Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Hévízi-tó: mitől olyan különleges?

Termal Online
-
  Tegnap 17:32 Utazás

Igazából minden eleme különleges, a kialakulásától kezdve a mikroklímáján és tőzeges medrén át egészen odáig, hogy fürdeni lehet benne. Egy különleges áramlás teszi lehetővé, hogy a tó minden részén közel azonos a víz hőfoka.

Ez volt a tíz legnépszerűbb termálfürdős település 2018-ban

A kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma alapján 2018-ban ismét Hévíz és Hajdúszoboszló bizonyult a két legnépszerűbb termálfürdős településnek.

Éjszakai fürdőzésben és szaunaszeánszokban bővelkedik ez a hét

Termal Online
-
  19.02.18 13:00 Utazás

Az éjszakai fürdőzések, a szaunázás szerelmesei és azok is találhatnak érdekes programokat a héten, akik a kettőt vegyítenék. A belépőjegyekre vonatkozó akciót is kínálnak egyes fürdők.

Zalakaroson odafigyelnek a vendégek vércukrára

Termal Online
-
  19.02.17 14:41 UtazásZalakaros

Márciustól a „Csak egy pillanat” elnevezésű akció keretében ingyenes vércukormérést vehetnek igénybe a vendégek a Zalakarosi Fürdőben.

Hajdúszoboszlói kezelések segítik a leendő paralimpikont

Termal Online
-
  19.02.16 14:10 Utazás

Tavaly nyáron még az is kérdéses volt, hogy életben marad-e Szvitacs Alexa, de jelenleg már paralimpiai sportkarrierjére koncentrál. A fiatal sportolónő rehabilitációját a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő is segíti.

Élményfürdőzés a folyóparton: érdekes megoldás Prágából

Termal Online
-
  19.02.15 18:55 Utazás

Részben hasonló megoldással régebben Budapesten is kialakítottak folyóparti fürdőket. A prágai uszályfürdő hasonlít a Sydney környékén található vízparti úszómedencékre is.

Fürdőtipp: termálfürdők fedett úszómedencével

Termal Online
-
  19.02.14 20:03 Utazás

A melegebb vizű medencék után néha jólesik egyet úszni a 26-28 Celsius-fokos úszómedencében, már ha van ilyen az adott termálfürdőben. Mutatunk néhány olyan termálfürdőt, ahol fedett úszómedence is található.