Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Nagyot vált a KFC és a Meki

Péksüteményekkel újít a McDonald's, a KFC pedig mártásokkal vadítja a vendégeket.

Mérgező tökökre figyelmeztet az Agrárkamara

A dekorációs célra szánt tökök közül nem mindegyik ehető és már kis mennyiségben is komoly rosszullétet okozhatnak.

Robotokkal enyhítik az emberi kapcsolatok hiányát Japánban

Egyre nagyobb az igény Japánban az olyan robotok iránt, amelyek enyhíthetik az emberi kapcsolatok hiányát és az elszigetelődés érzését a koronavírus-járvány idején.

Fotókon a Finnair boltban is kapható fedélzeti menüje

Az ételeket az Európa és Ázsia között közlekedő járatok fedélzeti menüje ihlette.

Maszkfelügyelők állhatnak szolgálatba a boltokban

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke változásokat sürget az üzletekben az év végi bevásárlások idejére.

A Nike Freddy Krueger cipővel rémisztget Halloweenkor - fotó

Startlap Vásárlás
-
  Tegnap 12:33 Divat

A Rémálom az Elm utcában című film gonosza, Freddy Krueger inspirálta a Niket, hogy egy horrorisztikus Nike Air Max 95 cipővel álljon elő Halloween alkalmából.

A Spotify mostantól saját iOS 14 widgettel rendelkezik

Az iOS 14 nagy újdonsága a widgetek megjelenése, most a Spotify is beáll a sorba. A zenei szolgáltató is bejelentette, hogy elindítja az ikonokat az iOS 14 és iPadOS 14 eszközökön.

Az LG összetekerhető tévéje végül 87 ezer dollárért kerül forgalomba

Startlap Vásárlás
-
  20.10.24 16:03 Infotech

A Signature OLED R korlátozottan, a dél-koreai üzletekbe érkezik.

IKEA-felmérés: egyre környezettudatosabbak a magyar háztartások

A magyar háztartások elméletben fontosnak tartják a környezetet kímélő megoldásokat, azonban a háztartási eszközeik kiválasztásában és a szokásaikban nem mindig tartják szem előtt ezeket az értékeket - derült ki az IKEA svéd lakberendezési vállalat megbízásából készült felmérésből.

Ennyiért árulnak koszorút, virágot a boltok - a legjobb akciók a héten

A halottak napjához és mindenszentekhez közeledve megnéztük, mennyiért vehetünk krizantémot, sírkoszorút a népszerű hazai áruházakban.

A hálózati adapter és fülhallgató nélküli iPhone-on gúnyolódik a Samsung

Startlap Vásárlás
-
  20.10.23 22:18 Mobiltech

Eddig ki nem mondott szabály volt, hogy az új készülékek töltővel és fülhallgatóval együtt járnak. Az Apple azonban megdöntötte az eddigi normát az iPhone 12 sorozat bevezetésével, amihez környezeti okokból nem csomagolnak hálózati adaptert és fülhallgatót - ezen viccelődik a Samsung.

Koronavírus: WC-papírból lesz bélyeg Ausztriában

Háromrétegű vécépapírból készült különbélyeget bocsát ki az osztrák posta a koronavírus-járvány alkalmából, karitatív célból.

Berobbant a használt luxusmárkák piacára a Gucci

Startlap Vásárlás
-
  20.10.23 16:03 Divat

A Burberry és a Stella McCartney után most a Gucci csatlakozott a RealReal használt luxusmárkák termékeinek viszonteladási platformjához, ezzel segítve a cikkek körkörös forgalmát és a termékek élettartamának növelését.

A Facebook segít, hogy megismerd a szomszédokat és a környéket

Startlap Vásárlás
-
  20.10.23 12:37 Infotech

A vállalat tesztel egy új funkciót, ami arra ösztönzi a felhasználókat, hogy híreket tegyenek közzé és osszanak meg a kis földrajzi területekre vonatkozó közösségi hálózatokban.

Több mint másfélezer igazolatlan származású oltványt foglalt le a Nébih

1551 db igazolatlan származású szőlő- és gyümölcsoltványt foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a 2020. október 11-én és 18-án tartott országos szaporítóanyagellenőrzési akció során. A hatósági zár alá vont oltványok – összesen 12 szőlőfajta (558 db) és 10 gyümölcsfaj (993 db) – együttes piaci értéke…