Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb egyeztetések zajlottak a Hollósy téri játszótér ügyében

Ez a lényeg
-
  Ma 16:51 Vélemény

Kikérték a lakók véleményét arról, mit gondolnak a 200 millióért felújítandó játszótér eddigi terveiről. A helyi lakók egyelőre inkább aggályaikat sorolják a beruházással kapcsolatban. Vajon ezt figyelembe veszik majd Pokorniék?

Nehogy ide menj strandolni! Rengeteg helyen nem kiváló a víz minősége

Pénzcentrum
-
  Ma 16:51 Belföld

Egyáltalán nem magától értetődő, hogy egy tengerparti vagy egy belső vízi fürdőhely esetében kiváló legyen a víz minősége. Olyannyira nem, hogy az EU-ban átlagosan előbbiek esetében a kiváló vizű fürdőhelyek aránya 88, míg utóbbiak

Maruzsa: világszínvonalú tankönyvek kerülnek ingyen a tanulók kezébe

A kormány döntése értelmében 2020 szeptemberétől minden nappali tagozatos diák, csaknem 1,2 millió tanuló ingyenes tankönyvellátásban részesül - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára hétfőn Üllőn újságíróknak, abból az alkalomból, hogy megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az…

Egy sziámi macska elképesztő szabályai

Cafeblog
-
  Ma 16:50 Blog

Láttam egy bejegyzést egy kutyás ismerősömnél hogy milyen szabályok vannak érvényben nála otthon hiszen nem egy egyszerű kutyával él együtt

Idősek, betegek és a szociális ellátásban részesülők látogattak el Szentkútra

Nool
-
  Ma 16:49 Belföld

Porciunkula ünnepéhez kapcsolódva immár huszonharmadik alkalommal tartották meg az idősek, a betegek és a szociális ellátásban részesülők búcsúját nemzeti kegyhelyünkön.

Tőzsde – Erős kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés hétfőn az amerikai értékpapírpiacokon a visszafogott várakozásokhoz képest kedvezőnek ítélt negyedéves vállalati eredményeknek köszönhetően. New Yorkban a DJIA-30 index 0,57 százalék, az S&P-500 index 0,53 százalék, a Nasdaq Composite index 0,96 százalék erősödéssel nyitott. A Djia index 2,3…

Eddig összesen 30 beteget ápoltak a kiskunhalasi járványkórházban

HVG
-
  Ma 16:49 Belföld

A párbeszédes Szabó Tímeának elsőként sikerült bejutnia az intézménybe. A költségeket nem tudta kinyomozni, azt ugyanis továbbra is titkolják.

Eléggé nyugtalanító, amit a Who közölt a koronavírus elleni vakcináról: lehet sosem lesz tökéletes oltóanyag?

Több oltóanyag is kikerülhet a piacra, a WHO főigazgatója szerint azonban egyik sem tökéletes.

Rita Ora ledobta a melltartóját

Nuus
-
  Ma 16:48 Bulvár

Nem szégyenlősködik az énekesnő.

Nyugdíj előtakarékossági számlát nyitnál? Ilyen költségekkel számolj

Szon
-
  Ma 16:48 Gazdaság

Azoknak, akik szeretnének pénzt megtakarítani nyugdíjas éveikre, több lehetőség közül is választhatnak, melyeket akár állami támogatás mellett is igénybe lehet venni.

Liga 1: soha nem látott módon dőlhet el a bajnoki cím sorsa

Maszol
-
  Ma 16:47 Határtalan

A Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF) végrehajtó bizottsága 3 órával a CSU Craiova-Kolozsvári CFR mérkőzés előtt döntött.

Hármas karambol Debrecenben

Kamion, kisbusz és személyautó ütközött össze Debrecenben, a Benedek Elek térnél. A járművekbe két ember beszorult, a műszaki mentésre érkező városi hivatásos tűzoltók őket feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az egység megkezdte a járművek áramtalanítását is. A négysávos úton csak egy sávon halad a forgalom.

Kampány indult az élelmiszerpazarlás csökkentésére

"Élj maradéktalanul!" elnevezéssel társadalmi célú kampányt indított a Médiaunió Alapítvány az élelmiszerpazarlás visszaszorítása érdekében.

Kétséges a tökéletesen hatékony vakcina

A gyerekek minden korcsoportja fogékony az új koronavírusra - 36-an fertőződtek meg egy családi rendezvényen.