Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Jelenleg ilyen irányba tart a Machine to Machine technológia

Előrejelzés az M2M megoldások élvonalába tartozó TELL és a Telenor szakembereitől The post Jelenleg ilyen irányba tart a Machine to Machine technológia appeared first on technokrata.

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

Technokrata
-
  Ma 08:00 Infotech

A Dyntell 2537%-os növekedést ért el és ezzel a legjobb magyar szereplő lett a Deloitte Technology Fast 50 versenyen The post A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége appeared first on technokrata.

6 tipp, hogy biztonságosan tudj vezetni sötétben is

Technokrata
-
  Ma 07:00 Autó-motor

Mindenképp érdemes ezeket végiggondolni, hiszen nem csak a saját életünk múlhat rajta The post 6 tipp, hogy biztonságosan tudj vezetni sötétben is appeared first on technokrata.

Újra lehet pályázni az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyre

Újra lehet pályázni az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyre The post Újra lehet pályázni az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyre appeared first on technokrata.

Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Data Center 450R (DC450R) típusú nagyvállalati SSD-meghajtóját. The post Új, üzleti igényekre optimalizált SSD-t dobott piacra a Kingston appeared first on technokrata.

A Universal Robots nagy teherbírású kobotot dob piacra

A gyártóvállalatoknak számos kihívással kell megküzdeniük: a megnövekedett fogyasztói igényekre, az automatizáció terjedésére és a gazdaság változó helyzetére kínál alternatívát a Universal Robots. The post A Universal Robots nagy teherbírású kobotot dob piacra appeared first on technokrata.

Papíralapú csomagolásban a kozmetikai ipar jövője

Technokrata
-
  Tegnap 07:17 Infotech

Papíralapú tubusban árusítaná termékeit a L’Oréal The post Papíralapú csomagolásban a kozmetikai ipar jövője appeared first on technokrata.

Az embereknek manapság a pénznél is fontosabb, hogy fel legyen töltve a telcsi

A Samsung európai felmérése rámutat a telefontöltés társadalmi szerepének átalakulására The post Az embereknek manapság a pénznél is fontosabb, hogy fel legyen töltve a telcsi appeared first on technokrata.

A blockchain akár garnélák nyomon követésére is alkalmazható

Világszerte számos területen hoz áttörést a módosíthatatlan és hiteles adatnyilvántartás biztonságát garantáló blockchain-technológia. The post A blockchain akár garnélák nyomon követésére is alkalmazható appeared first on technokrata.

A Fujitsu legújabb szervergenerációja a digitalizáció szolgálatában

Technokrata
-
  19.10.21 09:00 Infotech

A legújabb generáció megnövelt rendszerteljesítményt és új testre szabási lehetőségeket kínál, és az SE infrastruktúra alapkoncepcióját kiterjesztve, megfelelő alapot biztosít a rugalmas, hibrid digitális átalakuláshoz The post A Fujitsu legújabb szervergenerációja a digitalizáció szolgálatában appeared first on technokrata.

A tengerentúlról érkeztek a Liferay önkéntesei

Technokrata
-
  19.10.21 08:00 Színes

Amerikából jöttem, mesterségem címere: vályogház építő programozó The post A tengerentúlról érkeztek a Liferay önkéntesei appeared first on technokrata.

High-tech hajformázóval újít be a Dyson a hölgyek legnagyobb örömére

Technokrata
-
  19.10.21 07:00 Infotech

Hullámos és egyenes haj szárítására tervezett hajformázó eszköz, extrém hőhatás nélkül The post High-tech hajformázóval újít be a Dyson a hölgyek legnagyobb örömére appeared first on technokrata.

Ausztria történetének eddigi legnagyobb hálózatbővítéséről kötött szerződést az ABB

Technokrata
-
  19.10.21 06:59 Infotech

Az ABB Power Grids kapcsolóberendezései a következő 5 év folyamán várhatóan több mint 100 millió dolláros üzletet jelentenek The post Ausztria történetének eddigi legnagyobb hálózatbővítéséről kötött szerződést az ABB appeared first on technokrata.

Casio digitális zongorát kapott három népszerű magyar zenekar

Technokrata
-
  19.10.21 06:00 Infotech

A CASIO számára kiemelten fontos a hazai könnyű zenei élet támogatása, ezért három nagyértékű digitális zongorát ajándékozott magyar zenekarok számára. The post Casio digitális zongorát kapott három népszerű magyar zenekar appeared first on technokrata.

Negyedével nőtt Huawei árbevétele a harmadik negyedévben

Technokrata
-
  19.10.20 08:00 Infotech

A Huawei Technologies közzétette az idei év harmadik negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit. The post Negyedével nőtt Huawei árbevétele a harmadik negyedévben appeared first on technokrata.