Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 214 hír

"A Kormány kérjen bocsánatot és kárpótolja a rokkantnyugdíjasokat"

Sztárklikk
-
  Tegnap 20:30 Belföld MSZP

Határozatban követelné az MSZP a rokkantnyugdíjasok kárpótlását.

Bangóné széttépte a nemzeti konzultációs lapot a Parlamentben

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) a családokról szóló nemzeti konzultációt bírálta, és felszólalása végén széttépett egy konzultációs ívet, azzal érvelve, hogy a kormánynak nem ilyen szennyet kellene kiküldeni az embereknek, hanem olyan feltételeket kellene teremtenie, hogy ne menjen el több százezer ember Magyarországról külföldre dolgozni.

Orbán Viktor: kiválóak a magyar-amerikai kapcsolatok

Sztárklikk
-
  Tegnap 19:32 Külföld Washington

A közép-európai régió energetikai kérdéseit és a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatokat tekintették át Orbán Viktor miniszterelnök és Rick Perry, az Egyesült Államok energiaügyi minisztere megbeszélésén az Országházban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A nyugdíjminimum emelésére nemet mondott a kormány

Egy képviselői kérdésre adott minisztériumi válaszból kiderült a kormány álláspontja az öregségi nyugdíjminimum esetleges emeléséről: a tíz éve változatlanul havi 28 500 forintos, az alapvető létfenntartáshoz is kevés összeg változására nincs remény - írja az mfor.hu.

Teréz Anya a közellenség

Sztárklikk
-
  Tegnap 19:12 Belföld

A szegények, rászorulók, hajléktalanok pellengérre állítása, valamint az őket segítők kigúnyolása, megalázása egyetlen közösség érdekét, fejlődését, jövőjét sem szolgálja. Gátlástalanul maszatol, álszenteskedik, hazudik az, aki a szegénységgel, a nincstelenséggel járó gondokon élcelődik, és politikai ideológiai alapon címkézi fel…

Diákjával szexelt egy Fejér megyei tanárnő, négy évre ítélte a bíróság

Másodfokon, jogerősen négy év börtönre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék kedden azt a Fejér megyei tanárnőt, aki 14. életévét be nem töltött tanítványával - a gyerek beleegyezésével - rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített

A CNN beperli Donald Trumpot

A CNN amerikai hírtelevízió pert indít Donald Trump elnök és a Fehér Ház vezető munkatársai ellen, mert a Fehér Ház megvonta a televízió a tudósítójának sajtóbelépőjét. 

Sorsok Háza: áll a háború, vagy állóháború?

Sztárklikk
-
  Tegnap 17:13 Belföld

Bő két hónapja, hogy bejelentették: a Sorsok Háza irányítását a Köves Slomó által vezetett EMIH-re bízta a kormány. A hír meglepetésként érte a szakértőket, de a másik zsidó szervezetet, a Mazsihiszt is, hisz a korábbi kormányzati ciklusban, amikor Lázár János volt a kancellária miniszter, azt közölték a nyilvánossággal, hogy addig nem nyit meg a S

Megszavazta a parlament az új adócsomagot

Sztárklikk
-
  Tegnap 17:07 Belföld Áfa

Megemelték az alanyi adómentesség határát és kitolták az új lakások áfakedvezményét.

Trócsányi: új fizetésképtelenségi törvény megalkotása szükséges

Szükséges az új fizetésképtelenségi törvény megalkotása, amely érinti többek között a csődtörvényt, a cégeljárás egyszerűsítését, a törlési eljárásokat és a végelszámolási eljárásokat is - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter kedden, a Joint Venture Szövetség (JVSZ) vállalatvezetői fórumán, Budapesten.

Február 3-ra meglehet Tarlós István kihívója

Az MSZP szerint egy sikeresen lebonyolított előválasztás esetén február 3-ra kiderülhet, ki lesz Tarlós István főpolgármester kihívója a "demokratikus ellenzéki oldalon" a 2019. októberi önkormányzati választáson.

Fidesz: hány migránskártyát töltöttek fel a "Soros-szervezetek"?

A Fidesz várja a Soros-alapítvány és a migrációt támogató "Soros-szervezetek" válaszát arra, hogy pontosan hány migránskártyát töltöttek már fel "Soros-pénzekkel".

December 1-jével bővül a csok

Sztárklikk
-
  Tegnap 15:36 Belföld Óvoda

Még az idén, december 1-jével megnyílik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsön igénylésének lehetősége a kétgyermekes családok számára - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Menedékjogot kért Magyarországon a volt macedón miniszterelnök

Budapesten van, és politikai menedékjogot kért a magyar hatóságoktól Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök - jelentette be maga a politikus Facebook-oldalán.

Novák Katalin a kisgyermekeket nevelők tiszteletére állított szobrot avatott

A kormányzat úgy fejezi ki tiszteletét a bölcsődei és óvodai dolgozók iránt, hogy erkölcsileg és anyagilag is elismeri munkájukat - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyekért felelős államtitkára kedden Újpesten, amikor a kisgyermekeket nevelők tiszteletére állított szobrot avatott.