Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 175 hír

Helytállt Sevillában a CFR, a továbbjutás elmaradt

Gól nélküli döntetlennel zárult az FC Sevilla és a Kolozsvári CFR csütörtök esti összecsapása, ezzel a spanyolok jutottak tovább az Európa Liga nyolcaddöntőjébe. A kolozsváriak a végén betaláltak, de a gólt a videobíró igénybevételével érvénytelenítették.

Söpréssel lett elődöntős az Újpest

Az Újpest hazai pályán 5–2-re legyőzte a Dunaújvárost csütörtökön este, ezzel összesítésben 4:0-ra megnyerte párharcukat a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében. Hokis kifejezéssel: söpréssel jutott tovább.

Fokozódik a nyugtalanság a koronavírussal kapcsolatban Hargita megyében

Székelyhon
-
  Tegnap 21:15 Határtalan

A koronavírus romániai megjelenése nem hozott olyan szigorításokat a járványügyi óvintézkedések terén, amelyek érintenék Hargita megyét. Csütörtökre 49-re emelkedett a megyében a lakhelyi elkülönítés alatt állók száma. Egyre inkább tapasztalható az aggodalom a lakosság körében.

Ismertette városfejlesztési elképzeléseit Korodi Attila és csapata

Székelyhon
-
  Tegnap 21:15 Határtalan

Lakhatás, közbiztonság, közösségépítés, idősek, fiatalok, nagycsaládosok felkarolása, oktatás, közlekedés, egészségügy, turizmus, vállalkozás – ezek a témakörök mentén ismertette elképzeléseit Korodi Attila polgármesterjelölt és csapata csütörtök este Csíkszeredában.

Góllal tért vissza a pontkirály Shalla, ismét előnyben a Sportklub

Megőrizte Debrecenben szerzett pályaelőnyét a Csíkszeredai Sportklub a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében. A csíki kék-fehérek csütörtökön este hazai jégen 3–1-re nyertek a Debrecen ellen, így összesítésben 2–1-re vezetik a párharcot.

Antal: Románia a következő tíz évben is elronthatja az EU-s pénzek lehívását

Románia a következő tíz évben is elronthatja az Európai Uniós pénzek lehívásának módját, mint ahogy ez történt az elmúlt tíz évben is – kongatta meg a vészharangot Antal Árpád. Szerinte az körvonalazódik, hogy a nagyszámú lakossággal rendelkező városokat akarják kiemelten támogatni.

Felfüggesztik tevékenységüket a tékvandózók a koranavírus miatt

Székelyhon
-
  Tegnap 19:18 Sport

A Román Tékvandószövetség közölte, csütörtöktől kezdődően március 31-ig egyetlen, a versenynaptárban szereplő belföldi, vagy külföldi eseményen sem vesznek részt a sportolók, edzők és játékvezetők.

Forradalmi fényrajzok Sepsiszentgyörgyön

Székelyhon
-
  Tegnap 19:18 Határtalan

Újabb rajzok készítésére hívja a város óvodásait és iskolásait Sepsiszentgyörgy önkormányzata, ezúttal az 1848-49-es forradalom és szabadságharc témájában.

Hargita megye is beléphet a Csíkszentmárton és Dormánfalva közötti perbe

A Bákó Megyei Törvényszék csütörtöki végzése értelmében Hargita megye önkormányzata is beléphet abba a perbe, amelyet Csíkszentmárton község indított a moldvai, Bákó megyei Dormánfalva önkormányzata ellen.

Döntöttek: nem mehetnek külföldi kiszállásra a marosvásárhelyi önkormányzati képviselők

Székelyhon
-
  Tegnap 18:18 Határtalan

Három személy kapott meghívást, hogy képviselje Marosvásárhelyt Párizsba, a dél koreai békekonferencián. A Szabad Emberek Pártja felhívta a marosvásárhelyi közösség figyelmét, hogy a marosvásárhelyi városháza egy olyan találkozóra akar küldeni képviselőket, ahol koronavírussal fertőzött személyek lehetnek.

Sepsi OSK–Jászvásári Poli: Rednic egy döntetlennel is kiegyezne

Székelyhon
-
  Tegnap 18:18 Sport

Mircea Rednic, a Jászvásári Poli vezetőedzője szerint egy döntetlen is nagyon jó eredménynek számítana a Sepsi OSK otthonában. A piros-fehérek „kedvenc” ellenfelüket fogadják a play-out nyitányán.

Fesztivállal búcsúznak a téltől Szovátán

Székelyhon
-
  Tegnap 18:18 Határtalan

A tavalyihoz hasonlóan, idén is megszervezi a Szovátai Ifjúsági Szervezet a helyi önkormányzat támogatásával a Hófesztet, a havas-téli ünnepséget, amellyel tulajdonképpen a téltől búcsúznak kicsik és nagyok, sportkedvelők, vagy akiket csak a játék és móka vonz ki az eseményre.

RMDSZ-jelöltek: változásra van szükség Gyergyószentmiklóson

Székelyhon
-
  Tegnap 18:18 Határtalan

Csergő Tibor András, a Tarisznyás Márton Múzeum igazgatója és Len Emil Balázs, Gyergyószentmiklós alpolgármestere pályázik arra, hogy az RMDSZ március 8-i előválasztását megnyerve a szervezet polgármesterjelöltje legyen a nyári önkormányzati választáson. Mindketten csütörtökön mutatkoztak be.

Újabb fordulójához érkezett a Romániai Floorball Liga

Székelyhon
-
  Tegnap 17:15 Sport

Hétvégén Székelyudvarhelyen folytatódik a Romániai Floorball Liga, a szezon harmadik tornájának a címvédő Floorbulls lesz a házigazdája.

Amit az iskolákban jelenleg tenni kell a fertőzés megelőzése érdekében

Székelyhon
-
  Tegnap 17:15 Határtalan

A kézmosás és a takarítás fontosságára figyelmeztette a Maros megyei iskolaigazgatókat a megyei népegészségügyi igazgatóság vezetője egy olyan tájékoztatón, amelyet a koronavírus-helyzet kapcsán hívtak össze.