Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 178 hír

Beszélgetés Göttinger Pállal

Szon
-
  Tegnap 18:05 Megyei 

Nyíregyháza - Sokoldalú Pali - így mutatta be a Bencs esték házigazdája Kovács Dénes keddi beszélgetőpartnerét, a Móricz Zsigmond Színház főrendezőjét Göttinger Pált, aki színész, rendező, és például zenész is.

Ikonográfiai kalandok Sipos Lászlóval

Szon
-
  Tegnap 17:47 Megyei 

Nyíregyháza - Nyírbátortól Kisvárdáig tartó családi dráma nyomán épült bűnbánó templom, a Magyar Szent Koronán látható Szent Dammián és Szent Kozma a csarodai mosolygó szentek, vagy Ópályi, Gyügye, templomai nem kihagyva a lónyai templom ikonjait - ezek voltak a virtuális megyejárás állomásai a könyvtári teadélutánon a…

Európai nap halálos közlekedési baleset nélkül

Szon
-
  Tegnap 17:06 Autó-motor  Közlekedés

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Segítsen Ön is, hogy szeptember 19-én egyetlen ember se veszítse életét a közutakon – kéri közleményében az ORFK Kommunikációs Szolgálat.

Nemzetközi szinten is kiemelkedő kutató

Szon
-
  Tegnap 15:39 Megyei 

Nyíregyháza - A Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság nagygyűlésén dr. Ajzner Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Szakmai Vezető Testületének elnöke, a Jósa András Oktatókórház Központi Laboratóriumának osztályvezető főorvosa a Jendrassik Lóránd-emlékérem bronz fokozatát vette át.

Kipakolt egy lakatlan házat a nyírmadai férfi

Szon
-
  Tegnap 14:49 Megyei  Budaörs Budakeszi

Nyírmada - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Krisztián 39 éves nyírmadai lakos ellen.

Vízre tették a palackhajót Kemecsén

Szon
-
  Tegnap 14:37 Megyei 

Kemecse - A nagy érdeklődés miatt a nyár második hittantáborát is megszervezték Kemecsén.

Díjazták a kormány-hivatal legjobbjait

Szon
-
  Tegnap 14:22 Megyei 

Nyíregyháza - Rangos kitüntetésekkel ismerték el köztisztviselőink példás munkáját.

Kombájnnal takarítják be a napraforgót Demecsernél

Szon
-
  Tegnap 14:01 Megyei 

Demecser - A földeken lassan minden beérett termést learattak, már a kalászosok szalmáját is bálákba rendezték, Demecser határában a napraforgót kombájnnal vágták le.

A dicsőséges negyedik hely

Nyíregyháza - Újfent bebizonyosodott: jó sport a lósport. A tizenegyedik Nemzeti Vágta döntőjét a bevált ikonikus helyszínen, a budapesti Hősök terén rendezték meg, ahol Nagy Arnold, Temerin lovasa Fantázia nevű lova nyergében vágtatott be elsőként a célba.

Nyírbátor környékén ellenőrizték a sofőröket a rendőrök

Szon
-
  Tegnap 13:05 Megyei 

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltséggel és a polgárőrséggel közösen hajtott végre demonstratív ellenőrzést a Nyírbátorba vezető főbb közlekedési útvonalakon 2018. szeptember 16-án.

Biztonság a szállításban

Szon
-
  Tegnap 12:12 Megyei 

Nyíregyháza - Kedden a veszélyes áruszállításhoz kapcsolódó járművek felépítéséről és esetleges műszaki mentéséről tartottak az iparbiztonsági felügyelők, a tűzoltóparancsnokok, a tűzoltásvezetők és a hatósági osztály munkatársainak szakmai napot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Ön szerint elfogadó a társadalom a fogyatékkal élőkkel szemben?

Szon
-
  Tegnap 11:15 Megyei 

Nyíregyháza - Justyánné Aranyi Ilona: Azt tapasztalom, hogy egyre több az olyan ember, aki valahogy segíteni szeretne. Azonban még mindig többségben vannak azok, akik próbálják figyelmen kívül hagyni a fogyatékkal élőket.

Újfajta traffipax-rendszer jöhet a magyar utakra

Szon
-
  Tegnap 09:54 Autó-motor  Rendőrség Traffipax

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az átlagsebesség-mérés rendszerének bevezetésén jelenleg is dolgozik a rendőrség – mondta az InfoRádiónak Halmosi Zsolt rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Már ácsolják az almafesztivál pavilonjait Csengerben

Szon
-
  Tegnap 09:02 Megyei 

Csenger - A Csengeri Városüzemeltetési Nonprofit Kft. munkatársai már ácsolják a főzőpavilonokat, főzősátrakat a csütörtökön kezdődő XVII. Csengeri Almafesztiválra.

Nem akart gyalog menni – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szon
-
  Tegnap 08:38 Megyei 

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 18-án történt rendőrségi eseményeiből.