Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Ezek az újdonságok várják idén a termálfürdőkben

Termal Online
-
  Ma 18:50 Utazás

Összegyűjtöttük, hogy néhány hazai termálfürdőben milyen kisebb nagyobb fejlesztésekkel, újdonságokkal készülnek az idei évre.

Egy volt Air Berlin géppel indult a hévízi charterszezon

Termal Online
-
  Ma 16:47 Utazás

Drezdából érkeztek Hévízre az idei első "charteres" utasok. Az idei szezonban hét német nagyvárosból lesz biztosítva a közvetlen légi összeköttetés.

980 ezer fürdővendég három hónap alatt

Az idei év első negyedévében 980 ezren keresték fel a Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által működtetett fővárosi fürdőket. Árbevétel terén is rekordot döntöttek a budapesti fürdők.

Április végén nyit az ország legnagyobb strandja

Termal Online
-
  Tegnap 07:37 Utazás

Napközbeni programokkal, ingyenes koncerttel és tűzijátékkal kezdődik a hajdúszoboszlói strandszezon. Első körben a tradicionális strandrészt nyitják meg.

Melyik a legrégebbi magyarországi gyógyfürdő?

Termal Online
-
  19.04.16 15:50 Utazás

Nem is olyan egyszerű erre a kérdésre válaszolni. Régebben ugyanis a gyógyfürdő címet lazábban osztogatták, mint manapság.

Húsvéti fürdős programokból nem lesz hiány

Termal Online
-
  19.04.16 10:49 Utazás

Húsvéti gyerekprogramok, húsvéti éjszakai fürdőzés, húsvéti szaunaszeánsz, húsvéti sztárfellépő. Az előttünk álló hosszú hétvégére nagyon készülnek a fürdők.

Tiszakécske: fürdőhöz közeli szállások minden igényhez

Termal Online
-
  19.04.15 20:13 Utazás

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő közvetlen közelében többféle típusú szálláshelyből választhatnak a vendégek. A kempingek, az apartmanok és a színvonalas szállodák kedvelői egyaránt találhatnak a kedvükre való elhelyezést.

Nyugdíjaskedvezmények a termálfürdőkben: hol a legbőkezűbbek?

Termal Online
-
  19.04.13 16:33 Utazás

Átlagosan 20 százalékkal olcsóbban adják a nyugdíjas belépőt azok a termálfürdők, ahol van ilyen kedvezményt. A leginkább nagyvonalú fürdőknél ez eléri az 50 százalékos, illetve akár a 2550 forintos nyugdíjaskedvezményt is.

Idén újra megnyitják a Letenyei Termálfürdőt

Termal Online
-
  19.04.12 11:58 Utazás

A 2017-2018-as téli hideg annyira tönkretette a szezonálisan üzemelő Letenyei Termálfürdő medencéit, hogy tavaly nyáron nem tudták megnyitni. Idén nyáron viszont újra látogatható lesz a strandfürdő.

Gyógyfürdő utáni fájdalom

Termal Online
-
  19.04.11 19:00 Egészség

Gyógyfürdős kúra alatt előfordul, hogy erősödnek azok a fájdalmak, amit éppen kezelnek, esetleg más testrészekbe is kisugároz a fájdalom. Jelenthet-e ez problémát?

Gyümölcsös volt, ma az ország egyik legnépszerűbb fürdőhelye

Termal Online
-
  19.04.11 16:15 Utazás

Az évek során Cserkeszőlő szép lassan a legnépszerűbb termálfürdős üdülőhelyek közé nőtte ki magát. Nem lehet véletlen, hogy ilyen sokan szeretik a települést és választják a pihenésük helyszínéül.