Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Halálra gázoltak egy bringást az algyői hídon

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi ütött el egy kerékpárost, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

„Majd tavasszal szavazok arra a féregre, amelyik nyer az előválasztáson, aztán hope for the best”

Szegeder
-
 Ma 21:31Belföld

Miért hagyja ki valaki az előválasztást, ha mégis kormányváltást szeretne? A kérdés megválaszolására saját ismerőseinket, fiatal, 20–40 körüli szegedieket kerestünk fel. Volt, aki azt írta, neki mindenki jó, aki ellenzéki, szavaz majd rá; más egyenesen féregnek nevezte a jelölteket, és csak tavasszal fog voksolni.

Óráink maradtak hátra az idei nyárból

Vasárnap még napos, száraz időnk van, a reggeli előrejelzések szerint 24 és 29 fok közé melegedett délutánra a levegő. Szegeden per pillanat 26 fok van.

Ellenőrzik, mennyire szennyezők a szegedi autók

Huszonötödik alkalommal ellenőrzik közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát hétfőtől péntekig Budapesten és három vidéki nagyvárosban, köztük Szegeden is.

51 bevándorlót kaptak el a gyálaréti töltésnél

A csoport tagjai szír és szomáliai állampolgárnak vallották magukat. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

„Klára, te tudod-e, hogy kit támogattok Szegeden?”

Az RTL által rendezett előválasztási vitán is előjött a Csongrád-Csanád megye 2-es számú országgyűlési választókerületében induló jobbikos Tóth Péter neve, aki korábban még meglehetősen szélsőjobbos kijelentéseket tett a homoszexuálisokkal kapcsolatban.

Megnéztük az üllési előválasztást, amire egy hétig vártak az emberek

Szegeder
-
 Tegnap 19:01Belföld

Szombaton pótolták Üllésen a múlt héten elmaradt ellenzéki előválasztási szavazást. Megnéztük, hogyan zajlik a voksolás a településen, ahol mindhárom szavazókörben a Fidesz nyert 2018-ban.

Ingyenes Fran Palermo-koncert lesz ma este Üllésen

Szegeder
-
 Tegnap 17:52Belföld

22 órától a nyáron a Grasahu fesztiválnak is otthont adó üllési Pusztaszínházban lép fel az indie-alternatív zenakar az üllési falunap keretein belül. A belépés ingyenes.

Éjszaka, hatalmas zajjal dolgoznak a vasúton

Szegeder
-
 Tegnap 17:29Belföld

Óriási zajjal dolgoztak szeptember 21-én éjjel Szeged-Rendező pályaudvaron, amire több olvasónk is felhívta figyelmünket. A helyszínen a videóban látottakat tapasztaltuk, de levélben a kivitelező Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.-t is megkerestük.

„Országos gyerekemelés” az agórában: azért demonstrálnak, hogy több gyerek szülessen

Szombaton a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs mellékrendezvényeként „országos gyerekemelést” tartott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a kormányzati Családbarát Magyarországgal együttműködésben.

350 ezren szavaztak eddig az előválasztáson

Rekordrészvétel volt az előválasztás ötödik napján, minden eddiginél többen szavaztak pénteken Magyarország első országos előválasztásán.

Megérkezett a hatodik tram-train is

Portugál kamionokkal futott be a hatodik tram-train három kocsirésze a szentesi vasútállomásra. Az érkezésről olvasónk küldött fotókat, köszönjük neki!

Koccanás a rókusi körforgalomban, a villamost nem akadályozza

Szegeder
-
 21.09.24 16:40Belföld

Koccanás történt a rókusi jelzőlámpás szuperkörforgalomban.

A Cosmo Consult új irodát nyit Szegeden és Debrecenben, 50 új munkahely jön létre

Budapest és Sopron után Debrecenben, illetve Szegeden nyitja meg új IT fejlesztő és szolgáltató központjait az üzleti informatikai megoldásokat nyújtó Cosmo Consult csoport magyar leányvállalata.

Alcsúton házasodhat ma össze Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, ha igazak a sajtóhírek

A 168 óra információi szerint úgy tűnik, hogy a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének időpontjával kapcsolatos pletykák igazak, tehát szeptember 24-én, egészen pontosan ma tarthatja.