Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Okos, strapabíró játékszőnyeg gyerekeknek

Nagyban mindent könnyebb megtanulni, főleg, ha a világtérképről van szó. A Funtory nevű, kifejezetten kisgyerekek számára készített játszószőnyeg a mintapéldája ennek. A különböző kontinenseken ott virítanak az őshonos állatok, melyek fölé ha odatartjuk a telefonunkat, az AR technológiának hála, meg is elevenednek.

Beszereztük a hétvégi italadagunkat - a legjobb akciók a héten

Friss akcióvadászatunk célkeresztjében gyümölcslék és gyümölcsitalok állnak.

Újfajta 100 forintosok kerülnek forgalomba tavasszal

Megváltozik az új érmék egyik fontos tulajdonsága.

Milyen telefonokat várhatunk 2020-tól?

Ugyan sok jel mutat arra, hogy még a legnagyobb gyártóknál is lázas üzemben zajlik az agyalás, hogy milyen irányba vigyék tovább a mobiltelefonok fejlesztését, így az igazán nagy durranásokra lehet, hogy éveket kell várni. Azonban ne szontyolodjunk el, 2020 egyelőre úgy tűnik, hogy ötletes megoldásokkal és olcsósodással fog minket…

A töltő, ami még az energiavámpírokon is kifogna

Akár egy vámpírhadseregen is. Mondjuk a mérete sem csekély: 70.000 mAh teljesítményre képes, nagyjából akkora, mint egy régi kazettás magnó. Kempingezésre tervezték, bármit lehet tölteni róla a porszívótól a tévén át a telefonig. A mobilt vezetékkel és anélkül is rá lehet csatlakoztatni. A környezettudatosság jegyében napelemmel is tudja tölteni…

Itt az IKEA újabb dobása - használt bútorokat vehetünk

Startlap Vásárlás
-
  20.01.23 12:09 Életmód

Több újdonságot is bejelentettek az IKEA sajtótájékoztatóján.

Mit nézzek az HBO Go-n?

Startlap Vásárlás
-
  20.01.23 05:52 Mobiltech

A nagy Netflix-HBO Go csörte második felvonásában kicsit megnézzük, hogy mi is az az HBO Go, miért van értelme előfizetni rá és ha már megvan, akkor mit érdemes nézni rajta.

Megválasztották a világ legértékesebb márkáját

Az Amazon a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2020-as Global 500 ranglistája szerint.

Ha tőlük rendelsz kaját, még a hűtődbe is bepakolnak

Startlap Vásárlás
-
  20.01.22 10:46 Életmód

A Jupiter nevű szolgáltatást elindító Y Combinator start-up ökotudatos módon hatol be az ember konyhájába. A házhoz szállítást neten lehet megrendelni, a Jupiter munkatársai kihozzák az élelmiszereket, s felmérik, milyen ételeket fogyasztunk rendszeresen, illetve miket hajítunk sokszor a szemetesbe. Személyre szabják a fogyasztásunkat, saját…

Hasznos divatfogadalmak 2020-ra - segítünk a választásban

Startlap Vásárlás
-
  20.01.22 05:58 Divat

Január a fogadalmak hónapja. Ugyan már a végét tapossuk, mi mégis úgy éreztük, hogy kell egy lista azokról a divatbakikról, amiket érdemes elkerülnünk 2020-ban is.

A világ második legnagyobb nyers gyémántját mutatta be a Louis Vuitton Párizsban 

A világ második legnagyobb valaha felfedezett nyers gyémántját mutatta be a Louis Vuitton a párizsi Vendome téri üzletében egy kiválasztott közönség előtt kedden. 

Mutatjuk, miért nem tudsz lemondani a csokiról - a legjobb akciók a héten

Startlap Vásárlás
-
  20.01.21 14:35 Életmód

Akcióvadászatunk célkeresztjében az édességek királynője: a csokoládé.

Hogyan és mikor készítsük fel a gyereket a digitális világra?

Startlap Vásárlás
-
  20.01.21 05:06 Életmód

Sokat hallani, hogy a mai gyerekek telefonnal a kezükben születnek. Vicces anekdoták keringenek az interneten arról, hogy a 2-3 évesek hogyan pipálják le szüleiket bármilyen kütyü kezelésében. De tényleg telefonnal a kezükben születnek ezek a gyerekek? Tényleg zsigerből tudják, hogy hogyan kell, és főleg, hogyan kell jól használni őket?

Csak víz és só kell a kínai találmányhoz, ami fertőtlenít mindent az otthonodban

Startlap Vásárlás
-
  20.01.20 15:38 Egészség

Egret: így hívják azt a kínai gyártmányú fertőtlenítőszert, melyet ha minden igaz, bármely felületre ráspriccelhetünk. Az elektrolizált vízből és konyhasóból kikevert szer nem tartalmaz szintetikus anyagot, ezért még az ételre is ráfújhatjuk. A fertőtlenítő hatás mellett még a rossz szagokat is elűzi.