Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Megjelent a ContiRoad túrasportabroncs - A minőség megfizethető

A tesztgyőztes RoadAttack alapján fejlesztett, mégis kedvezőbb árú gumi jelent meg a Continental kínálatában. Azoknak lehet ideális, akik komoly futásteljesítményt várnak el egy abroncstól.

Eltűnhetnek a gombok a motorokról - Nem csak üres gesztus...

Tagadhatatlan, hogy egyre több gomb és kapcsoló található a motorokon, és ez nem feltétlenül jó irány. A BMW változtatna ezen, mégpedig az autókból ismert megoldás honosításával.

Teljesen megújulnak a KTM Duke modellek - A Herceg új ruhája

Új vázat és erőforrást kap az éppen tízéves Duke 125, illetve a modellcsalád további két tagja. Kétségtelen, hogy a 1290 formavilágát próbálták lekoppintani az A1-es és A2-es gépek tervezésekor.

Napi 700 kilométerrel bekerülhetsz a Guinness-be - Lennél rekorder?

SportMotor
-
 Tegnap 10:59Autó-motor

Ezúttal egy olyan Guinness-rekordra bukkantunk, amit elsőre nem tűnik nehéznek megdönteni, de azért nem árt hozzá némi állóképesség. Neked mennyi a csúcsod 24 óra alatt?

Endurópályán a benzines és elektromos terepmotor - Melyik a gyorsabb?

SportMotor
-
 21.04.19 06:53Autó-motor

Vajon a könnyebb elektromos vagy az ötször erősebb benzines krosszmotor lesz gyorsabb a pályán? Összemérték a Sur-Ront és a negyedliteres, kétütemű KTM-et.

MotoGP – Portugália - Ki nevet a végén?

SportMotor
-
 21.04.19 06:35Autó-motor

Igazi türelemjáték zajlott tegnap Portugáliában, ahol sok-sok „áldozatot szedett” a híres-hírhedt hullámvasút. Marquez visszatért, Quartararo brillírozott, a Suzuki pedig nagy lehetőséget hagyott ki.

600 ezer kilométer a Yamaha YBR125-tel - A megbízhatóság szobra

SportMotor
-
 21.04.18 06:12Autó-motor

Kétszázezer kilométer után szétesnek a motorok? Egy 125-össel nem lehet túrázni? A kis Yamaha YBR és Béni mindkét állítást megcáfolta – még Gibraltárra is eljutottak együtt.

Idén érkezik a NIU RQi - Egy kategóriával feljebb

SportMotor
-
 21.04.17 06:58Autó-motor

Biztos, hogy érkezik az új elektromos motor, és lesz belőle kisebb teljesítményű, valamint izmosabb változat is. A gyengébb modell 110-et megy és egy hétig bírja töltés nélkül.

Nem kell börtönbe vonulnia a gázolónak - Másfél év felfüggesztve...

Szabályosan, ötvennel közelített a motoros, mégsem kell rácsok mögé vonulnia a féktávon belül eléforduló sofőrnek. Tárgyalás nélkül született ítélet az ügyben.

Termékbemutató: Domino XM2 Desmodromic gyorsgáz - Jobb, ha így húzod!

SportMotor
-
 21.04.16 08:18Autó-motor

Sokan érzik azt, hogy motorjuk gázreakciója nem felel meg elvárásaiknak. Szerencsére kapható utólag felszerelhető gyorsgáz, mint amilyen a pályázáshoz ideális Domino XM2 Desmodromic.

Nem lesz kötelező a műszaki az EU-ban - Műszaki vizsga? Minek?

SportMotor
-
 21.04.16 07:43Autó-motor

Bármilyen különös, Európában nem előírt a motorkerékpárok műszaki vizsgája – tagállami döntés, hogy bevezetik-e. Az Unió szigorítana, de a legnagyobb motoros nemzetek hezitálnak.

Magára hagyták a sérült motorost - Hol a becsület?

Szinte felfoghatatlan, hogy a baleset után nem nyújtottak segítséget sérült motoros társuknak, sőt a rendőrség szerint hátráltatták az életmentést. Eljárás indult ellenük.

IDM-ben indulnak a MAMI pilótái - Nemzetközi vizeken

SportMotor
-
 21.04.15 09:24Autó-motor

Egész télen zajlott a munka a Hungarian Racing Engineering Teamnél, napjainkban pedig már tesztelnek a pilóták, hogy felkészülten érkezzenek az IDM nyitófordulójára.

Meghökkentő javaslat a rendőröktől - Jeladó a motorokban?

SportMotor
-
 21.04.14 14:26Autó-motor

Rendőrök a sürgetik a brit minisztereket, hogy mielőbb nyomkövető kerüljön a motorokba. Cél a hatékonyabb bűnüldözés, de akkor mi szükség van a pillanatnyi sebességre?

Szénszálas alkatrészek a motorosok szolgálatában - Könnyebb és messzebbre jut

SportMotor
-
 21.04.14 13:29Autó-motor

Minden eddiginél könnyebben alakíthatjuk át a motort, hogy karcsúbb, kezesebb és nagyobb hatótávú legyen. Persze nem olcsó mulatság – több ezer eurót kóstál a teljes készlet.