Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A gombelemek komolyt veszélyt jelentenek - ismét kiderült

Egy brit kislány balesete sokkolta a kórházi dolgozókat, a gyermekgyógyász arra figyelmeztet, hogy a gombelemek komoly veszélyt jelentenek a kisgyerekekre.

Hiába a béremelés, az egyre dráguló lakásárakat senki sem tudja kifizetni

Az építőiparban a közeljövőben minden második vállalat áremelésre készül, ugyanis májusban jelentősen drágultak az alapanyagok, úgymint a faanyagok, a beton és az acél is.

Rossi: Az eredmények nem tükrözik az előrelépés mértékét

„Az elmúlt több mint 35 napban én is sokat fejlődtem, és a teljes szakmai stáb tekintetében is tapasztalható előrelépés” – mondta Marco Rossi.

Szalai Ádám: "Nincs az életemnek szebb ajándéka, mint ezt a csapatot vezetni"

Gulácsi Péternek is örök élmény marad a 2020-as Eb, de nehéz elfogadnia, hogy végül nem jött össze a továbbjutás.

Gulácsi is megszólalt: így értékeli a müncheni drámát

A kapus Gulácsi Péter és a csapatkapitány Szalai Ádám is azt írta közösségi oldalán: fájdalmas, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább csoportjából a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

„Erőszak útján fogant a gyermekem” – egy bántalmazott anya felkavaró története

Brutális férje évekig verte Klárát, hol puszta kézzel, hogy sodrófával, de volt, hogy kést szegezett a torkához. Egy kétgyermekes édesanya megrendítő története.

Világklasszisuk ellenére sokadszorra is a csoportkörben ragadtak a lengyelek

Hiába Robert Lewandowski három gólja, már a csoportkörben véget ért az Európa-bajnokság a lengyel válogatott számára. A lengyelek a 2018-as világbajnokság után a mostani Eb-n sem jutottak el az egyenes kieséses szakaszig.

Eladja álomházát a bokszvilág egykori fenoménja

Azok a hírességek, akik Hollywoodnál csendesebb életet keresnek, Pacific Palisades-on ilyenre találnak.

Ingatlan: tovább nőhet az agglomeráció népszerűsége, ami felhajtja az árakat

Tovább nőhet az agglomeráció népszerűsége az otthoni és az irodai munka ötvözetéből álló hibrid munkavégzés terjedésével, viszont ha a dolgozóknak ismét naponta kell ingázniuk, akkor felértékelődik a munkahely közelsége - közölte az OTP Ingatlanpont csütörtökön az MTI-vel.

Alig hittek a szemüknek a ZDF szakértői: „Ki gondolta volna, hogy Magyarország ellen időt fogunk húzni”

Túlzás nélkül megmozgatta az európai futballvilágot a magyar válogatott teljesítménye az Európa-bajnokságon, különösen a Németország elleni mérkőzésen, mely végül egy 2-2-s döntetlennel végződött.

Koronavírus: tömeges tesztet hirdetnek a 60 év felettieknek Budapesten

Tizenkilencezer ingyenes antitesttesztet biztosít a fővárosi önkormányzat a 60 év feletti budapestiek ellenanyagszintjének mérésére - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Tényleg kidurrannóban az ingatlanlufi?

Startlap
-
 Tegnap 19:00Otthon

Az ingatlan keresési kedv esése különböző mértékben tapasztalható az országon belül.

Milliárdos szakértői díjak vitték veszteségbe az óriásbankot összegyúró társaságot

A Takarék Csoport üzleti irányító szerveként funkcionáló MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank, valamint az MKB Bank és a Budapest Bank (BB) 2023 közepére beütemezett egyesülésének levezénylésére hivatott Magyar Bankholding Zrt. azzal magyarázza a 2020-as negatív eredményét, hogy az első, amúgy nem teljes évében nem folytatott…

Putyin fejfájása – az örök jég olvadása időzített bombának bizonyul

Az olvadó örök jég nem a Kánaánt hozza el, hanem biztonságpolitikai következményekkel jár – vagy közvetlenül, vagy, mint „veszély sokszorozó”. 2050-ig az orosz arktikus térségben működő kőolaj- és földgáz kitermelő telepek 45 százaléka súlyosan megsérülhet, befolyásolva az európai szállításokat. Káncz Csaba jegyzete.

A csodatevő újra megvillant, de mihez kezdünk majd nélküle?

Ez a válogatott nem az egyéni képességek miatt ennyire erős, hanem azért, mert nagybetűs csapat. És ez elsősorban a szövetségi kapitány érdeme.