Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

A WizzAir hisz a saját márkájában, nem osztozkodik

StartUP!
-
  Tegnap 11:45 Cégvilág 

A Wizz Air tájékoztatása szerint nem gondolták meg magukat azzal kapcsolatban, hogy bármilyen légitársasággal partnerségre lépjenek és összekapcsolt jegyeket áruljanak. Korábban a Ryanair és az easyJet ezzel szemben már bejelentette erre vonatkozó szándékát.

Játékos kupongyűjtő oldallal kísérleteznek a magyar fejlesztők

StartUP!
-
  Tegnap 10:06 Infotech 

Tesztelés alatt áll a vp1.hu címen már elérhető magyar fejlesztésű program, amiben a játékosok és az online shopok egy kölcsönösen előnyös helyzetben találnak egymásra.

Dollármilliárdokat ér a kriptopénzes startup

StartUP!
-
  Tegnap 07:51 Cégvilág 

A négy éve indult startup fő terméke egy egyszerű, bárki által használható kriptopénzes tárca és fizetési megoldás volt. Azóta azonban nemzetközi terjeszkedésbe fogott, sőt egy tőzsdét is vett magának. Ez utóbbi a Poloniex, amit idén vásárolt fel 400 millió dollárért.

Itt a felület, ahol már három kriptovalutával kereskedhetünk egyszerűen

StartUP!
-
  18.05.24 15:45 Gazdaság  Kriptovaluta Bitcoin

Már XRP, azaz Ripple, és Bitcoin Cash is vásárolható a Revolut fintech startup appjában. A két újonnan elérhető kriptopénz azoknak lehet érdekes, akik szeretnének játszani egy kicsit a megtakarításaikkal, és nem bánják a cég által felszámított másfél százalékos tranzakciós díjat - cserébe, hogy egyszerű kereskedési megoldásokat kínál nekik a…

Veszélyekkel teli időszak, vagy az emberiség újabb nagy kalandja következik a robotika fejlődésével?

StartUP!
-
  18.05.24 15:33 Cégvilág  Robot Oktatás

A robotika kora elkezdődött: az önálló működésű, sokszor emberformájú, az intelligencia és a tanulás képességével rendelkező gépek hamarosan a mindennapok részeivé válnak. Egyebek mellett a fenti kérdésre keresi a választ a Brain Bar, amelynek idén is stratégiai partnere a Telekom, segít megtapasztalni a jövőt, miközben közös…

A francia elnök nagy kéréssel fordul a techóriások vezérei felé

StartUP!
-
  18.05.24 14:15 Cégvilág 

A francia államfő azt kérte mintegy hatvan számítástechnikai nagyvállalat vezetőjétől, köztük Mark Zuckerbergtől, a Facebook vezérigazgatójától szerdán, hogy kötelezzék el magukat a közjó - az oktatás, a munkahelyteremtés, a környezetvédelem - mellett.

Így tehet a sörgyártás a kultúráért, a rászorulókét és a fenntarthatóságért

StartUP!
-
  18.05.23 19:15 Cégvilág 

Együttműködési megállapodást írt alá a Heineken Hungária Zrt. a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel az Agrárminisztériumban, annak érdekében, hogy a sörgyártás hazai alapanyagok felhasználását részesítse előnyben. Ezzel nem csak a gyártás ökológiai lábnyoma csökken, de hátrányos helyzetű családjai munkalehetőséghez jutnak, és a…

A befektetők bíznak az androidos Nokiákban

StartUP!
-
  18.05.23 12:45 Cégvilág  Telefon Svájc

A HMD Global több befektető révén újabb 100 millió dollárhoz jutott az üzleti tevékenység kiterjesztésére és a cég növekedésének finanszírozására a vállalat második évében. A befektetők közül kiemelkedik a genfi Ginko Ventures, ami az Alpha Ginko Ltd-n keresztül járult hozzá a vállalat finanszírozásához, illetve a DMJ Asia Investment Opportunity Li

Európától is bocsánatot kért a Facebook-vezér

StartUP!
-
  18.05.23 11:48 Cégvilág  Belgium Brüsszel

Bocsánatot kért Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója az Európai Parlament (EP) tegnap esti brüsszeli meghallgatásán, amiért korábban nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy megelőzzék a visszaéléseket a közösségi oldalon.

Elengedhetetlen a digitális generációkkal való együtt gondolkozás

StartUP!
-
  18.05.22 22:48 Cégvilág  3 hír a témában

A T-Systems Magyarország szellemi alkotótábora idén is várja a menő Blockchain technológiával kapcsolatos ötleteket a fiataloktól. A hazai piacvezető infokommunikációs vállalat nyári táborában a részvétel ingyenes, a sikerrel pályázó csapatok négy napon át a T-Systems és a Kitchen Budapest szakértőivel közösen dolgoznak majd az…

A Visa sem akar lemaradni a startup-lázról

StartUP!
-
  18.05.22 10:15 Cégvilág 

Gyökeresen megváltoznak a vásárlási szokások a következő években, s a „forradalomból” a Visa sem szeretne kimaradni. A kártyatársaság technológiai vállalatokkal indított együttműködést .

Súlyos szigor jöhet a brit közösségi médiára vonatkozó törvényben

Több milliárd fontig terjedő pénzbüntetésekkel sújtaná a brit kormány azokat a globális közösségi médiaportálokat, amelyek nem akadályozzák meg illegális - például zaklató, fenyegető, vagy terrorcselekményre buzdító - tartalmak megjelenítését felületeiken.

A nagyvállalat a fintech iparágban hisz

StartUP!
-
  18.05.22 09:33 Infotech  Fintech

A Mastercard elkötelezetten hisz az innovatív fintech iparágban. Ennek nyomán tegnap jelentette be az ágazatot támogató Accelerate kezdeményezés elindulását. A piacvezető fizetéstechnológiai vállalat testreszabott támogatási megállapodásokat tervez a szektor szereplőivel, piaci adatokkal, szakmai és technológiai eszközökkel, befektetésekkel…

Jótékony akcióhoz csatlakozhatunk a csomagszállító startuppal

StartUP!
-
  18.05.22 07:00 Cégvilág 

A Játéksziget újra gyereknapi adománygyűjtést szervez a rászoruló gyerekek számára. Idén a ViddL segít abban, hogy a gyerekek megkapják a játékaikat. Segíts te is!