Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Egyszerűbbé válik a szabadalmaztatás

Megállapodást kötött a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és a Valor Hungariae Zrt. az innovatív magyar találmányok és termékek iparjogvédelmének, ezen belül a gyors ügyintézés és a szabadalmaztatás folyamatának támogatására - közölte a két társaság az MTI-vel.

Egyre többet költünk technológiai eszközeinkre

Az egyéni felhasználók idén várhatóan 1690 milliárd dollárt költenek majd technológiára világszerte – derül ki az IDC előrejelzéséből. A piackutató elemzése szerint a legnagyobb részét mobilszolgáltatásokra fogják költeni a felhasználók.

Ezreket bocsát el a menő amerikai ingatlanos startup

StartUP!
-
  Ma 10:36 Cégvilág

Még ezen a héten 2000 alkalmazottnak felmondanak az amerikai startup cégnél. A WeWork irodamegosztó vállalatnál ezzel 13 zázalékkal csökken a dolgozók száma.

A fiataloknak mások az igényei egy iroda kialakításánál

Hétfőn nyitották meg először kapuikat a hazai legnevesebb irodák, hogy egyedi belsőtereikben vezetett, ingyenes túrákat kínáljanak az érdeklődőknek - mondta Fodor Dániel a fesztivál főszervezője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A LogMeIn globális növekedésében Budapest az origó

StartUP!
-
  Tegnap 18:32 Cégvilág

A LogMeIn igazi példaképként vonult be a magyar startup-történelembe. Most azonban még nagyobb növekedés előtt áll: hamarosan félezer hazai munkavállaló tartozik már a csapatukhoz. Amellett, hogya cég továbbra is itthon fejleszti legfontosabb távoli elérést, webes kommunikációt és jelszókezelést segítő szoftvereit, ide került a belső pénzügyi…

Az Ogremobil nem csak az utasait – a piacot is viszi

StartUP!
-
  Tegnap 18:11 Cégvilág

Jó hír minden startup számára az Ogre&co története: jó elképzeléssel akár egy sokszereplős, telített piacra is érdemes belépni. Itt az idő, hogy egy 100 százalékban hazai startup valós és auditált számokkal mutatkozhasson be és meséljen arról, hogy milyen az élet a launch után.

Idén is kiválasztásra kerül az Év Női Startuppere

StartUP!
-
  Tegnap 17:04 Cégvilág

A statisztikák szerint ugyan növekszik a női alapítók száma, de még mindig nyomába sem ér a férfiaknak az induló innovatív vállalkozások között. A Regional Startup and Innovation Day keretében azonban idén is kiosztásra kerül az Év Női Startuppere-díj, mely idén is közönségszavazáson alapul. A döntősök ezúttal a WMN oldalán mutatkoznak…

Növekedési szakaszban lévő startupokat keres az OTP Bank

StartUP!
-
  19.10.14 14:01 CégvilágOTPStartup

Az innovatív vállalkozások és az OTP Csoport közötti együttműködést elősegítő, jövő tavasszal induló nemzetközi partner programra november 22-ig jelentkezhetnek a hazai és külföldi már intenzív növekedési fázisban lévő startupok. Az OTP Startup Partner Programba bekerülő cégek lehetőséget kapnak arra, hogy a bankkal közösen tesztprojektet…

Magyar csapat fejleszti a szülők idősporoló applikációját

Társadalmunk és kultúránk jövőjének zálogai a gyermekek. A gyerekek boldogságának és jövőbeni sikerességének záloga pedig a harmonikus szülő-gyermek kapcsolat, a szülők számára azonban folyamatos kihívásokat jelent ez a fajta állandó jelenlét és fókusz, hiszen napi szinten kell megfelelniük a munka-család elképzelt ideális…

Elképesztő mértékben növekedhet a mérnökök jövedelme

A gépészmérnökök, a villamosmérnökök, illetve a mechatronikai mérnökök fizetése alig 5 év alatt duplázódott meg hazánkban – hívja fel figyelmet az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) az Oktatási Hivatal adataira hivatkozva.

A Hiventures főszervezésével jön a régió legnívósabb startup eseménye

StartUP!
-
  19.10.11 14:53 Cégvilág

A Hiventures már harmadik alkalommal rendezi meg a Regional Startup and Innovation Day nagyszabású eseményt, melyre november 7-én a Szépművészeti Múzeumban kerül majd sor. A régió egyik legnívósabb startup eseménye várható - lássuk a részleteket!

Hosszú idő után újra az iPhone vezeti a csúcskészülékek rangsorát

StartUP!
-
  19.10.11 09:12 Mobiltech

Egy neves fogyasztóvédelmi magazin évről-évre értékeli a kapható mobilkészülékek felhozatalát. hosszú idő után idén az Apple ismét a lista élére került, maga mögé utasítva a Samsungot. Az iPhone 11 Pro Max a világ jelenlegi legjobb okostelefonja címet is megszerezte.

A tiszta technológiára fókuszál az új startup program

A Startup Campus és az InnoEnergy HUB Magyarország működik közre a Debreceni Egyetemen induló három éves, átfogó, a lengyel, a szlovák, a magyar, a horvát és a szerb piacot megcélzó, a tiszta technológiát érintő fejlesztésekre fókuszáló programban. Az InNow névre keresztelt kezdeményezés három programot takar, amelyek különböző…

Értékes képzés jön startupoknak ingyenesen

StartUP!
-
  19.10.10 22:46 Cégvilág

Kimondottan a külpiacok elérésére készíti fel a startupokat és kkv-kat a Telekom Hello Biznisz és a Grow with Google közös szervezésében induló képzéssorozat. Az ingyenes kurzusokon a vállalkozók olyan, a határon túli terjeszkedést elősegítő megoldásokkal, eszközökkel és esettanulmányokkal ismerkednek meg, amelyek digitális…

Amerikai-Magyar Üzleti Tanács: a magyarok innovatívak, kompetensek és tele vannak önbizalommal

StartUP!
-
  19.10.10 10:02 Cégvilág

A startupok számára is nagyon jó hír, hogy az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács elnöke úgy vélekedik, hogy az amerikai befektetők számára azért vonzó Magyarország, mert a gazdaság szereplői innovatívak, kompetensek és tele vannak önbizalommal.