Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Mintha ma lenne a Black Friday - a legjobb akciók a héten

A nagyobb boltok legfrissebb akciós kínálatára most sem lehet panasz. Összeszedtünk néhány remek ajánlatot.

Minden gamer álma ez a fejhallgató

A Razor Krakennek már a neve is sokatmondó, s versenytársai között tényleg egy szörny. A formája modern, letisztult, még egy külső megvilágítással is megtoldotta a gyártó. A lényeg azonban nem ez, hanem hogy játék közben 360 fokos szögből érkeznek a hangok. A harctéren ez aranyat ér. Ráadásul a mikrofon is lenémítja a külső zajokat, így mi…

Nagy változás jön januárban a húspultokban

Nemsokára jelentős változással szembesülhetnek a hazai vásárlók.

Szagtalanítsunk úgy, mint senki más!

Startlap Vásárlás
-
  19.12.06 09:36 Mobiltech

A piacon fellelhető egy olyan készülék, melyet egyetlen mozdulattal felhelyezhetünk a falra, vagy akár bedughatjuk a bebüdösödött edzőtáskánkba, a másikkal pedig bekapcsoljuk. Nem kell benne szűrőt cserélni, több fokozaton is működik – például csendes üzemmódban, hogy ne zavarjon munka közben – és USB-csatlakozóval lehet…

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

Startlap Vásárlás
-
  19.12.06 06:46 Karácsony

Ilyentájt a legégetőbb kérdés, hogy mégis mit hozzon a Jézuska a gyerekeknek, vagy mit adjunk karácsonyra a Jézuskázós korszakból már kinőtt nagyobbaknak és tiniknek?

Hogy ne kelljen nyomozót fogadni a kutyánk mellé

Startlap Vásárlás
-
  19.12.05 09:34 Mobiltech

A Findster Home egy célszerű megoldásnak tűnik abban az esetben, ha házi kedvencünk inkább csavargással töltené szabad idejét, amíg mi a melóban vagyunk. A GPS-es jeladóval egy appon keresztül követhetjük a négylábú minden lépését, még virtuális kerítést is építhetünk neki.

A konyha éke lehet ez a kézműves citromfacsaró

Startlap Vásárlás
-
  19.12.05 05:34 Otthon

Leginkább egy régimódi diótörőre emlékeztet az a citrusfacsaró gép, melyet bármelyik mexikói vásárban megtalálhat az ember. Természetesen neten is meg lehet rendelni, nem kell Közép-Amerikáig menni. 100 százalékosan újrahasznosított alumíniumból készült és az utolsó cseppet is kipréseli a citromból, narancsból vagy grapefruitból.

Fontos dátumot közölt a posta a karácsonyi csomagokkal kapcsolatban

Startlap Vásárlás
-
  19.12.05 05:30 Életmód

Az idei karácsonyi szezonban 15 százalékkal lesz több az árutartalmú küldemény, mint tavaly.

Jöhet a kisebb méretű iPhone?

Startlap Vásárlás
-
  19.12.04 12:40 Mobiltech

Iparági pletykák szerint nem csak jöhet, hanem jön is. A készüléket a legnagyobb valószínűség szerint azért szeretné mielőbb piacra dobni az Apple, mert a potenciális vásárlók vágynak egy kézre állóbb telefonra. Cikkünkben most összeszedjük azokat a lehetséges paramétereket, amelyekről a piaci szóbeszéd szól az iPhone SE 2-es esetében.

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

Startlap Vásárlás
-
  19.12.04 05:16 Karácsony

Közelednek az ünnepek és ilyenkor sokan gondolkodóba esnek, hogy mégis mit vegyenek a másiknak. Ebben az írásunkban a férfiak számára ajánlunk ajándékokat, amikkel nehezen lehet mellényúlni.

Új vásárlói kártyát vezet be a Lidl

A változásról a bolt a pénztáraknál tájékoztatja az embereket.

Újabb bankjegytől búcsúzunk az év végén

Bevonják a forgalomból a régi 10 000 forintost.

A Spar tovább csökkenti műanyag-felhasználását

Az üzletlánc nem tesz műanyagfedelet több saját márkás termékére.

Öltözzünk egyféle színbe!

Startlap Vásárlás
-
  19.12.02 05:05 Divat

Aki kicsit is figyeli a divat történéseit, annak bizonyára feltűnt, hogy a tetőtől talpig egy színt magunkra venni az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kifinomult és szofisztikált legyen a megjelenésünk.