Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Vásárnaptár: Mohácstól Tiszaújvárosig

Szabad Föld
-
  Ma 00:26 Gazdaság 

December 16., december 17., december 18., december 19., december 22.

Társkereső

Szabad Föld
-
  Ma 00:22 Életmód 

A Szabad Föld hetilap december 15-i számának Társkereső rovatában megjelent üzenetek.

Segítsünk egymáson

Szabad Föld
-
  Ma 00:17 Életmód 

A Szabad Föld hetilap december 15-i számának Segítsünk egymáson rovatában megjelent üzenetek.

Aggódó édesanya hívta fel a figyelmet a lányok fotóit gyűjtő honlapra

Szabad Föld
-
  Tegnap 22:50 Életmód 

Fesztiváljegyeket meztelen fotókért. - Szerkesztőségünket is megkereste egy édesanya, aki egyetemista korú lányától értesült egy figyelemre méltó honlapról. Az RTL Klub Híradója tudósítást készített az esetről, és rövid időn belül a honlap üzemeltetőinek reakciójáról is beszámolt.

Záródó kapuk - Ebben az ügyben együtt szavaz a Fidesz és a Jobbik

Szabad Föld
-
  Tegnap 20:32 Életmód 

Még karácsony előtt gyorsan, határozottan utasított el egy európai parlamenti határozatot a Fidesz–KDNP a Jobbik támogatásával.

Látást kaptak ajándékba

TÖBB TÍZEZER forintba kerül egy gyerekszemüveg, de támogatást csak azok kapnak, akiknek hat dioptriánál rosszabb a szemük. A gyengénlátás a gyerekek egész életére kihathat, ezért a Magyar Látszerész Szövetség és a Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) programjának köszönhetően ezer hátrányos helyzetű gyermek ingyen juthat…

Élni és szeretni tanít

Szabad Föld
-
  Tegnap 00:36 Életmód 

ANYÁCSKÁT Oláh Ibolya megasztáros szereplése idején ismerte meg az ország. Tiszadobról huszonhat év után kényszerült távozni, azóta a kecskeméti S. O. S. Gyermekfalu otthonvezetője. Illésné Áncsán Aranka nemrég adományboltot nyitott és Richter Aranyanyu-díjat kapott.

A kérő viselkedése ' kóros személyiségvonásokat mutat'

Szabad Föld
-
  Tegnap 00:27 Életmód 

A Szabad Föld hetilap Kinek mondjam el rovatában megjelent üzenetváltás.

Salánki Anikó: Szenteste kiderül

Szabad Föld
-
  Tegnap 00:20 Életmód 

Az ablakhoz nyomta az orrát, úgy nézett ki a kertre. Esik a hó! Egy pillanatra elöntötte a boldogság. Régen a december volt a legszebb hónap az évben. Apa szerette a havat, dudorászva lapátolta el, szívességből még az öreg szomszédok háza előtt is, ő meg ott ugrált körülötte.

Arcok a Kalendáriumból – Versvándor az állomáson

Szabad Föld
-
  Tegnap 00:05 Életmód 

Versvándor az állomáson címmel írtunk Tóth Péter Lórántról a Szabad Föld 2018- as Kalendáriumában. Harminchét éves, és testnevelés–történelem szakos tanárként 12 esztendőn át tanított szülővárosában, Kunszentmiklóson.

Hírneves egri fénygömb

Szabad Föld
-
  17.12.14 23:40 Életmód 

Az ünnepvárás idején a legtöbb település fényárban úszik, de az egriek most különösen büszkék lehetnek adventi díszkivilágításukra.

Mesés varázslat Karácsonyfalván

Szabad Föld
-
  17.12.14 23:31 Életmód 

Csongrád-Bokros főutcáján egy pirosra festett parasztház áll. Este ragyogó égőfüzér világítja meg, nappal jól látható rajta a létrán lekúszó Mikulásfigura. Itt van Karácsonyfalva.

Lopják, méghozzá nagy tételben lopják a kutyákat

Szabad Föld
-
  17.12.14 11:03 Életmód 

Bevallom, egy olyan maffiahálózatra hívta fel figyelmünket Fejes Sándor levelében, amiről a Kutyapostás mostanában nem hallott.

Világverő kereklevelű

Szabad Föld
-
  17.12.13 22:15 Életmód 

Burgundia a hazája, innen indult világhódító útjára a chardonnay fehérborszőlő-fajta. A földkerekség minden szőlőtermesztő országában ismerik, termőterülete hazánkban az utóbbi 2-3 évtizedben növekedett csaknem 3000 hektárra, s vált a harmadik legelterjedtebb fajtánkká.

Felülmúlhatatlan a szénsavas szikeny

Szabad Föld
-
  17.12.13 22:04 Életmód 

Ha a különböző anyagok, vegyületek között világversenyt rendeznének arra nézve, melyik közülük a legsokoldalúbban hasznosítható, alighanem a szódabikarbóna vinné el a pálmát. Még ma is, noha az utóbbi évtizedekben számos olyan termék született, amely egy-egy részterületen már tud annyit vagy még többet is, mint a legendás…