Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bejelentette következő albumát Meek Mill

Off Média
-
 Ma 18:24Zene

Meek Mill hivatalosan is bejelentette következő, sorban ötödik nagylemezét, mely az “Expensive Pain” címet viseli. A Philly rapper Instagram oldalán leplezte le az érkező projektet, melynek egy a ’80-as évek végét idéző Nina Chanel Abney által készített festmény lesz a borítója. A projekten várhatóan fent lesznek Meek mostanában megjelent…

Harangozó: a kormányváltás után minden szekszárdi nyugdíjas jobban jár majd

Mindenkinek emelkedik majd a nyugdíja az Mszp képviselője szerint, és azoknak nőhet a legnagyobb mértékben, akik most kifejezetten kevés nyugdíjat kapnak.

Afrika megrendült biztonsági helyzete – válaszúthoz érkezett a kontinens

Nigéria és Etiópia óriási, multi-etnikus területének összetartásával küszködik, miközben Nyugat-Afrikát puccsok rázzák meg. A kontinens biztonsági helyzetét évtizedekre el fogja dönteni, hogy az afrikai szervezetek most miként kezelik ezeket az kihívásokat. 

Kína elítélte az új, brit-amerikai-ausztrál védelmi szervezet létrehozását

Kína csütörtökön elítélte az új, brit-amerikai-ausztrál védelmi és biztonsági partnerségi szervezet létrehozását, "hidegháborús mentalitással" vádolva a három országot.

Nem a véletlen műve, hogy Cindy Crawford hasa 55 évesen is lapos

Joy
-
 Ma 18:23Bulvár

Cindy Crawford lételeme a mozgás, de ez így van már hosszú évtizedek óta. Ki ne emlékezne aerobik videóira. Ha megpróbálod utána csinálni, lesd el a trükkjeit!

Európai javaslat a platformmunkások helyzetének javítása érdekében

A szakszervezet arra hívja fel a figyelmet, hogy ezen a területen nagyon sok kiszolgáltatott helyzetben lévő munkavállaló dolgozik.

Tényleg jön PC-re is a Halo 5: Guardians?

A 343 Industries tisztázta a helyzetet a nagy GeForce Now-s szivárgás után.

"Recseg-ropog, rázkódik a keresztény világ" - Németh Sándor az Eucharisztikus Világkongresszusról és az evangéliumi…

Hetek
-
 Ma 18:22Vélemény

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, és felesége, Judit a Hit rádió új stúdiójában adott nagyinterjújukban többek között az evangéliumi kereszténység mai helyzetéről, az Eucharisztikus Kongresszusról, az ökumenizmusról, és David Yonggi Cho elköltözéséről nyilatkoztak.

Sebestyén Peti eredményben is előrelépne Barcelonában

Formula
-
 Ma 18:22Sport

A franciaországi top 10-es eredmény után extra motivációval vág neki a tripla hétvége első állomásának a HUMDA támogatásával a Bardahl Evan Bros. Yamahánál versenyző Supersport-világbajnoki motoros.

Tűz ütött ki egy lakatlan házban Kaposváron

Egy kanapé égett egy lakatlan présházban Kaposváron, a Martyn parkban. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kitálalt a szövetségi kapitány: eldőlt Hosszú Katinka jövője

Kiderült, tényleg a visszavonulás mellett döntött-e az Iron Lady.

Sharon Stone leopárdmintás estélyiben ment a premierre: így kiemelte karcsú alakját a kreáció

Femina
-
 Ma 18:20Bulvár

Sharon Stone a The Eyes Of Tammy Faye című film premierjén vett részt.

Eleven kór: Ez lenne James Wan visszatérése? Nagyon halovány!

Mafab
-
 Ma 18:20Film

Ripoff ez a javából! És bizony a tolvajoknak metszék le egy ujjukat, ha a máséhoz nyúlnának, valahogy így szóltak az ősi magyar törvények. Mielőtt mindenki elítélné a mondandómat, azért hagy említsek meg Wan ( jó ) filmjeiből egy náhányatA Saw kezdőfilmje, Démonok között író-producere, Insidious, Annabelle Ó, és persze, rosszakat is.…