Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

Uniós vétóügy - Lehet, hogy mégsem lesz gyors megoldás

Nagyobb sebességre kapcsolt az uniós diplomácia az uniós költségvetés, illetve a koronavírus-járvány utáni helyreállítás szempontjából rendkívül fontos, december 10-11-re tervezett EU-csúcs előtt.

"Engem HIV-pozitívként halálra bocsátottak a Mária utcában, ennek 17 éve"

A kétségbeesésről, az elmúlt 17 év változásairól, az élet- és karrierkilátásokról, a családi, társadalmi hozzáállásról, a felvilágosításról és annak hiányáról beszélgettünk az AIDS elleni küzdelem világnapján Bereczky Tamással, aki HIV-pozitív, és köszöni, jól van.

EP-képviselő bukott le egy illegális szexpartin Brüsszelben

A belga rendőrség péntek este egy 25 fős szexpartit szakított félbe, melyen diplomaták is részt vettek.

Vitához vezettek a járvány hivatalos bolgár adatai

Nemcsak az egészségügyi intézményeket, de a statisztikákat összeállító állami szervezeteket is felkészületlenül érte a koronavírus-járvány. Hónapok sem voltak elegendőek a megfelelő és egyértelmű tájékoztatási rendszer kidolgozásához Bulgáriában.

Kudarcot hoztak Bolsonaroéknak a brazil önkormányzati választások

Leszerepelt a régi baloldal is, a mérsékelt jobboldali pártok nyertek sokat.

Egy éve még tagadta a nagykállói polgármester, hogy temetőt adtak el egy helyi vállalkozónak

Emberi csontok egy újonnan épített útszakasz padkáján és rég elhantolt emberek maradványai Nagykálló kellős közepén. Az önkormányzat még 2018 végén adta el az egyik helyi vállalkozónak a város centrumában álló Tekenős-dombot. Egy évvel ezelőtt a polgármester azt állította: ott soha nem volt temető.

Autós karácsonyi vásárral hangolódnak az ünnepre egy német városban

Az unterbrunni vásár látogatói az autójukban élvezhetik a forralt bort és a sütiket.

Az engedélyezés fázisába lépett az egyik ígéretes koronavírus-vakcina

Jelenleg 151 294 aktív koronavírusos esetet tartanak számon Magyarországon. 662 ember lélegeztetőgépen van. Hamarosan döntés születik, milyen szabályok lesznek az ünnepek alatt.

Kihalt marad idén a Vörösmarty tér

Elmarad az idei karácsonyi vásár a budapesti Vörösmarty téren.

A londoni munkaerőpiacon pusztított leginkább a járvány Európában

A világ leglátogatottabb álláshirdető portálja szerint a nyugat-európai fővárosok közül Londonban csökkent leginkább az elérhető állások száma a koronavírus-járvány miatt, de más helyeken is hasonló a trend. Az Indeed nevű portál öt európai főváros – London, Berlin, Madrid, Párizs és Róma – munkalehetőségeit vizsgálta. Az adatok szerint…

Újabb magyar-lengyel kormányfői egyeztetés, közben Angela Merkel cáfolja Orbán Viktort

Miközben Angela Merkel német kancellár elismerte, hogy nincs még megoldás a magyar és a lengyel uniós vétók okozta helyzetre, egy héten belül másodszor egyeztet a közös stratégiáról Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő. Ezúttal Orbán Viktor repült Varsóba, csütörtökön Mateusz Morawiecki járt Budapesten. A…

A hétvégéig áttörést vártak a brexit-tárgyalásoknál, nem jött össze

Az EU és az Egyesült Királyság kezd kifutni az időből, január elsejéig meg kellene állapodniuk a válás még vitatott pontjairól

Megkapják-e a közművelődési dolgozók a kormány által beígért béremelésüket?

Szabad Európa
-
 Tegnap 17:12Belföld

A napokban lenne esedékes a közművelődési dolgozók hatszázalékos fizetésemelése, ráadásul január 1-ig visszamenőleg, így a könyvtárosok, múzeumi dolgozók nagyobb összeggel futhatnának neki a karácsonynak. De hol a béremelés fedezete?

Irán és az atombomba: mennyi idő kell még?

Miután Donald Trump 2018-ban kilépett abból a nukleáris egyezményből, amit három évvel korábban Irán a világhatalmakkal kötött, Irán megszegte a megállapodás több pontját. De vajon mennyivel került így közelebb az atombomba előállításához? Összeomlás fenyegeti a 2015-ben Irán és a világhatalmak között kötött nukleáris…