kilencen biztos azt válaszolnák, körbeutaznám a világot! Számunkra ugyan elképzelhetetlen és álomszerű az a 20 megállós, egy éven át tartó luxus wellness körút, amit egy nagyon szűk rétegre szabtak, mégis létezik.

Beindult a tavaszi zsongás Zalakaroson

Termálfürdő
-
  18.04.17 19:30 Utazás 

Zalakaros hangulata az év minden szakában elvarázsolja a településre érkezőket.