Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Mézes napok néven elindult az őszi mézkampány

SzeretünkUtazni
-
  Tegnap 16:02 Utazás

A mézet népszerűsítő kampányba kezdett több intézmény, melynek beharangozó sajtótájékoztatóját és egyben megindulását október 17-én rendezték meg.

Megújult a Dunapark kávéház

SzeretünkUtazni
-
  19.10.18 19:16 Utazás

Megújult Lipótváros ikonikus kávéháza, a Dunapark Kávéház a Pozsonyi úton. A régi BAUHAUS patinás épület megtelt élettel, a kerthelyiség tele van, eddig se panaszkodtak, de most a tulajdonosok ráncfelvarrást határoztak el. Nemcsak az épületnél, hanem az étteremben és az étlapon is.

Martfűn úszó- és vízilabdabázis épül

SzeretünkUtazni
-
  19.10.17 16:19 Utazás

Hetven százalékos intenzitású TAO támogatásból egy új, 33 méteres sportmedence lesz Martfűn. A 250 millió forintból felépülő medence alapkövét októberben ünnepélyes körülmények között tették le a város és a vízilabda sport képviselői a Martfű Uszoda és Gyógyfürdő területén. Martfűt lassan úgy nevezik majd: egy város, ahol mindenki tud…

Felelőtlen drónozók veszélyeztették a légiforgalmat

Teljes repülőtérzárat kellett elrendelni hétfőn és kedden az esti órákban, miután távolról irányított repülő eszközök, ismertebb néven drónok repültek be a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területére. Összesen 21 járatot érintettek az incidensek.

Új népszerű amerikai márkák jöhetnek Budapestre

Papa John’s, Snap Fitness, School of Rock – csak néhány népszerű amerikai franchise márka azok közül, amelyek talán hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek. 2019. november 18-án és 19-én amerikai franchise üzletemberek delegációja termékeket, szolgáltatásokat, munkahelyteremtési valamint tulajdonszerzési lehetőségeket…