Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Ma lett tíz esztendős a Tiszavirág híd

Ma 10 éve, hogy felavatták a gyönyörű, azóta Szolnok szimbólumává vált gyaloghidat

Száz tonna tüzelőt kapnak a rászoruló szolnoki családok

Több mint háromszáz család életét könnyíti meg idén télen is a város szociális tüzelővel. A program részleteiről Szalay Ferenc polgármester, Molnár Iván önkormányati képviselő és Fodor György, a Munkalehetőség a Jövőért Szolnok Nonprofit Kft. vezetője beszélt csütörtöki sajtótájékoztatójukon.

Szolnokon is leadható szelektíven a használt étolaj az ALDI-nál

Újabb zöld megoldást vezet be Magyarországon az ALDI. A Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően mostantól már a használt étolaj visszagyűjtésére is lehetőség nyílik néhány kijelölt üzletnél. A tesztüzem 11 ALDI-nál indult el, két szolnoki üzlete közül a Felső Szandai réti egységénél helyezett el szelektív…

A szolnoki ingatlanok drágák a megyén belül

Szolnoki Napló
-
 21.01.19 10:57Megyei

Az Ingatlannet.hu korábbi elemzésében azt mutatta be, hogy milyen hatással volt a koronavírus Szolnok ingatlanpiacára. Jelen elemzésükben arról írnak, hogy a második hullám következtében kialakult árak mennyire drágák vagy éppen olcsók a megyén belül.

Hóágyúznak a Várkonyi téren, hízik a hó a szánkódombokon

Szolnoki Napló
-
 21.01.15 16:18Megyei

A Várkonyi téren élők és az arra járó pénteken soha nem tapasztalt látványra ébredtek, reggel óta hóágyú zúdítja a havat a szánkódombokra, amelyek a tél ellenére is régen láttak hótakarót, és még régebben siklott le rajtuk szánkó. A tervek szerint a nagyteljesítményű hóágyú segítségével 5-10 cm vastagságban borítják be a területet hóval az…

EGYEDI TÉRÍTÉSI DÍJTÁMOGATÁS - a gyermekek napközbeni étkezéséhez nyújtott támogatás

Szolnoki Napló
-
 21.01.15 10:03Megyei

ÖNKORMÁNYZATUNK ÁLTAL BIZTOSÍTOTT TÁMOGATÁSOK, ELLÁTÁSI FORMÁK - Fiatal házasoknak, kisgyermekes családoknak

A megyei Agrárkamara is adakozott a horvátországi földrengés károsultjai számára

Szombatig lehet tartós élelmiszereket, tisztítószereket és takarókat vinni az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központba, ahol Szabó István volt szolnoki alpolgármester felhívására a horvátországi földrengés károsultjainak gyűjtenek.