Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

Amit a hobbi sportolásról tudni érdemes Covid-19 fertőzés lezajlása után

Style
-
 Ma 13:58Életmód

Valamennyi vírusfertőzés után csak nagyon óvatosan lehet elkezdeni a korábban rendszeresen végzett sporttevékenységeket. Különösen igaz ez a napjainkban zajló Covid-19 járvány esetén, hiszen a betegséggel összefüggésben számos keringési, légzőrendszeri és központi idegrendszeri szövődmény ismert. Tünetekkel járó és Covid-19 pozitív…

Férfiszempont: Mindig szeretni foglak

Style
-
 Ma 13:39Életmód

Ez a kijelentés gyakran elhagyja az ember száját, főleg, ha szerelmes, majd ezt követően jöhet a boldogító igen az oltár előtt, és kezdődik a holtomiglan-holtodiglan véget nem érő boldogsága. 

Egy szakítás margójára

Style
-
 Ma 11:06Életmód

A függönyön tompán beszűrődő fények ébresztenek fel. Mint ahogy tegnap és tegnapelőtt, és azelőtt is... Ma is van 5-10 másodperced az álom és ébrenlét vékony határán, amikor még valahol máshol jársz, lebegsz két állapot között, amikor még nem fáj. Aztán egyszer csak beléd csap a fájdalom, azzal az igazi szúrós, hideg fémes érzettel, hogy…

Mindannyian a lelki közelségre vágyunk

Style
-
 Ma 10:45Életmód

Valahol mélyen mindannyian a lelki közelségre vágyunk. Arra a pillanatra, amikor egyszer csak megérezzük a másik ember szívét. Egészen közel a miénkhez.

Megcsalás után hogyan épül ki újra a bizalom?

Style
-
 Ma 09:26Életmód

Egy megcsalás minden embert megtépáz. Azt azonban mind tudjuk, hogy a hűtlenségnek mögött mindig több van. Éppen emiatt nem csupán a lelki részét kell felépíteni magunkban, hanem meg kell értenünk azt is, hogy mi miatt következett be a félrelépés.

Top10: home decor ötletek decemberre

Style
-
 Ma 00:13Életmód

Végre elérkezett a várva várt hónap, hivatalosan is december van, ami azt jelenti, hogy nem kell többé visszafognunk magunkat, az egész házat karácsonyi pompába öltöztethetjük, ha mi is az ünnep nagy rajongói közé tartozunk. Gyertyák, fenyő, gömbök, szalagok és díszek - mutatjuk a kedvenc lakásdekorációs ötleteinket!

színes karácsonyi kekszek tonkababbal

Style
-
 Tegnap 14:26Életmód

Menthetetlenül utolért a karácsonyi hangulat. Az első adventi gyertya meggyújtása pedig végképp ünnepi légkört teremtett itthon. Kaptam ajándékba múlthéten egy gyönyörű, mintás nyújtófát. Rögtön ki kellett próbálnom. A klasszikus vajas kekszeket egy kis tonkababbal dobtam fel, de legyetek bátrak, mézeskalács fűszerkeverék, fahéj, ánizs,…

A csalódást követő negatív fázisok

Style
-
 Tegnap 14:16Életmód

Nem számít, hogy mennyire vagy erős személyiség, egy szívtörés képes letaszítani. Szívfájdalom után rendkívül nehéz újból megnyílni. Miután a lelked mélyen megsérült, elkezded túlvédeni magad, mert attól tartasz, hogy újra megsérülhetsz. Ez teljesen megváltoztatja a látásmódodat egy időre.

'Az első és legfontosabb dolog ebben a világban az önismeret.' - Beszélgetés Kató Sándorral

Style
-
 Tegnap 13:24Életmód

Az ember nehezen tud elmenni Kató Sanya mellett, aki egyszerre közvetít elképesztő békét és nyugalmat, valamint lázadást és önazonosságot. És bár még csak alulról súrolja a harmadik X-et, mégis számos mély gondolata van a szabadságról, az életről és persze a nőkről. Többek között ezekről illetve a szakmájáról is beszélgettünk vele.

Életünk férfijai: Apa csak egy van

Style
-
 Tegnap 13:06Életmód

Sokan azt állítják, hogy a lányok születésüktől fogva apásak, míg a fiúk inkább anyásak. Rám ez az elvileg genetikailag kódolt tulajdonság sokáig nem volt igaz. Apát mindig tiszteltem, mert rengeteget dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, de ezért nagyon kevés időt tölthetett velünk.

Az otthon ott van, ahol valaki azt szeretné, ha maradnál

Style
-
 Tegnap 12:55Életmód

Az otthon nem házat, vagy falakat jelent, hanem fontos emberi kapcsolatokat. Kapcsolatot két ember között, amely meghittebb és igazibb, mint bármilyen összkomfort. Amikor nincsenek elvárások, akkor otthon érezheted magad. Akkor úgy nyilvánulsz meg, és az lehetsz, aki valóban vagy. A másik ember örömét leli az egyéniségedben, a…

3 tipp, melyek segítségével megelőzhetjük a pattanások kialakulását

Style
-
 Tegnap 11:01Életmód

A pattanás az egyik legidegesítőbb dolog, ami nem csak a tinédzsereket, a felnőtteket is érinti. Utánajártunk, mi áll a hátterében és hogyan szabadulhatunk meg tőle.

Stílusiskola: outfit ötletek zölddel

Style
-
 Tegnap 08:47Életmód

Ez a csodás szín tökéletesen passzol a közelgő ünnepi időszakhoz, legyen szó a karácsonyról vagy szilveszterről, ezét azt javasolnánk mindenkinek, hogy szerezzen be egy-két ilyen darabot. Azt pedig el is áruljuk most, hogy hogyan érdemes viselni!

Emlékeztetők, arra az esetre, amikor túl sokat gondolkodsz

Style
-
 20.12.02 17:40Életmód

Sok ember hiszi, hogy a tervezéssel megkönnyítik az életüket, igen ám, de mi van akkor, ha bizonyos dolgokat túlságosan is meg akarunk tervezni, irányítani. Túl agyalunk valamit és a végeredmény is várat magára, mert túl sokat görcsölünk? Ha a fejedben élsz, nem élsz, szoktam mondani magamnak is, emlékeztetőül. Összeszedtünk pár…

Férfit akarsz? Akkor nőies tulajdonságokkal tedd magad vonzóvá

Style
-
 20.12.02 17:23Életmód

Tedd magad vonzóvá olyan tulajdonságokkal, melyekkel ő nem rendelkezik, amire felkapja a fejét, és magától, győzködés nélkül mond igent. Tudd meg, mi kell neki, válj olyanná, amire egy férfi vágyik, legyél különleges, egyedi, amilyen csak nagy ritkán érhető el, és hidd el, nem kell hozzá hibátlan díszcsomagolás.