Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

A Facebook sem lenyelni, sem kiköpni nem tudja az amerikai elnökválasztást

Szabad Európa
-
  Tegnap 17:39 Külföld

Régóta vita, hogy mekkora felelőssége van a Facebooknak a politikában. A cég sokáig kitartott amellett, hogy nincs joga cenzúrázni az oldalon megjelenő tartalmakat. Az amerikai elnökválasztás közeledtével most mégis kicsit bekeményítettek.

Sorra hagyják el az IT vállalatok Belaruszt

Szabad Európa
-
  Tegnap 17:03 Vélemény

Volt olyan cégvezető, akit be is börtönöztek a tüntetések alatt.

Terrortámadás lehetett a párizsi késes támadás

A Charlie Hebdo szerkesztőségének a közelében támadtak rá két emberre bozótvágókéssel vagy húsbárddal. Az áldozatok nincsenek életveszélyben, a támadókat elfogták.

Bayern szurkolók: így kell meccset rendezni közönség előtt

Szabad Európa
-
  Tegnap 16:45 Vélemény

Lázmérés, maszkviselés, távolságtartás. Rendhagyó meccs volt, de jól érezték magukat a szurkolók.

Mi felett őrködik valójában az Állami Számvevőszék? - II. rész

Szabad Európa
-
  Tegnap 16:33 Gazdaság

A számvevőszék egyik legfontosabb feladata a pártok gazdálkodásának ellenőrzése. Mennyire szigorú az ÁSZ a különböző pártokkal szemben?

Lezuhant egy szerb vadászgép gyakorlatozás közben

Két pilóta meghalt, egy civil pedig megsérült, amikor a szerb hadsereg vadászgépe gyakorlatozás közben lzuhant a boszniai határ mellett.

Trumpról neveznének el egy tavat a Balkánon

Elhúzódó vita végére tehet pontot egy vicces megjegyzés: egy tavat neveznének el Donald Trump amerikai elnökről a Balkánon

Világszerte utcára vonul a Fridays for Future

Szabad Európa
-
  Tegnap 15:03 Külföld

A környezetvédő mozgalom, ami főleg Greta Thunberg svéd aktivista nevéről ismert, újra élő tiltakozásokat szervez világszerte, ugyanis szerintük a járvány ellenére a klímaváltozás továbbra is komoly fenyegetést jelent.

Többen születtek és kevesebben haltak meg Magyarországon

2020 január–augusztusában a születések száma 4,7 százalékkal több, a halálozásoké 4,4 százalékkal kevesebb volt Magyarországon, mint 2019 azonos időszakában, derül ki a KSH friss adataiból.

Kim Dzsongun bocsánatot kért, amiért lelőttek egy dél-koreait

A férfi eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a két Korea közötti tengeri határon. Az északi rezsim szokatlan módon elismerte a férfi lelövését, és bocsánatot kért az eset miatt.

Ezért számít a Klubrádió ügye a Fidesznek

Szabad Európa
-
  Tegnap 12:54 Gazdaság

Sokan lebecsülik a hagyományos rádiók jelentőségét, pedig még mindig millióknak, köztük fiataloknak is fontos tájékozódási forma a rádió. És legjobban a rádióhoz kötődünk. De milyen esélyei vannak a Klubrádiónak?

Navalnij számláit befagyasztották, lakását lefoglalták

​Az orosz hatóságok befagyasztották bankszámláit, és lefoglalták moszkvai lakását is, miközben Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus mérgezés következtében mintegy egy hónapig feküdt a berlini Charite kórházban.

Kisvárdai Fecskeház - ingyen lakás puszira

Szabad Európa
-
  Tegnap 11:09 Belföld

Tizenegy lakást újított fel, több mint 190 millió uniós és magyar adóforintból a kisvárdai önkormányzat. A Fecskeháznak hívott 11 lakásra pályázatot írtak ki. A helyi ellenzék szerint kapott lakást a volt fejlesztési miniszter titkárnőjének a lánya, valamint a feleségének egyik alkalmazottja is.

Bayern szurkolók: a vírus nem állít meg minket

Szabad Európa
-
  Tegnap 08:21 Vélemény

A tervezett 2100 helyett becslések szerint 1000 körüli német szurkoló érkezett csak a Szuperkupa-döntőre. Ők viszont nagyon lelkesek voltak.

Új migrációs kereteket javasol az EU

Szabad Európa
-
  20.09.24 18:03 Külföld

Az elmúlt években az összes uniót sújtó válság közül feltehetően a 2015-2016-os migrációs válság volt az egyetlen, ami széteséssel fenyegette az uniót. Brüsszeli tudósítónk értékelése.