Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Az én városom – 2020.02.19. – Takács Éva

TelePaks
-
  Tegnap 20:52 Utazás

Az Én városom című magazinunkban ezúttal Takács Éva meséli el nekünk, hogy mit jelent számára Paks.

Híradó – 2020.02.19.

TelePaks
-
  Tegnap 20:49 Megyei

Emelkedés – 20 millió forintra nőtt a polgármesteri és alpolgármesteri keret. Üzemeltetőváltás – Megújult a Horgásztanya az Atomerőmű Horgászegyesület tavainál. Kampány – aktualitásokról tájékoztat 67 településen a Paks 2 Zrt.

A Szent Vendel-kápolna felújítására gyűjtöttek

TelePaks
-
  Tegnap 16:23 Megyei

A Szent Vendel-kápolna felújítására ajánlotta a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Paksi Katolikus Egyházközség a Házasság hetére megszervezett est bevételét. A rekonstrukció tervei január végére elkészültek…

Győztek az ASE sakkcsapatai

TelePaks
-
  Tegnap 16:20 Belföld

Az Atomerőmű SE NB I.-es sakkcsapata a Dunaharaszti MTK-t, míg az NB II.-es pécsi együttest győzte le a Szabó László, valamint az Asztalos csoportban. A paksiak mindkét sorozatban dobogón állnak.

Megújult a Horgásztanya

TelePaks
-
  Tegnap 16:20 Belföld

Megújult a Horgásztanya az Atomerőmű Horgászegyesület tavainál. Nem csak a belső alakult át teljesen, mostantól a büfészolgáltatást új üzemeltető végzi. A vállalkozó komoly tervekkel érkezett. A horgásztanyát egy olyan bázissá tenné, amely nem csak horgászoknak szól. Az elsődleges célok között pedig egy hátsó terasz megépítése is szerepel.

Információ első kézből

TelePaks
-
  Tegnap 16:15 Belföld

A beruházás aktualitásairól tájékoztatja a térségben élőket új kampányában a Paks II. Zrt. „Paks II. a tiszta energia – Önnek is építjük” mottóval indult útjára a Paks II. Zrt. új lakossági tájékoztató kampánya. Ennek keretében a következő hónapokban a beruházás környezetében fekvő 67 Tolna és Bács-Kiskun megyei település lakosai…

Indokolt volt a keretemelés

TelePaks
-
  Tegnap 16:14 Belföld

Ötmillió forintra emelte a képviselő-testület az egyéni képviselői keretet az idei évtől, a polgármesteri, alpolgármesteri keret pedig, melyből elsősorban civilszervezeteket támogattak a városvezetők, 20 millió forintra emelkedett. A pénzkeret összege ezentúl sem vihető át a következő évre.

Áramszünet várható gallyazás miatt

TelePaks
-
  Tegnap 15:02 Megyei

Üzemzavar-megelőzés, gallyazás miatt áramszünet lesz 2020. február 25-én 8-tól várhatóan 11 óráig Paks, illetve 10 órától várhatóan 16 óráig Dunakömlőd egyes részein…

Készülnek az erőműépítést kiszolgáló létesítmények

Jó ütemben zajlik az első három épület létesítése a Paks II. Atomerőmű építési-szerelési bázisán. Az itt épülő üzemek, raktárak, irodaépületek a dolgozók elhelyezése, ellátása mellett kiszolgálják az atomerőmű-építést a szükséges anyagokkal, előregyártott szerkezetekkel és berendezésekkel...

Shannon Evans: Jó a magyar bajnokság színvonala

TelePaks
-
  Tegnap 12:56 Sport

Az amerikai irányító, Shannon Evans 2018 őszén került az Atomerőmű SE NB I/A-s férfi kosárlabdacsapatához. Hamar a szurkolók kedvence lett, de vállsérülése miatt az alapszakasz közepén véget ért számára a 2018/2019-es bajnokság. A műtét és a rehabilitáció sikerült, a 2019/2020-as szezon kezdetén újra a kezébe vette az irányítást, és a…

Korcsolyakarneválra hív a CsapAtom

TelePaks
-
  Tegnap 12:31 Megyei

Korcsolyakarnevál lesz a paksi CsapAtom Kori Klub szervezésében február 23-án a paksi műjégpályán, ahova minden érdeklődőt várnak…

Lelátó – 2020.02.18. – Heraklész szintfelmérő

TelePaks
-
  20.02.18 17:16 Sport

A Lelátóban a hétvégi futballmérkőzés mellett szó lesz a Heraklész kajak-kenu szintfelmérőről. A műsorban ezúttal Dallos Tibor várja Önöket a képernyő elé.

Híradó – 2020.02.18.

TelePaks
-
  20.02.18 15:56 Megyei

Forrás – 20 millió forintból gazdálkodhatnak a külső városrészek önkormányzatai. Népfőiskola – Paks polgármestere tartott előadást a legutóbbi programon. Borklub – A Villa Tolnay nedűit kóstolhatta a társaság.

Idén nagyobb keretösszegből gazdálkodhatnak a részönkormányzati képviselők

TelePaks
-
  20.02.18 15:33 Belföld

20 millió forintból gazdálkodhatnak a külső városrészek önkormányzatai – februári ülésén határozott erről a képviselő-testület. Biritó, Gyapa, Cseresznyés és Csámpa településeknek összesen 20 millió forintot biztosítanak a fejlesztésekre, beruházásokra és programokra, Dunakömlőd pedig szintén ekkora összegből gazdálkodhat.

Jelmeztrendek és környezetvédelem

TelePaks
-
  20.02.18 15:32 Belföld

Környezetbarát jelmezekkel is óvhatjuk a természetet. Az újrahasznosítással sokat tehetünk Földünk védelméért. Erről is szó lesz a farsangi jelmeztrendek mellett az e-taxi című elektromos közlekedést népszerűsítő műsorunk legfrissebb részében.