Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

A Harkály Ház és a Vidra Verda a Mátrában

SzeretünkUtazni
-
  Tegnap 15:21 Utazás

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság turisztikával foglalkozó újságírókat hívott meg szeptember 14-én, hogy ismerjék meg, majd mutassák be az igazgatóság legújabb kiállítóterét, oktató- és bemutatóközpontját a mátrafüredi Harkály Házat, amely a Mátra jellegzetes Natura 2000 jelölő madárfajai után kapta a nevét.

Nyitva a megújult kőbányai Dreher Sörmúzeum

Ismét megnyitja kapuit Kőbányán a megújult Dreher Sörmúzeum, amely az ország egyik legjelentősebb söripari szakgyűjteményével várja a látogatókat szeptember 23-tól.

Lehet ennél még kevesebbet repülni? – Budapest Airport Zrt.

Több mint kilencven százalékkal csökkent az utasforgalom szeptember első két hetében a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az előző év azonos időszakához képest, ezért az őszi és a téli hónapokban is ehhez hasonló, 80-90 százalék közötti forgalomcsökkenést várnak - mondta Valentínyi Katalin, a Budapest Airport Zrt.…

Jubilál a Zsolnay Aranykora – Könyvbemutató

SzeretünkUtazni
-
  Tegnap 11:23 Utazás

Tíz éve, 2010 szeptemberében nyílt meg a Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben. Azóta a Negyed legnépszerűbb kiállításává vált, amit eddig összesen közel 300.000 látogató csodált meg.

Nem elég a kendő, vagy a sál – védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért hétfőtől lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

A kormány turizmuspolitikája a belföldi kikapcsolódást támogatja

A kormány turizmuspolitikája teljes erővel támogatja, hogy a magyarok belföldön tudjanak kikapcsolódni, pihenni – mondta a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója pénteken Veszprémben. Horváth Péter a magánszálláshelyek fejlesztésére kiírt pályázatban nyertes Frida Bed & Breakfast Apartmanban tartott…

Újra látogatható a Szépművészeti Román Csarnoka

Csaknem három hónap zárva tartás után hétvégétől újra látogatható a Szépművészeti Múzeum Román Csarnoka.

Pályázatot írt ki a Bahart a vitorláskikötő-lánca üzemeltetésére

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) használatba kívánja adni 11 vitorláskikötőjét, 15 éves, határozott idejű üzemeltetési szerződéssel, egyfordulós, nyilvános pályázat útján - áll a cég pénteki sajtóközleményében.

Egységes szűrési programot sürgetnek az Európai Bizottságnál

Huszonöt légiközlekedési és turisztikai szervezet azonnali és személyes közbenjárást kért az Európai Bizottság elnökétől, hogy a karanténszabályok helyett egységes koronavírus-tesztelési eljárást vezessenek be.

A Kulturális örökség napjai – Somogyban és Szolnokon

Az Európai Tanács kezdeményezésre 30 éve indult Európai Örökség Napok (European Heritage Days) keretében rendezett rendezvénysorozat ma már több mint 50 országban nyújt ingyenes programokat, bemutatva a helyi kulturális, régészeti és természeti értékeket. Nemzeti emlékhelyet, betyár csárdát, emlékházat és kúriát is ingyenesen…

A Sevilla 2500 jegyet visszamondott a mérkőzésre

A Sevilla labdarúgóklub 2500 belépőjegyet visszamondott a jövő csütörtökön Budapesten sorra kerülő, Bayern München elleni európai Szuperkupa-mérkőzésre.

A szilvásváradi pisztráng uniós oltalom alatti listán

Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a szilvásváradi pisztráng megnevezés felkerüljön az oltalom alatt álló eredetmegjelölések (OEM) listájára - közölte a bizottság pénteken.

Több mint ötvenezren töltötték le a VírusRadar applikációt

Már több mint ötvenezren töltötték le a VírusRadar nevű applikációt, amely a koronavírus-fertőzöttek kontaktkutatását segíti – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán. Ez még kevés, körülbelül 1-3 millió letöltésre lenne szükség – tette hozzá Solym

A KórházSuli Alapítvány a beteg gyerekek oktatását segíti

SzeretünkUtazni
-
  20.09.18 08:37 UtazásOktatás

A járvány miatt otthoni tanulásra szoruló krónikus beteg gyerekek oktatásához ajánl segítséget a KórházSuli Alapítvány. A szervezet közleményében arról tájékoztatott, hogy a tartósan súlyos beteg gyerekek oktatására létrehozott és működtetett szakmai rendszerüket megnyitják azoknak a krónikus betegségben szenvedő tanulóknak is, akik a vírus…

Visegrád ősszel is tökéletes turistacélpont

SzeretünkUtazni
-
  20.09.18 08:22 Utazás

Akár egy napra, akár egy hétre látogatunk Visegrádra, garantáltan bőven akad felfedezni való. Csodás panorámájával, híres fellegvárával, lovagi tornabemutatóival, bobpályájával, vízi programlehetőségeivel kihagyhatatlan élmény a Dunakanyar jobb partján fekvő kis település. Összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes megnézni a…