Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 264 hír

A Fidesz szerint Gyurcsány és Botka rendkívül veszélyesek

Nyíltan bevándorláspárti politikusnak nevezte a Demokratikus Koalíció elnökét és Szeged szocialista polgármesterét a Fidesz helyi elnöke pénteken Szegeden. B. Nagy László a DK tüntetése előtt tartott sajtótájékoztatót.

Gyurcsány: Az önök kezébe adjuk Magyarország sorsát

Megtelt a belvárosi Klauzál tér a DK mai Ellenállás tüntetésén Szegeden. A rendezvény fő szónoka Gyurcsány Ferenc volt, aki arról beszélt, hogy a mai demonstráció is egy láng, amely segíthet ahhoz, hogy egyszer nagy tűz legyen. 

Hatalmas tűz pusztít Kelenföldön

Tűz keletkezett egy üresen álló raktárépületben Kelenföldön, a Soproni és a Hengermalom út kereszteződésében, írja a Katasztrófavédelem.

Dzsudzsák Balázs szereti a focit, de a pénzt jobban

Évi 2,2 millió eurót - azaz mintegy 710 millió, vagyis havi 60 millió forintot - fog keresni új csapatánál, az Egyesült Arab Emirátusokban szereplő al-Ittihad Kal élvonalbeli klubjánál Dzsudzsák Balázs 96-szoros magyar válogatott futballista.

Nem vehetik el a magyar útlevelet az ukrán állampolgároktól

Nincs jogalap a magyar útlevél elvételére az ukrán állampolgároktól - jelentette ki Kárpátalja humán ügyekért felelős helyettes kormányzója pénteken az unn.com.ua ukrán hírportálnak.

Matolcsy bemutatta a "bölcs várat"

Sztárklikk
-
  Tegnap 17:30 Belföld  Oktatás Anglia

Kilenc szellemi műhely működik majd a "bölcs várban", a tudás házában, az épületben egyebek mellett 3 doktori program, köztük a Széchenyi Egyetem angol nyelvű doktori iskolája, 2 alapítvány, könyvkiadó és érmekiállítás is helyet kapott - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke pénteken azon a rendezvényen, amelyen átadták…

Fidesz: Gyurcsány megtámadta Magyarországot

A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

Kósa a csengeri örökösnővel együtt utazott ki Svájcba az örökség miatt

Sztárklikk
-
  Tegnap 16:25 Belföld  Kósa Lajos

Pénteken délelőtt újabb írásos vallomást tett az állítólagos, ezermilliárdos vagyon örököseként ismertté vált csengeri asszony.

Orbán Viktor a világ minden tájáról kap támogató üzeneteket

Sztárklikk
-
  Tegnap 16:24 Belföld  Orbán Viktor MTVA

A miniszterelnök Facebook-oldalát elárasztották a külföldi, nem magyar nemzetiségű kommentelők támogató és biztató bejegyzései.

MacPhistónak új barátja van: Úgy hívják, hogy Orbán

Bono a zenekar tegnap esti madridi koncertjén emlékezett meg a magyar miniszterelnökről. Európa emblematikus szélsőjobboldali vezetői között emlegette - írja a HVG.hu.

Áder szerint, a jelenleginél sokkal nagyobb migráció várható

A határvédelem a következő években a korábbinál nagyobb terhet jelent majd a katonáknak - hangsúlyozta a köztársasági elnök pénteken a debreceni Kratochvil Károly katonai középiskola diákjainak tartott előadásán.

Az ország összes börtönében razziát tartott a BVOP

Sztárklikk
-
  Tegnap 15:34 Belföld  Rendőrség NAV

Biztonsági vizsgálatot tartott az ország összes börtönében a büntetés-végrehajtás a rendőrség és az adóhatóság támogatásával. Több mint négyezer zárkát és csaknem 17 ezer fogvatartottat ellenőriztek - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) pénteken.

A kirúgott szívsebészt visszavették a Kardiológiai Intézetbe

Visszavették Székely László szívsebészt a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetbe.

Támadás érte a gdanski zsinagógát

A lengyel rendőrség őrizetbe vett pénteken egy 27 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a legjelentősebb zsidó ünnep, a jóm-kipúr idején követ dobott be a gdanski zsinagóga ablakán. Az egyelőre ismeretlen indíttatású támadást Andrzej Duda államfő határozottan elítélte.

Emelni kell a nyugdíjkorhatárt 

Sztárklikk
-
  Tegnap 14:05 Belföld 

A Népszava szerint a nyugdíjrendszerrel csak azok szerint nincs baj, akik magas fizetésük után sok százezres nyugdíjat kapnak.