Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Elengedhetetlen lépések a közösségi finanszírozás sikerességéhez

StartUP!
-
  Ma 12:39 Cégvilág

Nagy érdeklődés mellett zajlott december 6-án a Start it @K&H inkubátorban rendezett crowdfunding meetup, amelyen a közösségi finanszírozás hazai szakértőinek tapasztalatait, tanácsait ismerhettük meg.

Az IT lehet a motorja a fejlődésnek, de a szakemberhiány akadályozza

Még mindig óriási kihívást jelent a hazai cégek számára a szakemberhiány – főleg, ami a magasan képzett alkalmazásfejlesztőket illeti. Az üzleti alkalmazások új generációja jelentősen enyhítheti az ebből adódó nehézségeket és kihívásokat!

Az orvosi oktatás elavult módszereit maguk a hallgatók innoválják

StartUP!
-
  Ma 11:43 Cégvilág

Az orvosok a legfontosabb feladata, hogy gyorsan és pontosan diagnosztizálják betegüket. Ahhoz, hogy ezt megfelelően tudják biztosítani, rengeteg gyakorlásra van szükség. Az InSimu csapata, applikációjával szeretné segíteni, támogatni az orvosok munkáját, mivel látták a hiányt a piacon, hogy nincsen lehetőség az egyetemi évek alatt eleget…

Gimnazisták is tanulhatnak a startup kultúrából

StartUP!
-
  Tegnap 18:03 Cégvilág

Három budapesti középiskolát követően, december elején a Tóth Árpád Gimnázium Karriernapján Debrecenben is bemutatkozott a Startup Campus High School program. Az előadás-sorozat célja közelebb hozni a középiskolás fiatalokhoz a startup vállalkozói kultúrát, valamint ismertetni az ehhez kapcsolódó karrierlehetőségeket.

Váratlan trónkövetelő applikáció előzte meg a YouTube alkalmazást

StartUP!
-
  Tegnap 15:58 Mobiltech Telefon Apple

A Twitter igazgatója által indított startup, az okostelefonokat kártyaelfogadó terminállá alakító Square, egy bitcoin vásárlást is lehetővé tevő alkalmazást dobott a piacra. A Cash App néhány nappal ezelőtt, átvette a legnépszerűbb ingyenes alkalmazás helyét az Apple App Store-jában. A pozíciót korábban a YouTube foglalta el.

Összefogás jött létre az egészségügy innoválásáért

A General Electric (GE) egészségügyi üzletága, a GE Healthcare és a Hiventures, az MFB csoport tagja stratégiai megállapodást kötött annak érdekében, hogy kölcsönösen segítsék a jövő egészségiparhoz kapcsolódó innovatív elképzeléseit és kezdeményezéseit. A két vállalat közös célja, hogy az együttműködés révén a kezdeményezések minél…

Sokat javulhat az emberek életminősége a vidéki városban

StartUP!
-
  Tegnap 07:16 Infotech

Győr nem csak az aktív startup élete miatt okos város: most a MobilITy-Győr digitális élményközpontban adtk át azt az okos város rendszert, amely az infokommunikációs eszközök támogatásával segít egy város életének, forgalmának, közbiztonságának, működtetésének hatékonyabb irányításában.

Tőzsdére készül a német sikersztori

StartUP!
-
  Tegnap 06:41 Cégvilág

Nemrég még startupok között emlegettük, de jövőre mára tőzsdére mehet a kedvenc zöld buszos vállalatunk. A Flixbus kedvező piaci feltételek mellett már nagyon közel áll a következő mérföldkőhöz.

A jól átgondolt üzleti terv magabiztosságot ad a vállalkozóknak

StartUP!
-
  18.12.10 23:38 Életmód

Kováts Dávid és Szabó Károly, a Collectorism alapítói mindketten évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a műkereskedelemben – ismerték a gyűjtők kultúráját és természetét – a hazai és a külföldi piacon egyaránt. Aztán 2014-ben gondoltak egy nagyot, majd a gyűjtők számára létrehoztak egy közösségi oldalt és online piacteret. A Collectorism…

A valós problémák megoldása most 50 milliót érhet!

Egyenként akár ötvenmillió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM EDISON startup versenyének győztesei. Az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők.

Idén kevesebb iPhone lesz a fa alatt?

StartUP!
-
  18.12.10 11:41 Gazdaság

Mint tudjuk az Apple nem kérkedik mostanában az iPhone eladási adatokkal, nem hozza nyilvánosságra őket, de a beszállítók jelzései arra utalnak, hogy a 2018-as generáció nem váltotta be a hozzá főzött reményeket.

A Google nagyon rajta van a mesterséges intelligencia fejlesztéseken

StartUP!
-
  18.12.10 11:08 Infotech Oktatás Robot

A Google ezúttal a japán ABEJA nevű AI és machine learning startupba fektetett. Az ABEJA alapvetően egy olyan platform fejlesztésén dolgozik, amely gépi tanulással segíti több mint 150 vállalat számára az adatelemzést és az üzleti tervezést.

A fiatalok bérigénye nem túlzó

A fiatalok nagyobb arányban számítanak fizetésemelésre, mint korábban – ez derült ki a K&H ifjúsági indexének 2018 második féléves adataiból. Az eredmények azt mutatják, hogy a 19 és 29 éves kor közöttiek több mint 70 százaléka számít fizetésének növekedésére. A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő szervezői szerint a pénzügyi…

Az egyetemi évek ideálisak az innovatív vállalkozás elindításához

StartUP!
-
  18.12.07 13:52 Cégvilág Oktatás Startup

Csütörtökön végéhez ért a szeptemberben útjára indított Startup Campus BME powered by Hiventures inkubációs program, mely egy formabontó kezdeményezés hazánkban. A program, melynek során a vállalkozási ötlettel rendelkező egyetemi hallgatók öt alkalmas képzésen vehettek részt, a Startup Campus, a Budapesti Műszaki és…

Ha a gyermekek sokat nézik a képernyőt, károsodhat a látásuk

StartUP!
-
  18.12.07 10:45 Cégvilág Android Startup

A gyakori mobil nézés közelről a szem gyengüléséhez vezethet, ami rövidlátást okozhat már rövidtávon is. Gyermekeknél ezek a szemet ért hatások hatványozottan terhelnek, ezért ők különleges védelmet igényelnek. A magyar startup által Androidra fejlesztett Szemfüles applikációt alapszoftverként javasolt alkalmazni minden gyermeke…