Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Közzétették a jövőre nyíló Aquaticum strandfürdő jegyárait

Termal Online
-
  Tegnap 15:06 Utazás

Már májusra tervezik az Aquaticum strandfürdő nyitását. Kihirdették a fürdő belépőjegyeinek az árait is. A debreceni lakosok jelentős kedvezményt kapnak a jegyárakból.

Nemzetközi elismerést kapott a Hungarospa

Termal Online
-
  19.12.06 19:04 Utazás

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum balneológia kategóriában nyerte el a Crystal Lotus díjat. Ezzel a Hungarospa fürdőgyógyászat terén meglévő kiemelkedő szerepét ismerték el.

Berettyóújfalui fürdőfejlesztés: van egy jó és egy rossz hírünk

Termal Online
-
  19.12.05 16:29 Utazás

A jó hír az, hogy sikeres volt a fürdőfejlesztésre kiírt közbeszerzési eljárás. A rossz hír pedig az, hogy némileg költségesebbnek ígérkezik a berettyóújfalui fürdő bővítése a korábban tervezettnél.

Elkezdődött a 2019-2020-as vízitúraszezon Hévízen

Termal Online
-
  19.12.04 13:56 Utazás

Különleges téli program a hévízi vízitúrázás, ami nem megerőltető, ezért minden korosztálynak ajánlható. Csak március közepéig van lehetőség vízitúrázni a Hévízi-lefolyón.

Bütyök, kalapácsujj, lúdtalp: műtét is szóba jöhet

Termal Online
-
  19.12.03 13:57 Egészség

Bizonyos esetekben a bütyök, a kalapácsujj és a lúdtalp műtéti kezelése is megfontolandó. Mit kell tudni ezekről a problémákról és mikor lehet szükség műtétre? Szakorvos mondja el a tudnivalókat.

Több fürdőben is összefuthatunk a Mikulással

Termal Online
-
  19.12.02 18:57 Utazás

Zsúfolt hétvégéje lesz a Mikulásnak, mert több termálfürdőben is tiszteletét teszi. Ezen felül gyógyászati kedvezményt, bérletakciót is kínálnak egyes fürdők, de éjszakai fürdőzéseket is tartanak.

Salvus víz hatása a gyomorsavra

Termal Online
-
  19.12.01 18:11 Egészség

A bükkszéken feltörő Salvus gyógyvíz szabályozza a gyomorsav termelődését. A gyógyvíznek ezt a hatását már az 1930-as években felismerték.