Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 309 hír

80 ezer ingatlanra vetett szemet az állam

Az elmúlt hónapokban állami elővásárlási jogot jegyeztettek be 80 147 ingatlanra. Mindezt a világörökség védelmével magyarázzák.

Kutyák támadtak egy idős házaspárra, súlyos sérüléseket szenvedtek

Kutyák támadtak egy idős házaspárra Ürömön vasárnap délelőtt, az ügyben nyomozást indítottak a kutyák gazdája, egy budapesti férfi ellen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Vacsorára várják Orbánt Montenegróba

Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik hétfő délután Orbán Viktor miniszterelnök.

Júniusban tovább csökkent az álláskeresők száma

Sztárklikk
-
  Ma 11:00 Belföld  Állás

A nyilvántartott álláskeresők száma 13,9 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a júniusi zárónapon 240 700 álláskereső szerepelt, ami több mint 38 ezerrel kevesebb, mint egy éve.

Káslert faggatja az ellenzék az otthonápolásról

Sztárklikk
-
  Ma 10:42 Belföld 

Nem hagyja annyiban az ellenzék, hogy az Orbán-kormány az amúgy is megszorító költségvetésben magára hagyta az otthonápolókat. A Költségvetési Bizottság elnöke, a DK-s Varju László, most levélben kérdezi Kásler Miklós "emberminisztert", hogy megkezdődtek-e az egyeztetések az eddigi juttatás megemeléséről.

Új Orbán kellene

Nagy Imre, Gimes Miklós, Losonczy Géza, Maléter Pál, Szilágyi József a magyar függetlenségért és szabadságért adták életüket. A magyar fiatalok előtt ezek az eszmék még ma is sérthetetlenek: meghajtják fejüket emléketek előtt – ezt mondta Orbán Viktor, majd harminc évvel ezelőtt, 1989 júniusában, Nagy Imre újratemetésén.

Hamarabb érkezik a nyugdíj

Sztárklikk
-
  Ma 09:43 Belföld  Nyugdíj

Minden hónap 12-én érkeznek meg a nyugdíjak a Magyar Államkincstártól, de augusztusban hamarabb, már 10-én utalják a járandóságokat.

Idén is lesz Orbán-koncert Tusványoson

Sztárklikk
-
  Ma 09:15 Belföld 

Kedden Tusnádfürdőn elkezdődik a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, ismertebb nevén a Tusványos. A szervezők már csak a jó időben reménykednek, az érdeklődés töretlen a legnagyobb Kárpát-medencei közéleti esemény iránt - idén is több tízezren töltenek el egy szűkebb hetet az Olt-menti táborban.

Kutyaviadal helyszínén csapott le a TEK

Egy vágóhídon tartott, tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei vasárnap reggel Mohácson, az ügyben három férfi ellen indult eljárás - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) hétfőn reggel a rendőrség oldalán.

A migráció a modernkori rabszolgaság forrása

A tömeges illegális migráció a "modernkori rabszolgaság" forrása - hangsúlyozta a Geopolitikai Tanács kuratóriumának elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

33 ezer ember hal meg évente rákban Magyarországon!

Főként az ellátás és a finanszírozás koncentrálását, eszközök beszerzését és a szervezett szűréseket szorgalmazza az onkológiai intézetben készült nemzeti egészségprogram. Ezzel látják megváltoztathatónak azt a helyzetet, hogy a magyarországi rákhalálozás adatai a legriasztóbbak az Európai Unióban - írja a Népszava.

Pénzt ígért a magyar sajtónak az amerikai külügy, de meggondolták magukat

Még tavaly novemberben írták ki a pályázatot, hogy 700 ezer dollárral támogassák a vidéki, objektív sajtót. Mostanra arra jutottak: inkább „más megközelítést alkalmaznak”.

Orbán védelmére keltek a szlovénok

Sztárklikk
-
  Ma 07:43 Belföld 

A magyar miniszterelnök nyíltan kampányolt Szlovéniában, amiért hálásak is neki. Az Európai Néppártból pedig nem fogják kizárni a Fideszt: Milan Zver EP-képviselő arról beszélt, hogy Orbán Viktor túl erős a pártszövetségen belül ehhez.

Szégyenletes Orbán izraeli meghívása

Több külföldi lap is kiemeli Orbán Viktor magyar miniszterelnök izraeli útja kapcsán, hogy a kormányfő kijelentette, Magyarország nem tűri meg határain belül az antiszemitizmust. A zéró toleranciáról szóló mondat hitelességét azonban megkérdőjelezik.

Tragikus mértékű a bukások száma a hazai iskolákban

Sztárklikk
-
  Ma 07:04 Belföld 

Az Európai Bizottság célja az lett volna, hogy 2010 és 2020 között 10,8 százalékról 10 százalékra szorítsák le Magyarországon azon 18 és 24 év közötti fiatalok részarányát, akik legfeljebb általános iskolai végzettséget szereztek és már nem tanulnak. Ez az arány viszont nemhogy nem csökkent azóta, hanem emelkedett, több mint kétszer annyival,…