Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Naponta 1500-2000 maszk készül a szolnokiaknak

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere legújabb videóüzenetében elmondta, elkezdődött az ingyenes szájmaszkok kiosztása a szolnokiaknak, az egészségügyben dolgozóknak ingyenessé tették a buszközlekedést és az idősotthonokba beköltöznek a gondozók, hogy lehetőség szerint ne kerüljön be kívülről vírus az intézményekbe.

Folytatódnak a munkálatok a dr. Sebestyén Gyula és a Mester úton

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 16:12 Megyei

A kivitelező tájékoztatása alapján 2020. április 2-tól a Dr. Sebestény Gyula úton a Városmajor út és a megyei múzeum raktára közötti 30 méteres szakaszt lezárják - közölte Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A lakóhelyéhez legközelebbi iskolában vehetik át az ebédet a tanulók

Több szülő is jelezte, hogy egyszerűbb lenne a gyermeküknek a lakóhelyükhöz legközelebb eső iskolában átvenni az ebédet, majd az intézményi szolgálat egyből cselekedett és megoldották a helyzetet.

Négycsillagos minősítést kapott a szolnoki Sóház Panzió és Apartmanház

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 14:30 Megyei

A Tóth Andrea által vezetett panzió és apartmanház április elsején kapta meg az értesítést az elsimerő minősítésért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől. A csapat home office-ban ünnepelte meg az első legnagyobb sikerüket. 

Ingatlanpiac: 2020 a változások éve lesz (?) - A Casa NetWork tanácsai

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 11:45 Megyei

Kevés olyan dolog létezik, ami mindenkit kivétel nélkül érdekel. Az egyik ilyen az ingatlan. Mert lakni kell! A tulajdonunkban lévő lakás, ház aktuális forgalmi értékének nagyságával szinte mindenki tisztában van. Még akkor is, ha éppen sem eladni, sem pedig vásárolni nem akar. Gávris Szabolcs, a Casa Network ingatlanhálózat vezetője…

Tegyél jót, válassz helyi vállalkozót! Megjelent a Szolnok Megyei Napló legújabb lapszáma!

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 11:06 Megyei

A hetente 44.000 példányszámban megjelenő újságunkban hétről-hétre rengeteg szolnoki és környéki vállalkozó mutatkozik be és kínálja termékeit. A mostani nehéz helyzetben tegyünk jót: válasszuk az ő szolgáltatásait, hogy segíthessük fennmaradásukat!