Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 163 hír

Lesznek még tankönyvek, de nem minden tantárgyból

Székelyhon
-
  Ma 14:18 Határtalan

A második félévben kaphatják meg a magyar tannyelvű osztályokba járó hetedikes diákok a tanévkezdés óta hiányzó tankönyvek egy részét, ezekre ugyanis csak a napokban adhatták le a megrendeléseket a tanfelügyelőségek.

Angliában fogták el a nemzetközi körözési listán szereplő szépvízi nőt

Székelyhon
-
  Ma 14:18 Határtalan

Kiskorúakat is érintő emberkereskedelemért, szervezett bűnözésért több évre is szabadságvesztésre ítélték a szépvízi Enderle Ildikót, aki ellen 2014 óta nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. Öt év körözés után, szerdán az angliai Manchesterben fogták el.

Saját kezében a Kolozsvári CFR sorsa

Hazai pályán harcolhatja ki a továbbjutást a Kolozsvári CFR labdarúgócsapata az Európa Liga csoportköréből, és ahhoz, hogy ezt elérje, csütörtökön 19.55-től legalább döntetlenre kell végeznie a skót Celtic Glasgow ellen.

Játékok, amiket már nem hoz el az angyal

Székelyhon
-
  Ma 11:10 Határtalan

Játéküzletekben jártak a fogyasztóvédők, leellenőrizve a megvásárolható termékek minőségét és biztonságát. Találtak például olyan babákat, amelyeknek egy egyszerű húzás után csomókban jött ki a hajuk, és fulladásveszélyesek lehettek volna. Kivonták a forgalomból.

Szabálytalan előzésből borulás

Székelyhon
-
  Ma 10:12 Határtalan

Baleset történt Zeteváralján szerdán este, amikor egy székelyudvarhelyi sofőr szabálytalanul, átjárón próbált megelőzni egy másik gépjárművet.

Meghalt a gyalogátjárón elütött asszony

Székelyhon
-
  Ma 09:12 Határtalan

Életét veszítette egy 66 éves asszony csütörtök reggel a háromszéki Kökös községben, miután egy gépkocsi elütötte a gyalogátjárón.

Az első hely a tét az Imperial Wet dévai kiszállásán

Székelyhon
-
  Ma 09:12 Sport

Az év utolsó mérkőzését játssza a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszában a Csíkszeredai Imperial Wet, a 12. fordulóban csütörtökön 18 órakor a Dévai Autobergamo otthonában lép pályára, és győzelem esetén visszaveheti az első helyet a ranglistán.

Csőtörések sorozata nehezítette a lakók mindennapjait

Székelyhon
-
  Ma 09:11 Határtalan

Felháborodott gyergyószentmiklósiak bejegyzéseinek sora volt olvasható a közösségi médiában a Szent Miklós Napok alatt és után is – az emberek azért panaszkodtak, mert víz nélkül maradtak háztartásaik. A meghibásodások a rendszeren végzett munkálatok során történtek.

Marad a bíró Borbolyék perében, csak épp a tárgyalás nem halad

Székelyhon
-
  Tegnap 21:27 Határtalan

Ezúttal is elutasították a Borboly Csaba és tizenkét másik személy elleni büntetőper tárgyalását vezető bíró kizárását, így a bírósági eljárás folytatódhat. Mivel többen hiányoztak, a szerdai tárgyalást el kellett napolni.

GYHK: Rupert-gála a Steaua ellen

Székelyhon
-
  Tegnap 21:27 Sport

Nagyon tartalékos GYHK fogadta szerda este a Steaua együttesét a romániai jégkorongbajnokságban, de ez sem jelentett nehézséget a piros-fehéreknek. Nagyon simán nyertek, főként a Rupert ikrek remekelésének köszönhetően.

Eredményes évet zár a Maros Művészegyüttes

Székelyhon
-
  Tegnap 20:18 Határtalan

Nemcsak Marosvásárhelyen és Maros megyében, hanem Erdély számos településén, fesztiválokon, találkozókon lépett fel idén a Maros Művészegyüttes, amely a hagyományos folkműsorokon kívül táncszínházi produkciókat is bemutatott.

A működési engedélyébe került egyes farmoknak az állattartási előírások figyelmen kívül hagyása

Székelyhon
-
  Tegnap 19:12 Határtalan

Hat állattartó farm maradt működési engedély nélkül Háromszéken: az állategészségügyi igazgatóság az elmúlt hetekben a Kovászna megyében bejegyzett 300 állattenyésztő gazdaság közül 78-at ellenőrzött, és ezek közül kilencnél találtak kirívó rendellenességeket.

Vigyázat, rovarirtókként kopogtató szélhámosok házalnak

Székelyhon
-
  Tegnap 17:18 Határtalan

Szélhámos rovarirtók jelentek meg Sepsiszentgyörgyön, akik hívatlanul, fertőtlenítés címén kopogtatnak be a háztartásokba, ez azonban csak álca. A valódi céljuk felmérni a terepet, hogy a lakásokban vannak-e ellopható tárgyak.

Gyönyörű környezetben gazdag vásár

Székelyhon
-
  Tegnap 16:24 Határtalan

Harmadik alkalommal rendezik meg a Gyimesbükki Hegyvidéki Kisgazdák Karácsonyi Vásárát. A december 21-én és 22-én zajló eseményen házilag készült termékek kóstolására, illetve vásárlására lesz lehetőség.

Nézeteltérést szült a Hargita megyei kölcsönigény – frissítve

Székelyhon
-
  Tegnap 15:21 Határtalan

Ötvenmillió lej értékben venne fel hitelt a Hargita megyei önkormányzat, az elképzelés RMDSZ-es támogatói szerint így biztosítani lehetne egy több millió eurós útfelújítási projekt zavartalan kivitelezését. A határozattervezetet viszont nem támogatták az ellenzékiek.