Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Víkend Híradó – 2021.07.23.

TelePaks
-
 Tegnap 15:19Megyei

Vár a megye – Ismét felvonultatták Tolna megye értékeit. Program – Színes nyári programokat kínál a Csengey. Fejlesztés – 39 millió forintot nyert Madocsa a Magyar Falu Programban.

Ismét felvonultatták tolna megye értékeit

TelePaks
-
 Tegnap 13:16Belföld

Ismét felvonultatták tolna megye értékeit a „Vár a megye” elnevezésű programon. Az eseményen Süli János országgyűlési képviselő és Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke, majd a házigazda Sátor Géza polgármester köszöntötte a megjelenteket. A programnak idén Sárszentlőrinc adott otthont.

Mathias Corvinus Collegium indul Tolna megyében

TelePaks
-
 Tegnap 13:16Belföld

Paksi diákok jelentkezését is várják a Mathias Corvinus Collegiumba. A Szekszárdi Képzési Központ szeptembertől két korcsoport számára indít tehetséggondozó foglalkozásokat. A középiskolások felvételi időszaka már lejárt, viszont az általános iskola felső tagozatos diákjainak jelentkezését augusztus 30-ig még fogadják.

Tovább fiatalodik a Paks NB 3-as labdarúgó csapata

TelePaks
-
 Tegnap 13:16Belföld

Megyei rangadóval kezdődik a 21/22-es sorozat az NB 3-as labdarúgó bajnokságban, a Paksi FC II. augusztus elsején Gerjenben vendégszerepel. A zöld fehérek elsődleges célja a szezonban a harmadosztályú tagság biztos megőrzése lesz.

Paksra látogat a Carson Coma

TelePaks
-
 Tegnap 13:16Belföld

Gyermekeknek és felnőtteknek kínál programot a Csengey Dénes Kulturális Központ augusztus 7-én. Délelőtt a Cseresznyéskerti Erdei Iskolába várják az érdeklődőket, ahol a szabadidős programok mellett koncerteket tartanak, este 19 órakor pedig a Csengey Központ tetején folytatódik a program, a sztárfellépő a Carson Coma lesz.

Folyamatos a fejlesztés Madocsán

39 millió forintot nyert a Magyar Falu Program keretében az Ady utca felújítására a Madocsai önkormányzat és az Újsor utca burkolata is megújulhat hamarosan. A településen jelenleg is zajlanak fejlesztések.

Strandjárat indul

TelePaks
-
 21.07.23 15:06Megyei

A Paksi Közlekedési Kft. értesíti a lakosságot, hogy óránként egy járatpár útvonalát meghosszabbítva új végállomást létesít a Paksi Ürgemezei Strandnál július 24-től...

Paletta – 2021.07.22. – III. Komolyzenei koncert

Rost Andrea Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő volt a sztárvendége annak a komolyzenei estnek, amelyet július 17.-én rendezték a Szent István téren. A kísérőrendezvényekben is bővelkedő eseményről szól mai magazinunk.

Két kitüntetésre várják a felterjesztéseket

TelePaks
-
 21.07.22 16:04Megyei

A Pro Urbe Emlékérem, illetve a Díszpolgári cím adományozására vár javaslatokat az önkormányzat. Mindkét elismerés esetében paksi lakosok és szervezetek tehetnek javaslatot a kitüntetett személyére, amit indoklással együtt a jegyzőhöz kell eljuttatni 2021. augusztus 23-ig...

Az én városom – 2021.07.21. – Pálfi Katalin

TelePaks
-
 21.07.22 12:55Utazás

Az Én városom című magazinunkban ezúttal Pálfi Katalin meséli el nekünk, hogy mit jelent számára Paks.

Erőcsatárt és irányítót szerződtetett az ASE

TelePaks
-
 21.07.21 13:10Sport

Négy külföldi játékos szerződtetését tervezi az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapata, a négy helyből kettőt már betöltöttek...

Teo Hojc elkezdte a munkát Pakson

TelePaks
-
 21.07.21 12:53Sport

Az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapatának új vezetőedzője, a szlovén Teo Hojc Paksra érkezett. Az első napon megismerte a paksi és a szekszárdi sportcsarnokot, valamint az edzéshelyszíneket. A körút után nyilatkozott a Paksi Hírnöknek...

Víkend Híradó – 2021.07.20

TelePaks
-
 21.07.20 19:04Megyei

Kultúra – Rost Andrea volt a sztárvendége a komolyzenei estnek. Rendezvény – Tartalmasnak ígérkezik a hétvége kulturális programkínálata. Kávé, Bor és Pálinka – Egy év kihagyás után ismét megtartották a fesztivált.Sport – Nyíltvizi úszóbajnokságot tartottak Pakson.

Lelátó – 2021.07.20. – Kajak kenu és labdarúgás

TelePaks
-
 21.07.20 17:23Sport

Magazinunk első felében a kajak-kenué a főszerep. Kiszli Vanda és Juhász István is egy-egy arany és egy-egy ezüstéremet szerzett a Moszkvában rendezett kajak kenu maraton Európa bajnokságon. Az Atomerőmű SE versenyzőivel, valamint Bedecs Ferenc szakosztályvezetővel beszélgettünk. Magazinunk második felében pedig a labdarúgásé a…

A ’20-as évekbe repítenek vissza az előadók

TelePaks
-
 21.07.20 17:16Belföld

Tartalmasnak ígérkezik a hétvége kulturális programkínálata. Július 23-án és 24-én a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár és a Csengey Dénes Kulturális Központ közös szervezésében valósul meg az Óvárosi Kulturális Estek elnevezésű rendezvény.