Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Így teremts ünnepi hangulatot az otthonodba

Style
-
  Ma 14:06 Életmód

Közelednek a téli ünnepek, amikor nagy figyelmet szentelünk az otthonunk szépítésére, dekorálására, és különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy mindig kellemes illat lengje be a teret, ahol élünk. Manapság rengeteg lehetőség közül választhatunk a lakásunk illatosítására.

Majd akkor udvarolok, ha férfi leszek

Style
-
  Ma 11:34 Életmód

Megfordult a világ és már nem olyan szelek járnak, mint a szüleim fiatal korában. Nem valami nyálas filmben élünk és ne várjam azt, hogy valaki majd szerenádot ad nekem akár nyilvános helyen, had olvadozzak, akár egy jégcsap a kánikulában.

Amit soha ne mondj egy férfinak

Style
-
  Ma 10:00 Életmód

A húszas, harmincas évei során annyi randin vesz részt a legtöbb nő, hogy gyakorlatilag már az első randi végén kitalálható, hogy mit akar a férfi, milyen személyiségű, lesz-e folytatás, és van-e reális esélye, hogy ő lesz a gyerekeink apja. A rutin meg az évek sokat segítenek átvészelni a randiakadályokat, vannak azonban olyan mondatok, amik még…

A szexuális vonzerő titkai

Style
-
  Tegnap 20:23 Életmód

Amikor gőzerővel szexológusnak készültem ez volt a szakdolgozatom címe. Még TDK versenyen is rész vettem vele, előadást tartottam róla, és amellett, hogy 3. helyezett lettem, még a közönségdíjat is bezsebeltem A szakdolgozatom mind a mai napig itt virít a polcomon, szép vörös bőrbe kötve (a feketét nem találtam megfelelőnek ehhez a témához).

Távbarátság - Működhet?

Style
-
  Tegnap 16:34 Életmód

Nagyon megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy mennyire működőképes egy olyan párkapcsolat, ahol a két fél között nagy a földrajzi távolság. De vajon mi a helyzet a barátságok esetében? Ezek is halálra lennének ítélve? Vagy esetleg a távolság erősíti a barátságot?

15 évvel a halála után, Superman még mindig inspirál

Style
-
  Tegnap 15:59 Életmód

A színész-legenda Christopher Reeve, azaz Superman 2004-ben, 52 évesen távozott az élők sorából. Egy gerincvelő sérülés miatt nyaktól lefelé lebénult, de nem állt le, hírnevét arra használta, hogy a Christopher és Dana Reed Alapítványon keresztül felhívja a figyelmet, és ösztönözze a bénulás gyógyításának kutatását.

Rosszul választottam

Style
-
  Tegnap 15:25 Életmód

Rosszul választottam. Nehéz ezt kimondani, de mégis igaz. Csak az igazságokkal az a baj, hogy nem szeretjük önmagunknak beismerni. Miért? Mert legtöbbször fáj. Fáj, hogy elszúrtuk.

Stílusiskola: outfit ötletek céges karácsonyi partykra

Style
-
  Tegnap 14:45 Életmód

A december gyakorlatilag egyet jelent a karácsonnyal és az ünnepre való hangolódással. Ilyenkor nem csupán a családunkkal, de legtöbben barátainkkal, sőt kollégáinkkal is megünnepeljük, hogy egy újabb sikeres éven vagyunk túl. Most olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben stílusosak és csinosak lehetünk a céges bulikon!

VW Transporter Bulli – A busz, ami menő

Style
-
  Tegnap 09:55 Életmód

Nem először jár nálunk a VW Bulli, de minden alkalommal megdobogtatja a szívünket. A Transporterből kialakított jubileumi változat nemcsak nagyon jó, de menő is egyben.

Egy igazi férfi beismeri, ha fél, és segítségre van szüksége

Style
-
  Tegnap 09:50 Életmód

Mindig mondtam, hogy egyszer szívesen belebújnék egy napra egy férfi bőrébe, hogy megtapasztalhassam, átérezhessem, mikor mit gondol, hogyan is érez valójában, miért rejti el az érzéseit.

Mindent a Mikulásról

Ebben a feje tetejére állt, rohanó világban létezik egy dolog, ami mindig is állandó és megkérdőjelezhetetlen volt: a Mikulás. Mióta az eszünket tudjuk, mindig eljött, bekopogott az ablakon, kitömte csokival a legszebb csizmácskánkat, aztán eltűnt az éjszakában, akár a kámfor. Persze mindezt akkor, ha énekeltünk neki valami szépet. Mégis: a Mikulás

Így jelzi a testünk, hogy lazítanunk kellene

Style
-
  19.12.04 20:38 Életmód

A nagy hajtás és a sok elvárás között szinte teljesen elveszel. Nincs időd a hobbidra, semmiből nem tudsz energiát nyerni, nincs lehetőséged feltöltődésre. Ez megy egy darabig, de a tested okos és igyekszik a tudtodra adni, hogy mire van szüksége. Ha magadon érzékeled ezeket, jobban teszed ha időt szánsz saját magadra, hiszen a…

Stílusiskola: így viseld a tél kedvenc alapdarabját, a fehér kötött pulcsit

Style
-
  19.12.04 14:09 Életmód

A kötött pulcsik megkerülhetetlenek télen, azonban érdemes lehet beszerezni belőlük egy fehér darabot, ugyanis ez az, ami tényleg mindenhez illik, és egy pillanat alatt hangulatossá és kifinomulttá varázsolhatjuk vele az összeállításainkat. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!

Hogyan vonzd be a megfelelő partnert az életedbe?

Style
-
  19.12.04 13:49 Életmód

Az ideális társ megtalálása nem egyszerű a mai világban. Jó néhány csalódáson és kudarcélményen kell átmennünk, mielőtt a nagybetűs szerelem megérkezik az életünkbe. Azonban tehetünk is azért, hogy ezt a dolgot kicsit felgyorsítsuk. Hogy hogyan?

Egy nő, akit erősnek hiszel, de belülről vérzik, csendben

Style
-
  19.12.04 13:33 Életmód

Van egy nő, egyedül ül az ablakban, vállán a világ súlyával. Felveszi a telefonját, és elolvassa az üzeneteit, de senki sem kérdezi meg tőle, hogy jól van-e. Pedig ő mindig figyel az emberekre, de úgy tűnik, azt senki sem veszi észre, hogy esetleg neki is segítségre lenne szüksége.