Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Várpalotai hintabaleset: Krisztofer találkozik végre a vádlottakkal

BorsOnline
-
  Ma 03:10 Életmód

Két éve és három hónapja örökre megváltozott az élete az akkor 18 éves Máthé Krisztofernek. A kalapácshintából kizuhant hajmáskéri fiú túlélése is kétséges volt, most azonban szembenézhet azokkal az emberekkel, akik a vád szerint felelősek a történtekért.

A legnagyobb ajándék: szigorú karanténban kell maradnia, de a családjával töltheti a karácsonyt az Sma-ban szenvedő …

Blikk
-
  Ma 03:10 Belföld

Bár úgy tűnt, nem lehet együtt a gerincvelői izomsorvadásban, SMA-ban szenvedő Levente családja karácsonykor, végül az orvosok úgy döntöttek: a 23 hónapos kisfiú és anyukája, Szamler Viktória (28) még az ünnepek előtt hazamehet enyingi otthonukba.

Egyre fényesebb és nagyobb a Naprendszeren át száguldó csillagközi üstökös

Egyre fényesebb és nagyobb a Naprendszeren át száguldó csillagközi üstökös, a Borisov-üstökös. Az égi vándor vasárnap képrögzítőkkel felszerelt, nagyobb amatőr csillagászati távcsövekkel lesz megfigyelhető – hangzott el az M1 pénteki műsorában.

A csontritkulás és a változókor

WebBeteg
-
  Ma 03:06 Egészség

A csontritkulás olyan betegség, mely gyengíti a csontokat, növeli a hirtelen, váratlan törések kockázatát. A betegség szó szerinti jelentése porózus csont, mely arra utal, hogy csökken a csont sűrűsége és ereje. A betegség gyakran tünet- és fájdalommentesen fejlődik ki.

A duma öntörvényű sztárja

Növekedés
-
  Ma 03:05 Gazdaság

Azt hittem, viccel, amikor a találkozónkon néhány perc késéssel, lihegve, „Ütköztem!”- kiáltással huppant le a kávéházi asztalhoz. Na, persze, a humorista egy poénért… De nem, a magyar stand-upos humorgyárosokat szerető közönség nagy kedvence ezúttal is igazat mondott. Az abszurditást azonban még a balesetébe is sikerült becsempésznie.…

Emma Stone menyasszony lett

marie claire
-
  Ma 03:03 Színes

Dave McCary, a Saturday Night Live írója és rendezője megkérte Emma Stone kezét. A jelek szerint a színésznő igent mondott, úgyhogy jövőre sem maradunk sztáresküvő nélkül.

A légszennyezés csökkenése nyomán gyorsan és jelentős mértékben javul az emberek egészsége

A légszennyezés csökkenése gyors és drámai hatással van az ember egészségére, valamint az elhalálozás csökkenésére – derül ki a Nemzetközi Légzőszervi Társaságok Fórumának (FIRS) új tanulmányából. A FIRS környezeti bizottságának szakemberei áttekintettek számos helyi intézkedést a légszennyezés csökkentésére és azok hatásait az…

Utcán imádkozó keresztény hívőt vertek meg muszlim fiatalok Norvégiában

Ripost
-
  Ma 03:00 Külföld

Az áldozat azt nyilatkozta a helyi sajtónak, hogy megbocsájtott támadóinak, de szeretné ha a törvény előtt felelnének a tetteikért.

Ez a 10 legjobb film és sorozat 2019-ben az Amerikai Filmintézet szerint

ContextUs
-
  Ma 03:00 Film

A díjazottakat a január 3-án Los Angelesben megrendezett fogadáson ünneplik meg.

Terjed a sertéspestis Pest megyében

A korábban fertőzötté vált Pest megyei zárt vadaskert közvetlen közelében igazolta az afrikai sertéspestis (ASP) jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma, a vírust két elhullott vaddisznóból mutatta ki a hatóság.

Üzent az órán megkéselt győri tanárnő: Köszönöm, jól vagyok!

Erős fájdalmai mellett gyötrő lelki traumával kell megküzdenie a győri Jedlik Ányo

Megdöbbentő okból késelte meg tanárát a győri középiskolás – Megszólalt a fiú egyik rokona

Blikk
-
  Ma 03:00 Belföld

Megdöbbentő oka van annak, miért rántott kést a tanárára a 17 éves győri középiskolás. Lapunk a fiú egyik rokonától úgy értesült: A. rettegett, hogy tanulmányi átlaga 4,5 alá esik, és akkor a délutánjait tanulószobán kell töltenie. Márpedig – úgy tudjuk – rajong a számítógépes játékokért, ezekkel töltötte a szabadidejét, akkor pedig búcsút inthetet

Hat ország-nyolcvan pincészet

A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin második alkalommal rendezi meg szombaton az Adventi Borszalont.

Napi horoszkóp 2019. december 7. – Ez egy szuper szombat

Nagyon jól alakul a szombat a bolygók és a horoszkóp szerint. Érdemes ma kimozdulni otthonról, sétálni a friss levegőn, jól megmozgatni a testedet a szabadban. Igaz, sokaknak munkanap, de még ez sem rontja el a kedvedet.

Bődületes fegyver biznisz amiről csak kevesen tudnak

OLKT
-
  Ma 02:32 Belföld

3500 milliárd! Ennyi pénzt szán a magyar kormány fegyverkezésre. Zrinyi 2026 néven 2017 -ben programot indított a magyar kormány melynek keretében új fegyvereket állítanak hadrendbe. Csak van egy kis probléma. Senki nem tudja, hogy mikor, kitől, mit, és mennyiért fog vásárolni a magyar állam. Egy biztos, rohadt drágán vásárolnak német...