Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Négy tipp, hogy elkerülje a karácsonyi idegeskedést

A karácsony és az év végi időszak a megnyugvásról, a pihenésről, a családról szól. Mindenki tökéletes ünnepet szeretne, de ehhez le kell számolnunk minden olyan tényezővel, ami idegeskedésre, stresszre adhat okot. És valljuk be, ez nem egyszerű.

Zalakaros: új kihívás érzékszerveinknek

Termálfürdő
-
  Tegnap 19:30 Utazás 

Egyedülálló gyógyvízét sokan ismerik, ám Zalakaros gyógyító ereje nem csupán ebben rejlik. Az idelátogatók minden érzékszervére különleges hatást gyakorol a város számtalan izgalmat ígérő miliője, a titokzatos hatodik érzékkel pedig bárki tud azonosulni. Nem mindennapi városnézésre invitáljuk.

Pazar termálfürdők a hófödte hegycsúcsok között

Termálfürdő
-
  Tegnap 07:50 Utazás 

Egy kellemes termálfürdő a téli hegycsúcsok között? Nincs is ennél csodásabb kikapcsolódás ezekben a hónapokban. Összegyűjtöttünk a környező országokból néhány fürdőt, ahol a hegyek között megbúvó fürdő remek kikapcsolódást kínál!

Zalakaros: téli álom kizárva!

Termálfürdő
-
  17.11.21 07:50 Utazás 

Zalakarost tavasztól őszig egyszerűen imádjuk. Egy kellemes fürdőzés után számtalan lenyűgöző úti cél csábít környékbeli kirándulásra, de téved, aki azt hiszi, a város téli álomra vonulna. A hangulatos fürdőváros téli arca egyszerre meghitt és gyönyörű, ezer programmal kecsegtető, tökéletes ünnepváró helyszín.

Fürdőzés mellé ajánljuk: melengető wellness élmények a hideg napokra

Termálfürdő
-
  17.11.20 19:50 Életmód  Havazás

A téli wellness nemcsak a testet, de a lelket is melengető élmény. A természetes meleg vizek relaxáló hatása télen még hasznosabb. Lazíthatunk beltéri termálmedencékben, de kimerészkedhetünk kültéri medencékbe is, hogy nyakig a forró vízben ejtőzve élvezzük akár a hóesést is. A fürdőzés mellé bármikor jöhet pár wellness kezelés, a…

Fürdős programajánló: virgácsolás, borkorcsolya, éjszakai fürdőzés

Termálfürdő
-
  17.11.20 07:50 Utazás  Bor

Termálfürdős és fürdővárosi izgalmakban a héten sem lesz hiány. A Gyógyvizek Völgyében és Mórahalmon például gasztronómiai élményeknek hódolhatnak a borok, pálinkák és toros ételek kedvelői. Éjszakai fürdőzés és különleges szaunaprogramok is lesznek.

Karácsony legjava fárasztó előkészületek nélkül? Egyszerűbb, mint gondolnánk

Termálfürdő
-
  17.11.18 08:18 Utazás 

Mit szólna, ha az idei karácsony nem csak kicsit, de merőben más lenne, mint az eddigiek? A sokfogásos vacsorát más főzné, fáradságnak, stressznek nyoma sem volna, fenyőfa után is más loholna? A család az ország egyik legszebb vidékén, elégedetten és boldogan egy kellemes meleg termálmedencében ücsörögne és gyönyörködne a…

Természetes gyógymódok ekcémára

Termálfürdő
-
  17.11.17 20:00 Egészség 

Világszerte több mint 32 millió ember szenved az ekcéma kellemetlen tüneteitől. Érdemes megjegyezni, hogy a kínzó bőrpanaszok enyhítésében természetes módszerek is hasznosak lehetnek.

A termálon túl: amit Zalakaroson látni kell

Termálfürdő
-
  17.11.17 14:23 Utazás 

Zalakaros nem véletlenül Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosa, a helyi víz gyógyulást hozhat a reumatikus, csontrendszeri vagy ízületi betegségekben szenvedőknek és felüdülést a pihenni és lazítani vágyóknak. A fürdőzés után pedig remek kirándulási lehetőséget kínál a dimbes-dombos zalai táj és a közeli Kis-Balaton, ezek közül…

Az ország második legnagyobb csúszdaparkja épül Kisvárdán

Termálfürdő
-
  17.11.16 19:30 Utazás 

Mint korábban már mi is írtunk róla, hatalmas csúszdapark épülhet fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. Akkor még úgy tudtuk 14 elemből fog állni, ez a szám időközben 17-re emelkedett, így nem a harmadik, hanem a második legnagyobb csúszdapark lesz az országban a kisvárdai.

Ezekben a medencékben télen is szabad ég alatt úszhatunk

Termálfürdő
-
  17.11.16 07:50 Életmód 

Egyre többen vállalkoznak a szabadtéri úszásra a hideg évszakban is, hiszen a víz és a friss levegő együttes hatása csodákra képes, ha felfrissülésről van szó. Ha még nem tették, idén mindenképpen próbálják ki a télen is üzemelő szabadtéri úszómedencék valamelyikét ezekben a hazai termálfürdőkben.