Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Védettségi igazolvány: nincs gyógymedencés kiskapu

A fürdőgyógyászati kezelések alapesetben védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetők. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint azonban a gyógyvizes medencefürdő kezelés esetén nem kerülhető meg a közfürdők látogatására vonatkozó általános szabály.

Kehida Termál: ezek az újranyitás első tapasztalatai

Az első napok vendégforgalmáról, a látogatók védettségi igazolvánnyal kapcsolatos tájékozottságáról is megkérdeztük a Kehida Termált. Nagyot lendítene a helyzetükön, ha legalább a környező országok által kiállított védettségi igazolványt elfogadhatnák.

Újabb fürdőnyitási dátumok Budapesttől Nyíregyházáig

Termal Online
-
 Tegnap 14:35Utazás

A napokban több fürdőnyitási időpontot is bejelentettek. Nagyon sok fürdőt megnyitnak ezen a héten, de egyes újranyitásokra még a hónap második feléig kell várni.

Újranyitási akciók a sárvári és a zalakarosi fürdőkben

Olcsóbb belépőjegyek az újraindulás után, ingyen belépő az egészségügyi dolgozóknak, nyugdíjas akció. Megéri kihasználni a nyitást követő első kedvezményeket.

Fürdőgyógyászati kezelések: védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetők

Termal Online
-
 21.05.03 16:08Egészség

Május elsejétől újra megnyithatnak a fürdők, uszodák a nagyközönség számára. A gyógyászati kezeléseket igénybe vevők számára jó hír, hogy ezzel párhuzamosan már a gyógyvizes medencék is használhatók.

Ilyen volt az Igali Gyógyfürdő nyitó hétvégéje

Termal Online
-
 21.05.03 14:32Utazás

A rövid felkészülési idő és a védettségi igazolvány miatt szűkebb potenciális vendégkör ellenére jól sikerült az Igali Gyógyfürdő első idei hétvégéje. Nem lesznek egyszerűek a következő hónapok, de a nyári főszezonra már most egész szépen alakul az igali szálláshelyek foglaltsága.

Fürdők: féltucat újabb nyitási dátum

Termal Online
-
 21.05.02 13:55Utazás

Megnyitott a Barcsi Gyógyfürdő, ahol egy akció is elérhető. Hamarosan újra látogatható lesz a Demjéni Termáltó, a Tamási Termálfürdő, a makói Hagymatikum, valamint a nagykátai és a pápai fürdő is.

Idén belföldi rekordforgalomra számít a turisztikai ügynökség

Idén is van esély a nyári rekordforgalomra a belföldi turizmusban: hétről hétre nő az előfoglalások száma a vidéki szálláshelyeken, a nyári hónapokra már havonta csaknem egymillió vendégéjszakát lekötöttek.

Legyen az első cserkeszőlői szállóvendégek között

Termal Online
-
 21.05.01 10:48Utazás

Május első napjaiban visszatér az élet Cserkeszőlőre. Újra megnyitja kapuit a termálfürdő és Solaris Apartman & Resort is, ahol megújult környezetben, június végéig érvényes akciós csomagajánlatokkal várják a vendégeket.

Újabb nyitási infók: Berekfürdő, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Túrkeve

Termal Online
-
 21.05.01 10:07Utazás

Ma megnyitott a mosonmagyaróvári és a túrkevei fürdő. Jövő héttől látogatható a kitűnő Berekfürdői Gyógyfürdő és a miskolci fürdők esetében is már nagyjából tudható, hogy mikorra tervezik az újraindulást.

Ütemezett nyitás a budapesti termálfürdőkben

Első körben hat fürdőt nyit újra a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Viszont már a további egységeik tervezett nyitása is ismert. Hétfőtől bővül a támogatott fürdőgyógyászati kezelések köre.

Nagy nevekkel bővült a nyitási dátumot közlő fürdők listája

Termal Online
-
 21.04.30 17:38Utazás

Bükfürdő, Hévíz, Mezőkövesd, Zalakaros - számos népszerű üdülőhely termálfürdője bejelentette ma az újranyitásának dátumát. Nagyon sok fürdő már május elsejétől látogatható.

Fürdőnyitási dátumok: tovább bővült a kör

A hétvégén hat budapesti fürdőt is újranyitnak, de ismét látogatható lesz az Igali Gyógyfürdő is. Egyre több fürdő teszi közzé a nyitásának várható dátumát.

Megújul a termálfürdő Jászapátin

Mintegy 200 millió forint kormányzati támogatásból újul meg a Jászapáti Tölgyes Strandfürdő . A tervek szerint az új csúszdapark május végére elkészül.

Tíz szállodáját, köztük a Saliris Resortot is újranyitja a Hunguest

Május 7-től kezdődően megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, köztük az egerszalóki Saliris Resortot is. Három hotel all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban.