Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Mentsd meg a Bahamákat az Airbnb-vel!

Egy, a szigetek vezetésével közös projektbe öt szerencsés nyerhet felvételt. Két hónapon át járják majd a szigetvilágot, a nemzeti parkokat, vizsgálják a helyi mezőgazdaságot és a korallzátonyok állapotát. A cél, hogy a turistaáradatot minél fenntarthatóbb módon tudja kezelni a Bahamák – a természet minél kevésbé sínylődjön az oda érkezők miatt.

Koronavírus Olaszországban - lemondhatjuk a Wizz Air-jegyünket?

Egyre terjed a koronavírus, a járvány már a közeli Olaszországban is több halálos áldozatot ejtett. Felmerülhet az emberekben, hogy elhalasszák vagy lemondják a külföldi utakat. Ennek kapcsán megkerestük a Wizz Airt, akik hivatalos nyilatkozatban válaszoltak a felmerült helyzetre.

Koronavírus: bezártak a múzeumok hét olasz tartományban

A kulturális miniszter az egész országban törölte a hónap első vasárnapjára érvényes ingyenes múzeumi belépés lehetőségét is egyelőre.

Toszkánában és Szicíliában is megjelent a koronavírus

Toszkánában is Szicíliában is megállapították egy-egy személynél, hogy koronavírussal fertőzött. Horvátországban szintén van egy beteg, Ausztriában három gyanús esetet vizsgálnak.

Koronavírus: bezártak egy szállodát Tenerifén, 1000 ember került karanténba

Bezártak egy tenerifei szállodát, csaknem ezer ember került karanténba. A felhajtást egy olasz orvos okozta, aki nyaralni érkezett a Kanári-szigetekre, de nem érezte jól magát, így kórházba került. Nem sokkal később kiderült: a koronavírus-tesztje pozitív lett.

Kiásnak egy betemetett viaduktot Salgótarjánban

Közép-Európa egyik legnagyobb völgyhídja ma is áll, csak nem látható.

A Brexit súlyos hatásával küzdenek a portugálok

Az évi kétmillió Portugáliában nyaraló brit turista komoly mennyiségű pénzt hagy az országban. A Brexit viszont egy sor szolgáltatást megvon az EU-ból kilépett britektől. A portugál kormány most azon dolgozik, hogy minden lehetséges módon biztosítsa a korábbi kényelmet, legyen szó utazásról, vezetésről, egészségbiztosításról.

Már a debreceni repülőtéren is vizsgálják az utasokat

Az észak-olaszországi járvány miatt új eljárásrendet alakítanak ki annak érdekében, hogy megőrizzék Magyarország vírusmentességét.

Megérkeztek a kórházba az Olaszországból hazatérő diákok és kísérőik

Alapos megfontolás javasolt az észak-olaszországi utazás előtt.

Börtönszigetből földi paradicsom: Fernando de Noronha

Startlap Utazás
-
  Tegnap 05:33 Utazás

Brazília partjaitól mintegy 350 kilométerre található az a szigetcsoport, ami egykor az ország legveszélyesebb bűnözőinek adott otthont – ma már növény- és állatvilágával nyűgözi le az odalátogatókat. Egy biztos: egy ilyen helyen bárki szívesen fogságba esne…

10 hely Magyarországon, ahol virágzásban gyönyörködhetsz

Startlap Utazás
-
  Tegnap 05:03 Utazás

Vége a télnek, itt a tavasz és vele együtt újjáéled a természet. Mint minden évben, az új évszak csodálatos virágzással köszönt be országszerte.

Ezt kell tudnod, ha most Észak-Olaszországba utaznál

Az észak-olaszországi utazást tervezőknek a koronavírus-járvány miatt azt javasoljuk, hogy a látogatásról csak alapos megfontolás és mérlegelés után döntsenek - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap az MTI-vel.

Teljesen leállhat Milánó a koronavírus miatt

Életbe lépett a vesztegzár Észak-Olaszországban.

Felfüggesztették a velencei karnevált a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány olaszországi terjedése miatt megszakítják a velencei karnevált - jelentette be vasárnap Luca Zaia, az északkelet-olaszországi Veneto tartomány kormányzója. A karnevál eredetileg keddig tartott volna.