Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Megjelent a légitársaságok friss uniós feketelistája

Startlap Utazás
-
  Tegnap 15:21 Utazás

Nem közlekedhetnek az Európai Unióban.

4,5 milliárdos karácsonyfa? Igen, létezik!

A spanyolországi Merbellához közel fekvő Kempinski szálló előterében állították fel a világ legdrágább karácsonyfáját. A különböző drágaköveket, gyémántokat, amelyekkel ékesítették, a Chanel, a Cartier és a Bulgari biztosította. Az édesszájúaknak talán inkább a 3D-s nyomtatóval, csokoládéból készült strucctojás és páva fogja elnyerni a…

Airbnb: világ konyhaművészei, egyesüljetek!

Startlap Utazás
-
  Tegnap 05:41 Utazás

A szállásadó mamut piacképes ötlettel rukkolt elő. Várja azokat az étel recepteket, melyek eddig rejtve maradtak a világ szeme elől, s pont emiatt fantasztikus kilátásokkal kecsegtetnek. A lényeg a fenntarthatóság és a családi hagyomány. A 100 győztes recept tulaját jövőre olaszországi főzőkurzusra viszik, ahol több napon át lehet merítkezni a…

Csodaszép hajót engedtek vízre a Balatonon

A Siófok katamarán a magyar tenger második legnagyobb hajója.

Mostantól gyorsabban juthatunk el a szlovén tengerpartra

Átadták az M70-es autópálya Letenye és Tornyiszentmiklós közötti szakaszát.

Magyarország egyre népszerűbb úti cél a külföldi vendégek körében

Startlap Utazás
-
  19.12.13 09:21 Utazás

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által kiadott jelentés szerint erős külföldi vendégforgalom, stabil belföldi kereslet, magasabb bevételek, és jelentősen emelkedő Szép-kártya forgalom jellemezte októberben az idegenforgalmi ágazatot.

Drótkötélen az esőerdő felett

Startlap Utazás
-
  19.12.13 05:41 Utazás

Tavaly novemberben egy fantasztikus úton vehettem részt. Közel 900 nemzetközi jelentkezőből választottak ki, hogy én képviselhessem Magyarországot egy szálláslánc tesztelésére, mint digitális nomád.

A Wizz Air Abu-Dzabiban alapít új légitársaságot

Startlap Utazás
-
  19.12.12 14:41 Utazás

A magyar kötődésű Wizz Air Abu-Dzabiban alapít új diszkont légitársaságot - jelentette be az Abu-Dzabi Fejlesztési Holding csütörtökön.

Új ország van születőben

Startlap Utazás
-
  19.12.12 14:17 Utazás

A Pápua Új-Guineától való elszakadásra szavaztak a lakosok Bougainville-ben.

Az Airbnb az olimpiára is betör

Startlap Utazás
-
  19.12.12 13:23 Utazás

Mindezt nem agresszív stratégiával, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság teljes egyetértésével teszi. A két fél megállapodást írta alá arról, hogy a következő öt téli és nyári játékokat fenntartható módon rendezik meg. Ez azt jelenti, hogy nem fognak új szállodák, olimpiai faluk kinőni a földből. A sportolók és drukkerek airbnb-s szállásokon fogják álom

Rómának most lett elege a Trevi kút körüli káoszból

Startlap Utazás
-
  19.12.12 09:21 Utazás

A városba látogató évi 20 millió turista zöme ellátogat a lenyűgöző barokk építményhez, ami tumultuózus jeleneteket okoz, és alaposan lerontja a kút állagát. A városháza egy olyan tervezetet nyújt be, amely alapján rendőrök fogják szabályozni a térre vezető utcákban, hogy egyszerre mennyien lehetnek a kútnál. Magát a kutat korláttal fogják védeni,

A 9+1 legjobb szilveszteri úti cél

Startlap Utazás
-
  19.12.12 05:50 Utazás

Megkerestük a partikultúra fellegvárait és azokat a helyszíneket, ahonnan a legszebb a tűzijáték. De azokra is gondoltunk, akik nyugiban ünnepelnének, sőt, még a notórius későkre is.

Önellátó minibusszal a világ körül

Startlap Utazás
-
  19.12.11 13:21 Utazás

Egy fiatal pár szívük parancsára hallgatva nekivágott az egyetem után a világnak – egy rozoga minibusszal. A kocsit újrahasznosított eszközökből, anyagokból rendezték be lakásnak. Mindenük megvan, amire szükség lehet a több hónapos utazás során. Most épp a Francia Alpokból indulva a Távol-Keletre tartanak.

Karácsony Betlehemben

Startlap Utazás
-
  19.12.11 09:35 Utazás

Nincs is talán autentikusabb hely a karácsony megünneplésére, mint Jézus egykori szülővárosa, Betlehem. Na de valóban így van? Mire kell felkészülni, ha oda akarunk látogatni? Kell-e zarándoklelkület a túléléshez?