Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

A Hortobágyi Nemzeti Park is felkerült a CNN Európa legszebb helyeit ismertető listájára

A sarkkörön túli norvég szigetektől a hortobágyi pusztán át a balkáni jeges tavakig Európa gyönyörű és változatos terület, innen válogatott a CNN.

Isztambul, bitangul, Steiner Kristóffal

Startlap Utazás
-
  Tegnap 06:06 Utazás

Európa és Ázsia találkozásaként emlegetik, ám sokkal több ennél: hivatalosan nem főváros, ám Napóleon szerint az egész világ fővárosa, egyszerre tradícionális és formabontó, és megannyi titok övezi. Sokan kizárólag a Hungária slágeréből ismerik – így vélhetően nagyot csalódnának, hogy nem „csörögnek a jampecok” -, mások pedig…

Az erdő, amely ősszel is fekete

Startlap Utazás
-
  19.10.16 06:09 Utazás

Barangolás a Fekete-erdő déli vidékein.

Új turisztikai vonzerővel gazdagodott Gyöngyös

102 év után megújultak a Szent Bertalan-templom toronysisakjai.

Izland télen - hasznos tudnivalók és tippek téli izlandi utazáshoz

Startlap Utazás
-
  19.10.15 05:36 Utazás

Sarki fény, befagyott vízesések, hószánozás a gleccseren, kéklő jégbarlangok - hogy csak néhányat említsünk a téli Izland nyújtotta élmények közül. Ezek és a meglepően alacsony, szezonon kívüli repülőjegy árak sokakat vonzanak a tűz és a jég szigetére, még a legzordabb és legsötétebb hónapokban is. Mielőtt azonban lecsapnánk egy akciós…

9 lakóbusz, amiben szívesen eléldegélnénk életünk végéig

Startlap Utazás
-
  19.10.14 09:27 Autó-motor

Milyen lenne, ha az utazások során magunkkal vihetnénk az otthonunk melegét, sőt még annál is többet: igazi luxusvillában járhatnánk be akár Európát? Nos, valami ilyesmit valósítanak meg a világ legjobb lakóbuszait megálmodó cégek is, akik rengeteg sztárnak építettek turnébuszokat. Következzék egy olyan válogatás az országutak királyaival,…

Budapest alig ismert arcát mutatja meg a Vice magazin

Startlap Utazás
-
  19.10.14 09:09 Utazás

Budapest kevésbé ismert látványosságait és helyeit mutatja be egy, a Vice.com magazin brit oldalán megjelent terjedelmes írás.

Hotelek, ahol egy éjszaka egy jó autó áránál kezdődik

Startlap Utazás
-
  19.10.13 05:33 Utazás

Mutatjuk a világ legdrágább hoteleit, és azokon belül is a lakosztályokat, a luxus non plus ultráit, ahol csak szupersztárok, milliárdosok és uralkodók szállnak meg. Dollárban és forintban is elhoztuk az irgalmatlan, egyetlen éjszakára vonatkozó árakat, de azért arra ügyeltünk, hogy még mielőtt bárki a szívéhez kapna, ne a legdrágábbal kezdjünk.

A 3 legjobb dolog Padovában, amit imádtunk

Startlap Utazás
-
  19.10.12 06:34 Utazás

Padova felfedezését kvázi a véletlennek köszönhetem, amikor egy olaszországi kiruccanásunk alkalmával rossz fele vettük az irányt hirtelen ebben a zsibogó, kacskaringós kisutcás városban találtuk magunkat.

Time-lapse videó a legújabb Körös-híd megépüléséről

Startlap Utazás
-
  19.10.11 10:43 Utazás

Végigkövethetjük a fejlesztés minden egyes lépését.

Gyorskatamarán kötheti össze Budapestet Béccsel

Startlap Utazás
-
  19.10.11 07:07 Utazás

A novemberi próbaút sikerességétől függ, lesz-e folytatás.

6 rejtett település a Balaton-felvidéken, amit látnod kell

Startlap Utazás
-
  19.10.11 06:09 Utazás

Az év azon időszakát éljük, amikor még szívesen felkerekedünk egy pár napos belföldi kikapcsolódásra. Ritkán emlegetett, kevésbé ismert helységeket hoztunk a Balaton mellől, amik bár sosem vonzanak tömegeket, talán épp ezért is megéri felfedezni őket.