Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

Csábító horoszkóp - Mire indulnak be az egyes jegyek?

Style
-
  Ma 14:08 Életmód

Minden jegynek van gyenge pontja, aminek nem tudnak ellenállni. Lássuk mik is ezek!

5 dolog, ami a mentálisan erős emberekre jellemző

Style
-
  Ma 13:50 Életmód

Az életünk egészének meghatározója lehet, hogy mentálisan kellőképpen erősek vagyunk-e. Alapvető szerepet játszik a cselekedeteinkben, döntéseink meghozatalában, és természetesen abban is, hogy hogyan állunk másokhoz. Ezúttal a mentálisan erős emberek jellemzőit gyűjtöttük össze. Olyan jellemzőket, amelyekre minden további nélkül…

Számos meglepő tény a hűségről

Style
-
  Ma 12:08 Életmód

A hűség kiemelkedő és alapvető érték kellene, hogy legyen a személyes kapcsolatainkban. Sajnos azonban manapság igen sokan alábecsülik ezt az értéket. A hűség az elkötelezettséget és az odaadást jelenti és nélkülözhetetlen alkotóeleme a kapcsolatainknak. Az alábbiakban felsorolunk néhány érdekes tényt a hűséggel kapcsolatban. 

Férfiszempont: Érzelmi önbecsapás

Style
-
  Ma 09:26 Életmód

Voltál már úgy, hatalmába kerített egy érzés, mely egyébként meghatározó volt életed azon szakaszában, mégis elfojtottad magadban, nehogy más megláthassa? Tudod, mi történik ilyenkor? Bekopogtat az egód, és azt mondja: “hahó, majd Én átveszem az irányítást”.

A fal közöttünk

Style
-
  Ma 09:06 Életmód

Mint egy kislány, mérges arccal bámullak és nézem ahogy pakolni kezdesz. Nem tetszik, de szótlan maradok. Te is mérges vagy rám, tudom. A levegő pattanásig feszül, de én eljátszom, hogy semmit nem érzek ebből.

Az elengedésről

Style
-
  Tegnap 21:57 Életmód

Mindig van egy pont, ahol az út elágazik. És ezen a ponton én eldöntöttem, hogy búcsút veszek a múlt béklyóitól és nem bántom magam tovább.

Top10: csodás szőke árnyalatok tavaszra

Style
-
  Tegnap 21:50 Életmód

Mi mással is üthetnénk el az időt, mint azzal, hogy egy kicsit változtatunk a megjelenésünkön? Átrendezhetjük a ruhatárunkat, egy kis testmozgás sem árthat, és természetesen jó ötlet lehet, ha így a nyárhoz közeledve megváltoztatjuk a hajszínünket. Mi ezúttal a szőkés árnyalatokra szavazunk!

Nőies nők, férfias férfiak - harmóniátlan emberek

Style
-
  Tegnap 16:48 Életmód

Szívesen mondjuk, hogy rendben vagyunk magunkkal, hogy jól áramlik testünkben a választott nem energiája – a női vagy a férfi energia. De olyan sokszor elfelejtjük, hogy nem elég, ha az egyik jól áramlik bennünk, mert a harmónia e kettő táncában rejlik. Valójában mindkettőre szükségünk van ahhoz, hogy egyensúlyt teremtsünk, csupán az energiák…

Hogyan kezeld az önző embereket?

Style
-
  Tegnap 15:37 Életmód

Ha van olyan családtagod, partnered, barátod vagy munkatársad, aki mellett úgy érzed, hogy láthatatlan vagy, mert ritkán figyel a szükségleteidre, tudd, hogy nem vagy egyedül. Vannak emberek, akik képtelenek magukon kívül másokra is gondolni vagy beleképzelni magukat más helyzetébe, mert annyira énközpontúak. Mi velük szemben a helyes…

Panasonic ES-EL8A: a szépségnagydíjas epilátor

Style
-
  Tegnap 15:14 Életmód

A Joy Prix de Beauté versenyen minden évben, 22 kategóriában a legnagyobb világmárkák versenyeznek a közönség szavazataiért. A tavalyi megmérettetésen a „szépségápolási kisgép” kategóriában a Panasonic ES-EL8A típusú, formatervezett epilátora harmadik helyezést ért el, nem véletlenül, hiszen olyan tulajdonságokkal…

10 motiváló film a hihetetlen emberi kitartásról

Style
-
  Tegnap 11:27 Életmód

Sokszor hajlamosak vagyunk hagyni, hogy a mindennapos problémáink felemésszenek, és a legkisebb akadályt is hatalmas csapásként éljük meg. Pedig vannak az életben olyan helyzetek - mint a jelenlegi is - amikor valóban szükség van kitartásra és akaratra, éppen ilyen történetekről állítottunk össze egy listát. Ezek a filmek megmutatják, hogy…

Négy oka annak, hogy miért is olyan fontos a fizikai érintés

Style
-
  Tegnap 10:41 Életmód

A tapintás egy olyan érzék, amit általában nem is veszünk figyelembe, hiszen legtöbben a hallást, vagy a látást tekintjük elsődleges érzékünknek. Gondoljunk csak arra, mit vált ki belőlünk egy másik ember érintése. Különösen ezekben a nehéz időkben érezzük csak igazán a fizikai érintés fontosságát.

Stílusiskola: így viselj tavasszal feketét

Style
-
  20.04.08 20:38 Életmód

Mivel igen kevés lehetőségünk van kimozdulni otthonról, így érdemes legalább a ritka alkalmakkor megadni a módját. Ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan érdemes a tavaszi szezonban a feketét viselni.

Az intelligencia szexi?

Style
-
  20.04.08 16:57 Életmód

Bizony, bizony, az intelligencia erotikusan is stimuláló. Meg van az oka, hogy miért vonzódunk valakihez és ebben az intelligencia nem kevesebb szerepet játszik, mint a külső megjelenés.

A legjobb Szex és New York idézetek az öregedésről

Mind imádtuk a Szex és New York sorozatot, mert több száz kilométerre innen a stílusos manhattani nők életében, a saját problémáinkra ismertünk rá. Imádtuk, mert megnyugtató volt, hogy az öregedéssel ezeknek a belevaló nőknek is épp úgy szembe kellett nézniük, mint nekünk. A legkedvesebb, legigazabb öregedésről szóló idézetek…