Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

5 csodálatos császármetszéses fotó

Világszerte egyre több kisbaba születik császármetszéssel, mégis sok helyen még mindig tabu témaként kezelik, ha egy csecsemő így jön a világra. Pedig a császármetszésen átesett nők is bátran, önzetlenül, dobogó szívvel adnak életet gyermeküknek.

Fura fotós trend: amikor apának van pocakja

Számtalan fura, vicces, inspiráló vagy éppen idegesítő dologgal találkozhatunk a közösségi oldalakon, hiszen sok szülő szereti a gyermekvárás és -nevelés minden mozzanatát megosztani másokkal.

Nem mindegy, mikor kapja a kismama az oltást

A kutatási eredmények szerint antitestes immunválasz alakul ki a várandósokban a koronavírus elleni vakcináció hatására, s az antitestek a méhlepényen keresztül eljutnak a magzathoz is. Nem mindegy azonban, mikor történik az oltás.

Lakást vásárolnál? Ezt tartalmazza az ingatlan vételi szándéknyilatkozat előszerződés

Az ingatlanvásárlás egy olyan esemény, amelyben, ha szerencsések vagyunk, életünk során akár több alkalommal is részünk lehet – azonban első alkalommal sokan még nem tudjuk, mi az ingatlan-adásvétel menete. Hogyan jutunk el az első ajánlattételhez és mi a helyes menete a folyamatnak, hogy mindkét fél biztonságban érezze magát?

Edzőként tér vissza a korábbi Roland Garros-bajnok

Edzőként tér vissza a WTA Tourra Francesca Schiavone. A korábbi Roland Garros-bajnok a horvát Petra Martic felkészülését segíti a salakszezonban.

NAV végrehajtás és bírósági végrehajtás: Tudd meg, hogyan történik az ingatlan végrehajtás folyamata és ki fizeti a vég…

Az adósság a 21. században már egy teljesen hétköznapi jelenség, hiszen rendkívül könnyű akár szabad felhasználású kölcsönhöz, akár ingatlanhitelhez jutni, ha a pénzintézet hitelképesnek ítél meg bennünket. Azonban mi történik, ha az adósságot valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk tovább törleszteni, vagy nem tudjuk az az állami terheket,…

Így teremthetjük meg a konyha rendjét és tisztaságát

Gyorsan, egyszerűen és hatékonyan – a legtöbbünknek ez a jelszava, ha a konyha takarításáról van szó.

Váratlan dologra bukkant a járdája alatt

Meg akarta javítani a járdáját az amerikai férfi, de egy 19. századi alagútra bukkant.

Tengerifű lassíthatja az óceánok savasodását

A tengerifű nálunk leginkább csak lakberendezési- vagy dísztárgyak alapanyagaként ismert, ám egy új kutatás szerint segíthet lassítani az óceán savasodását is.

Lemeszelték Szulák Andreát az M7-esen

Egy CD-t mindenesetre adott az őt megbírságoló rendőrnek.

Több tisztítószer is leszerepelt

Általános felülettisztítókat vizsgált laboratóriumban a Tudatos Vásárlók Egyesület. Kiderült, melyik a leghatékonyabb.

Flick: Nyáron szeretnék távozni a Bayerntől

A tréner szándékáról hétközben tájékoztatta a klub vezetőségét, a játékosokkal pedig a szombati győzelem után közölte elhatározását.

Megugrott a fővárosi ingatlanok ára, már 1,1 millió forint egy új lakás négyzetmétere

A koronavírus-járvány kezdete óta ugyan kevesebb lakás épült Budapesten, azonban a januárban bevezetett ÁFA-kedvezmény még így is megdobta az ingatlanpiacot, ugyanis az előző év azonos időszakához mérve 15 százalékkal több projekt indult el.

Az ideiglenes lakcím bejelentése: mi a különbség az állandó és az ideiglenes lakcím között?

Startlap
-
 Tegnap 18:05Otthon

A lakcím bejelentése minden esetben fontos feladat, hiszen mindannyiunknak szüksége van egy hivatalos elérhetőségi helyszínre, amelyen értesíthetőek vagyunk – azonban gyakran összekeverednek bennünk a fogalmak, sokszor nem tudjuk, hogy melyik bejelentett lakcímünk mire jogosít fel, milyen kötelezettségeket vállalunk például egy…

Baranyi Krisztinának elege lett: népszavazást kezdeményez a Fudan Egyetemről

Ugyanis annak a 13 hektáros területnek, ahol megépülne a kínai elit egyetem, több mint a fele Ferencváros tulajdonában van, és a Főváros is rendelkezik itt némi ingatlantulajdonnal – hívja fel a figyelmet Baranyi Krisztina Facebook-posztjában.