Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

A munkamániás Elon Musk nagyon szenved idén

StartUP!
-
  18.08.17 16:36 Cégvilág  Tesla Twitter

A Tesla atyja - aki az utóbbi időben nem csak techguru startup unikornis, de igen profi celeb és botrányhős is - nagyon nyíltan beszélt a problémáiról és az őt aggasztó kérdésekről a New York Times oldalain megjelent interjúban.

Igazán menő fizetési szolgáltatással rukkolt elő a magyar startup

StartUP!
-
  18.08.17 11:51 Gazdaság 

Nyugatra szakadt barátaink már évekkel ezelőtt beszámoltak arról, milyen menő, hogy fizetésnél egy étteremben, vagy egy webshopos vásárlásnál szét tudják dobni a számlát - hála az olyan fintech fejlesztésekbek, mint például a Venmo - amit a PayPal egyébként már fel is vásárolt. Azonban ezek sajnos nem számolnak helyettünk, pusztán a fizetést…

Már a vidéki nagyvárosba is eljutnak a gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni

StartUP!
-
  18.08.17 07:30 Cégvilág 

Először rendeznek TEDx-et Győrben, hogy a TED előadások szellemiségét elvigyék az észak-nyugati országrészbe is. A tudást, az inspirációt és egy kis motivációt kívánnak ezzel adni a továbblépéshez a győrieknek és a környék lakóinak.

Már csak a bemutató videó miatt is érdemes csekkolni a Google újdonságát!

StartUP!
-
  18.08.16 18:09 Cégvilág 

Nem elhanyagolható mennyiségű cukiságfaktor, egy csipet komolytalanság és brutálisan profi dinamika gondoskodik arról, hogy négyszer akard megnézni egymás után a Google One bemutatkozó videóját. Mondjuk az újdonság is kifejezetten menő - videó ide, vagy oda.

Tűnj ki egyetemi csoporttársaid közül és legyél startupnagykövet!

StartUP!
-
  18.08.16 17:09 Cégvilág 

Egyetemistaként a legklasszabb magyar innovátorok között? Ez mostantól nem elképzelhetetlen - a Hiventures számára keres ugyanis a Zyntern nagyköveteket, akik egyetemi campusukon népszerűsítik a vállalkozói létet és megismertetik a startupokban rejlő lehetőségeket.

Startup dolgozik a Coinbase személyazonosság-kezelő innovációján

StartUP!
-
  18.08.16 14:42 Cégvilág  Innováció Startup

Az amerikai Coinbase, a világ legnagyobb kriptopénz brókere, mára 20 millió felhasználóval és több, mint 1000 alkalmazottal rendelkeznek. A 2017-es év erős felfutása után az innováció élbolyában szeretnének maradni, ezért pedig egy rakat szolgáltatást és fejlesztési irányt kipróbálnak.

Talán ezzel a húzásával lenyomja a Facebook még a YouTube videókat is

StartUP!
-
  18.08.16 12:15 Cégvilág 

Óriási a harc a felhasználók figyelméért a videó megosztására alkalmas közösségi portálokon - a legnagyobb hatalmakat említve a Facebook, a Snapchat, a Youtube, az InstagramTV, a Twich és a Twitter is a ringben van. A Facebook úgy fest, hogy a siker kulcsát a nézők élő interakciós lehetőségében látja...

Hogyan viszonyulnak a gyerekek a közösségi médiához?

StartUP!
-
  18.08.15 20:21 Gazdaság 

Rendkívül széleskörű programmal és kampánnyal edukálja és védi a fogyasztókat a média és a digitális világ káros hatásaitól az NMHH - különösen is a gyermekekre figyelnek. Egy átfogó kutatásból kiderült ugyanis, hogy felkészületlenek a legtöbb ártalommal kapcsolatban, mind a szülők, mind pedig a gyermekeik.

Szuperbiztonságos közösségi oldal gyerekeknek a Legotól

StartUP!
-
  18.08.15 13:54 Cégvilág  LEGO

A közösségi élmények létrehozása terén élen járó, és a minőségi, gyermekbarát digitális játékok fejlesztése terén is komoly tapasztalattal rendelkező LEGO Csoport bejelentette, hogy LEGO Life néven biztonságos közösségi hálózatot indít 13 éves kor alatti gyermekek számára. Az új közösségi hálózaton a fiatal és tehetséges LEGO…

Rosszat húzott a Tinder?

StartUP!
-
  18.08.15 13:42 Cégvilág 

Egy tegnapi per a New York State Supreme Court falai között arról szólt, hogy a Tinder anyacége a IAC és leányvállalata, a Match Group 2 milliárd dollár kártérítést köteles fizetni egy igen cseles húzás miatt.

Hatékony marketing csatorna-e a mobil platform?

StartUP!
-
  18.08.14 15:36 Életmód 

Bár a mobilos hirdetésekre költött összeg az elmúlt években látványosan nőtt, egy friss felmérés szerint még bőven vannak tartalékok ebben a platformban, legalábbis marketing szempontból. A WARC és a Mobile Marketing Association közös kutatásában megkérdezett marketingesek több mint fele jelezte, hogy nincs hivatalos mobil…

A papíros adminisztráció óriási környezetterheléssel jár – de ennek vége!

StartUP!
-
  18.08.14 12:03 Cégvilág  Életmentés Startup

Hogyan lehet egy applikációval évente akár 6-8 tonna papírt és 15-20 tonna üvegházhatású gáz kibocsátását megspórolni? A fiREG nevű alkalmazás digitalizálja a tűzoltó készülékek minden adatát, így védi a környezetet a felesleges papírfelhasználástól, a karbantartók számára pedig rengeteg időt spórol, akik mostantól a mobiltelefonjuk…