Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

A kriptovaluta lesz a válság ellenszere?

Venezuela évek óta gazdasági nehézségekkel küzd, a nemzeti valuta fokozatosan elértéktelenedik, a fogyasztói árak emelkedése miatt pedig romlik az életszínvonal. A gazdasági és pénzügyi csőd szélén állva kedden megkezdte saját kriptovalutájának a forgalmazását. Hivatalos közlés szerint ezzel az a célja indította útjára, hogy "felvegye a…

Milliárdos beruházás a Hellnél

StartUP!
-
  Tegnap 14:18 Gazdaság  Energia Energiaital

A magyar tulajdonú Hell Energy duplájára növeli gyártókapacitását, ami az exportjuk felfutása miatt vált szükségessé. A társaság termékei a világ 48 országában vannak jelen.

Sosem volt még egyszerűbb influencerekkel dolgozni!

StartUP!
-
  Tegnap 14:12 Cégvilág 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az influencer marketing már Magyarországon is. Sok esetben ügynökségek foglalkoznak a véleményvezérekkel – akik összekötik a keresletet a kínálattal. A magyar Post For Rent azonban egyszerűbb és korszerűbb megoldások kínál erre a metódusra...

Hol kerülhetnek a gyerekek a boldog felnőttlét útjára?

StartUP!
-
  Tegnap 13:48 Cégvilág  Prezi

A hazai nagy startup-példakép, a Prezi társalapítója, Halácsy Péter 2015-ben vágott bele az oktatásfejlesztésbe: megalapította a Budapest School hálózatát, mely olyan alternatív tanulási módszerek mentén foglalkozik a gyerekekkel, aminek mentén aztán 2040-re boldog és sikeres felnőttek lehetnek. Ez a célkitűzés mostmár túlnőtt a fővároson és…

Magukra találtak a kriptodevizák

Négy hét után először emelkedett újra 11 ezer dollár fölé a legismertebb digitális deviza, a bitcoin árfolyama.

A könyvvizsgáló szakma igenis vagány!

StartUP!
-
  18.02.19 15:54 Infotech 

A Deloitte cégnév hallatán mindig a megbízható könyvvizsgálói szolgáltatások, és a hatékony pénzügyi-és jogi tanácsadás jut eszünkbe. Új kommunikációs kampányukban most a pályakezdőket szólítják meg, hogy eloszlassák a könyvvizsgáló szakmával a köztudatban felmerülő esetleges tévhiteket, és bemutassák a friss technológiák valódi…

Kiberbiztonsággal foglalkozó cégbe fektet a PortfoLion

StartUP!
-
  18.02.19 06:21 Cégvilág  OTP

Az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion, valamint a Fiedler Capital összesen ötszázezer eurót fektetnek az online csalásmegelőzéssel foglalkozó SEON Technologies nevű cégbe.

Újdonság Prágában: éjjel-nappali műszaki áruház

StartUP!
-
  18.02.19 06:12 Cégvilág  2 hír a témában

Közel 200 ezer euróból létesített az Alza éjjel-nappal nyitva tartó, pénztárosok nélküli, önkiszolgáló üzletet a cseh fővárosban. A non-stop bolt olcsóbban működtethető, mint a hagyományos egységek.

Trendeket elemez az albérletes startup

StartUP!
-
  18.02.19 06:03 Gazdaság  Startup

Az elszabaduló lakásárakat csak egy ideig tudták követni a lakásbérleti díjak, a fizetőképes kereslet csökkenése miatt már sok esetben alacsonyabb hozamot tudnak elérni azok, akik hosszú távú kiadás céljából most vásárolnak lakást. A befektetési céllal vásárlóknak segít a Rentingo.com legfrissebb elemzése.

Ezt a 10 startupot támogatja a K&H

StartUP!
-
  18.02.16 13:09 Cégvilág  Startup

Öt iparág képviseletében 10 startup került be a Start it @K&H inkubátorba. Fél éven keresztül üzleti tanácsadást, dedikált iparági mentorokat, belvárosi irodát, és a K&H hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerét vehetik igénybe ahhoz, hogy akár nemzetközi szinten is sikeres vállalkozás válhasson belőlük.

A magyar autósokat felcsigázta az elektromos autózás

StartUP!
-
  18.02.16 06:12 Infotech  15 hír a témában

A hazai autósok negyede nyitott az elektromos autó vásárlásra. A szakértői becslések szerint az év végére már ötezer felett lehet az elektromos autók száma Magyarországon.

Turisztikai startup nyert Prágában

StartUP!
-
  18.02.16 06:00 Cégvilág  Startup

A Women Startup Competition olyan versenysorozat, amely a női vállalkozókat, startuppereket és azokat a cégeket támogatja, amelyek ügyelnek arra, hogy a vállalkozáson belül ne billenjen fel a nemek közti arány.

Humanoid robot lófrál a müncheni repülőtéren

StartUP!
-
  18.02.16 05:57 Infotech  Robot München

Egy humanoid, mesterséges intelligenciával rendelkező robotot tesztelnek a müncheni Franz Josef Strauss repülőtéren, a robot az utasok útba igazításában nyújt majd segítséget.

Kutatási és innovációs konferencia Budapesten

StartUP!
-
  18.02.16 05:51 Cégvilág  Innováció Norvégia

A kétnapos norvég-magyar konferencia célja, hogy feltérképezzék azokat a tudományos területeket, nemzeti kutatás-fejlesztési programokat, ahol ígéretes együttműködésre nyílik lehetőség a két ország kutatói között.

Pörgött az OTP-s fintech

StartUP!
-
  18.02.15 06:21 Infotech  Autópálya Parkolás

Jól teljesített tavaly az OTP saját fintech cége, az OTP Mobil Kft., a cég két terméke közül a mobilfizetési alkalmazás forgalma a duplájára emelkedett, az online fizetési megoldásé pedig megnégyszereződött.