Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Graffitizés közben kaptak el egy 18 éves srácot a rakpartnál

A Szegedi Rendőrkapitányságon eljárás indult egy helybeli fiatallal szemben, aki a rakpartnál graffitizett.

Az SZTE még mindig nem alapítványi egyetem egy jogi csavar miatt

Még mindig nincs hivatalosan bejegyezve a Szegedi Tudományegyetem fenntartói alapítványa, mivel a Magyar Közlönyben egy másik, de ugyanolyan nevű, már régóta létező alapítványt jelöltek meg, aminek a felszámolása még mindig tart.

Felmatricázott Pesa villamos hirdeti, hogy sokan nem az autót választják Szegeden

Szeptemberig a helyi járműveken kihelyezett tájékoztató anyagokkal köszönik meg a Szegeden utazóknak, hogy a közösségi közlekedést választják – közölte Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester szerdán.

A lehető legrosszabb helyen balesetezett egy villamos, több troli- és villamosvonalon vannak fennakadások

Összeütközött egy kombi BMW és egy PESA villamos a Párizsi körút és a Kossuth Lajos sugárút kereszteződésében.  A villamos belóg a kereszteződésbe, így nemcsak az 1-es és 2-es villamosvonalakon, de a keresztirányú trolibuszvonalakon is fennakadás várható, illetve az autós forgalom is torlódhat.

Nem jött össze a meccsnézés a szurkolói faluban

Szegeder
-
 21.06.15 21:36Sport

Fél óra után elment a kép és a hang az újszegedi partfürdőn rendezett közös meccsnézésen. A Coca Cola Szurkolói Falu néven futó rendezvényen a Magyarország–Portugália meccsre kedden kora este cca. két-háromszáz ember gyűlt össze, mire azonban visszatért az adás, úgy negyven százalékuk elment.

Egy csomó belvárosi egyirányú utca lesz kétirányú a bringásoknak

Szegeder
-
 21.06.15 14:38Belföld

Azt egyelőre nem tudja a város sem, hogy mikortól lesznek ezek az utcák kétirányúsítva, de bizonyára még idén.

Tengerpartot csináltak az újszegedi Tisza-partból – ilyen lett a Lapos Beach

Szegeder
-
 21.06.15 13:25Belföld

Kedden délben átadták a szegediek új szabadstrandját, a Lapos Beach-et. A város 30 milliót költött.

Megindul a légicsapás a szúnyogok ellen

Mivel a katasztrófavédelem által megrendelt irtás nem hozott jelentős eredményt, keddtől kezdődik az önkormányzat által megrendelt földi/légi gyérítés.

300 milliót nyert a „megyei identitás erősítésére” a megyei önkormányzat

A projekt keretében szervezendő rendezvényeken cél a közösségteremtés, a helyi termelők és képzőművészek bevonása a társadalmi szerepvállalásba.

Népszava: Jöhet az ellenzéki önkormányzatok híroldalainak összehangolása a kormánypropagandával szemben

A Népszava arról ír, hogy rövidesen indulhat az ellenzéki települések híroldalainak összehangolása a kormánypropagandával szemben, egy egyfajta ellenzéki MTI.

Idén nem lesz szabad a rakpart

Szegeder
-
 21.06.14 14:39Belföld

Június közepe van, ami azt jelenti hogy elméletileg már időszerű volna a Huszár Mátyás rakpart idei lezárása hétvégente. Tavaly július 11-én kezdődött a lezárósdi, úgyhogy megkerestük Mihálik Edvin zöldváros-tanácsnokot (aki tavaly is bejelentette mindezt), hogy mi várható 2021-re. Röviden: semmi.

A mobil partfalat próbálják, így zárva lesz a rakpart

Szegeder
-
 21.06.14 14:22Belföld

A kötelező szerelési gyakorlatot 2021. június 16-17-én (szerda-csütörtök) hajtja végre az ATIVIZIG.

Teljesen átalakul a Belvárosi híd szegedi hídfője és az Oskola utca

Szegeder
-
 21.06.14 09:38Belföld

A tanév végét követően, június 21-én (hétfőn) elkezdődik az Oskola utca teljes felújítása. Az összehangolt közmű- és útrekonstrukció fő célkitűzése a helyi közlekedés biztonságosabbá és gyorsabbá tétele, valamint az Oskola utca XXI. századi látványának és kényelmének megvalósítása.

Ki korán kel, pizzás csigát lel

Szegeder
-
 21.06.13 11:48Színes

Biciklis reggeli és gyorsszervíz lesz ismét, az eseményt egy önkormányzati projekt, a Biciklin Szeged szervezi. A tanév utolsó hétfőjén több száz pizzás és kakaós csigával várják a szervezők a korán kelő bringásokat a Dóm téren. A Bringás Csiga elnevezésű akció során felpumpálják és meg is olajozzák a járgányunkat, amíg mi elfogyasztjuk az…

Aláírták: a szerb oldalon is indulhat a Szeged-Szabadka vasútvonal felújítása

Ez még nem a tram-train, hanem a nagyvasúti pálya, amin majd az is fog haladni. A magyar oldalon már tavaly aláírták a szerződéseket, míg a szerb oldalon erre most került sor. Jelen állás szerint 2022 szeptemberére ígérik azt, hogy vonatozhatunk Szabadkára.