Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Lezárult a Paksi Atomerőműben az Időszakos Biztonsági Felülvizsgálat

Az Országos Atomenergia Hivatal értékelése szerint az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a jogszabályi követelményeknek megfelelően elvégezte a tízévente esedékes Időszakos Biztonsági Felülvizsgálatot, valamint a feladatokat és a határidőket kellő körültekintéssel határozta meg. Az OAH honlapján tette közzé az ezzel kapcsolatos értékelés…

Meghaladja a 24 milliárdot az idei költségvetés főösszege

Megtartotta idei első tervezett ülését a képviselő-testület. A grémium elfogadta a város 2019. évi költségvetési rendeletét és döntött a Tisztes polgár kitüntetés adományozásáról is. 

Teljeskörű felújítás a Völgy és az Ősz utcákban

TelePaks
-
  Ma 07:59 Belföld

Megkezdődik az Ősz utca Hunyadi és Temető utcák közötti felújítása, valamint az Ősz utcába torkolló Völgy utca rekonstrukciója. A kivitelezésről szóló szerződést a napokban írta alá Szabó Péter polgármester és Szűcs Zoltán, a munkálatokat végző Amalfi Hungária Kft. ügyvezetője.

Lakossági fórum – módosítják az elkerülő út nyomvonalát

Lakossági fórumot tartott az önkormányzat a tervezett elkerülő úttal kapcsolatosan, mely a déli iparterülettel köti majd össze a Fehérvári utat, ezzel a város főutcáinak tehermentesítését szolgálná. A városháza nagy házasságkötő terme megtelt érdeklődőkkel.

Marad a látogatási tilalom

TelePaks
-
  Ma 07:54 Belföld

Marad a korlátozás! A héten vették volna fontolóra az Életfa Idősek Otthona látogatási tilalmának feloldását, de a helyzet ezt nem tette lehetővé. Az intézmény vezetője azt közölte, hogy nagyon sok a beteg, szinte nem volt olyan gondozó, aki ne kapta volna el a calicii vírust. Amíg a helyzet nem javul marad a tilalom.

Az én városom – 2019.02.20. – Büttl Cili

TelePaks
-
  Tegnap 20:17 Utazás

Az Én városom című magazinunkban ezúttal Büttl Cili meséli el nekünk, hogy mit jelent számára Paks.

Híradó – 2019.02.20.

TelePaks
-
  Tegnap 20:14 Megyei

Rekonstrukció - Elkezdődik az Ősz utca, Hunyadi és Temető utcák közötti felújítás. Elkerülő út - Lakossági fórumot tartott az önkormányzat. Korlátozás – Továbbra sem látogatható az Életfa idősek otthona.

Munkatársakat keres a Mezőföldvíz Kft.

TelePaks
-
  Tegnap 15:52 Megyei

Több álláshirdetést tett közzé a Mezőföldvíz Kft. A fényképes önéletrajzokat 2019. március 15-ig. adhatják be a jelentkezők...

Az elkerülőútról volt szó a lakossági fórumon

Lakossági fórumot tartott az önkormányzat a tervezett elkerülőúttal kapcsolatosan, mely a déli iparterülettel köti majd össze a Fehérvári utat, ezzel a város főutcájának tehermentesítését szolgálná. A városháza nagyterme megtelt érdeklődőkkel...

Szeptemberben nyit a Kalkuttai Szent Teréz Óvoda Pakson

TelePaks
-
  Tegnap 11:22 MegyeiPécsKatolikus

Kopácsolás, talicskazörgés és láncfűrészzúgás fogad egyelőre mindenkit, aki elhalad a Kossuth Lajos utca 2. szám alatt lévő épület mellett. Szeptemberben itt nyitják meg a Kalkuttai Szent Teréz Óvodát, és mivel a mostani állapotok nem teszik lehetővé a gyerekek befogadását, felújítás zajlik. A beruházásra 480 millió forintot fordít az intézmény fen

Híradó – 2019.02.19.

TelePaks
-
  19.02.19 17:52 Megyei

Katolikus óvoda - Stratégiai együttműködést kötött Paks Város Önkormányzata és a Pécsi Egyházmegye. Közlekedés - Taxi fórumot tart a Protheus Holding Zrt. Kultúrházak éjjel - nappal - Családi délelőttöt tartottak a Csengeyben.

E-Taxi – 2019.02.19. – Juhász Szilvia

TelePaks
-
  19.02.19 16:14 Autó-motor

Az E-Taxi-ban ezúttal Juhász Szilviával beszélget Lovász Krisztián.

Családi délelőtt a Csengeyben

TelePaks
-
  19.02.19 16:07 Belföld

Családi délelőttöt szerveztek a Csengeyben. A rendezvényt a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű programsorozat keretein belül szervezték meg, ahol gyermek zumba bemutatóval, táplálkozási tanácsadással, egészséges ételkóstolóval és interaktív kiállítással várták az érdeklődőket.

Együttműködés – Katolikus óvodát indít a Pécsi Egyházmegye Pakson

TelePaks
-
  19.02.19 16:07 Belföld

Stratégiai együttműködést kötött Paks Város Önkormányzata és a Pécsi Egyházmegye. A megállapodásban azt vállalták, hogy közösen vesznek részt a köznevelési feladatok ellátásában. Szeptemberben az egyházmegye Katolikus óvodát indít a városban. 4 csoportban összesen 100 gyereknek lesz helye, az óvoda épületének felújítása jelenleg is…

Az osztályban maradás a cél a Paksi FC II.-nél

A sereghajtó, 16. pozícióból várja a Paksi FC II. labdarúgó csapata az NB 3 Közép csoportjában a 18/19-es szezon tavaszi rajtját. A felkészülést januárban megkezdte Tököli Attila együttese. A hat edzőmérkőzés eddigi mérlege öt győzelem, valamint egy döntetlen. A bajnokság március harmadikán folytatódik.