Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Pünkösd utántól már szabad lesz lagzikat is tartani Magyarországon

Másfél, akár két hónappal is hamarabb állhat helyre az élet és kerülhet vissza a régi kerékvágásba Magyarországon, mint az EU egyéb más államaiban, és pont azért, mert nálunk az ún. keleti vakcinákkal is oltottak, mondta Gulyás Gergely a mai kormányinfón. Lesznek táborok és hamarosan lehet lagzikat is tartani.

Dobrev Klára = Gyurcsányné – És nem csak a fideszesek többsége szerint

Május elején Dobrev Klárát jelölte a DK kormányfőnek a 2022-es választásra. Ismert, hogy az ellenzéki összefogás pártjai egy előválasztással akarják megtalálni közös miniszterelnök-jelöltjüket, így Dobrev csak egy a féltucat lehetséges személy közül.

Meghosszabbítják a félévet az orvosin, de a hallgatók nem ezért aggódnak

Szabad Pécs
-
 21.05.12 16:37Vélemény

Külföldi egyetemisták fertőzésgócok kialakulásától tartanak, ugyanis nem sokkal a félév vége előtt újra jelenléti vizsgákat rendeltek el az egyetemen.

2,1 milliárdért árulják a pécsi pezsgőgyárat, pincéstül, éttermestül, (leendő) szállodástól

Eladó Magyarország második legrégebbi pezsgőgyára, illetve az azt, és hozzá kapcsolódó más ingatlanokat és szolgáltatásokat üzemeltető pécsi Littke Pezsgőház Kft.

Ellenzéki előválasztás: személyesen és online is lehet majd regisztrálni és szavazni

Kedden ismét ülésezett a hat ellenzéki párt elnöke és társelnöke. Az elmúlt hetekben, hónapokban folyamatos egyeztetéseket folytattak a pártok az előválasztás kulcskérdéseiről, most pedig a kirakós utolsó darabja is a helyére került. Az elnökök ugyanis úgy döntöttek, hogy lehetővé teszik az előválasztáson mind a személyes, mind az…

Kondi: Újabb feljelentés a pécsi önkormányzat sportcégének gazdálkodása miatt

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. jelenlegi vezetője egy, az előző, fideszes városvezetés idején, és Vári Attila irányítása alatt történt bérbeadási szerződéssel kapcsolatban.

A pécsi megyéspüspök visszavonta a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentést

Felföldi László, a Pécsi Egyházmegye megyéspüspöke, a mai nappal, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 3 nappal korábbi irányelveivel összhangban határozva visszavonta a hívek számára korábban a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentést.

Lánc-reakció: Megoldásra van szükség a lakáspolitikában Pécsett

Szabad Pécs
-
 21.05.07 14:19Vélemény

Egy kerekasztal-szerű egyeztetés már volt a múlt héten a pécsi Lánc utcai bérlakások ügyében, egy másik pedig mára van kitűzve a pécsi városházán. Kemény dió a pécsi lakhatás, hiszen a Lánc utcában történtek éppen csak az, ami most felszínre került.

Miseta Attila bízik abban, hogy a modellváltás után a rektor és a szenátus befolyása még nőhet is

Szabad Pécs
-
 21.05.07 14:05Vélemény

Hosszú, részletes és izgalmas interjút adott a Pécsi Tudományegyetem rektora, dr. Miseta Attila a pécsi önkormányzati médiacég által működtetett Pécsmának. Ehhez kellettek a lap főszerkesztője, volt munkatársunk kérdései, és az, hogy Miseta bevállalja az ezekre való válaszadást. A legfontosabbak kijelentései/válaszai Miseta Attilának.…

Új tulajdonos fejlesztheti a mecseki volt tüdőszanatóriumot

Szabad Pécs
-
 21.05.07 11:26Vélemény

65 milliárd forintos ingatlancsomag szállt a PTE-re és a frissen létrehozott fenntartó alapítványra. Ezzel a „szegényebb" intézmények közé sorolható – van, amelyik részvénycsomagot is kapott.

Szereplőválogatást tart jól éneklő gyerekeknek egy musicalhez a Pécsi Nemzeti Színház

Gyermekszereplőket keresnek a Valahol Európában című musicalhez, írta közleményében pénteken délelőtt a Pécsi Nemzeti Színház.

Éveken át mérgezte a szomszédja kutyáját egy pécsi férfi

A Pécsi Járási Ügyészség állatkínzás vétsége miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki a szomszédja kutyáját éveken át próbálta elpusztítani.