Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Új korszak kezdődik a Mezőcsáti Termálfürdő életében

Termal Online
-
  Ma 15:18 Utazás

Jelentős bővítés és felújítás kezdődik a Mezőcsáton található termálfürdőben. A közel 500 millió forintos beruházás várhatóan az év végére készül el.

Új intézkedések Hévízen

Az önkormányzati dolgozók közül senkit sem bocsátanak el és igyekeznek támogatni a helyi vállalkozókat. Szigorításokat vezetett be a reumakórház.

Folytatódik a strandfejlesztési program

Nem függesztette fel a Magyar Turisztikai Ügynökség az államilag támogatott strand- és csúszdafejlesztési pályázatait. A fejlesztések a járványügyi körülményekhez igazodva, meghatározott ütemterv szerint haladnak.

Elvileg közel 20 milliárdos fürdőfejlesztés kezdődhet Győrben

Termal Online
-
  20.04.02 12:46 Utazás

Ez lehetne a legnagyobb költségvetésű hazai fürdőfejlesztés. Nagy kérdés persze, hogy a jelenlegi koronavírusos veszélyhelyzetben belevágnak-e.

A sárvári fürdőről példát lehet venni

Termal Online
-
  20.04.01 11:05 Utazás

Nem búslakodnak, hanem jó kis akciót és nyereményjátékot hirdettek Sárváron. Jó lenne több hasonló kezdeményezést látni.

Egy ideig a fürdőgyógyászati kezelések is felejtősek

Termal Online
-
  20.03.31 18:09 Egészség

A koronavírus-járvány kapcsán kihirdetett veszélyhelyzet, majd a kijárási korlátozások miatt nemcsak a fürdők zártak be, hanem a fürdőgyógyászati kezelések sem érhetők el.

Nem állt le az Aquaticum strandfürdő építése

Termal Online
-
  20.03.30 14:06 Utazás

Bár a májusi nyitás most nem tűnik valószínűnek, de nem állt le a debreceni Aquaticum strandfürdő építése. Egy hazai cég éppen egy élményelemet telepít a fürdőben.

Félmilliárdos kiesés Hajdúszoboszlón a koronavírus miatt

Termal Online
-
  20.03.29 15:37 Utazás

Úgy számolnak, hogy az idei idegenforgalmi adóbevételük a felére csökken. Hajdúszoboszló a területhasználati díj elengedésével segíti a Hungarospa Zrt.-t.

Koronavírus és a D-vitamin: mit ír a szakirodalom?

Termal Online
-
  20.03.28 15:04 Utazás

Megnéztük, hogy mit ír a koronavírus és a D-vitamin-szint kapcsolatáról egy nemzetközi szaktekintély és egy hazai virológus professzor. Ezek alapján fontos a szervezet megfelelő D-vitamin ellátottságának biztosítása.