Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Olajválságnak köszönhetjük a bőrgyógyító termálfürdőt

Termal Online
-
  Ma 17:37 Utazás

Az izlandi Kék Lagúna termálfürdő egyrészt látványosság, másrészt gyógyászati szolgáltatásokat is kínálnak. Elsősorban a víz és az iszap bőrgyógyító tulajdonságát használják ki.

Tipp: olcsóbb napok a termálfürdőkben

Termal Online
-
  Tegnap 18:21 Utazás

Egyes fürdők hétköznaponként a belépőjegyekre vonatkozó kedvezményekkel várják a vendégeket. Ez érintheti a hét egy adott napját, de arra is akad példa, hogy hétfőtől péntekig minden egyes napra érvényes valamilyen akció. A nyári főszezonon kívül sok termálfürdő előáll valamilyen forgalomélénkítő akcióval. Ilyenek lehetnek a gyógyászati…

Reumatoid arthritis: közel százezer embert érint

Termal Online
-
  19.10.17 12:04 Egészség

Csak Magyarországon érint ennyit, Európában 120 millió ember szenved a betegségtől. A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban idén is felhívták a figyelmet az Arthritis Világnapjára.

Új medencét kap a Vadas termálfürdő

Termal Online
-
  19.10.16 16:16 Utazás

Hatalmas élménymedencével bővül a párkányi Vadas termálfürdő kínálata. A medence építése tavasszal kezdődött és a jövő évi strandszezonra szeretnék átadni.

Lazítson még idén Cserkeszőlőn

Termal Online
-
  19.10.15 19:25 Utazás

Két nemzetközi kutatás is rávilágított az üdülés fontosságára. Kevés pihenés esetén megnő a kardiológiai betegségek kockázata, még egészséges életmódnál is.

Veszélyt jelent a tavainkra az algásodás

Az elmúlt három évtizedben globálisan is súlyosbodott az édesvízi nagy tavakat érintő nyári algavirágzás. A washingtoni Carnegie Tudományos Intézet és az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) munkatársai globális tanulmányt készítettek a témáról. A Nature című tudományos folyóiratban publikált írásban a kutatók felidézték, hogy 2014-ben mérgező…

Éjszakai fürdőzések és szaunaszeánszok a héten

Termal Online
-
  19.10.14 20:10 Utazás

Több helyen is éjszakai fürdőzést tartanak, néhol még sztárvendég is fellép. Egyes fürdőkben gyógyászati csomaggal és akciós fürdőbelépőkkel várják a nyugdíjasokat.

Fedett élményfürdővel bővül a Brigetio Gyógyfürdő

Termal Online
-
  19.10.13 17:53 Utazás

Bővítik a komáromi termálfürdőt, aminek révén főként a szezonon kívüli kínálata erősödik a Brigetio Gyógyfürdőnek. Élménymedence, sodrófolyosó és pezsgőmedence is lesz a fedett élményfürdőben.

Fedett aquaparkok, ahol egész évben csúszdázhatunk

Termal Online
-
  19.10.12 16:11 Utazás

Adunk négy tippet azoknak, akik fedett aquaparkokat, csúszdaparkokat keresnek. Néhány hazai élményfürdőben egész évben találhatnak vizes attrakciókat az aktívabb kikapcsolódásra vágyók.