Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Csongrád megyében 30, az országban 733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írja a kormány tájékoztató oldala.

Nincs pénz füvet nyírni, bevetették a birkákat a Napfényfürdőnél

Szegeder
-
  Tegnap 21:39 Színes

Kitört a koronavírus-járvány, ami elérte Magyarországot is. Bezártak a mozik, színházak, lakat került a szegedi fürdőkre is. Az Aquapolis kertjét gondozó cég meghozta a meghozandó gazdaságos döntést: gépiesített, embererőt igénylő fűnyírás helyett kellemesetahasznossal birkalegeltetés.   Szar mondjuk van utánuk, de hát mint tudjuk, ami…

A pártoktól, az önkormányzatoktól, a multiktól és a bankoktól is szednek be pénzt a védekezési alapba

A koronavírus-járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosít a kormány, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét.

Csongrád megyében 25, az országban 678 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Szegeder
-
  Tegnap 08:39 Belföld

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írja a kormány tájékoztató oldala.

Bevásárolt az önkormányzat: 50 ezer szájmaszk és gumikesztyű érkezett

Szegeder
-
  20.04.03 22:15 Belföld

Pénteken megérkezett Szegedre az a szállítmány, amit még korábban jelentett be a városvezetés.

Úgy tűnik ma kétszer is tartottak bokrétaünnepet az uszodánál

Szegeder
-
  20.04.03 15:34 Belföld

Pénteken tartottak bokrétaünnepet a szegedi fedett uszodánál, mivel az épület elérte legnagyobb magasságát, 15 métert, az eseményről azonban eléggé eltérő beszámolók születtek.

2 millió forintot ad a Szeged-Csanád a vírusjárvány miatti szűkölködőknek

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgó csapatának játékosai, edzői és a klub vezetősége saját fizetésének egy részét ajánlja fel a koronavírus-járvány okozta vészhelyzetben nehézséggel küzdők megsegítésére.

A Picket is bevette a honvédség

Újabb vállalatoknál jelentek meg a honvédelmi irányító törzsek - közölte a Honvédelmi Minisztérium pénteken az MTI-vel. A listán élelmiszeripari, szállítmányozási és vegyészeti cégek szerepelnek, többek között Bonafarm Csoport.

Infektológiai klinikát és oktatóközpontot alakítanak ki az SZTE-n

A Szegedi Tudományegyetem újabb egészségügyi mérföldköve lesz az a beruházás, amelynek eredményeképpen infektológiai klinika és oktatóközpont épül Szegeden. Az SZTE gyermek és felnőtt pácienseket egyaránt fogadó, 1,5 milliárd forintból megvalósuló Infektológiai Központjában a fertőző betegek ellátása mellett gyakorlati oktatás is folyik, új,…

Nyolc szervezet kéri Káslert a házi segítségnyújtás és a támogató szolgálatok bővítésére, és a szociális szakemberek bé…

A szervezetek arra kérik Kásler Miklóst, hogy a jelenlegi költségvetés újratervezése során, és a készülő 2021-es költségvetési törvény tervezésekor a fogyatékossággal élő emberekért, a gondozásra szoruló idős emberekért, az őket gondozó családtagjaikért és a szociális szakemberekért felelős miniszterként tegyen azért, hogy végre minden…

Csongrád megyében is tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Nébih

Tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) április 3-tól Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében fokozott tűzveszély miatt.

Szerdán hoznak döntést a kijárási korlátozások jövőjét illetően

Orbán Viktor szerdára tervezi, hogy döntést hoznak a múlt héten bevezetett kijárási korlátozások jövőjét illetően. 500 ezer forintos plusz juttatást kapnak az egészségügyi dolgozók, illetve létrehozták az egészségügyi átcsoportosítási tervet is.

Távirányítható rendszámtáblával trükközött, elfogták a rendőrök

El akarta kerülni az útdíj befizetését egy tehergépkocsi-vezető Csongrád megyében, aki egy távirányítóval működő szerkezet segítségével tette felismerhetetlenné az első rendszámtábláját.

Védőnőket tanítanak be a lélegeztetőgép kezelésére Szegeden

Tanfolyamon sajátíthatják el a lélegeztetőgépek működtetését és kezelését a szegedi védőnők.

Az országban 623, Csongrád megyében 23 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Szegeder
-
  20.04.03 08:08 Belföld

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 623-főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írja a kormány tájékoztató oldala.