Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

A kínai turisták közel 400 ezer forintot költenek fejenként Magyarországon

StartUP!
-
  Tegnap 19:23 Cégvilág  Kína UniCredit

Éppen ezért a kínai turisták kiszolgálása kiemelt szempont a bankok számára is. Az Alipay Europe, a kínai mobilos fizetési rendszer már több európai országban megjelent az elmúlt két évben - most hazánkba is megérkezett, partnere az UniCredit lesz.

Te is részt veszel ebben a gazdasági innovációban, csak nem tudsz róla

StartUP!
-
  Tegnap 16:55 Cégvilág 

Ha valaha adtál kölcsön könyvet egy barátodnak vagy kértél fúrót a szomszédtól, akkor már részt vettél a közösségi gazdaságban vagy más néven sharing economy-ban.  A technika fejlődésével a közlekedésben, turizmusban, oktatásban, divatban és még számos más területen megjelent ez a gondolkozás, és a Messzelátó egyesület…

Ez a megoldás segít megakadályozni az életveszélyes járványok terjedését

StartUP!
-
  Tegnap 11:44 Cégvilág  Innováció Afrika

Az egészségügyi innovációkkal foglalkozó PATH és a Starschema együttműködésének köszönhetően ősszel lendült működésbe az az integrált információs rendszer, amelynek segítségével előre jelezhetők a járványok és minden eddiginél pontosabban nyomon követhetők a tömeges megbetegedések - elsőként a malária afrikai terjedésével…

Gyógyszerek helyett mikrorobotok győzik le az emésztési problémákat

StartUP!
-
  Tegnap 10:53 Cégvilág 

Egy Vibrant nevű izraeli startup miniatűr robottal oldotta meg a székrekedés problémáját. A kísérlet azonban sokkal távolabb mutat, mint egy gasztroenterológiai probléma kezelése.

Diáknagykövetektől tudhatod meg, hogyan váltsd 9 millióra az ötletedet

StartUP!
-
  18.10.13 19:00 Cégvilág 

Idén először Hiventures Unitrons néven négy vidéki és két budapesti egyetemen indított diáknagykövet programot a legnagyobb magyar kockázatitőke kezelő, melynek célja, hogy képviselőik segítségével az adott intézmények hallgatói könnyedén tájékozódjanak a Hiventures nyújtotta lehetőségekről és arról, hogyan érhet ma Magyarországon egy…

4500 startup és nagyvállalat mutatja be az innovációit januárban

StartUP!
-
  18.10.12 16:56 Cégvilág  Trend CES

Idén közel 184 ezer látogatót vonzott a CES, a világ legjelentősebb technológiai show-ja, melynek keretében a glóbusz vezető vállalatai évről-évre bemutatják a jövőt meghatározó tech trendeket. 2019 januárjában ismét kitárja kapuit a Las Vegas-i hi-tech seregszemle, mely új elemként olyan technológiáknak is teret ad, melyek az…

Megvan ki ül Elon Musk igazgatói székébe?

StartUP!
-
  18.10.12 16:47 Cégvilág 

Elon Musk az utóbbi időben sokszor bajba keveredett, de a legkomolyabb hibája nyomán az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) arra szólította fel, hogy adja át a Tesla igazgatóelnöki posztját. Eközben vezérigazgatói címét megtarthatja.

Németországban mennek a magyar startupok

StartUP!
-
  18.10.12 14:49 Cégvilág  Startup

A BVK által rendezett 8. Be Smart versenyének nyertes startupjai a Ruhr Summiton, a Ruhr-vidék legjelentősebb startup konferenciáján mutatkoznak be október 11-12-én, Bochumban.

Megoldja a csomagszállítás kihívásait a nyertes csapat

StartUP!
-
  18.10.12 12:42 Cégvilág 

A Forbes Magyarország első alkalommal rendezte meg PitchPlease névre keresztelt pitch versenyét. A rendezvényre bejutott öt csapat nagyon színvonalas szakmai zsűri előtt szerepelhetett, akik nem kímélték a startuppereket.

A világon egyedülálló személybiztonsági alkalmazást fejlesztenek a magyarok

StartUP!
-
  18.10.12 11:26 Cégvilág 

A világon egyedülálló, személybiztonsági alkalmazás, mely nem igényel kézi beavatkozást. A felhasználó a táskában vagy zsebben tárolt telefonjáról vészhelyzetben azonnali segítséget hívhat. Ismerd meg a Startup Campus inkubátor portfoliójában szereplő, személybiztonsági alkalmazások piacát forradalmasító SoleCall-t!

Nagyon ment a magyar könyvkiadó startup – egy listára került az Amazonnal

A PublishDrive és annak társalapítója, Jentetics Kinga is jelöltek voltak a Digital Book World díjátadóján, ahol többek között az Amazon alapítója, Jeff Bezos is szerepelt. A nashville-i kiállítást „a könyvkiadás Super Bowljaként” is szokták emlegetni – írja a Forbes.

Így juthatsz ki Varsó egyik legmenőbb eseményére!

StartUP!
-
  18.10.11 13:55 Cégvilág 

Az idei évben ismételten megrendezik a lengyelországi HackYeah eseményt, mely nem rejti véka alá szándékát: a világ legnagyobb hackathon versenyét kívánja életre hívni. Az INPUT Program pedig szeretné megadni a lehetőséget 30 hazai programozó és IT guru számára, hogy részese legyen az egyedülálló élménynek.

Átrendezi a pénzügyi szektort a digitalizáció

StartUP!
-
  18.10.11 08:51 Gazdaság  3 hír a témában

A kriptovalutákat fialó blokklánc-technológia bevezetése ugyan még várat magára, de a pénzügyek digitalizálása már így is az üzleti modell teljes újragondolására késztette a bankszektor innovatívabb szereplőit – számolt be tapasztalatairól Hetényi Márk, az MKB vezérizgató-helyettese az Infotér 2018 konferencián.

Okoseszközzel villant a Facebook

Zuckerberg közösségi media óriása olyan hardvert dob a piacra, amely kifejezetten a Messenger jobb felhasználói élményére is hat és az okosotthon dömpingre is válaszol. A Portal és Portal+ videochat eszközök, de az Amazon Alexa virtuális asszisztense is helyet kapott rajta.

Így próbálnak meg jobb szomszédai lenni a hajléktalanoknak

StartUP!
-
  18.10.10 16:09 Cégvilág 

Rengeteg társadalmi probléma van körölöttünk, amelyen akár vállalkozásunkkal is segíthetünk. Az egyik legégetőbb és legaktuálisabb ilyen kérdésnek éppen ma van a világnapja - ez nem más, mint a hajléktalanság. Körülnéztünk a nemzetközi startup közösségben, hogy ki épített ebben a témában sikeres vállalkozást.