Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Miként alakult a nagymotorpiac 2020-ban? - Egyszer fent, egyszer lent...

Tavaly a Magyarországon eladott motorok több mint fele 500 köbcenti feletti volt, azaz továbbra is dominálnak az A-s jogsival vezethető modellek. A márkasorrend is érdekesen alakult az osztályban.

Teljesen leégett az osztrák motormúzeum - Pótolhatatlan veszteség

Ma reggel tűz ütött ki a 2200 méter magasan fekvő, osztrák Top Mountain Motorcycle Museumban. A tűz oka egyelőre nem ismert, de olyan intenzív volt, hogy valószínűleg a teljes járműállomány megsemmisült.

A legkedveltebb nagymotorok Magyarországon - Viszik, mint a cukrot

SportMotor
-
 Tegnap 09:11Autó-motor

Tavaly is a crossoverekből, túraendurókból adtak el legtöbbet itthon, igaz, jelentősen csökkent az előnyük a nakedekkel szemben. Színes lett a mezőny, négy márkát találunk az első ötben.

Új komponens az abroncsgyártásban - Egy jó Chillit valaki?

SportMotor
-
 Tegnap 06:08Autó-motor

Minden motoros kiválóan tapadó, mégis nagy futásteljesítményű abroncsot szeretne, bár ez látszólag ellentmondás. A szilikát kiváltó adalék révén közelebb kerülhetünk az ideális köpenyhez.

Ejtőernyőzés robogóval? - Kiugró eredmény

SportMotor
-
 21.01.17 22:20Autó-motor

Rendhagyó módon ünnepelt a távol-keleti gyártó: „csak” egy teherszállító repülő, egy robogó, no meg egy bevállalós kaszkadőr kellett a most bemutatott kisfilm elkészítéséhez.

Augusta és Adeline Van Buren extrém túrája - Igazi kalandorok

SportMotor
-
 21.01.17 06:20Autó-motor

Éppen 105 éve zajlott a kor egyik legkülönösebb motoros túrája, melyet meglepetésre két hölgy teljesített. Csaknem kilencezer kilométert tett meg a páros az úttalan utakon.

Egyre több országban vezetik be a B125-öt - Átülnél motorra?

SportMotor
-
 21.01.16 06:38Autó-motor

Ha B-vel is lehet 125-öst vezetni, rögtön tízezrek váltanak kétkerékre, de csak néhány európai országban elérhető ez a lehetőség. Szerinted jó ötlet vizsga nélkül motorra ültetni a sofőröket?

Többfordulós bagger-bajnokság indul 2021-ben - Visszatérnek a bálnák!

SportMotor
-
 21.01.15 12:55Autó-motor

Noha tavaly csak meghívásos bemutatófutamot tartottak, az olyan sikert aratott, hogy idén már többfordulós, nyílt bajnokságon mérkőznek meg a több mázsás monstrumok. Remek bulinak ígérkezik!

Benavides nyerte az idei Dakart - Duplázott a Honda

Vagy 30-40 éve nem volt rá példa, hogy a japán gyár sajátítsa ki a dobogó két felső fokát. Szoros volt a befutó, ismét a Honda nyert, és célba ért mindkét magyarajkú pilótánk.

Egyedi megoldás Tajvanról - Parkolófolyosó motoroknak?

SportMotor
-
 21.01.15 11:43Autó-motor

Örök probléma a parkolóházakban, hogy hol férnek vagy nem férnek el a motorok, emellett a le- és feljutás sem mindig egyszerű. Itt egy ötletes megoldás a kétkerekű parkolásra.

Mit tegyél, ha allergiás vagy a csípésre? - Amikor berepül a darázs...

SportMotor
-
 21.01.14 20:05Autó-motor

A zárt sisak nem csak a sérülések megelőzése miatt fontos, hiszen útját állja a darazsaknak és más rovaroknak, hogy véletlenül se csíphessenek meg. Mit tegyél, ha mégis megtörténik a baj?

Ilyen elektromos motorokat vettünk 2020-ban - Új kor hajnala?

SportMotor
-
 21.01.14 13:10Autó-motor

Most először nem az e-motorok a sereghajtók a piacon, immáron több talál gazdára belőlük, mint a klasszikus gépekből. Érdekes sorrend született a hangtalan modellek versenyében.

Kínában készül a legvagányabb CB500 - Hiánypótlás?

SportMotor
-
 21.01.13 18:02Autó-motor

Olyan formás, mintha a CB650 testvére lenne, holott ezúttal csak a technikát adta a Honda – a formatervért a kínai gyár mérnökei feleltek. Pofás lett a Voge 500 AC, de kérdés, mennyibe kerül majd.

Tippek és trükkök mínuszok idejére - Télen se fázz motoron!

SportMotor
-
 21.01.12 19:18Autó-motor

Télvíz idején is sokan nyeregbe pattannak, dacolva a fagyos idővel és annak kellemetlen hatásaival. Nekik ajánljuk öltözködési és hideg elleni tanácsainkat, hogy átvészeljék a legzordabb évszakot.

Itt a Triumph Speed Triple 1200 - Megkésve bár...

SportMotor
-
 21.01.12 15:35Autó-motor

Vagy hét-nyolc éve kezdődött a nakedek öldöklő teljesítményharca, amiben a Super Duke, az S 1000 R és a Sreetfighter diktálta az iramot. Most beszáll a Triumph is, de vajon nem túl későn?