Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Aréna-best of koncertet tervez Zorán

Koncert.hu
-
  Ma 04:36 Zene

Tizenkettedik alkalommal lép fel Zorán a Sportarénában (beleszámítva az elődjében, a BS-ben adott koncerteket is). A népszerű előadó október 19-i estjére is újítani akar, friss műsorral, ritka dalokkal készül.

Cserháti Zsuzsa 16 év után méltó nyughelyet kap

NLCafé
-
  Ma 04:33 Bulvár

Cserháti Zsuzsa sírja rendkívül elhanyagolt, amire Horváth Charlie hívta fel a figyelmet.

A szuperérzékenység jelei

HáziPatika
-
  Ma 04:32 Egészség

A szuperérzékenység fogalmát több különböző személyiségtípus leírásánál is használják a pszichológusok. Például azokra, akik túlreagálnak dolgokat, vagy akik könnyen felkapják a vizet. Hogyan ismerhetjük fel a túlérzékenységet, és mit tehetünk, hogy...

Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési...

Pisztollyal fenyegette vendégeit

Lokál
-
  Ma 04:30 Külföld

Nagy meglepetés várta egy Utah államban található kutyakozmetika vendégeit, amikor ápolásra otthagyott kutyájukért késve érkeztek vissza.

1 millió gyógyászati segédeszközzel élő ember szakszerű kiszolgálását veszélyezteti egy EU-s irányelv

Évekre ellehetetlenülhet vagy akár meg is szűnhet a gyógyászati segédeszköz (Gyse) forgalmazó képzés hazánkban egy EU-s irányelv miatt, holott Magyarországon több mint egymillió ember szorul gyógyászati segédeszközre a mindennapi élete során, akiknek egy része az eszközök megfelelő használatával még visszatérhetne a munkaerőpiacra.…

A hegy, amelyből eltűnt egy méter, de egy centivel sem lett alacsonyabb

24
-
  Ma 04:28 Színes

A Kékesből valahol elvesztettünk egy métert. Elmondjuk, hogyan.

Ma kinyit a PARK – és innentől fogva nincs megállás

Koncert.hu
-
  Ma 04:21 ZeneKoncert

A Planet 8 néven futó idény első napja április 25-én csütörtökön, tehét ma lesz, a szabadtéri szórakozóhely zenei kínálatában mások mellett Iggy Pop, a Thirty Seconds to Mars, Ziggy Marley, a Thievery Corporation, Zaz, a Flogging Molly, a Neoton és a Quimby szerepel. Több mint 600 ezer embert várnak a Budapest Park nyolcadik szezonjára.

Sejtelmesen világító objektumok a havas Arktiszon

Player
-
  Ma 04:21 Otthon

A finn Glass Resort lehetővé teszi azt, hogy a saját hólepte kunyhódban pihenj meg az északi fény alatt. A jéghotelekkel ellentétben azonban itt biztosan nem fogsz fázni, hiszen a szállás komfortos, meleg és felszerelt, ugyanakkor visszaadja azt az életérzést, mintha csak az északi tundrán sátoroznál egymagad, a természet közepén.

Ha szereted a repülőket, ezt az Instagram oldalt muszáj látnod

Player
-
  Ma 04:21 Mobiltech

Slawek Krajniewski ugyanis a legkülönbözőbb gépekről készít egészen lenyűgöző fotókat.

Törőcsik Mari nagy döntést hozott

NLCafé
-
  Ma 04:16 Bulvár

Törőcsik Mari annak ellenére, hogy csak nemrég hagyhatta el a kórházat, már azon gondolkozik, hogy tudna segíteni – írja a Blikk.

Utolérhetik a román bérek a magyart?

Növekedés
-
  Ma 04:07 Gazdaság

Az utóbbi időben többször előkerült ez a kérdés, nyilván nem lenne aktualitása, ha nem zárkóznak fel a románok sebesen. A felzárkózás lehetőség: majdhogynem bárki utolérhet bárkit, sok példa van erre a múltban.

A legzűrösebb rendelések a kávéházban

Filter
-
  Ma 04:07 Színes

Mindenkinek legalább egy darabig kellene vendégektől rendelést fölvenni, felszolgálni. Akkor nemcsak megtanulná a stresszes helyzetek kezelését, hanem az is kiderülne, mennyi sírással-nevetéssel járnak a rendelései. Az Új-Zéland-i, Auckland-i Kerri H. ismeri ezt. Évek óta foglalkozik ezzel, már mindent látott. Nemrég elhatározta, hogy…

Orrsövényferdülés - Tünetek és az operáció

WebBeteg
-
  Ma 04:06 Egészség

Kismértékű orrsövényferdülés (deviatio septi nasi) rendszerint nem okoz panaszokat, az orrüreget lényegesen szűkítő ferdülések viszont akadályozzák az orrlégzést, amely a rossz közérzeten, horkoláson kívül esetleg arcüreggyulladásra, légúti fertőzésekre is hajlamosíthat.

Ennyivel kell kiegészíteni az állami 2,5 milliót egy új hétüléses autóhoz

Júliustól maximum 2,5 millió forintot ad az arra jogosult nagycsaládosoknak az állam hétüléses új autó vásárlására. Akiknek valóban szükségük van új autóra és 3-5 évre megfelelő jövedelemmel rendelkeznek egy törlesztéshez, azok akár személyi kölcsönből is finanszírozhatják a támogatáson felüli összeget. A kocsi.hu gyűjtése szerint a…