Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

Kiszli Vanda világbajnok

Már az első napon elkezdték az éremgyűjtést az ASE versenyzői a kínai Shaoxingban rendezett kajak-kenu maraton világbajnokságon. Először rendezték meg a vb-n a felnőttek rövidkörös versenyeit, melyen a női kajak egyeseknél Kiszli Vanda nyakába került az aranyérem. Az ifjúsági férfi kenu egyesek versenyében Kollár Kristóf a második helyen ért…

Híradó – 2019.10.17.

TelePaks
-
  Tegnap 18:06 Megyei

Bizottság - A kompenzációs listás mandátumokat várhatóan Szabó Ferenc, Szántó Zoltán és Heringes Anita fogják betölteni. Program - Ismét a csokoládéról fog szólni az idei utolsó Spájz. Gimigaléria - Képpoézis címmel nyílt kiállítás a Vak Bottyán Gimnáziumban.

Diáknap a Deákban

TelePaks
-
  Tegnap 17:20 Belföld

Megtartotta immár hagyományos Deák napját, a haza bölcséről elnevezett paksi általános iskola. Az egésznapos programsorozat kulturális és sporteseményekben bővelkedett.

Digitális Jólét Program

TelePaks
-
  Tegnap 17:20 Belföld

Drónnal, virtuális valóság szemüveggel és háromdimenziós nyomtatóval ismerkedtek a gyerekek Bölcskén. A Digitális jólét program részeként egész napos előadások és bemutatók várták a diákokat.

Ismét megtartják a Csokoládé Imádók Napját

TelePaks
-
  Tegnap 17:19 Belföld

Ismét a csokoládéról fog szólni az idei utolsó Spájz. Október 26-án 9 és 14 óra között a Szent István téren csokis finomságokkal várják az érdeklődőket. Kézműves csokoládék, bonbonok, túrórudi, puszedli, isler és még megannyi édesség megtalálható lesz a vásáron. A helyszínen bárki megkóstolhatja a gold csokit, valamint kinyit a Borcsók, azaz a…

Utoljára ülésezett a választási bizottság

TelePaks
-
  Tegnap 17:19 Belföld

Megtartotta utolsó ülését a mostani választási eljárásban a helyi választási bizottság. A tagok az október 16-i ülésen megállapították a kompenzációs listás választási eredményt, miszerint két kompenzációs listás mandátumot szerzett a Fidesz-KDNP és egyet a Paksi Deák Ferenc Egyesület. A kompenzációs listás mandátumokat várhatóan…

Képpoézis a Gimi Galériában

TelePaks
-
  Tegnap 17:18 Belföld

Képpoézis címmel nyílt kiállítás a Vak Bottyán gimnázium folyosógalériájában. A könyvlapokra, szövegekre épülő képzőművészeti alkotások a Paksi Képtár pályázatára készültek, ahol a zsűri nyolc gimnazistát is díjazott, akik jutalmukat átvehették a megnyitón. A kiállítást két hónapon keresztül tekinthetik meg az érdeklődők.

Megkezdődött a kerékpárút műszaki átadása

TelePaks
-
  Tegnap 11:34 Megyei

Megkezdődött a Paks-Dunakömlőd kerékpárút műszaki átadása. A 2,5 km hosszú kerékpárút megépítése bruttó 663 millió forintba került, ebből 540 millió forint pályázati támogatás, a különbözet a város költségvetéséből finanszírozott...

Híradó – 2019.10.16.

TelePaks
-
  19.10.16 18:07 Megyei

Elkészült - Megkezdődött a Paks-Dunakömlőd kerékpárút műszaki átadása. Rekonstrukció - Lakossági fórumot tartottak a Kömlődi utca felújításáráról. Program - Egyiptomi hetet tartanak a Városi Múzeumban.

Fontos a biztonság a kerékpárúton is

TelePaks
-
  19.10.16 17:44 Belföld

Szabálykövető közlekedés mellett nem érheti baleset a Paks-Dunakömlődi kerékpárutat használókat. Az elképzelések szerint további biztonságnövelő intézkedésekkel óvják majd a bicikliseket.

Megkezdődött a Paks-Dunakömlődi kerékpárút műszaki átadása

TelePaks
-
  19.10.16 17:44 Belföld

Megkezdődött a Paks-Dunakömlődi kerékpárút műszaki átadása. Az út 2,5 km hosszú, a bruttó 663 millió forintos beruházás részben TOP-os pályázati forrásból valósult meg. Az átadás-átvételi folyamat a következő két hétben zárul majd le.

Lakossági fórum a Kömlődi utca felújításáról

TelePaks
-
  19.10.16 17:23 Belföld

A Kömlődi utca teljeskörű felújítása előtt fórumon tájékoztatta a lakosokat az önkormányzat a beruházás részleteiről. A felújítást a Real Rent és a Bau Team Kft. konzorciumban végzi, a fórumon Pataki Gábor, a Bau Team Kft. ügyvezetője válaszolt a felmerülő kérdésekre.

Az én városom – 2019.10.16. – Kosik István

TelePaks
-
  19.10.16 17:22 Utazás

Az Én városom című magazinunkban ezúttal Kosik István meséli el nekünk, hogy mit jelent számára Paks.

Egyiptomi hét a Múzeumban

TelePaks
-
  19.10.16 17:22 Belföld

Egyiptomi hetet tartanak a Paksi Városi Múzeumban, a program keddi állomásán a diákok a Nílusmenti kultúrával ismerkedhettek.

Ismét Horváth Zsoltnak szavaztak bizalmat a választópolgárok Dunaföldváron

TelePaks
-
  19.10.16 17:21 Választás

Harmadik ciklusát kezdte meg hétfőn Horváth Zsolt Dunaföldvár polgármestere. A függetlenként indult városvezető az október 13-i helyhatósági választáson a szavazatok 49.29 %-át kapta, míg kihívói közül a második helyen végző Jákli Mihály 24,16%-kal zárt.