Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Nem bírod a jetlaget? Fogadd meg tanácsainkat!

Léteznek trükkök, amikkel tompíthatjuk ezt a modern népbetegséget.

Bogotá – most érdemes menni!

Startlap Utazás
-
  19.08.23 07:35 Utazás

Az utóbbi évek egyik felfedezettje az utazók körében egyértelműen Kolumbia. Rossz híre miatt sokáig elkerülték a turisták, gyakorlatilag jó két évtizeden át egy fekete folt volt az utazók térképén, és csak most kezdik újra felfedezni az országot. És bár nincs világszinten kiemelkedő műemléke, nagyon változatos látnivalókat kínál – klasszikus tenger

5 tipp, hogy ne a telefonnyomkodás rabolja el a nyaralásod élményét

Startlap Utazás
-
  19.08.22 07:35 Utazás

Tudod magadról, hogy erősen telefonhasználó típus vagy, és ez zavar, de nem tudsz mit tenni ellene. Meg azt is észrevetted már, hogy egy-egy szép helyszín atmoszféráját azért nem tudtad átérezni, mert görcsösen fotóztál, ahelyett, hogy igazán körülnéztél volna. Elárulunk pár módszert, hogyan előzheted meg mindezt legközelebbi utad során.

Hova menjünk búvárkodni ősszel?

Startlap Utazás
-
  19.08.21 07:35 Utazás

A búvárkodás egyik leggazdagabb szezonja az ősz, köszönhetően annak, hogy ilyenkor sok gazdag élővilágú tengerhez és óceánhoz olcsóbban lehet elrepülni. De belföldi helyszíneket is ajánl szakértőnk.

Kiruccanás a Balkán eldugott kincséhez: egy hétvége az albán tengerparton

Startlap Utazás
-
  19.08.20 08:35 Utazás

2018 tavaszán elém került az interneten egy felfoghatatlanul kék tengerpart, hófehér homokkal és egy kis koktélozós stéggel. Elég gyakran kerül ilyen az ember szeme elé a neten, tehát alapból ezen még nem akadtam volna fenn, de a leírás szerint ezek a valótlanul azúrkék habok itt vannak a közelünkben. Egészen pontosan Albániában.

Közeli tengerpartok, ahova autó nélkül is hamar eljutsz

Startlap Utazás
-
  19.08.19 07:35 Utazás

Persze kinek mi a "hamar", de azért ezek az utak szerintünk abszolút viselhetőek időtartamban. Szóval, ha a tengerre vágysz, de nincs kocsid, egy pillanatig se csüggedj - elmondjuk, hova menj!

Gyerekekkel vágtunk neki több ezer kilométernek egy lakóautóval

Startlap Utazás
-
  19.08.18 07:35 Utazás

Már 10 éve minden kiállításon nézegetem a szebbnél szebb lakóautókat. Régi álmom, hogy egyszer egy ilyennel vigyem a családot nyaralni, végül pedig végre sikerült meggyőzni a feleségemet is. Most megosztok pár gondolatot kifejezetten a lakóautózással kapcsolatos tapasztalataimról, és leírom a legfontosabb benyomásaimat, hátha…