Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Örülhetnek a Transformers rajongók: Jön az ŰrDongó folytatása!

Sokak kedvenc autobotja, ŰrDongó visszatér, és ennek csak örülni lehet, hiszen a külön filmje mindenkit meghódított!

Két és fél tonna golflabdát távolítottak el a kaliforniai Monterey-öböl vízéből

A tengeri élővilágot károsító újabb forrásra bukkantak kutatók és önkéntesek a kaliforniai Monterey-öbölben lévő tengeri természetvédelmi területen és partvidékén, ahonnan mintegy két és fél tonnányi golflabdát távolítottak el két év alatt.

Egyszer az amatőr Ganxsta is betalált

Klubrádió
-
  Ma 13:05 Belföld

Hokis adomadélutánt rögtönzött a Klubrádióban Ancsin János jégkoronglegenda és a sportág másik, de játékosként kevésbé profi szerelmese, Ganxsta Zolee. Hogyan segítette beteljesülni a sokszoros válogatott Ancsin a lelkes, ám rappernek mégiscsak alkalmasabb sporttársa álmát? A Konkrétban meséltek az emlékiekbe vésődött…

Diagnózis: Alzheimer-kór

WebBeteg
-
  Ma 13:05 Egészség

Az Alzheimer-kór még mindig kevéssé ismert betegségnek számít, a diagnózis felállítását általában más, hasonló tüneteket okozó betegségek kizárásával kezdik.

Nagyon aggasztó, ami Grönlandnál zajlik

24
-
  Ma 13:04 Tudomány

A véltnél sokkal jobban olvad a helyi jégtakaró.

Növekvő kockázatok a kötvénypiacon

VG
-
  Ma 13:04 Gazdaság

A Fed év elejei galambjellegű megnyilvánulásai elegendők voltak ahhoz, hogy a piac összeszedje magát a decemberi esések után.

Brutális büntetés a GDPR miatt

Először ütött be a GDPR bomba - a keresőóriás a francia adatvédelmi hatóság, a CLIN szerint alapjaiban szegte meg a májusban bevezetett törvény irányelveit, ezért 57 millió eurós (több mint 18 milliárd forintos) bírságot szabott ki az amerikai cég részére.

A magyar kultúra gyöngyszemeit viszik színpadra Dorogon

Haon
-
  Ma 13:03 Megyei

A mozi színháztermében rendezik meg a magyar kultúra napjának ünnepi műsorát pénteken, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a Görög Demeter Művelődési Ház dolgozói.

Tudomány és gyakorlat

Haon
-
  Ma 13:03 Megyei

A gazdálkodók tudásának bővítésével legyen hatékonyabb a termelés.

Sajtóklub: Politikai skizofréniában szenved a Jobbik

Magyar Idők
-
  Ma 13:03 Belföld

Kettős identitása van a jobbikos politikusoknak. Miközben a tudatuk egyik fele békeszólamokat hirdet és Gyurcsánnyal tesz esküt, aközben a másik énjük jócskán a Kuruc.infónál ragadt.

Másképp fog a klímaváltozásra gondolni, ha felkeresi ezt az oldalt

HVG
-
  Ma 13:03 Infotech

Az alábbi oldal a megszokottól eltérő képekkel próbálja ráébreszteni a felhasználókat a tudatos környezetvédelem fontosságára.

Nézőpont Intézet: nem volt érdemi vita az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje között

A Nézőpont Intézet elemzője szerint érdemi vitára nem került sor az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjei között az önkormányzati előválasztást megelőző vitán vasárnap. Tóth Erik a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kedden hozzátette: ennek oka, hogy Horváth Csaba és Karácsony Gergely is figyelembe…

Jelek, amelyek kóros menzeszre utalnak

HáziPatika
-
  Ma 13:03 Egészség

A menstruációs zavarok igen gyakori problémának számítanak, melyek megjelenhetnek alkalomszerűen, de van, hogy hónapról hónapra sok bosszúságot okoz a nőknek. Hogy pontosan mi számít rendellenes vérzésnek és mit lehet ellene tenni, arról dr. Lőrincz...