Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

A Fidesz-KDNP paksi képviselői csoportjának közleménye

A Fidesz-KDNP paksi képviselői csoportja közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelynek szó szerinti közlését kérték...

Lelátó – 2021.04.13. – Záborszki Zoltán

TelePaks
-
 Tegnap 19:04Sport

Sport tematikájú magazinunkban, a hétvége sporteseményei mellett, beszélgetést láthatnak Záborszki Zoltánnal, a PSE Karate Szakosztályának vezetőjével. A téma a szakosztály tavalyi mérlege és az idei évi tervek.

Ütemezetten zajlanak a tavaszi kertészeti munkák

A gallyazási munkák a végéhez közelednek, jelenleg a korhadt fák kivágását és a száraz ágak ritkítását végzik a DC Dunakom Zrt. kertészeti szakemberei. A közterületeken a fűnyírás is megkezdődött Pakson, míg a közeljövő feladata az egynyári virágok ültetése lesz a településen.

Földút helyett aszfaltburkolat

TelePaks
-
 Tegnap 19:04Belföld

Megújult a Kishegyi út és a Vácika utca közötti útszakasz. A beruházásra nettó 16,5 millió forintot fordított a városvezetés. A munkálatok részeként Idén március közepén alvállalkozó bevonásával úgynevezett finisheres gépi profilozás történt a burkolat alapon, ezt követően szilárd aszfaltburkolat épült 220 méter hosszan, 4 m…

A felsőházi rájátszásra készül az ASE

TelePaks
-
 Tegnap 19:04Belföld

Felkészülési mérkőzésen 85:70-re győzött hazai pályán az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapata a Sopron KC ellen. A paksi piros kékek a hétvégén már a felsőházi rájátszásban Szegeden lépnek pályára.

Híradó – 2021.04.13.

TelePaks
-
 Tegnap 19:04Megyei

Munkálatok – Megújult a Kishegyi út és a Vácika utca közötti útszakasz. Vágás – A gallyazási munkák a végéhez közeledik a DC Dunakom Zrt. Győzelem – Felkészülési mérkőzésen nyert hazai pályán az ASE.

Közélet Közelről – 2021.04.12. – Pákolitz István Városi Könyvtár

Ismét igénybe vehetők, bár korlátozottan, a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár szolgáltatásai. Az intézmény épületébe könyvtárhasználó nem léphet be, de van lehetőség például a dokumentumok átvételére. Az intézményt is érintő enyhítésről szól többek között mai műsorunk.

Újra lehet könyveket kölcsönözni

Korlátozottan ugyan, de április 12-től igénybe vehetők a könyvtár bizonyos szolgáltatásai. A Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár és a Kincskereső Gyermekkönyvtár épületébe könyvtárhasználó nem léphet be, de van lehetőség például a dokumentumok átvételére. Az intézmény közleménye szerint hétfőtől péntekig 8 és 16 óra közötti időszakban,…

Pongrácz Sándor-díjra várnak javaslatokat

TelePaks
-
 21.04.12 19:28Belföld

A Pongrácz Sándor-díjra várnak javaslatokat, az ajánlásokat április 30-ig lehet benyújtani. Az elismerést páros évben orvos, páratlan évben szakmai munkát segítő egészségügyi dolgozónak ítélik oda.

Híradó – 2021.04.12.

TelePaks
-
 21.04.12 19:08Megyei

Könyvkölcsönzés – Április 12-től korlátozásokkal igénybe vehető a városi könyvtár. Elismerés – A Pongrácz Sándor-díjra vár javaslatokat Paks Város Önkormányzata. Győzelem – 4:1-re nyert a Paksi FC a Diósgyőr otthonában.

Áramszünet-értesítők áprilisra

TelePaks
-
 21.04.12 02:56Megyei

Paks különböző területeit érintően lesz tervezett áramszünet új fogyasztási hely villamosenergia-ellátása, vagy hálózatkarbantartás miatt...

Újabb három pontot szerzett a Paksi FC

A Paksi FC a DVTK ellen játszott mérkőzést az OTP Bank Liga 28. fordulójában, idegenben. DVTK–Paksi FC 1:4 (0:2)...

Híradó – 2021.04.09.

Bejelentés – Május 10-én indulhat a jelenléti oktatás a középiskolákban. Születésnap – A 90 éves Frascht Mátyásnét köszöntötte a városvezetés. Közlekedés – egyre több a motoros az utakon.

Rendhagyó Kikelet futás Bölcskén

TelePaks
-
 21.04.09 19:35Belföld

Rendhagyó módon rendezte meg a Bölcskei Kikelet Terepfutást és Túrát Nagy Péter április 2-i kezdettel. A 2015 óta hagyománnyá vált közösségi sporteseményre több, mint százan regisztráltak az ország minden pontjából. A járványhelyzet miatt a kihívást négy nap alatt, a maguk által választott időpontban teljesíthették a futók, több távon.

Egyre több a motoros az utakon

TelePaks
-
 21.04.09 19:35Belföld

A tavaszi hónapokban egyre több a motoros az utakon. A rendőrség idén is felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kétkeréken haladók a forgalom legvédtelenebb résztvevői, ezért érdemes pár tanácsot megfogadni a személygépjárművel és a motorral közlekedőknek, mielőtt útnak indulnának.