Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Vonzó szállásakciók a Hungarospában

Termal Online
-
  Ma 13:32 Utazás

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum saját szállodája a rövid pihenést tervezőknek és a hosszabb gyógykúrát keresőknek is kínál csomagajánlatot. Ezek mindegyike április 30-ig foglalható.

Kik látogatják a budapesti fürdőket?

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett fürdőket és strandokat 2019-ben több mint 5 millió vendég kereste fel. A decemberi forgalom különösen magas volt, amikor a 11 fürdőt 430 ezer vendég kereste fel.

Jövő héten nyit az Aquacinema fürdő fedett részlege

Termal Online
-
  Tegnap 16:46 Utazás

A szabadtéri részleget már az előző két nyáron birtokba vehették a vendégek. Most megnyitják az Aquacinema fedett fürdőjét is.

3+1 termálvizes tó, ahová érdemes ellátogatni

Termal Online
-
  20.01.22 17:21 Utazás

Akik ellátogatnának egy termálvizes tóhoz, azok számára több lehetőség is kínálkozik. Van köztük kisebb, nagyobb, újabb és hatalmas múltra visszatekintő termáltó is.

A szezonra megszépül a Zalaszentgróti Termálfürdő

Több kisebb, de fontos fejlesztés megvalósítását tervezik a Zalaszentgróton található fürdőben. Az önkormányzat üzemeltetésébe visszakerült termálfürdő nyitása idén május elsején várható.

Gyógyászati kedvezmény, fürdőtúra és rengeteg szaunás program

Termal Online
-
  20.01.20 16:17 Utazás

Változatos programokkal és akciókkal készültek erre a hétre a fürdők. Több helyen is rendeznek szaunaszeánszokat, de éjszakai fürdőzést is tartanak. Sőt, fürdős kedvezményekre is akad néhány példa.

Bitang jó téli pihenés Tiszakécskén

Termal Online
-
  20.01.20 09:34 Utazás

Aki nyugodt helyen pihenne jó áron, annak érdemes megnéznie a tiszakécskei Barack Prémium Apartman és a Barack Thermal Apartman akcióját. Február végéig egy éjszakát ajándékba adnak.

Fedett termálfürdők 1500 forintért vagy olcsóbban

Termal Online
-
  20.01.19 13:13 Utazás

Összegyűjtöttünk néhány olyan fürdőt, ahol a fedett részlegben termálvizes, vagy gyógyvizes medencét is találhatunk. A teljes árú belépő pedig nem kerül többe 1500 forintnál.

Gyógybarlangok Magyarországon

Termal Online
-
  20.01.18 18:11 Utazás

Egyes barlangok gyógyító klímája már régóta ismert, bár még messze nem használjuk ki az ebben rejlő lehetőségeket. A gyógybarlangoknak kedvező hatásuk van a légzőszervi megbetegedésekre.

Gyerekekkel is jó választás az Aqua-Palace élményfürdő

Termal Online
-
  20.01.17 19:31 Utazás

Hajdúszoboszlón a fedett élményfürdő változatos szórakozási lehetőséget biztosít a gyerekek számára is. Ráadásul a Kajla útlevéllel rendelkező diákok most kedvezményes árú belépőt vásárolhatnak.

Történelemtanár lesz a fürdővezető, ha nem választják meg

Pályázott a Budapest Gyógyfürdői Zrt. vezérigazgatói székére a jelenlegi vezérigazgató, Szőke László, de van B terve is, ha ez nem jönne össze.