Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 285 hír

Tízezrek tüntettek a Brexit ellen Londonban

 Tízezrek tüntettek szombaton Londonban, újabb népszavazást követelve a brit EU-tagság megszűnése előtt a kilépés feltételrendszeréről.

Párttá alakul a Mi hazánk mozgalom

Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom - jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester szombaton a Csongrád megyei községben.

Szijjártó óriási gólt rúgott

Magyarország válogatottja nyerte a V4-ek parlamenti labdarúgó csapatainak Balatonfüredre szervezett tornáját szombaton - közölte Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

Döbbenetes felelőtlenség, távolsági buszok versenyeztek - videó

A balesetveszélyes száguldást a hátsó busz vezetője és az egyik utas is rögzítette a mobiljával.

Pénzhiány miatt szűnik meg egy magyar focicsapat

Sztárklikk
-
  Ma 17:25 Sport 

Magyarországon már ez is megtörténhet, pénzhiány miatt megszűnik egy NB II.-es futballklub.

Egy vadászkastélyban alapított új céget Mészáros Lőrinc

Az Ökoland Fehérhát Kft. székhelye egy gyönyörű vadászkastély, melynek tulajdonosa a döntően Mészáros-érdekeltségű Hidasháti Mezőgazdasági Zrt. Fő tevékenységi köre az Opten szerint gabonafélék, hüvelyes növények, olajos magok termesztése.

Elhunyt az MSZP korábbi elnöke

Sztárklikk
-
  Ma 15:35 Belföld  Elhunyt MSZP

Életének 95. évében, pénteken elhunyt Nyers Rezső, közgazdász, politikus, az 1968-as gazdasági reform atyja, az MSZP első elnöke, volt államminiszter.

Valóra válhat Orbán nagy álma

Lekerülhet az Európai Unióban folytatott viták napirendjéről a menekültek tagállamok közötti elosztását szolgáló kötelező kvóták rendszere - jelezte egy pénteki német lapinterjúban Günther Oettinger uniós költségvetési biztos.

Lázár: Márki-Zay alkalmatlan a város vezetésére

Lázár János részt vett a pénteki közgyűlésen Hódmezővásárhelyen, ahol hangot is adott nem tetszésének. "Márki-Zay Péter polgármester felelőtlen volt, és egy felelőtlen ember alkalmatlan a város vezetésére” – jelentette ki az országgyűlési képviselő.

90 százalékos különadót javasol Rogán haveri körére a PM

A Párbeszéd egy 90 százalékos különadó kivetését javasolja a letelepedési kötvényeket forgalmazó offshore-cégek bevételeire.

A magánszférába mennek dolgozni az itthon maradó orvosok

Már csaknem minden tizedik orvos kizárólag a magánszférában dolgozik Magyarországon.

Pintér Sándor: Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb állama

A polgárőrség munkája nélkül nem lehetne Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb országa - mondta a belügyminiszter a XXIV. Országos Polgárőr Nap és VII. Országos Polgárőr Lovas Szemle megnyitóünnepségén Baján.

Paudits Béla: a testemet egy tömegsírba dobják

Sztárklikk
-
  Ma 11:04 Bulvár 

Paudits Béla halála váratlan volt, még akkor is, ha sokszor olvashattunk a betegségeiről.

Hadházy: nagyon szomorú dolog történt

Sztárklikk
-
  Ma 10:52 Belföld 

Szerdán valami nagyon szomorú dolog történt: az ellenzéki pártok egy része megszavazta a gyalázatos alaptörvény módosítást és a civil ellenes törvényeket.

Áder János 111 pontba szedte, miket csinált az elmúlt évben

Beszámoló jelent meg Áder János államfő második megbízatásának első évéről. Az internetes évkönyv a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapjára került fel szombaton.