Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 189 hír

Azért gyűjtenek, hogy az éhezőknek is öröm legyen az ünnep

Az elmúlt öt évben egyre több vállalkozó, civil szervezet és magánszemély ajánlotta fel segítségét az Együtt, egymásért, gyergyószentmiklósiakért adományakció során. A családoknak szánt csomagok száma már megközelíti a háromszázat, és az akciónak még nincs vége.

Karácsonyfa, a díszes biznisz

Székelyhon
-
  Ma 13:18 Határtalan

A kaukázusi jegenyefenyőktől a helyi termesztésű fákig hatalmas kínálatból választhatnak a székelyföldi városok karácsonyra készülő lakói. Mint megtudtuk, olyan extraszolgáltatások is elérhetők, mint a házhoz szállítás, a karácsonyfatartóba faragás, sőt van, ahol a vásárló maga vághatja ki a fenyőfát.

ELDK: egy híján harminc

Székelyhon
-
  Ma 13:18 Sport

Idén is Székelyudvarhelyen rendezik meg a huszonkilencedik kiadásához érkezett Erdélyi Labdarúgó Diákkupát. A benevezett húsz csapat szombaton és vasárnap a városi sportcsarnokban harcol a vándorkupáért.

Kétszeri hosszabbítás után maradt alul a csíkszeredai kosárlabdacsapat

Székelyhon
-
  Ma 13:18 Sport

Egymást követően két bukaresti együttes az ellenfele a VSK Csíkszereda együttesének a román felnőtt kosárlabda-bajnokság alapszakaszának C értékcsoportjában.

Óriási a baj, vége Neagu idényének

Beigazolódtak az előzetes találgatások, súlyos sérülést szenvedett a magyarok elleni összecsapáson a román kézilabda-válogatott sztárja.

Delikates karácsonyi vásár Csíkszeredában

Székelyhon
-
  Ma 12:21 Határtalan

Kézműves karácsonyi vásárt tart ismét a Delikates divatműhely Csíkszeredában. A vásár pénteken délután öt és este fél kilenc között, illetve szombaton délelőtt tíz és este hét óra között lesz látogatható.

Négy kört kell teljesíteni a futsalvébére

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Sport

A magyarok igazi nagyhatalmat kaptak, ráadásul idegenben vívhatják ki a továbblépést. A románok csoportjuk házigazdái lesznek.

Szétlövés után kaptak ki az U20-asok

Székelyhon
-
  Ma 11:27 Sport

Háromgólos előnyből szenvedett vereséget büntetőkkel a magyar korosztályos jégkorong-válogatott Lengyelországban, a Tychyben zajló divízió 1/B csoportos világbajnokságon.

Asztalos Csaba: forgalmi táblákon is helye van a magyar nyelvnek

Székelyhon
-
  Ma 10:12 Határtalan

Noha a szabványokra hivatkoztak, úgy tűnik, hogy valójában a kétnyelvűség miatt nem adott jóváhagyást a forgalmi táblákra, majd bírságolt a közlekedésrendészet Csíkszeredában. Az Országos Diszkriminációellenes Tanács elnöke szerint ez visszaélés, a kétnyelvűségnek a táblákon is helye van.

Karácsonyi Kavalkád Szentegyházán

Székelyhon
-
  Ma 10:12 Határtalan

Advent harmadik vasárnapján immár ötödik alkalommal szervezi meg a szentegyházi Szent Gellért Alapítvány, a helyi önkormányzat és az Ifjúsági Fórum a Karácsonyi Kavalkádot a szentkeresztbányai piactéren.

Hajléktalanok kaptak ingyen hajvágást a szakiskolásoktól

Székelyhon
-
  Ma 08:12 Határtalan

Hajléktalanok és elhelyezőközpontokban élő gyerekek haját vágták le ingyen a székelyudvarhelyi Bányai János Szakközépiskola fodrász szakos végzős diákjai szerdán. Ha jót teszel, jót kapsz cserébe – vallják.

Karácsonyra hangolódtak a nyugdíjasok

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

Adventi napot ültek szerdán a székelyudvarhelyi Nyugdíjasok Önsegélyző Pénztárának székhelyén. Volt ott Karácsonyi Kirakó, Angyalváró kulturális műsor, illetve megnyitották Nagy Péter festészeti kiállítását is. 

Rendkívüli tanácsülés kedvező döntésekkel

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

A Gyergyói Hoki Klub támogatására és a városi parkolási rendszerre vonatkozó határozattervezet esetében is pozitívan szavazott Gyergyószentmiklós önkormányzati-testülete decemberi rendkívüli ülésén.

Karácsonyi ajándék tanintézeteknek, kórházaknak

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

Szombatig várja a Fészek – Gyergyói Édesanyák Egyesületének gyergyóditrói szervezete a felajánlásokat karácsonyi gyűjtésére. Az adományokból kisgyerekeket örvendeztetnek meg. 

Ismét kitömték a Steaua kapuját

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Sport

Újabb könnyű meccsen van túl a Gyergyói HK a román jégkorongbajnokságban. A piros-fehérek szerdán is simán verték Kézdivásárhelyen a Bukaresti Steauát.