Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

A férfi, akit szerettem

Style
-
  Tegnap 17:27 Életmód

Álltam az előszobában, beszívtam a sáljából áradó idegen női parfümillatot és magányosabb voltam, mint valaha. Ha a kabátzsebeit is átkutattam volna, megtaláltam volna a mozijegyeket, és éreztem volna, hogy még azoknak is istenverte, tolakodó, nyomuló, lerázhatatlan illatuk van. Világossá vált volna, amit eddig is tudtam, hogy ez a nő pontosan…

Elvárások szorításában

Style
-
  Tegnap 12:45 Életmód

Manapság talán minden eddiginél több elvárás nehezedik ránk, minden eddiginél több fronton szeretnénk helytállni, kifogástalanul és maximális teljesítményt nyújtva, mert ezt várja el a családunk, a barátaink, a párunk, az egész társadalom.

A meddőség korszerű kivizsgálása

Style
-
  Tegnap 12:19 Életmód

A meddőség okainak kivizsgálása jellemzően hosszú hónapokat vesz igénybe, amelynek során többféle intézetet is felkereshet mind a pár nő, mind a férfi tagja. Lehetőség van azonban arra is, hogy minden vizsgálat egy helyen, egy hónap alatt történjen meg.

A magabiztosságoddal mindent elérhetsz?

Style
-
  Tegnap 11:50 Életmód

A mai világban néha bizony nehéz magabiztos nőnek lenni. Néha nehéz a tükörbe nézni és elfogadni magunk minden hibánkkal együtt, amikor a közösségi oldalakról tökéletesnek látszó tünemények mosolyognak vissza ránk. Nehéz, de nem lehetetlen.

Amire igazán vágyunk: régimódi randizási szokások

Style
-
  Tegnap 10:21 Életmód

Néha bizony elcserélnénk a mostani korszak játszmázását a ’70-es évek romantikájára. De mik is azok a dolgok, amiket ma is nagy becsben tartanánk? Lássuk csak!

Húzd ki magad és hidd el végre, hogy elég jó vagy

Style
-
  Tegnap 10:16 Életmód

A tegnap az tegnap volt. Elmúlt. Kész. Vége. Ma egy új napra ébredtél, tele csodálatosabbnál csodálatosabb lehetőségekkel. Hiszen minden reggel, egy kezdet valami új felé. Az csak rajtad áll, hogy mennyi energiát fektetsz bele, hogy a végén meg is valósuljon.

Film emlékek: Elveszett jelentés

Style
-
  Tegnap 10:04 Életmód

Az utóbbi hónapokban világszerte milliókban volt mérhető azoknak a száma, akik mélységében élték meg az elszigeteltséget egyedülállóként. Míg a családok éppen egymás tyúkszemén tapostak versengve, egymás idegein pengettek soha véget nem érő metálfutamokat, addig a másik végletben számtalan facér férfira, nőre szakadt rá a csend.…

Stílusiskola: Romantikus nyári szettek

Style
-
  Tegnap 09:48 Életmód

Bár az idei nyár több szempontból is kissé kiszámíthatatlan, mégis talán adódik alkalmunk egy rövidebb utazásra, vagy esti sétákra a városunkban. Olyan romantikus stílusú szetteket válogattunk össze, amelyek bátran viselhetőek gyakorlatilag minden alkalomra.

Kellemeset a hasznossal - 7 étel, ami növeli a szexuális étvágyat

Style
-
  20.07.12 13:22 Életmód

Azt mind tudjuk, hogy a táplálkozás nem csak egy jó, de kifejezetten hasznos dolog is, hiszen energiát nyerünk mindabból, amit megeszünk, sőt, egy kis odafigyeléssel a megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat is a szervezetünkbe juttathatjuk. Az ételek viszont nem csak arról tesznek, hogy rendben legyen a vércukor szintünk, megfelelően…

Áfonyás sajttorta recept

A sajttorta hosszú évek óta örvend töretlen népszerűségnek, ráadásul a nyári melegben kifejezetten jó választás lehet, különösen gyümölccsel kombinálva. Ezúttal az áfonyára esett a választásunk, hiszen egészséges is, nagyon finom és rendkívül mutatós is. Íme a recept, amivel biztosan mindenkit le fogsz nyűgözni!

Ezeket a tulajdonságokat keresi egy érett férfi az ideális nőben

Style
-
  20.07.12 12:29 Életmód

Egy érzelmileg érett férfi fontosnak tartja a tetszetős külső mellett az intelligenciát, és a támogató, odaadó, szeretetteljes, nőies megnyilvánulásokat is. Képes kötődni, megállapodni, alkalmazkodni, és a szerelem érdekében változni, és változtatni. Mindig megteszi az első lépést, ha egy nő befészkelte magát a gondolataiba.

Stílusiskola: 10 ruha, amit bármikor magunkra kapnánk nyáron

Style
-
  20.07.12 12:09 Életmód

A nyári szezon a lenge ruhák időszaka, amelyekben kényelmesen sétálgathatunk városnézés közben, elmehetünk egy randira, de akár a munkahelyünkön is jól érezhetjük magunkat bennük. Most összegyűjtöttünk tízet, amelyekkel boldogan bővítenénk a gardróbunkat.

Aki feltétel nélkül szeret, megtanít szeretni önmagad

Style
-
  20.07.12 11:39 Életmód

Érzed-e, én ki vagyok? Vagy csak viszonyulást vársz anélkül, hogy tudnád, mi zajlik bennem? Miért gondolod, hogy amit rólam vélsz, az én vagyok? Olyan lehetetlen összeegyeztetni, én mit, hogyan szeretnék? Ettől rossznak érzem magam.

Az alexitímiás emberek, akik érzelmek nélkül élnek

Style
-
  20.07.12 11:05 Életmód

Nagyon sokan azt gondolják, hogy ez csak egy kitaláció, de sajnos nem. Valós betegségről beszélünk, ugyanis az alexitímiás az érzéseit sem kifejezni, sem átélni nem tudja.

„Nagyon vagy sehogy” – Érdemes valamit félgőzzel csinálni?

Style
-
  20.07.12 10:03 Életmód

Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy talán sokszor túl szélsőségesen, feketén vagy fehéren látom a világot, pedig valójában megeshet, hogy valahol közte van. Úgy éreztem rossz ez a túlzott kisarkítás, és talán igaz, hogy legjobb a sokat emlegetett arany középút.