Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Spanyol kísérlet az elsivatagosodás megállítására

Syngenta
-
  Tegnap 06:18 Mezőgazdaság

Ha a dolgok változatlanul maradnak, századunk végére Spanyolország 70 százaléka sivataggá válik. Az Ibériai-félszigeten a félsivatagos övezetek területe ugyanis 30 ezer négyzetkilométerrel nőtt az elmúlt 50 évben.

A tehenész legyőzte a herceget

Syngenta
-
  19.12.13 11:14 Mezőgazdaság

Az 1944-ben született Peregrine Andrew Morny Cavendish, Devonshire 12. hercege nem egy szegény legény. Brit lapjelentések szerint vagyona mintegy 890 millió fontra rúg, de ez nem is csoda, hiszen a Cavendish család az egyik leggazdagabb brit arisztokrata família a 16. század óta.

Vegyes az orosz mezőgazdaság tízhavi teljesítménye

Syngenta
-
  19.12.11 06:58 Mezőgazdaság

Az orosz gazdálkodók csaknem 14 százalékkal növelték a gabonaértékesítést októberben – jelentette az Interfax hírügynökség az állami statisztikai hivatal, a Rosstat adatai alapján.

Drágulást prognosztizál a német hússzövetség

Syngenta
-
  19.12.09 11:14 Mezőgazdaság

Novemberben húsz, az afrikai sertéspestis miatt elpusztult vaddisznó tetemére találtak Lengyelországban, a német határ közelében, egy erdővel borított területen, távol a gazdaságoktól. Ez mindenesetre riasztó a német húsipar számára, olyannyira, hogy a német húsipari szövetség, a BVDF elnöke, Sarah Dhem komoly fogyasztói…