Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Díjazták a sikeres női vezetőket

StartUP!
-
  Ma 10:44 Cégvilág

Lopes-Szabó Zsuzsanna, Dohos Ágnes és Hermann Zsuzsanna története győzte meg idén a zsűrit. A különdíjat Fábián Nóra kapta.

Már középiskolásként is bárki betekinthet a startupok világába

StartUP!
-
  20.07.10 11:56 Cégvilág

Idén júniusban már két alkalommal is megrendezték az InnoGEN Középiskolai Program kerekasztal beszélgetéseit, az InnoGEN Jamboreekat, ahol fiatal tehetségek, tanárok és kreatív szakmák képviselői beszélgettek innovációról és közösségépítésről. Az online elérhető beszélgetésekből többek közt kiderült, hogy milyen fejlesztésekkel lehetett…

Mától bárki letöltheti az iOS 14 béta verzióját

Mától már nem csak a fejlesztők tesztelhetik az Apple mobil operációs rendszerének legújabb verzióját - az iOS 14 és az iPadOS 14 bétaverziója már elérhető a nagyközönség számára is!

25 millió ember átképzését tűzte ki célul a Microsoft

A vírus következtében kialakult gazdasági válság és munkanélküliség enyhítéséhez járul hozzá a Microsoft most induló programja, amely világszerte 25 millió ember átképzését fogja támogatni. A Microsoft, a LinkedIn és a GitHub együtt biztosítanak ingyenes tananyagot, segítik az álláskeresőket a képesítések megszerzésében és az…

Sikeresen zajlott le a LiftUp online képzés

StartUP!
-
  20.07.09 11:44 Cégvilág

Sikeresen lezajlott a a LiftUp online megrendezésre kerülő vállalkozásfejlesztő képzés, melyet a Nemzeti Tehetség Központ által működtetett Londoni Tehetség Központ és a győri StartITup Egyesület valósított meg.

Összefogott a Google és a Coca-Cola a munkakereső fiatalokért

StartUP!
-
  20.07.08 23:00 Cégvilág

Online képzéssel segíti a munkakereső fiatalokat a Google Magyarország Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő #énjövőm programja - természetesen ingyenesen.

Startup tehetségkutatóval zárul a Design Terminal Mentorprogramja  

Július 16-án 19 órakor robban a Final Show, melynek keretében Dr. Kemény Dénes is megizzasztja a startuppereket. Kedvenc csapataira a közönség is szavazhat, értékes nyereményekért cserébe.

A Transferwise nem kíván neobankká válni

StartUP!
-
  20.07.08 11:31 Gazdaság

Egy év után ismét a piacra kerül 300 millió dollárnyi Transferwise részvény. A brit fintech korai befektetői és alkalmazottai által eladott papírokra nagy kereslet mutatkozik, de az unikornis cég nem szeretne neobankká válni.

1,5 millió euró befektetést kapott az e-sport edző magyar startup

StartUP!
-
  20.07.07 15:20 Cégvilág

Az e-sport napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő iparága, egyre nagyobb lépésekkel zárkózik fel a tradicionális sportokhoz. Az elmúlt hónapokban kialakult helyzetben a virtuális rendezvények térnyerése mentén még inkább rivaldafénybe került ez az ágazat. Az OXO Technologies Holding Zrt. portfóliójában szereplő Omnicoach a világon…

Az elektromobilitás terjedése gazdasági és környezetvédelmi érdek is

StartUP!
-
  20.07.07 15:00 Cégvilág

A klímavédelmet és a gazdaságfejlesztést együtt kell érvényre juttatni, a kettő egyszerre határozza meg a válságkezelés irányát – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az e-járművek vásárlását támogató pályázat sajtótájékoztatóján.

Egy indokolatlan short blokkolta a Tesla szervereit

Világszerte sokan találgatják azt, hogy a Tesla tőzsdei szárnyalása előbb vagy utóbb kipukkad vagy töretlen marad. Elon Musk rendkívül kreatív módon mutatott be a részvények értékvesztésére játszó, azaz shortoló befektetőknek: piacra dobta a Tesla shortot.

A vártnál jóval több ötlet érkezett a Covidea pályázatra

StartUP!
-
  20.07.06 16:35 Cégvilág

A 2020 áprilisában kihirdetett ötlet- és startup verseny keretében a koronavírus okozta járvány-, és egészségügyi, valamint társadalmi helyzetekre kerestek megoldási lehetőségeket a pályázók.

Egyetemisták innovációi lendíthetik fel a magyar mezőgazdaságot

Egyetemi ötletverseny keretében keresi a megoldásokat a NAK TechLab az agráriumban fellelhető problémákra. A versenyre olyan hallgatói csapatok jelentkezését várják, akik innovatív ötletükkel, hatékony megoldásaikkal segíthetik a hazai mezőgazdaság digitalizációját, egyúttal valós piaci problémákra válaszolnak.

110 startupötlet érkezett a a Reload Hungary Inkubációs Programra

StartUP!
-
  20.07.06 12:01 Karrier

Munkaerő-közvetítéssel, a kórházi adminisztráció csökkentésével vagy épp vendéglátó-ipari megoldásokkal keresnek választ a pandémia adta új problémákra is a Reload Hungary inkubációra jelentkező startupok. Az online megvalósuló programra nyolc országból pályáztak magyar innovátorok 17-től 70 éves korig.