Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Veszélyben a brit ribizli

Syngenta
-
  Ma 07:23 Mezőgazdaság

Meglehetős izgalommal várja az Egyesült Királyság összesen 35 feketeribizli termesztője a szüret eredményét, mivel ez az első év, hogy egy új, az időjárásváltozásnak ellenálló fajta termést hoz.  Mintegy 10 ezer tonnás feketeribizlire számítanak a farmerek, akik termése eddig megsínylette az...

Szaúd-Arábia mellett új piacot keres a német búza

Syngenta
-
  19.08.16 05:59 Mezőgazdaság

A német búzaexportőrök olyan új piacokra való belépés lehetőségét keresik, mint Kína, Mexikó és Indonézia, mivel úgy látszik, hogy Szaúd-Arábia megnyitja a kaput az Oroszországból származó gabona előtt – jelentette be a német ágazati szövetségre hivatkozva a Reuters.

Európa-szerte sok, jó minőségű búza termett

Syngenta
-
  19.08.14 11:54 Mezőgazdaság

A négy legfontosabb európai búzatermelő, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia és Lengyelország a tavalyi aszálykár után idén várhatóan jóval többet takarít be – tudósított a Reuters hírügynökség.

Sör előttem, sör utánam

Syngenta
-
  19.08.12 08:12 Mezőgazdaság

Minden év augusztusának első péntekje Nemzetközi Sörnap, amit a folyékony kenyér kedvelői kellő tisztelettel ünnepelnek meg.