Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Itt a legmagasabb árbevételű fürdők listája

Termal Online
-
  Tegnap 16:12 Utazás

Összegyűjtöttük a tíz legmagasabb árbevételű fürdőüzemeltető társaságot. Tavaly mind a tíz cégnek nőtt az árbevétele, ami együttesen 40 milliárd forintot tett ki.

Heti két óra strand – ennyi a hosszú élet titka?

Termal Online
-
  19.06.15 18:31 Utazás

Egy friss kutatás szerint már pusztán heti két óra eltöltése a természetben - ide értve a strandokat is - jó hatású az egészségre. Még akkor is, ha csak egyszerűen üldögél az ember és élvezi a nyugalmat.

Egy fürdő, ahol minden hétvégén sztárfellépők várják

Hamarosan kezdődik a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő nyári programsorozata, aminek keretében minden hétvégén sztárfellépők szórakoztatják a fürdőzőket.

Szombaton ingyen látogatható a Letenyei Termálfürdő

Termal Online
-
  19.06.14 19:45 Utazás

Utoljára 2017 nyarán volt nyitva a Zala megyében található termálfürdő. Az újbóli nyitás alkalmából egy napig ingyenes a belépés a fürdőbe.

Kánikulai üzem a strandfürdőkben

Termal Online
-
  19.06.14 18:15 Utazás

A meleg idő miatt több fürdőüzemeltető is bejelentette a nyitvatartási idejének a meghosszabbítását. Tovább tartanak nyitva egyes budapesti és miskolci fürdők is.

Aktív vizes kikapcsolódás Hajdúszoboszlón

Termal Online
-
  19.06.14 13:05 Utazás

A Hungarospa strandfürdőjéhez tartozó aquaparkban összesen 15 csúszda áll a vendégek rendelkezésére. Itt további gyermekmedencék, sodrófolyó és élménymedence is található.

Kiderült, milyen fejlesztéseket terveznek a Hajdúnánási Gyógyfürdőben

Termal Online
-
  19.06.13 20:02 Utazás

A gyógyászati részleg kihasználtsága jó és fontos lenne a további bővítése, de a szaunaparkot is szeretnék fejleszteni. Új strandröplabda-pálya is épül a fürdő területén.

Két budapesti fürdőben is EU-s fejlesztések történtek

Az Európai Unió és hazai állami támogatással befejeződött a Palatinus és a Paskál fürdők energetikai korszerűsítése. Mindkét budapesti termálfürdőben napelemeket telepítettek.

Vénás panaszok: nem szabad halogatni a kezelést

Termal Online
-
  19.06.12 21:43 Egészség

Fontos időben felismerni a krónikus vénás betegség jeleit. Szerencsére megfelelő kezeléssel és életmódváltással kordában tarthatók a vénás panaszok.

Fürdős programok a hőség idejére

Termal Online
-
  19.06.12 20:07 Utazás

Koncerttel, éjszakai fürdőzésekkel, szaunaszeánszokkal készülnek erre a hétre a fürdők. Néhol kedvezményeket is el lehet csípni.

5 érv a hajdúszoboszlói nyaralás mellett

Termal Online
-
  19.06.12 10:18 Utazás

Összegyűjtöttünk néhány érvet a hajdúszoboszlói üdülés mellett.

Századik születésnapját ünnepli az egyik budapesti fürdő

Termal Online
-
  19.06.11 09:00 Utazás

Nagyszabású születésnapi fesztivál keretében, június 15-én ünnepli megnyitásának 100. évfordulóját Budapest első szabadtéri fürdője.

A D-vitamin és az 1-es típusú cukorbetegség kapcsolata

Termal Online
-
  19.06.10 17:34 Egészség

Egy finn kutatás szerint a csecsemőkori megfelelő D-vitamin ellátottság csökkenti az 1-es típusú cukorbetegség kialakulásának a kockázatát. Egy hazai felmérés szerint 1 éves kor felett egyre kisebb szerepet kap a D-vitamin pótlása.