Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

Stílusiskola: maxi ruhák - nem csak esküvőkre

Style
-
  Ma 12:54 Életmód

A legtöbben akkor nyúlunk a földig érő, mintás ruhákhoz, amikor esküvőre készülünk, pedig tökéletes választás lehet nyaralás, vagy esetleg egy nyári randi során. Az egészen biztos, hogy egy pillanat alatt nőies és elegáns lesz így a megjelenésünk, mutatjuk is a kedvenceinket!

Kapcsolatgyilkos dolgok, melyeket jobb időben észrevenni

Style
-
  Ma 12:31 Életmód

Egyetlen párkapcsolat sem tökéletes, hiszen mindannyiunknak vannak hibái, de mindig van lehetőség arra, ha felismerjük ezeket a hibákat és megpróbáljunk javítani rajta, még mielőtt késő lenne. Bár mindannyian tudjuk, hogy a hazugság, a megcsalás és az önzés is tönkretehet egy kapcsolatot, azonban ezeken kívül is van néhány dolog, ami a…

A család fontossága a mai világban

Style
-
  Ma 12:24 Életmód

Szomorú, de igaz tény, hogy manapság már senkire sem számíthat igazán az ember, csak a rokonaira jó esetben. Ám vannak családok, amelyek sajnálatos módon széthullanak, vagy pedig marják egymást. Pedig ez így nincs rendjén.

3 egyszerű lépés a magány és a depresszió ellen

Style
-
  Ma 11:31 Életmód

Érezted már azt, hogy hiába vannak körülötted azok az emberek, akik számodra fontosak, mégis egyedül vagy? Ezt nevezik magánynak. Egy bonyolult és zavaró érzelmi válasz ez. A magány általában szorongó érzelmeket idéz elő bennünk. Mindenesetre szerencse az, hogy ez ellen is tudunk tenni, még akkor is, ha nem gondolnánk.

Isteni fehércsokoládés sajttorta, áfonya öntettel

Style
-
  Ma 11:27 Életmód

Egy kis édességre vágysz? Vagy egy buliba vagy hivatalos, és már nincs időd sütni? Ne aggódj, mert ezt a finomságot könnyen elkészítheted, és még a sütővel sem kell bajlódnod!

Talán egyszer

Style
-
  Ma 11:22 Életmód

Fekszem az ágyban, fekszem a fürdőkádban, ülök a buszon, futok, de csak jár, és jár az agyam. Folyamatosan kattog. Hiszen tenni nem tudok semmit. Pedig úgy szeretnék kiállni az út közepére, és torkom szakadtából csak üvölteni, és egy pillanatra megállítani az időt. De sajnos nem tehetem.

A találkozások mindenképpen létrejönnek

Style
-
  Ma 11:00 Életmód

A szabadság egyedül az elmében létezik. A hozzáállásom határozza meg, mennyire engedem, hogy a külső tényezők gúzsba kössenek, vagy befolyásolják világlátásomat. Egy folyópart megnyugtató csendjében érezhetem, hogy szabad vagyok, hogy senki és semmi sem korlátozza gondolataim szabad áramlását, egészen addig, amíg egy tőlem…

Ha már érzelmileg is felnőttél

Style
-
  Tegnap 22:30 Életmód

Fájni fog. Lesz olyan, hogy bármerre nézel, ugyanaz a sztori köszön vissza rád, és nem fogod érteni, hogy miért. Lesz olyan, hogy hiába rángatod, hiába hiszed azt, hogy az a te ajtód, egyszerűen nem fog kinyílni és a kulcsod is beletörik a zárba. De egy idő után már nem fogod magad mindenért hibáztatni. Egy idő után érzelmileg is felnősz.

Új csapat, új sisak, új eredmények

Style
-
  Tegnap 17:33 Életmód

Korábban már, hírül adtuk, hogy az idei esztendőtől immár három generáció nyomja a gázt a versenypályákon a Gender Racing színeiben. Ugyanis a csapattulajdonos kisfia ifjabb Gender Tamás, aki edzések szintjén már jó ideje koptatta a versenypályákat apukájával egyetértésben elérkezettnek látta az időt, hogy éles versenyben is kipróbálja…

Budapest legszebb kirándulóhelyei

Style
-
  Tegnap 11:07 Életmód

Természetjárók, figyelem! Úgy gondoltuk, hogy bemutatunk Nektek kettő ismert, és kettő kevésbé ismert túrázó helyet, ami a fővárosban található. Kezdődjék is a lista!

Ez kell ahhoz, hogy képesek legyünk tartós és boldog kapcsolatokban élni

Style
-
  Tegnap 11:05 Életmód

Mi szükséges ahhoz, hogy képesek legyünk tartós és boldog kapcsolatban élni? A legelső, korai anya-gyerek kötődésünk minősége, vagy annak hiánya lesz a legmeghatározóbb emberi kapcsolatainkban, ami életünk végéig kitart. A kötődés iránti vágyunk mindvégig elemi erejű marad.

Stílusiskola: így viselj crop topokat

Style
-
  Tegnap 10:52 Életmód

Javában tombol a kánikula, és ha minden jól megy, akkor még minimum másfél hónapig élvezhetjük a nyári időjárás előnyeit. Mi más lehetne az egyik kedvenc ruhadarabunk ebben a szezonban, mint a crop top, hiszen kényelmes, ha ügyesen kombináljuk más darabokkal, akkor kifejezetten stílusos, ráadásul egészen biztos, hogy nem fogunk…

10 dolog, amivel pillanatok alatt lenyűgözheted a férfiakat

Style
-
  Tegnap 10:45 Életmód

Mind nőként, mind férfiként nehéz dolog kitalálni, hogy mit akarhat a másik nem. Ráadásul ez nem csupán a gondolatolvasás hiánya miatt van, időnként egyszerűen nem működik megfelelően a kommunikáció, ami gyakran vezethet félreértésekhez. Legtöbbször már az is nagy segítséget jelenthet, ha sikerül kideríteni, hogy mi az, amivel meg…

Egy kis segítség, hogy hogyan legyen boldog egy házasság hosszú idő után is

Style
-
  Tegnap 10:37 Életmód

Szomorúan tükrözi a társadalmunkat, hogy a házasságok 50%-a válással végződik. Ennek sok oka van, beleértve a kulturális változásokat, a generációs változásokat, a gazdaságot, és így tovább. Vannak azonban bizonyos dolgok, amiket meg lehet tenni annak érdekében, hogy a házasságok hosszú távon is egészségesek maradjanak, így a…

Légy hálás azoknak, akik nem akartak maradni

Style
-
  19.07.21 22:13 Életmód

Eljött az ideje az őszinte szavaknak, ne bújjon meg a kétség minden egyes találkozásban. Ne legyenek félbehagyott, bújtatott utalások, amikor a másik ember már éppen kötődni, bízni kezd, hogy „nem vagyok még túl az exen”, és „nem állok még készen egy új kapcsolatra”, mert ez egyáltalán nem fair.